View Full Version : 155 ОБЩИ ПРИКАЗКИ - "ДЪРА БЪРА"
Alfa User
01-05-2010, 00:00
Моята е уредена със сенник.
Не помня в тази ли тема си приказваме за него
Останалите готови са: Милена, Алекс, Румен, Марян и Токича. Никой друг от желаещите не сподели какъв цвят иска. Все още има време и може да се напъне да ми пише едно Л.С.
Ма ти без подложка ли си го направил твоя, или аз не виждам някаква лента отдолу ???
Нали уж идеята беше да имаме лента-сенник, и върху нея - надписа ... а и гледам шрифта е друг ...
Buxalkata
01-05-2010, 01:25
отностно трак дея и тръгването прочетох,че ще е 8 сутринта на лукойл на 1-ви км ...та питането ми е ние ще се събереме ли преди това някаде и да има масова атака от легенди ????:ritter:
vaklinator
01-05-2010, 09:27
Ма ти без подложка ли си го направил твоя, или аз не виждам някаква лента отдолу ???
Нали уж идеята беше да имаме лента-сенник, и върху нея - надписа ... а и гледам шрифта е друг ...
Набито око имаш:comphits:
Вашите са с шрифта който ми прати. Моята ще я снимам пак по-късно, че нещо не мога да отворя файла. Така или иначе подложката си я сложих отвътре.
---------- Post added at 06:27 ---------- Previous post was at 06:26 ----------
БРАВО МАЙКО ;) абе колко е широчината му бре
12 сантиметра
Alfa User
01-05-2010, 11:50
12см не е ли тесничко за тоя големичък джам ?!?
Относно тракдея - ще е супер пак да се съберем като миналата година и да влезем в колона. Спомняте си как събрахме всички погледи тогава ...
vaklinator
01-05-2010, 11:58
12см не е ли тесничко за тоя големичък джам ?!?
Относно тракдея - ще е супер пак да се съберем като миналата година и да влезем в колона. Спомняте си как събрахме всички погледи тогава ...
Не е тясно, напротив стои добре и не е грозно и претруфено. Пък и трябва да виждате нещо през този джам:mobile:
Alfa User
01-05-2010, 13:43
Съгласен съм ... а монтажа отвътре не е ли главоболие - на мен лично не ми се ще да свалям огледала и т.н. ...
На тракдея май ще си имаме занимавка :)
искам малко да Ви стресна отностно трак дея, дотук има три 155 записани от които едната ще е експонатна най-вероятно. Да не стане така че 75-ките да са повече. Иначе евала на Иван и Венци че пак са в киречя въпреки кризи и всякакви други проблеми, даже единия се кълне че ко трябва и на газ ще кара.
Хубаво е да се сподели горе долу колко 155 ще дойдат въобще да направим план за позиционеране щото и Милано Моторс дават зор да има брандиране за 100 годишнината.
Ако имате някаква идея като по-сплотен колектив как да ги наредим колите в къре, в овал или незнам как с надписи по случай 100 години алфа ромео ще е добре да ги споделите. АКо има някой време и желание е добре дашъл да помогне.
Ако смятате че можете да излъчите представител с който да се комуникира ще е най-лесно.
vaklinator
01-05-2010, 18:16
Съгласен съм ... а монтажа отвътре не е ли главоболие - на мен лично не ми се ще да свалям огледала и т.н. ...
На тракдея май ще си имаме занимавка :)
Споко, само моя е отвътре
Аз много исках да карам този трак дей,но за мое съжаление не мога да го направя,дори все още нз дали ще мога да дойда.Просто шибаните гадости понякога са повече отколкото може да пребориш
Buxalkata
02-05-2010, 00:00
искам малко да Ви стресна отностно трак дея, дотук има три 155 записани от които едната ще е експонатна най-вероятно. Да не стане така че 75-ките да са повече. Иначе евала на Иван и Венци че пак са в киречя въпреки кризи и всякакви други проблеми, даже единия се кълне че ко трябва и на газ ще кара.
Хубаво е да се сподели горе долу колко 155 ще дойдат въобще да направим план за позиционеране щото и Милано Моторс дават зор да има брандиране за 100 годишнината.
Ако имате някаква идея като по-сплотен колектив как да ги наредим колите в къре, в овал или незнам как с надписи по случай 100 години алфа ромео ще е добре да ги споделите. АКо има някой време и желание е добре дашъл да помогне.
Ако смятате че можете да излъчите представител с който да се комуникира ще е най-лесно.
еми и мойта ще е малко експонатна ще гледа отстрани :) и все пак никой не каза ще се събираме ли преди лукойла или направо там ?
Alfa User
02-05-2010, 00:37
Идеята е супер !!! В предвид на формата на 155, и опитите ми с фотографирането на разните срещи и мероприятия, най-добрата форма ще е нещо различно от овал или кръг... Но в крайна сметка ще се напасва строя според бройката и генералното подреждане явно...
Ако мога да бъда полезен с нещо - на драго сърце съм насреща - много ми се иска да се получи един невероятен ден !
@ ne0 - кажи какво се иска от нас, за да се опитаме да се представим както трябва !
Аз много исках да карам този трак дей,но за мое съжаление не мога да го направя,дори все още нз дали ще мога да дойда.Просто шибаните гадости понякога са повече отколкото може да пребориш
ще дойдеш с мен и бухалката младежо.:metal:
Някой от вещите колеги може ли да ми каже дали пружини от Пунто 2000 г ще станат на 155-цата? Пружините са спортни АРЕХ - жълти.
ако се измисли предварително как да се подредят бабите ще направим място и ще го отделим...
просто някой трябва да даде идеята и да спомогне да се изпълни тва е...
vaklinator
03-05-2010, 14:06
Специален поздрав за Теди:stretcher:
И аз се включвам в поздрава , а и цвета е същия.:spiteful:
vaklinator
03-05-2010, 14:20
И аз се включвам в поздрава , а и цвета е същия.:spiteful:
Да бе, ама не е неговата.:no: Със сливенски номера беше
Колеги, ще дадете ли малко акъл за тази 155-ца (http://www.mobile.bg/11272294225148152) какъв може да е тоя "проблем със съединителя", че имам път покрай Карлово дали си струва да ходя да я гледам
Колеги, ще дадете ли малко акъл за тази 155-ца (http://www.mobile.bg/11272294225148152) какъв може да е тоя "проблем със съединителя", че имам път покрай Карлово дали си струва да ходя да я гледам
Ми може просто да е издал вече съединителя и това да и е проблема.
ако се измисли предварително как да се подредят бабите ще направим място и ще го отделим...
просто някой трябва да даде идеята и да спомогне да се изпълни тва е...
То за идеята добре,но като незнаеш поне груба бройка на 55-ците?
Buxalkata
04-05-2010, 22:49
еее много мило ама като мойта антика нема друга ;) :rotfl: може да е без генерация и още куп неща ама м/у другото нито един път не ме е оставила на сред пътя !!!ето и една снимка на старата ми алфичка:crybaby::crybaby::crybaby: и антиката :balloon:
vaklinator
04-05-2010, 23:00
еее много мило ама като мойта антика нема друга ;) :rotfl: може да е без генерация и още куп неща ама м/у другото нито един път не ме е оставила на сред пътя !!!ето и една снимка на старата ми алфичка:crybaby::crybaby::crybaby: и антиката :balloon:
Не се притеснявай, зад старата ти алфа се вижда и бая антична руска кошница. Май я реанимират.
Не се притеснявай, зад старата ти алфа се вижда и бая антична руска кошница. Май я реанимират.
Тихо бе за ЛадиЯ 1600 /първата ми кола/или добро или нищо. :yes:
Забелязали ли сте,че в този раздел всички си падаме по дърти и ръбави коли,ебати мазохистите сме.:gruebel:
vaklinator
05-05-2010, 20:14
Тихо бе за ЛадиЯ 1600 /първата ми кола/или добро или нищо. :yes:
Забелязали ли сте,че в този раздел всички си падаме по дърти и ръбави коли,ебати мазохистите сме.:gruebel:
Да бе верно, като си ги гледам моите от подписа - са си доста ръбести. сгъвани са на абкант хихихи:grin:
Да бе верно, като си ги гледам моите от подписа - са си доста ръбести. сгъвани са на абкант хихихи:grin:
Признавам си :) и аз като вас
Те Ви малко никове , как изглеждат на шрифт Алфа Ромео:
Alfa User
06-05-2010, 23:24
И още...
