Известие

Collapse
No announcement yet.

РИБОЛОВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• В петък,събота и неделя съм на Банско има ли смисъл да зимам мухарката да обикалям из малките реки там?
    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• не съм ходил по тия реки и не ги знам,но Струма ти е близо вземи си нема да ти натежи,пък най добре един статик и бял червей като не се знае къде ще попаднеш по реките и не ги познаваш.

Comment

• От както хванах мухарката другия риболов ми мина на доста по заден план,ще я взема ще отскоча до р.Места казаха ми че се ловяли прилични кленове на муха пък ще видим

Comment

• На Места риболова беше много труден водата беше мътна незнам защо но все пак се отчетохме с 4 малки кленчета доста се разочаровах, в недля на връщане от Банско спрях на Струма до Симитли и за 1 час си направих страшен кеф извадих около7-8 кленчета по около 15-20см и 2 бр. над 40 см ,всички рибки си плуват обратно по късно ще кача и снимки

Comment

• Някои може ли да каже хубави места за мухарка по Струма е разбира се и да държи риба ,че събота мисля да се разходя някъде по реката

Comment

• като цяло на всякъде в тоя период от годината,не ходи излишно далече по реката няма смисъл според мен,виж къде ти е най близо и се разходи места колко искаш,ако не ти се ходи далече тука на Искър дето пресича Ботевградско при Маргел като се пуснаш на долу по течението искам да ти споделя че има дни е мазаляк нон стоп кълве не се базикам,то все едно си на Струма.

Comment

• За реката на Враждебна ли говориш,там не ми харесва много е мръсно и винаги има едни мангалета да се къпат и шляпат вътре

Comment

• сега са пуснали вода от Панчарево и е по-високо нивото поне вчера беше,те от края на август септември изчезват по-малко са,да там в тоя район е добре,за муха се сещам добри места над яз.Искър като минеш моста татарски брод и нагоре има доста добри разливи но рядко излизат добри кленове 300 грама са рядкост.

Comment

• Ако не ида до Струма ще се разходя по Лесновската там поне съм правил дори излети
                    Attached Files
                    Last edited by stefoo; d.m.y г., 12:03.

Comment

• Утре мисля да съм тук където се събират реките ако има минаващи на близко да звънкат ако видят сива 156 са2243нн

0888-207-307
                      0897-855-651
                      Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
                        Утре мисля да съм тук където се събират реките ако има минаващи на близко да звънкат ако видят сива 156 са2243нн

0888-207-307
                        0897-855-651

42*47'26.75"С

23*21'"47.55" И
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• не можете ли да напишете нормално без карти и кординати да се дзверя какво е?

Comment

• Колеги, миналата седмица бях на яз. Веринско и останах доста доволен. Хванах много каракуда, един бял амур, костури, червенопер, уклей... В язовира има и шаран. Направи ми впечатление, че водата е много чиста и е пълно с раци. Самото място е перфектно за палатки. Поляните са равни! Другите плюсове са, че колата буквално си я паркираш до мястото за ловене. Плаща се 8 лв. на въдица за 24 часа. Тази седмица пак ще скокна до там да видя дали ще ми излезе късмета. До мен рибарите нямаха много улов, но аз си хванах прилично рибка и съм очарован от пейзажа и гледката. Едно наистина красиво местенце за риболов
                            Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                              не можете ли да напишете нормално без карти и кординати да се дзверя какво е?
                              Само уточних мястото с координати на Искъра. С тия координати се уточнява до няколко метра, а освен това с тях, ако имаш навигация можеш много лесно да го откриеш.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщение
                                Колеги, миналата седмица бях на яз. Веринско и останах доста доволен. Хванах много каракуда, един бял амур, костури, червенопер, уклей... В язовира има и шаран. Направи ми впечатление, че водата е много чиста и е пълно с раци. Самото място е перфектно за палатки. Поляните са равни! Другите плюсове са, че колата буквално си я паркираш до мястото за ловене. Плаща се 8 лв. на въдица за 24 часа. Тази седмица пак ще скокна до там да видя дали ще ми излезе късмета. До мен рибарите нямаха много улов, но аз си хванах прилично рибка и съм очарован от пейзажа и гледката. Едно наистина красиво местенце за риболов
                                Сако беше го взел преди,значи и сега е арендован,аз по платени не ходя щото накрая всичко ще стане платено и няма да има къде да отидеш,тъпо е да се загражда и взима всичко държавно и да ти определят правила кой какво му е кеф.

Comment

Working...
                                X