Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
    туй сичкуту риалност!!!!
    Peалност, реалност колко да е реалност
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• тука няква заигравка ми се струва бензиновите рацери решиха да избият дизелджиите преди някой да е доказал научно че дизелите пушат по малко от бензинките ,но и на Трайко апарата трябва да се унищожи ,че там има доказателства

П.П. Момчето има ентусиазъм за "трима" не му го убивайте бе колеги . Всички сме болни от 1 и съща болест АЛФАААААААА
      поздрави на всички

---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:23 ----------

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      За жалост ще съм на работа ЩЕ СНИМАМ ЕДНА СВАТБА и немога да дойда...А до колкото знам от Нова Загора никой няма да идва...Направо ще умра честно...
      А ти що не си докараш снимачната апаратура да ни поснимаш малко да си покажем номерата МОЖЕ известни да станем покраи теб , да пратим в БТВ едно филмче да ни видят кви сме Убавци и к'ви са ни Убави Алфичките
      146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
      145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
        тука няква заигравка ми се струва бензиновите рацери решиха да избият дизелджиите преди някой да е доказал научно че дизелите пушат по малко от бензинките ,но и на Трайко апарата трябва да се унищожи ,че там има доказателства

П.П. Момчето има ентусиазъм за "трима" не му го убивайте бе колеги . Всички сме болни от 1 и съща болест АЛФАААААААА
        поздрави на всички

Няма някой тука с един дизел да ме защити ама аз не се предавам

Първоначално публикувано от didko_boy

А ти що не си докараш снимачната апаратура да ни поснимаш малко да си покажем номерата МОЖЕ известни да станем покраи теб , да пратим в БТВ едно филмче да ни видят кви сме Убавци и к'ви са ни Убави Алфичките
        Хах добра идея, ама най много после БТВ-то да Ви обвинят в превишена скорост
        Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 12:52.
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Няма някой тука с един дизел да ме защити ама аз не се предавам
          Ами запитай се Трайко защо не качва клиповете с пушилките...таен отговор-за да не излага бензинките,че ги скрих с печката
          sigpic
          Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
            Ами запитай се Трайко защо не качва клиповете с пушилките...таен отговор-за да не излага бензинките,че ги скрих с печката
            Eто нааа истината излезе на яве
            Давайте да гледам че да се смея на бензинките
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Давайте да гледам че да се смея на бензинките
              Е тва не трябваше да го казваш,че ей ся ща лепнат яката
              Last edited by rado_ss; d.m.y г., 16:59.
              sigpic

Comment

Е тва не трябваще да го казваш,че ей ся ща лепнат яката
                как да лепнеш някои с 2,3к поста за 6 месеца??? мноо ясно че оссвен празни приказки друго няма
                '97 155 1.8 16V
                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                the cost of living is dying...everybody pays...
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                  мноо ясно че оссвен празни приказки друго няма
                  Е кое е празни приказки аз до сега сам идвал към 5-6 пъти и е имало само веднъж гонки след Тракийския и аз се пуснах срещу две бензинки...
                  1 победа срещу traiko_89 и 1 загуба срещу assasin's...
                  И аз Алфата съм си я взел да и се наслаждавам на дизайна и возията и, а не да се гоня постоянно с нея
                  Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 16:50.
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

как да лепнеш някои с 2,3к поста за 6 месеца???
                    JIVKO7777 замисли се върху тези думи
                    Аз лично много ти се кефя на ентусиазма и мерака към марката АЛФА РОМЕО ,просто колегите ЛЕЕЕЕЕКО ти намекват че си "на всяка манджа - меродйййка" И ако си усетил отрицателно отношение към себе си е ТОЧНО заради това
                    НИЩО ЛИЧНО КЪМ НИКОЙ мир да има да се събираме заедно ,споделяме проблемите ,да си помагаме и да се смеем заедно нали всички сме сектанти в една секта

Comment

Аз лично много ти се кефя на ентусиазма и мерака към марката АЛФА РОМЕО ,просто колегите ЛЕЕЕЕЕКО ти намекват че си "на всяка манджа - меродйййка" И ако си усетил отрицателно отношение към себе си е ТОЧНО заради това
                      НИЩО ЛИЧНО КЪМ НИКОЙ мир да има да се събираме заедно ,споделяме проблемите ,да си помагаме и да се смеем заедно нали всички сме сектанти в една секта
                      е от тва по ясно, здраве му кажи споделям мнението на Дилян
                      Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                      Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщение
                        е от тва по ясно, здраве му кажи споделям мнението на Дилян
                        ей така се печели бира на следващата сбирка
                        '97 155 1.8 16V
                        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                        the cost of living is dying...everybody pays...
                        sigpic

Comment

Еми Радо направо ме е яд че си измих колата, като карах зад теб цялата ми кола стана в сажди. На Шипка виждах повече в маглата от колкото, като карах зад теб.
                          Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
                            Еми Радо направо ме е яд че си измих колата, като карах зад теб цялата ми кола стана в сажди. На Шипка виждах повече в маглата от колкото, като карах зад теб.
                            Много ясно,че зад мен ще караш А на клиповете се вижда кой колко пуши
                            sigpic

Comment

ей така се печели бира на следващата сбирка
                              охх то аз на "арбалов" трябва "завода на загорка" да му купя и все се ослушвам НО следващия път ще се реванширам

Comment

Много ясно,че зад мен ще караш А на клиповете се вижда кой колко пуши

Comment

Working...
                                X