Е аз затова не ги направих във файла за сенника със тоя шрифт ... не е много добър - особено за никовете с цифри в тях :(
Бе направо си е гаден. Тоя дето го е правил си е оставил ръцете. Това може много повече да се изчисти и подобри. Мене лично не ме кефят подобни надписи затова не съм се и обаждал в обсъжданията. Просто ми беше интересно какво ще се получи.
Alfa User
07-05-2010, 01:26
Може и да вземеш и да се заиграеш да докараш шрифта като оригиналния на Алфа....
Още тогава казах, че шрифта на Алфа не е подходящ за целта ... ма кой да слуша :holiday2:
Както и да е - има тема за присъствието на 155 на Тракдея на 15-ти Май - няма особена активност обаче ... бива ли така ??? Най-сериозната група сме уж а така да се излагаме ?!?
Още тогава казах, че шрифта на Алфа не е подходящ за целта ... ма кой да слуша :holiday2:
Както и да е - има тема за присъствието на 155 на Тракдея на 15-ти Май - няма особена активност обаче ... бива ли така ??? Най-сериозната група сме уж а така да се излагаме ?!?
И аз го забелязвам и подозирам че и за 2-рата национална среща ще е така..........
Alfa User
07-05-2010, 11:41
Колеги, в темата за Втората национална съм обобщил инфото за датите и мястото на срещата. Сложих и списък на заявилите участие, макар в него да има малко неясноти. Моля ви да се отнесете сериозно, защото НЯМАМЕ ВРЕМЕ !
Колеги, в темата за Втората национална съм обобщил инфото за датите и мястото на срещата. Сложих и списък на заявилите участие, макар в него да има малко неясноти. Моля ви да се отнесете сериозно, защото НЯМАМЕ ВРЕМЕ !
Пак ще има сетили се в последния момент и съжаляващи и хлечещи .:chair:
Пак ще има сетили се в последния момент и съжаляващи и хлечещи .:chair:
То винаги е така....:bounce8:
Furious 155
09-05-2010, 12:29
моята от снощи пак ме постави в хаш - сега свети чека и кода е 1-2-2-4 - подгрева на сондата - куплунзите и бушона са наред - остава май да видя релетата. Други идеи?
Момчета , за кола дето похарчва масълце с какво масло е по-добре да се кара с 15/40 или 10/40? :biker:
The_Game
11-05-2010, 14:47
Момчета , за кола дето похарчва масълце с какво масло е по-добре да се кара с 15/40 или 10/40? :biker:
15/50 :)
Ако я караш леко си слагай 15в40...Зимата обаче 10в40 задължително...
И моята харчи здраво 10в40 ама няма да и налея минерална боза 15в40, че да може да роди още по-бързо...Айде няма нужда :)
Ако я караш леко си слагай 15в40...Зимата обаче 10в40 задължително...
И моята харчи здраво 10в40 ама няма да и налея минерална боза 15в40, че да може да роди още по-бързо...Айде няма нужда :)
Леко леко ,колко пък леко да я карам.
Ориентирал съм се към Кастрол Магнетикс - 5 литрова туба , Немски ,не Турски - мнения ,препоръки и отзиви?
thecleaner
11-05-2010, 19:29
Мхм, две родилки си говорят коя ще роди по-бързо :tooth:
Мхм, две родилки си говорят коя ще роди по-бързо :tooth:
Казало Акито и паднало в Дупката.:mf_Flush:
Ох, боже върни ми вересите......:))
п.п. аз пък вчера сипах 5W40..:shock:...след 18 години, не съм я черпил така:))....ще видим дали ще роди второ..:calc:
...но според мен всяко масло си има предимствата и недостатаците....не съм капацитет, но на кучката и се нравят марковите нещата...а те не са 15W40......сеседа кара мечо ML s 20W50...наи гъстото минерално масло но предимно лятото и в Гръцко, защото незнае каква му е историята на измисленият джип и е много доволен..:tooth:
---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:06 ----------
Казало Акито и паднало в Дупката.:mf_Flush:
..там му е мясстото, кофтие когато тече:)))
thecleaner
11-05-2010, 23:26
Леко леко ,колко пък леко да я карам.
Ориентирал съм се към Кастрол Магнетикс - 5 литрова туба , Немски ,не Турски - мнения ,препоръки и отзиви?
Ориентирай се към варелче от 60л., като се съберете три баби масларки с излинели ризи :) и ще изкарате по 10к. дай боже :priest: Мое и да намажете пласмасите да не скърцат като кораба на Джак Спароу с по малко масло това ще е най- добрата 1л. инвестиция хахахахаха. Добре че фиат измисли 16в. мотор иначе маслото щеше да е 1:1 с бензина по разход ;)
Ох, боже върни ми вересите......:))
п.п. аз пък вчера сипах 5W40..:shock:...след 18 години, не съм я черпил така:))....ще видим дали ще роди второ..:calc:
...но според мен всяко масло си има предимствата и недостатаците....не съм капацитет, но на кучката и се нравят марковите нещата...а те не са 15W40......сеседа кара мечо ML s 20W50...наи гъстото минерално масло но предимно лятото и в Гръцко, защото незнае каква му е историята на измисленият джип и е много доволен..:tooth:
---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:06 ----------
..там му е мясстото, кофтие когато тече:)))
Още ли си търсиш 156, побързай че им поодмина модата.
Alfa User
11-05-2010, 23:40
Да не прескочите линията на майтапа само ... :gangstah:
Жалко Мариянка че не познаваш някой който се занимава с хубави италиански масла и може да ти даде някоя полусинтетика с хубава отстъпка...
Все пак няма лошо да си купиш едно Кастролче с 35% надценка супер качество :):)
thecleaner
11-05-2010, 23:44
Да не прескочите линията на майтапа само ... :gangstah:
Аз разбирам от майтап и не се връзвам на 2те най-бартеросвани 155 ци в форума. :tooth:
milenamr
11-05-2010, 23:55
Абе усещам аз тук малко мирис на мезе, но с мезе винаги е по-сладка пиячката, така че лично аз не се засягам, ама хич даже.
От сън да ме бутнеш, мога да изтъкна 12 причини най-малко защо обичам точно този модел на алфа, а не кой да е друг.И пак спокойно и удовлетворено да си легна с мисълта, че знам какво искам, как го искам и кога и защо го искам:spell::devil::wub:
thecleaner
12-05-2010, 00:00
Абе усещам аз тук малко мирис на мезе, но с мезе винаги е по-сладка пиячката, така че лично аз не се засягам, ама хич даже.
От сън да ме бутнеш, мога да изтъкна 12 причини най-малко защо обичам точно този модел на алфа, а не кой да е друг.И пак спокойно и удовлетворено да си легна с мисълта, че знам какво искам, как го искам и кога и защо го искам:spell::devil::wub:
Миленче, лошо за 155 не си и помислям, лошо е като се третира 155 като Жигула Комби ;)
The_Game
12-05-2010, 00:03
Ориентирай се към варелче от 60л., като се съберете три баби масларки с излинели ризи :) и ще изкарате по 10к. дай боже :priest:
Оле преди 400 км долях масло и беше на 1/4 под максимума не съм гледал щеката от тогава и ме е страх да погледна, да не е на минимум отново :tooth:
Пробвал съм да карам с около 3000оборота и не го пипа. Ама около 4000 и нагоре ....Ламята спаска ама не на гориво...
Alfa User
12-05-2010, 00:26
Миленче, лошо за 155 не си и помислям, лошо е като се третира 155 като Жигула Комби ;)
Тва е вече непростим акт на умишлена гавра с модела - но за съжаление по една или друга причина понякога дори големите фенове допускат това да се случи - дано е само кратковременно !
milenamr
12-05-2010, 01:08
Тва е вече непростим акт на умишлена гавра с модела - но за съжаление по една или друга причина понякога дори големите фенове допускат това да се случи - дано е само кратковременно !
