Известие

Collapse
No announcement yet.

За колоездачите и последствията от тях!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Отдавна е ясно,че баничарки,мотористи,велосипедисти,"пришълци&q uot; в голям град и блондинки са със специален режим на движение
    Не тръгвай сестро, по тази лайсна, че и на мен ми е омръзнало от разни тубро-гъзари, блондясали патки и всякаква друга измет с претенции - не случайно съм се качил на колело.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

О,то в Плевен е един трафик...
      п.п.
      В "Кайлъка" велосипедистите са повече от разхождащите се и всички са рацери
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Не ме се иска си мерим трафиците, защото ще победиш, а за колоездачите - не са само рацери, има и разни флегми дето ми късат нервите понякога с бавното си каране.
        sigpic

Comment

Е,не се засягай де ,само се пошегувах
          Честно да си кажа, в момента предпочитам да шофирам в Плевен,отколкото в село Варнево(бивш град Варна...)
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Идвай да покараш малко в Плевен, може да ти дам и едно колело да се пораздвижеш, докато все още е топличко.
            sigpic

Comment

Бях съвсем скоро ,вече чак около Коледа ще идвам
              п.п.
              Колелото трябва да е с кош,че да кача и кучето
              Горе-долу така си го представям
              Attached Files

Comment

Миналата седмица бях с едни колеги и си возеха кучетата -2бр.в един кош монтиран на кормилото на колелото - направо ми скъсаха нервите, особено когато се разминавахме с други разхождащи се кучета.
                sigpic

Comment

Ако някой види колоездач на улица в София без слушалки да го снима и публикува тук моля .
                  ...

Comment

Добре де, в ЗДвП си пише, че когато един колоездач преминава по пешеходна пътека е длъжен да го направи след като е слязъл от колелото , бутайки го.

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                      Добре де, в ЗДвП си пише, че когато един колоездач преминава по пешеходна пътека е длъжен да го направи след като е слязъл от колелото , бутайки го.
                      Не, не го пише така... но си прав

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                        Честно да си кажа, в момента предпочитам да шофирам в Плевен,отколкото в село Варнево(бивш град Варна...)
                        Мда, сяко едно излизане с колата ми образува нерви...
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                          Не, не го пише така... но си прав
                          Не съм цигирал, щото не го знам дословно, но смисъла мисля беше същия. В темата ми за колелото с двигателчето, мисля че майнд контрол го беше цитирал, аз от там го знам.... или може би ти си го цитирал там, не помня вече

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Не съм цигирал, щото не го знам дословно, но смисъла мисля беше същия.
                            Смисъла е такъв, но определено не го цитира дословно ...
                            В темата ми за колелото с двигателчето, мисля че майнд контрол го беше цитирал, аз от там го знам.... или може би ти си го цитирал там, не помня вече
                            Майнд контрола е твъъърде разтегливо нещо ...
                            П.П. От българския прочит на ника на колегата си представих друг смисъл на написаното ... моля горният ред да не се взима под внимание
                            Last edited by jorko; d.m.y г., 07:26.

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                              Ако някой види колоездач на улица в София без слушалки да го снима и публикува тук моля .
                              Това е пълна олигофрения - слуха от заобикалящата действителност е много важен за ориентацията на велорайдърите.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Мда, сяко едно излизане с колата ми образува нерви...
                                Само Варна е такава гробница
                                Дори междуселските пътища са в по-добро състояние

Comment

Working...
                                X