Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
тука няква заигравка ми се струвабензиновите рацери решиха да избият дизелджиите преди някой да е доказал научно че дизелите пушат по малко от бензинките
,но и на Трайко апарата трябва да се унищожи ,че там има доказателства
П.П. Момчето има ентусиазъм за "трима" не му го убивайте бе колеги . Всички сме болни от 1 и съща болест АЛФАААААААА
поздрави на всички
---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:23 ----------
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЗа жалост ще съм на работа ЩЕ СНИМАМ ЕДНА СВАТБА и немога да дойда...А до колкото знам от Нова Загора никой няма да идва...Направо ще умра честно...146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениетука няква заигравка ми се струвабензиновите рацери решиха да избият дизелджиите преди някой да е доказал научно че дизелите пушат по малко от бензинките
,но и на Трайко апарата трябва да се унищожи ,че там има доказателства
П.П. Момчето има ентусиазъм за "трима" не му го убивайте бе колеги . Всички сме болни от 1 и съща болест АЛФАААААААА
поздрави на всички
Няма някой тука с един дизел да ме защити ама аз не се предавам
Първоначално публикувано от didko_boy
А ти що не си докараш снимачната апаратура да ни поснимаш малко да си покажем номерата МОЖЕ известни да станем покраи теб , да пратим в БТВ едно филмче да ни видят кви сме Убавци и к'ви са ни Убави АлфичкитеLast edited by Jivko7777; d.m.y г., 12:52.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеНяма някой тука с един дизел да ме защити ама аз не се предавам
Comment
-
Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщениеАми запитай се Трайко защо не качва клиповете с пушилките...таен отговор-за да не излага бензинките,че ги скрих с печката
Давайте да гледам че да се смея на бензинките156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеДавайте да гледам че да се смея на бензинкитеLast edited by rado_ss; d.m.y г., 16:59.
Comment
-
Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщениеЕ тва не трябваще да го казваш,че ей ся ща лепнат яката'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениемноо ясно че оссвен празни приказки друго няма
1 победа срещу traiko_89 и 1 загуба срещу assasin's...
И аз Алфата съм си я взел да и се наслаждавам на дизайна и возията и, а не да се гоня постоянно с неяLast edited by Jivko7777; d.m.y г., 16:50.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениекак да лепнеш някои с 2,3к поста за 6 месеца???
Аз лично много ти се кефя на ентусиазма и мерака към марката АЛФА РОМЕО ,просто колегите ЛЕЕЕЕЕКО ти намекват че си "на всяка манджа - меродйййка" И ако си усетил отрицателно отношение към себе си е ТОЧНО заради това
НИЩО ЛИЧНО КЪМ НИКОЙ мир да има да се събираме заедно ,споделяме проблемите ,да си помагаме и да се смеем заеднонали всички сме сектанти в една секта
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеJIVKO7777 замисли се върху тези думи
Аз лично много ти се кефя на ентусиазма и мерака към марката АЛФА РОМЕО ,просто колегите ЛЕЕЕЕЕКО ти намекват че си "на всяка манджа - меродйййка" И ако си усетил отрицателно отношение към себе си е ТОЧНО заради това
НИЩО ЛИЧНО КЪМ НИКОЙ мир да има да се събираме заедно ,споделяме проблемите ,да си помагаме и да се смеем заеднонали всички сме сектанти в една секта
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеJIVKO7777 замисли се върху тези думи
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениее от тва по ясно, здраве му кажи споделям мнението на Дилян'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщениеАми запитай се Трайко защо не качва клиповете с пушилките...таен отговор-за да не излага бензинките,че ги скрих с печката
Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеЕми Радо направо ме е яд че си измих колата, като карах зад теб цялата ми кола стана в сажди. На Шипка виждах повече в маглата от колкото, като карах зад теб.
А на клиповете се вижда кой колко пуши
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениеей така се печели бира на следващата сбирка146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
Comment
-
Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщениеМного ясно,че зад мен ще карашА на клиповете се вижда кой колко пуши
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
Comment
Comment