Ама пък нали знаеш и че кат почнеме да се вземаме много на сериозно, не е никак на добре ;):pimp:
Колеги купих си от новите /модерните / чистачки , сложих типови рамена. Взех си лява - 53 , дясна 48 см - лявата шофьорската маже и стърже яко, а уж трябва да чисти перфектно и да е безшумна.
Дали е от самата чистачка , дали е кофти перото ?
От Дедра стават ли или от каква друга италянка да си намеря и да си сложа? :calc:
От къде ги купи тия модерни пера? Защото вече видях, че и те имат ментета и боклуци...най-вероятно е от перата, ако видимо рамото няма проблем...Моите са перфектни все още :):)4-5месеца :)Купих ги от Метро и са Autopractic
Alfa User
13-05-2010, 01:05
Аз па не разбрах кво му е на комплекта на Bosch (532х478мм) за 12 кинта ... Вече два месеца и двете коли са с такива чистачки и рамена от Типо, и нямат никакви проблеми ...
milenamr
13-05-2010, 01:27
Аз па не разбрах кво му е на комплекта на Bosch (532х478мм) за 12 кинта ... Вече два месеца и двете коли са с такива чистачки и рамена от Типо, и нямат никакви проблеми ...
Перфектни чистачки :big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down:
Аз още съм в захлас и унес, такива чистачки през живота си не съм и сънувала, а камо ли да имам.
Уникална работа, не мога да им се нарадвам, само чакам да завали, да си ги пусна да ми танцуват с кеф, никакъв звук не издават-безупречни чистачки:big_bow_down:
The_Game
13-05-2010, 19:49
Перфектни чистачки :big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down:
Аз още съм в захлас и унес, такива чистачки през живота си не съм и сънувала, а камо ли да имам.
Уникална работа, не мога да им се нарадвам, само чакам да завали, да си ги пусна да ми танцуват с кеф, никакъв звук не издават-безупречни чистачки:big_bow_down:
Аз бях така като сложих силиконови пера за 2.5. Направо :shocking::shocking::shocking::shocking: Минават един път и стъклото вече е сухо на връщане скърцаха по сухото стъкло обаче.
За 2-3 месеца ест. се скапаха от слънцето но тези 2.5 бяха едни от най-добре похарчените 2.5 в живота ми :D :D
Ориентирай се към варелче от 60л., като се съберете три баби масларки с излинели ризи :) и ще изкарате по 10к. дай боже :priest: Мое и да намажете пласмасите да не скърцат като кораба на Джак Спароу с по малко масло това ще е най- добрата 1л. инвестиция хахахахаха. Добре че фиат измисли 16в. мотор иначе маслото щеше да е 1:1 с бензина по разход ;)
Още ли си търсиш 156, побързай че им поодмина модата.
май говорихме за масло, не за акито:)))
...искаше да кажеш сегменти вместо ризи....а тия с 16-те винтила похапват повечко, защото имат 8 гумички повече.....:)
..имам си една насипна 156 модата е една и в този раздел е 155....:respect:...а що се отнася до бартера....не съм намерил тази за която си заслужава...
А въпроса за маслата, на мойта съм слага различни видове като визкозитет и разхода за 10 000км. не е надминавал 1л.
п.п...и сега ако някой тръгне да ми рзсъждава, че едното масло е тънко, другото незнам си какво, найстина да ми върне вересите...:shocking:
---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:50 ----------
Колеги купих си от новите /модерните / чистачки , сложих типови рамена. Взех си лява - 53 , дясна 48 см - лявата шофьорската маже и стърже яко, а уж трябва да чисти перфектно и да е безшумна.
Дали е от самата чистачка , дали е кофти перото ?
От Дедра стават ли или от каква друга италянка да си намеря и да си сложа? :calc:
Казваш "модерни".....:shocking:...да не си ходил на пазар в Перник:upsidedwnsmiley:
модата е една и в този раздел е 155....:respect:..
Боби отново имаш 1 бира от мен. :clap2:
---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:50 ----------
Казваш "модерни".....:shocking:...да не си ходил на пазар в Перник:upsidedwnsmiley:
Боби отново имаш 1 бира от мен. :clap2:
Не съм ходил чак до ПК.
Днес смених чистачката и сложих по-малка на 50 см
/53 - много излизаше и работата заспа. :)
---------- Post added at 20:01 ---------- Previous post was at 20:00 ----------
Като чета тука и не мога да се светна едно нещо:
- Тия Жабари, за толкоз години как не се сетиха, че е много по- евтино вместо да правят развойни студия, тестове ,прототипи и.т.н. , като им дойде на акъла да правят нещо да метнат в БГ неколко бройки и за нула време ние ще им намериме всички недостатъци, ще насадиме части от по-старите им готави модели/сиреч, ще поевтиним производството/ и ще изгладиме всички дизайнерски и инжинерни недомислици по моделите им!:crazy::crazy::crazy:
Като чета тука и не мога да се светна едно нещо:
- Тия Жабари, за толкоз години как не се сетиха, че е много по- евтино вместо да правят развойни студия, тестове ,прототипи и.т.н. , като им дойде на акъла да правят нещо да метнат в БГ неколко бройки и за нула време ние ще им намериме всички недостатъци, ще насадиме части от по-старите им готави модели/сиреч, ще поевтиним производството/ и ще изгладиме всички дизайнерски и инжинерни недомислици по моделите им!:crazy::crazy::crazy:
Тъпи недосетливи жабари мани ги.:chair:
ДА ми е честита новата задна лява главина SKF за 106лв. :jason2::jason2: Че и водачите бяха заклили и задна лява диска отвътре беше наполовина изтъркан:jason2:..
rumenti77
14-05-2010, 15:42
ДА ми е честита новата задна лява главина SKF за 106лв. :jason2::jason2: Че и водачите бяха заклили и задна лява диска отвътре беше наполовина изтъркан:jason2:..
Айде честито.:grin:
Furious 155
14-05-2010, 16:02
споко ве, нали на мен ми смениха каренце и маншон ;). Кеф цена няма са казали някакви хора с много пари преди време :super:
Жив и здрав да е Румен!
Абе колеги незнам дали сте видяли, ама на драг дея е имало КУЧКА!!! И то с многооо сериозно представяне:big_bow_down::big_bow_down::big_bow_do wn:
Лелеее ебасиии кефа :):):)
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=705420#post705420
ето легендата как наказва някакви коли който струват 100 пъти повече от баба алфа
http://vbox7.com/play:8d0893be
http://vbox7.com/play:99b27319
ето и няколко снимки който намерих...
П.П А някой да знае от каква кола са огледалата? 156??
По съвсем друг повод установих, че след 2 години можем да претендираме за местене в класическия раздел :-)
http://en.wikipedia.org/wiki/Classic_car
Отдавна искам да имам класическа алфа (GTV6 най-вече), ма не ми стиска да се захвана :-) А то имало и по-лесен начин - още някоя годинка изрядна поддръжка и внимателно шофиране ииии... хоп, класика :-P
По съвсем друг повод установих, че след 2 години можем да претендираме за местене в класическия раздел :-)
Отдавна искам да имам класическа алфа (GTV6 най-вече), ма не ми стиска да се захвана :-) А то имало и по-лесен начин - още някоя годинка изрядна поддръжка и внимателно шофиране ииии... хоп, класика :-P
ааа ше се сетите аз отдавна го чакам тоя момент след 7-8 години колата ми ще струва поне колкото аз съм дал само да е жива и здрава:thumbup:
Е това не трябваше да го казваш. Сега ще им скочат цените и частите ще се изпокрият и ...:Silent:
Alfa User
17-05-2010, 16:48
П.П А някой да знае от каква кола са огледалата? 156??
Май са от 156 наистина, но стоят ужасно - мисля си, че все пак огледалата на 155 са по-подходящи не само като дизайн за модела, а и като коефициент на челно съпротивление ... Ако си спомняте какво пише из дебелите книги - при появата си Алфа Ромео 155 е серийния шосеен автомобил с най-малък коефициент на челно съпротивление ...
Не случайно в Италия цените на 155 скочиха рязко за последните 1-2 години. Преди това читав екземпляр (базов разбира се) се намираше между 500 и 1000 евра, сега ситуацията е съвсем различна - наличните коли за с цени около 3 пъти по-високи ...
Олееее,легендата къртииии:bounce8:
Аз моята отдавна съм я обявил за класика... :hehe:
На мойта още 3 години до пълнолетие и остават.
Спокойно колеги, сигурен съм че с течение на времето и огледалата на Q4-ката ще бъдат сменени с оригиналните за модела ;)
Спокойно колеги, сигурен съм че с течение на времето и огледалата на Q4-ката ще бъдат сменени с оригиналните за модела ;)
Ако случайно все още има оригинални останали...:pokey::pokey:
Alfa User
19-05-2010, 07:46
А пък аз пропуснах да кажа, че Ваклин е свършил чудна работа със стикерите-сенници !!!
Моя още не съм го сложил заради гадното и духовито време, но си го гледам вкъщи и си се радвам :big_beer:
Който си е поръчал и още не си го е взел - да бърза !
Който пък не е - да съжалява :)
аз още не сам си го взел ама брачеда го пазии:roll:
надявам се,че ще има бои ;)
vaklinator
19-05-2010, 11:16
аз още не сам си го взел ама брачеда го пазии:roll:
надявам се,че ще има бои ;)
Да, боя че го апнеш ТИ! ++вади:BBQ: че щи поситее гъзо:spam:
---------- Post added at 08:14 ---------- Previous post was at 08:10 ----------
Ако случайно все още има оригинални останали...:pokey::pokey:
Между другото, забелязах , че от Вояджера огледалата стават, но са много големи, ама пък дават много яка видимост. Ще си ги сменя моите с такива и оригиналните ще ги пусна за продан, ако искате наддавайте !!хехехехехиии
---------- Post added at 08:16 ---------- Previous post was at 08:14 ----------
А пък аз пропуснах да кажа, че Ваклин е свършил чудна работа със стикерите-сенници !!!
Моя още не съм го сложил заради гадното и духовито време, но си го гледам вкъщи и си се радвам :big_beer:
Който си е поръчал и още не си го е взел - да бърза !
Който пък не е - да съжалява :)
Туряй го и цъкни някоя снимка, ако нямаш щракалка, помоли някой да те щракне с нокия! хихи
БЛАГОДАРЯ:bounce8:
Дайте да го видим туй Дживотно - сенника н акакво прилича? :roll:
Сенник кат тия дет слагат на беседките:grin:
Alfa User
19-05-2010, 23:29
Като се кротне зверския вятър тука у Майнатаун, ще го сложа.
Да ви напомня, че идва датата за Втората Национална - записвайте се, потвърждавайте бройки и звънете на познати и приятели със 155 - да направим една наистина добра среща и тази година !
rumenti77
20-05-2010, 00:33
Като се кротне зверския вятър тука у Майнатаун, ще го сложа.
Да ви напомня, че идва датата за Втората Национална - записвайте се, потвърждавайте бройки и звънете на познати и приятели със 155 - да направим една наистина добра среща и тази година !
Не искам да го казвам,ама може МНОГООО грозно да ме пре...ат от работата.
Моля за активност в темата за националната среща или по точно последния ми пост там :starwars:
lulin racing
21-05-2010, 07:27
Колеги хайде и аз да се похваля малко.... След 1 месец сивата баба излезна от клинична смърт с ново 2.0 сърце.... Всичко работи нормално и е нереален кеф да караш напълно ревизиран 2.0 8в (мноУ Върви :gayfight: )Има само един единствен проблем,че при съвсем леко подаване на газ къса гуми хаха :hehe: . И да си пожелая като за накрая само безаварийни километри. :spoko:
Колеги хайде и аз да се похваля малко.... След 1 месец сивата баба излезна от клинична смърт с ново 2.0 сърце.... Всичко работи нормално и е нереален кеф да караш напълно ревизиран 2.0 8в (мноУ Върви :gayfight: )Има само един единствен проблем,че при съвсем леко подаване на газ къса гуми хаха :hehe: . И да си пожелая като за накрая само безаварийни километри. :spoko:
Само по полека със газта да не :brickwall:
Furious 155
21-05-2010, 09:41
Евала! Поздравления и безпроблемно експлоатиране на новия аграгат! И този път да тупаш мапера, да не стане като с оригиналния мотор :gayfight:
Бравос Слави безавариини.:spoko:
таман се чудих кой ще черпи
таман се чудих кой ще черпи
И аз и аз. :spoko:
И аз и аз. :spoko:
Ти какво...ще черпиш ли?
Ти какво...ще черпиш ли?
се едно ......... от змия вълна!!:gayfight:
се едно ......... от змия вълна!!:gayfight:
Те шиптарските овче и вълна нямат , за змиите им да не говориме .Токич :doctor:
Слави има да черпи ,да не се отплесваме от темата.:razz:
БРАВО.......не те засичах тук и си помислих, че си забегнал в чужбина:)
и без критични обороти :razz:..
БРАВО.......не те засичах тук и си помислих, че си забегнал в чужбина:)
и без критични обороти :razz:..
Бобби и тази година ли ще се скатаеш от Националната Среща?
Ела ще те черпя 1-2 уискита.:wow:
Бобби и тази година ли ще се скатаеш от Националната Среща?
Ела ще те черпя 1-2 уискита.:wow:
Няма да ми стигнат....:)))...под домашен арест съм :smoke:
В този ред на мисли колеги напомнете на който колега се сетите за националната среща знаете че миналага година имаше хора които не бяха видели темата и съжаляваха че не са дошли, а беше супер :) сега се сещам че TRENDi не е писал в темата.......някакви следи от него?
В този ред на мисли колеги напомнете на който колега се сетите за националната среща знаете че миналага година имаше хора които не бяха видели темата и съжаляваха че не са дошли, а беше супер :) сега се сещам че TRENDi не е писал в темата.......някакви следи от него?
Може би стяга 75-та...и е потънал в разходи :smoke:
vaklinator
22-05-2010, 20:58
Ми тя 75-цата заслужава да се изкара по празниците и на заплата. Тренди да си каже.:gayfight:
Ми тя 75-цата заслужава да се изкара по празниците и на заплата. Тренди да си каже.:gayfight:
Дърти баби .:hump:
Ми и аз срягам и 33-ката..:) верно че при мен разходите са по малки ама все пак, а ти колега не видях да си се записал :devil:
Участвал съм в анкетата. А иначе зачезнах, че бях почти месец в Габрово. Нищо не стягам, събирам сили да започна разхвърлянето на совалката :cry:...
Участвал съм в анкетата. А иначе зачезнах, че бях почти месец в Габрово. Нищо не стягам, събирам сили да започна разхвърлянето на совалката :cry:...
А да сега видях в коя чест на анкетата си :( не е ли в движение совалката? наистина бих се раздвал да се видим на сбирката данос е изменят нещата......:BBQ:
Движи си, само батерията пак и се е сринала... Даже вчера я разтъпках до mimouzunov, за да го наблюдавам, как сменя задна главина...
Движи си, само батерията пак и се е сринала... Даже вчера я разтъпках до mimouzunov, за да го наблюдавам, как сменя задна главина...
Ами не знам ти си знаеш, все пак съм сигурен че някой колега би те взел със себе си ако имаш все пак желание да дойдеш, наистина ще се радвам :afro:
Отново приканвам към раздуване на новините за срещата ;)
Добре де , колко пъти ще се разправяме с тебе. :dunno:
Не Закачай Колата МОМЧЕ !!!!!:
Не прави съсипии.:indian:
Честит Рожден Ден на колегата -arieca155
Жив и здрав , много щастие ,късмет и успехи. :)
Ми и аз срягам и 33-ката..:) верно че при мен разходите са по малки ама все пак, а ти колега не видях да си се записал :devil:
...чети по нагоре под домашен арест съм :neutral:
Buxalkata
23-05-2010, 21:53
Ами не знам ти си знаеш, все пак съм сигурен че някой колега би те взел със себе си ако имаш все пак желание да дойдеш, наистина ще се радвам :afro:
Отново приканвам към раздуване на новините за срещата ;)
аз ще те карам нп .... (надявам се да говориме за националната среща ) :)
mimouzunov
23-05-2010, 23:15
.
.
А...бе братле, този болт отзад(шестограма)....как го разви...?Мъка...беше при мен...:depressed:
soldier81
26-05-2010, 21:26
А...бе братле, този болт отзад(шестограма)....как го разви...?Мъка...беше при мен...:depressed:
Аз си направих ключ за отзад,ако на някой му се наложи ще се радвам да помогна
с две глухи десетки..............:mrgreen:
Колеги, ако от вас случайно има хора, които са се позамогнали и искат да сложат хубави части по 155ците, нека ми пишат ЛС:mrgreen::mrgreen:
Видях, че има носачи -оригинални за нашите бабички от трв на скромната цена от 170лв за брой...естествено съм готов да предоставя/дам цялата си търговска отстъпка на всеки един от вас, който се реши да даде тази космическа сума за носачи:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Иначе да ви напомня, че има и по-сносни цени и на разни други части...дискове,накладки и т.н. и т.н.:mrgreen::mrgreen:
Айде бате Венци,аз оправих амортисьорите,ама предницата ще я оставям за по-натам,скоро с теб трябва да си поговорим по един маслен въпрос ;-)
mimouzunov
28-05-2010, 00:01
Отпред на шестограма контрирам с лост към земята а отзад с гидорето (усилена тресчотка с по-малък брои зъби ) и камък 32... На тресчотката съм махнал пластмасовата дръжка и слагам удължение и така...
Развивал съм задните две главини и отпред гаиките на полуоските заради маншони и несъм имал грижи с одвиването...
vaklinator
28-05-2010, 09:04
Отпред на шестограма контрирам с лост към земята а отзад с гидорето (усилена тресчотка с по-малък брои зъби ) и камък 32... На тресчотката съм махнал пластмасовата дръжка и слагам удължение и така...
Развивал съм задните две главини и отпред гаиките на полуоските заради маншони и несъм имал грижи с одвиването...
Олеле майка! Скъсан ми е маншона на лявото каре/ другия га сменях преди година/.
Ще слагам нов, ама е голяма куротресина, дали има начина да се закърпи с някакъв банд или нещо друго, че иначе маже с грес спирачния апарат и цялата джанта е в ужаси:tequilla:
Олеле майка! Скъсан ми е маншона на лявото каре/ другия га сменях преди година/.
Ще слагам нов, ама е голяма куротресина, дали има начина да се закърпи с някакъв банд или нещо друго, че иначе маже с грес спирачния апарат и цялата джанта е в ужаси:tequilla:
И сам знаеш отговора Ваклинка. :grandpa:
няма... сменяй маншона...ХУбавите маншони се слагат по-лесно, отколкото некви пластмасови :)
от самара едно кам едно;;)
той ония е ламаринен бре
vaklinator
28-05-2010, 23:34
ХЕХЕХЕ откъде да го търся това???
У наше село се намират по-лесно части за кадилак, отколкото за "самагобара"
:big_whoops:
ХЕХЕХЕ откъде да го търся това???
У наше село се намират по-лесно части за кадилак, отколкото за "самагобара"
:big_whoops:
ами да ти докарам една самара да си го свалиш пустиняк:kicking::jumping:
---------- Post added at 06:12 ---------- Previous post was at 06:09 ----------
той ония е ламаринен бре
да и се стега с винкел;) мушмурок:angry:
:beer:..Наздраве, ако някой е още в час:))
...другите да си лягат :flirt:
p.p. Преди да заспите ....вижте какво се е появило в раздел продава http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=48507
кучката е супер благородно завиждам на колегата;)
lulin racing
30-05-2010, 09:03
и аз завиждам,но само да не е моя че филмо е голем :mrgreen:
и аз завиждам,но само да не е моя че филмо е голем :mrgreen:
Е па то за това се казва касов филм:))
Е па то за това се казва касов филм:))
Защото ти разбира всичките представи ,класации и най-вече касичката по жесток начин.:devil:
Поздрав за колегите Алфисти.8)
Олеее,яката джанта на Бат Мариян,сега ако кажеш че си намерил и гуми...:kicking:
Добре са станали. С много търкане чудеса се постигат. Всеки случай по ме кефят от чисто черни.
П.П. А за филма... определено не ме кефят турските сериали.
да ти дам и мойте:whip:
Олеее,яката джанта на Бат Мариян,сега ако кажеш че си намерил и гуми...:kicking:
Намерил съм.:go:
vaklinator
01-06-2010, 14:31
Намерил съм.:go:
Сега и двигател да намериш и едно пребоядисване.....и може да я вкараш в музея на Алфа Ромео:hump:
Сега и двигател да намериш и едно пребоядисване.....и може да я вкараш в музея на Алфа Ромео:hump:
Ще я вкарам във вечните ловни полета.:waving:
vaklinator
01-06-2010, 15:38
Ще я вкарам във вечните ловни полета.:waving:
Дааааа - на пресата в НАДИН и после за хербарий:rotfl:
...едно пребоядисване.....и може да я вкараш в музея на Алфа Ромео:hump:
Аре нема нужда, дет се вика - ето кво стана преди малко, точно месец след цялостна козметика на екстериора за около 2000 лв.
(Нда, и в сервиза ми се чудиха на акъла... Тва ще ми е най-краткият интервал между две посещения в Рокендрола) :cussing:
За разлика от друг път, сега издивях и дядото малко се стресна. А и си беше уплашен от пируетите, дето ги изпълни - как пък от всички коли наоколо точно в мен успя да спре... Ша зема да пусна тото.
Аре нема нужда, дет се вика - ето кво стана преди малко, точно месец след цялостна козметика на екстериора за около 2000 лв.
(Нда, и в сервиза ми се чудиха на акъла... Тва ще ми е най-краткият интервал между две посещения в Рокендрола) :cussing:
За разлика от друг път, сега издивях и дядото малко се стресна. А и си беше уплашен от пируетите, дето ги изпълни - как пък от всички коли наоколо точно в мен успя да спре... Ша зема да пусна тото.
Стига де на твоета колица аз съм и най-големия фен във форума, направо ме заболя сърцето като видях това....а и като каза 2000лв за козметика..ужас, много съжалявам :(
ПП: Няма ли да си идваш скоро по Троян? ако да гледай да е около 12-13 юни и да се видим на сбирката на 155-ците в Шипково, иначе пожелавам бързо оправяне на хубавицата.
Темата за срещата я следя много внимателно, с плаха надежда да се откача за ден-два и да мина (ама надали :-( ). Затва не съм се "обозначил" в нея.
Колата отива в Рокендрола в понеделник, но май ще трябва да търся калник и врата, че са доста зле. А и гледам да няма изчуквани тенекета по принцип.
Еййй много неприятно....
Аз минах от там когато вече бяха 2те патрулки...бибитнах ти даже...
Много кофти...
Купи си една врата и един калник-50-60лв. ще са двете и носи да ти ги боядисат:dunno::dunno:
Тва с отделното боядисване на вратата и калника е добър вариант по принцип. Но доколкото имам впечатления от сервиза, ще искат да боядисат (или поне полират отново) цялата страница, за да няма нюанси и различна степен на полировка. Швийм кво ш каат на място...
Furious 155
01-06-2010, 17:20
аз преди години сменях врата и само вратата ми беше 80лв, отделно боядисване и т.н. и навсичко отгоре не ми уцелили точно цвета тия пущиняци...
каското трябва да помогне, но май няма да е цялата сума.
Съболезновения за случката - силно неприятно усещане е...
Тва с отделното боядисване на вратата и калника е добър вариант по принцип. Но доколкото имам впечатления от сервиза, ще искат да боядисат (или поне полират отново) цялата страница, за да няма нюанси и различна степен на полировка. Швийм кво ш каат на място...
ти ще я направиш сигурен съм за това :) а за срещата има колежка която даже болничен ще си пусне за да присъства :) става дума за Милена :) Айде ела та да не излагаме троянския край :)
Alfa User
01-06-2010, 18:42
Епа то остава само ти да си от оная страна на Балкана ... Надявам се и Наско (wrc) да успее да дойде, та поне да ни посрещнете в по-голям брой ;)
Шибана работа......но който не кара, не му се случва!
Живи и здрави щом сме....всичко ще си дойде пак на място!
аз преди години сменях врата и само вратата ми беше 80лв, отделно боядисване и т.н. и навсичко отгоре не ми уцелили точно цвета тия пущиняци...
каското трябва да помогне, но май няма да е цялата сума.
Съболезновения за случката - силно неприятно усещане е...
Едно време да... Пък и сега ако търсиш части от "италянеца" или "никола николов" цените са такива, ама иначе без никакви грижи може да си купиш врата за 40лв. оборудвана...Много одъртяха и масово са на части :)
Рок ен рола мисля, че ще уцелят и цвета и нюансите...Кофти е разправията, времето и финансите... Бързо лекуване ти желая :)
невиждам защо да не я направят с цвета,ако се наложи само може да им кажеш да я прелеят с предната врата и си супер;)
и дано я оправиш по скоро колега;)
аз преди години сменях врата и само вратата ми беше 80лв
40лв. оборудвана...Много одъртяха и масово са на части :)
Има го тънкият момент с фейслифта тука - по спомени от колеги във форума, едно време бяха кът новите ламарини. Но се сещам за поне един донор :-)
Иначе масрафа се предполага да го поеме застрахователят на дядото (поне формално, щот' на рокендрола цените са лееееко встрани от обичайните представи на застрахователите :-) )
Furious 155
01-06-2010, 23:57
Има го тънкият момент с фейслифта тука - по спомени от колеги във форума, едно време бяха кът новите ламарини. Но се сещам за поне един донор :-)
фейса вече е по-масов в частите, все пак са по-новите и се намират. И моята е тази модификация и врати от 16 клапановите има. Не масово, но има начасти.
vaklinator
03-06-2010, 15:32
НОВО.:busted_cop:
Айде стига вече с таз фукня беееее.
.......Да си ги караш с кеф марянски:)
Айде стига вече с таз фукня беееее.
.......Да си ги караш с кеф марянски:)
Благодаря дано да изсъхат нормално.:biker:
НОВО.:busted_cop:
Капли...ама какви :super:
Капли...ама какви :super:
Капли , капли ама боята не държи и се преебава и всичко почва на ново.:???:
Браво баце,ма ти боядисваш ли ги или ги полираш?
Капли , капли ама боята не държи и се преебава и всичко почва на ново.:???:
ами като огледам с некакви спрейове!!!!!!!!!!!!!......:drinking:
Браво баце,ма ти боядисваш ли ги или ги полираш?
Опит за Боядисване.:upsidedwnsmiley:
Ако не ги грундираш никва боя няма да хване:pizza:
Маряне и ти като мен пишман майстор го даваш........по добре веднъж дай повече пари, отколкото три пъти по малко!
Ако не ги грундираш никва боя няма да хване:pizza:
Боята хваща,но се драска.:???:
lulin racing
05-06-2010, 20:45
Алоо бабите айде дайте да се организираме за една среща... и пишете в съответната тема кой ще идва :drunk:
Баце,а за да не се драска сложи ли лак?В нас имам матов и лъскав,какъв искаш:drool:
Баце,а за да не се драска сложи ли лак?В нас имам матов и лъскав,какъв искаш:drool:
Работат е мачкан Лак.:stumm:
Нещо много умря тази тема, да не сте всички вече на морето?:drunk:
Айде записвайте се за националната среща бе :) после ще ви е яд че не сте дошли :)
На колегите потвърдили участие наздраве :drunk:
Айде записвайте се за националната среща бе :) после ще ви е яд че не сте дошли :)
На колегите потвърдили участие наздраве :drunk:
Несериозна работа са .:prescription:
Несериозна работа са .:prescription:
Така е бива ли да сме няма и 40 човека? :shutup:
Така е бива ли да сме няма и 40 човека? :shutup:
да бе срамота:prescription:
Alfa User
08-06-2010, 12:44
Малко окъснях с обещаното, но ето как стои сенника, който направихме с помощта на Ваклин - напомням за тези, които все още не са си го взели и платили, че вероятно ще могат да го направят на Националната среща !
Малко окъснях с обещаното, но ето как стои сенника, който направихме с помощта на Ваклин - напомням за тези, които все още не са си го взели и платили, че вероятно ще могат да го направят на Националната среща !
е па стои добре си мисля
гадното 4е на мойто стъкло некаде горе беше и лепенката за прегледа
е па стои добре си мисля
Тебе по-често трябва да те преглеждат.:Tease:
vaklinator
08-06-2010, 19:51
Малко май не си го центрирал. Или се лъжа.
П.П. Кажи пасна ли си на местото и харесва ли ти?
---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:50 ----------
е па стои добре си мисля
Твоя беше готов , ама тебе като те нямаше на трак дея:Tease: ти турям 5% лихва за просрочени задължения:prescription:
Ваклине към края на седмицата ще те търся за едно яко облепване....бая тапети ще трябват....
vaklinator
08-06-2010, 21:17
Ваклине към края на седмицата ще те търся за едно яко облепване....бая тапети ще трябват....
Ок. И двата ми телефона ги пише долу в подписа.
Ок. И двата ми телефона ги пише долу в подписа.
Имаш ЛС.....и да ти кажа в неделя на срещата ми липсваше...другите пичове пият само некви студени чайчета, дето за нищо не стават....:drinking:
п.п. не ми вървеше бирата....да му се невиди:))
Аааа,аз бях настинал,иначе студената бира лятото е закон,ма то така като по цял ден на работа само студена бира се пие,после требва и почивка.
Buxalkata
09-06-2010, 00:41
Аааа,аз бях настинал,иначе студената бира лятото е закон,ма то така като по цял ден на работа само студена бира се пие,после требва и почивка.
Вегата спомена за националната некъв хладилен бус пълен с бира ... така му мисли марян няма да те изяде у колата ;)той добро гадже:Tease:
Alfa User
09-06-2010, 01:37
Малко май не си го центрирал. Или се лъжа.
П.П. Кажи пасна ли си на местото и харесва ли ти?
Центриран е доколкото може, щото май си обърнал засечката в двата края (т.е. наклона е обратно) и трябваше да се изрязва малко. Иначе е супер, тия дни ще сложим и на Милена сенника :)
vaklinator
09-06-2010, 09:28
Имаш ЛС.....и да ти кажа в неделя на срещата ми липсваше...другите пичове пият само некви студени чайчета, дето за нищо не стават....:drinking:
п.п. не ми вървеше бирата....да му се невиди:))
Боби аз съм на шипково тази събота и неделя на национала среща. Дай да се видим в квартала някъде да ми обесниш за какво иде реч и да пием по биричка след работа? Драсни къде и кога ти е удобно
п.п. що си си забранил личните, не мога да ти пратя съобщение.
Вегата спомена за националната некъв хладилен бус пълен с бира ... така му мисли марян няма да те изяде у колата ;)той добро гадже:Tease:
Maриян се казвам Деби*Теди* - престанете да ми бъркате името.
Ники искам те на Националната Среща.:plane:
vaklinator
09-06-2010, 13:10
Може се гушнете заедно? Сорри за спама
Абе Софиянците, я фащайте се стягате, че изобщо не ми харесвате напоследък. Добре че сме ние от профинцията /ама с номера САхххххх/ да ви отсрамим. Стига вече с тези глупости за кризата и за незнам си какво. И аз съм на пангара с близо 3000 задължения към държавата и данъчните искат да ме ебат и да ми изземват имуществото, но ще дойда!
П.П. Дано не ми изземат алфуната дотогава:)
Абе така и така пиша в темата, я кажете кога вколко часа и къде ще се съберем за тръгването в събота? Предложенията бива да се обсъдят. Помислете за подходящо място за сборен пункт.
Може се гушнете заедно? Сорри за спама
Ееее как бе.:roll2:
vaklinator
09-06-2010, 13:29
Ееее как бе.:roll2:
Абе и аз си мислих, че искаш с мене да се гушнеш, ама....друго си е да е сигурен човк
:notworthy:
малииииииии какво виждат ушите ми гъста мрежа от пидали:roll2:
ваклине и ти ли бе.. Абе и аз си мислих, че искаш с мене да се гушнеш, ама....друго си е да е сигурен човк
vaklinator
09-06-2010, 16:14
малииииииии какво виждат ушите ми гъста мрежа от пидали:roll2:
ваклине и ти ли бе.. Абе и аз си мислих, че искаш с мене да се гушнеш, ама....друго си е да е сигурен човк
Спукана ти е ...работата. Баце не се занасяй с мене, че ти турим един е бан:roll2:
Furious 155
09-06-2010, 17:05
дойде време за акумулатор :priest: - 55Аh - предложения :?:
Buxalkata
09-06-2010, 17:16
аз предлгама да се срещнем на лукойла по пътя за ботевградското ... ама за Час ... не знам предлагайте ... ?
vaklinator
09-06-2010, 19:16
аз предлгама да се срещнем на лукойла по пътя за ботевградското ... ама за Час ... не знам предлагайте ... ?
Теди на нас ни е най удобно на шела си мисля?Щото оня Лукоил е на майната си
Теди на нас ни е най удобно на шела си мисля?Щото оня Лукоил е на майната си
А на мен ми е удобно на Екото на Ботевгредско.
Ванка питай Пепи /piticar/ аз от него взех акумулатор , Италянски с 2 години гаранция FAAM,62ампера , на много добра цена. :busted_cop:
Furious 155
09-06-2010, 23:46
Ванка питай Пепи /piticar/ аз от него взех акумулатор , Италянски с 2 години гаранция FAAM,62ампера , на много добра цена. :busted_cop:
Мерси!
vaklinator
09-06-2010, 23:57
Отпадам от уговорката
Ще тръгвам в петъка, че митака ще ме чака в КН
Приятно пътуване, и умната да не:baby_bringin:
Честит Рожден Ден на колегата Драго-DJ
Да ни бъде жив,здрав ,млад и корав.
Много щастие , късмет и успех в живота.
И след още 100 г да организира пак национална 155-среща.
Весел Празник. :birth1::biggringift::handshake::cheers:
vaklinator
10-06-2010, 00:15
В музея?
---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:14 ----------
Честито и да си ни здрав, прав и корав...
Айде честит Рожден ден на DJ,много късмет,успехи във всичко и якоооо мацки:new_Eyecrazy:.
Марияне,баце ще гледам да оправя нещата до петък,та да се мятам и аз по сенкята към Националната ма на,нещоо:brickwall:.
честит да е и от мене жив и здрав;;)
Alfa User
10-06-2010, 07:42
Яяяя ... хубава изненада точно за Националната среща :)
Да ни е жив и здрав, много здраве и късмет !!! :holiday2:
Furious 155
10-06-2010, 09:57
ЧРД DJ, здраве, щастие и успехи и много безаварийни километри! Весел пранзик.
Банда, плафоните в купето светнаха снощи и не гаснат - идеи??? датчиците във вратите или да се насоча към управлението под задната седалка? Мното е тъпо, защото за да угаснат махнах бушона, но без бушона нямам и управление на климата в колата.
HELP!
Ако е някоя от бравите, по пътя на логиката, ако си на контакт и са ти затворени вратите, на чек-панела ще ти свети, коя е проблемната :gruebel:. Ако нищо не свети - блокчето под седалката\ако е от него играта - обади ми се - имам 1 за подаряване от моята\. А като се има предвид, че Тоци Бегали е проектирал инсталацията - може и нещо друго да е :-P.
vaklinator
10-06-2010, 10:20
Ако е някоя от бравите, по пътя на логиката, ако си на контакт и са ти затворени вратите, на чек-панела ще ти свети, коя е проблемната :gruebel:. Ако нищо не свети - блокчето под седалката\ако е от него играта - обади ми се - имам 1 за подаряване от моята\. А като се има предвид, че Тоци Бегали е проектирал инсталацията - може и нещо друго да е :-P.
Блокчето за управление под задната седалка при мене е само за задните ел стъкла. Друго няма там. Или пък е някакво невидимо.
---------- Post added at 07:20 ---------- Previous post was at 07:17 ----------
Момчета, я да видим сега, на кой му се намират 2 предни пружини за подаряване и цялата горна лява опора/тампон/, заедно с лагера под нея за макферсона?
Имах инцидент с колата и съм с 2 счупени пружини
Блокчето за управление под задната седалка при мене е само за задните ел стъкла. Друго няма там. Или пък е някакво невидимо.
Момчета, я да видим сега, на кой му се намират 2 предни пружини за подаряване и цялата горна лява опора/тампон/, заедно с лагера под нея за макферсона?
Ако ми беше казал по-рано вчера ,щях да ти взема 2 от Елин Пелин.Там със сигурност има.:waving:
Ники*FLAME* да не се пощипваш ам ида идваш с мене на срещат па това дето го мислиш ти казах ,че имам решение.:waving::drive::busted_cop:
От дизеляк 1.9ТД ще станат ли?
Мерси на всички колега за добрите пожелания :holiday2:
vaklinator
10-06-2010, 13:09
От дизеляк 1.9ТД ще станат ли?
Мерси на всички колега за добрите пожелания :holiday2:
Ами като незнам, нека някой да каже от по-дъртите алфисти
Ами като незнам, нека някой да каже от по-дъртите алфисти
99% съм сигурен че стават аз отпред съм с пружини от ку4 :) мене мисълта мие да не ти се вирне предницата много :) иначе на рождения си ден ще ти направя подарък :holiday2:
Furious 155
10-06-2010, 15:11
да ще видя днес, но при затворена врата не показва да не е затворена на чек панела, което значи да се насоча към управлението под задната седалка - една жълта кутийка беше мисля. Ако го закъсам за такава ще звънна! Иначе има ли и реле тая гад или е само бушона долу?
Ваклинее, имам 2-та предни макферсона цели от моята оригиналните! ;)
Alfa User
10-06-2010, 17:08
Предното окачване на дизелите и на Q4 е почти еднакво - амортисьори от тия два варианта не стават за обикновените бензинки със сигурност, но пружините трябва да се пробват според мен.
да ще видя днес, но при затворена врата не показва да не е затворена на чек панела, което значи да се насоча към управлението под задната седалка - една жълта кутийка беше мисля. Ако го закъсам за такава ще звънна! Иначе има ли и реле тая гад или е само бушона долу?
Ваклинее, имам 2-та предни макферсона цели от моята оригиналните! ;)
При мен блока под седалката е син :-). А, иначе от вратите "инфото" отива към чек панела и оттам към плафоните\поне за предния плафон е на същата букса на панелчето, на която идва и "инфото" от вратите - 100% - знам, `щото имах драма с алармата и се рових в говната на алармаджията\. Къде в цялата каша е ролята на блока да закъснение - не съм изследвал.
Ваклине, трябва да имам 2 предни пружини някъде закопани из мазето\старите на совалката\, звънни ми да ти обясня къде да дойдеш, ако ги искаш. Задните ги подарих на Мариян, тези не е проблем да са за теб ;-)\тампони нямам хартисали\. Всичко това, ако не вземеш от Ванката комплектите.
Предното окачване на дизелите и на Q4 е почти еднакво - амортисьори от тия два варианта не стават за обикновените бензинки със сигурност, но пружините трябва да се пробват според мен.
Малко оточнение :) амортисьорите на 2.0 турбо, 2.5 В6 и 2,5ТД са еднакви и не стават за останалите, поне моите предни не са като на ку4-ка и на 2.5ТД :)
Нали днес съм рожденник да се похваля какво ми подариха :), знам че не е за раздела ама все пак :devil:
Боби аз съм на шипково тази събота и неделя на национала среща. Дай да се видим в квартала някъде да ми обесниш за какво иде реч и да пием по биричка след работа? Драсни къде и кога ти е удобно
п.п. що си си забранил личните, не мога да ти пратя съобщение.
Сигурно съм ги збранил на пияно....:drunk:
Аз ще ти звъна няма да се косиш, само да се наканя и да намеря време...
---------- Post added at 20:29 ---------- Previous post was at 20:26 ----------
дойде време за акумулатор :priest: - 55Аh - предложения :?:
Аз карам с 75Ah....по 4-5 години ми издържа!
---------- Post added at 20:32 ---------- Previous post was at 20:29 ----------
Да ни е жив и здрав колегата и много успехи занапред..:drunk:
п.п макар и на патерица, ако е изтрезнял след празника ...да повтори:drunk:
амортисьорите на 2.0 турбо, 2.5 В6 и 2,5ТД са еднакви и не стават за останалите,
Точно така,шенкелите на тия 3-те са по-широки в частта където се хващат амортисьорите,затова и ушите на амортисьорите са по-широки/3,5 см. с/у 2,5 см/и не стават за останалите.
Драго,честит рожден ден,жив и здрав да си.
Вмъкнах се и аз 10 мин преди да изтече срока:D:p
6-ца от второ теглене на Тото-2 :meeting:
...а...:unsure:....аз вече съм на аерогарата...:waving:
Alfa User
13-06-2010, 20:25
Кой ?!? К'во ?!?
Кой ?!? К'во ?!?
Гледай телевизия....:))
lulin racing
13-06-2010, 20:45
Колеги помагайте да намеря работеща бубина тази вечер,че ми трябва доста аварийно
Нещо съм се превъзбудил....не губи кураж за следващият тираж.....:))
---------- Post added at 18:03 ---------- Previous post was at 18:02 ----------
Колеги помагайте да намеря работеща бубина тази вечер,че ми трябва доста аварийно
ако иде реч за някоя женка...ела до Младост ще ти дам моята от колата....
vaklinator
13-06-2010, 21:22
Я познайте на кой е най-тарикатската кола, ще чакам да ми дадете награда.
сериозен ли си? ако е така ЧЕСТИТО :)
Furious 155
13-06-2010, 22:38
Я познайте на кой е най-тарикатската кола, ще чакам да ми дадете награда.
ми тя наградата ти е на капака бре ;)
сериозен ли си? ако е така ЧЕСТИТО :)
Шегувам...се:))...не губи кураж за следващият тираж....прекалих с пиенето и се размечтах:)))
Имаме нови промени :drunk::drunk:
Furious 155
16-06-2010, 14:30
Имаме нови промени :drunk::drunk:кутия с вафли в колата?
кутия с вафли в колата?
Не, кебабчета шопска и бира :D:D
Furious 155
16-06-2010, 14:47
Не, кебабчета шопска и бира :D:Dее това го отминахме вече... добре беше! :)
какви промени има? добавен още един цилиндър?
Направо два. Що пък един?:bash:
Някой знае ли нещо за тази кола??
Ще ходя с един колега от форумад а я гледа да я купува :):)
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11275114393056350&f1=details
Някой знае ли нещо за тази кола??
Ще ходя с един колега от форумад а я гледа да я купува :):)
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11275114393056350&f1=details
Ако не се лъжа имаше обява за нея във форума:) колата изглежда супер :)
vaklinator
17-06-2010, 16:54
Ако не се лъжа имаше обява за нея във форума:) колата изглежда супер :)
Доста са излъгали в годинките.:crybaby:
Това за годините е ясно :):) Въпроса е нещо някой ако знае...от нещо да е страдала и т.н. :):)
Ще ходим с Flame да я гледаме за колегата Da-Fuse ...изглежда лачена и потдържана..ще видим за какво иде реч :)
mimouzunov
17-06-2010, 17:51
Това за годините е ясно :):) Въпроса е нещо някой ако знае...от нещо да е страдала и т.н. :):)
Ще ходим с Flame да я гледаме за колегата Da-Fuse ...изглежда лачена и потдържана..ще видим за какво иде реч :)
Взимаите ме и мене... Поне знам къде да и гледам :calc: за дефекти... Тя същата като...
Нема такъв коптор:crybaby:,не направо ме отчая тоя чичка с тая 155-ца:heavy_cry:.
Нема такъв коптор:crybaby:,не направо ме отчая тоя чичка с тая 155-ца:heavy_cry:.
Що, кво й е, че и аз мислих да ходя да я гледам за мене ама явно няма да ходя
vaklinator
17-06-2010, 21:20
Човека е прав само за това.
"Aвтомобила е запазен и е с най-добрия мотор произвеждан някога от Alfa Romeo."
Да свали някой лев /въпреки че цената ми изглежда приемлива /и я взимайте, само да не издухан мотора, че:wallbash:
Луда работа...
1. 1800лв. (цена мин 1600лв. според мен би свалил чичката)
2. Климатика НЕ работи от 2г. ама му трябва САМО фреон..
3. Газта блокира-(задържах я на 4хил об.) чичката каза, че никой до сега не и е "давал толкова газ"
4. Преден ляв джам Не работи..супер..и климата не работи...да живее Африка..
5. Няма задни амортесьори..изобщо..подксача като зайчето Бъни..
6. "Момчета има 4 диска и абс" даже не съм си правил труда да видя накладките и дисковете...Само знам че с 3ма човека 2 в колата и при 70км. ми трябваха 50метра да спра...
7. Трябваха ми 30секунди да ги вдигна тия 70км. че да се наложи да спирам..
8. Като върнеш газста нещо пристъргва в мотора..
9. На 4хил об. леко пропушва отзад... за 6400 няма да говорим..
10. "Ами тя до морето харчи 300-400гр. масло" продавача..
11. "Момчета за тия пари какво искате?"
12. 92г. е!!!
13. Има ръжда тук таме отдолу
14. Няма лак на покрива, преден ляв калник, одраскана, чукната тук там..
15. Като тръгнах да отварям багажника от жапката целия плафон остана в ръката ми :priest:
16. Якоооооо виене на лагер отпред
17. "Колата е перфектна за тия пари...Аз работя в БАН и давам лекции...1000лв. ги изкарвам за 3 дни, ще си я карам докато спре" -това ще е скоро...
18. Железни 14" джанти с 3 таза и зимни гуми дебика 2005г.
19. После му трябваха 10мин да потегли защото газста му блокира няколко пъти...
20. предно дясно огледало занитено най селски и брутално..
21. НЯма съединител!!Притриса и няма натискане.."Нищо му няма на съединителя сменях го преди 40хил км." - само феородов и то от Илиенци според мен..
Абеее който иска за 1800лв. колата е слънце...ей питайте чичката:wallbash: Незнам защо на снимки е толкова добра а на живо е такъв ГРОБ....с нереееално висока цена...
Alfa User
18-06-2010, 07:46
Масово е товя явление - пише се по обяви, и се казва по телефона че колата е перфектна, ма трябва да я видите ... И после става страшно... Явно българина все си мисли, че има и много по-глупави от него, и че като веднъж някой е дошъл да я гледа - все ще се прилъже да я вземе.
Нямам думи просто - преди да взема моята черна красавица, съм попадал на какви ли не случаи като този, и няма оправия - продавача си мисли, че искаш да го изцакаш нещо, и започва да се запъва като магаре на мост :)
Да дам...Последното което чух е "Вие сте несериозни"....
Явно е така щом ходихме 3 човека да я гледаме в час пик в центъра на София....
Ама тъй де...явно проблема наистина беше в нас...не в колата:bangin::bangin:
Момчета оставете ги тия БаБи и не се занимавайте с тях.:gives[1]:
Колегата pilat си продава колата .
Поздрави от Мен и Теди /Бухалката/ от морето - Созопол.
Тук БаБи - НЯМА /155-ци/, почиваме си малко от тях :biggrin1:.
Отиваме да се гониме с БМВета по плажа.:cheers::bath::kicking::on_da_beach:
face/off
18-06-2010, 11:02
Кога отиде до морето ти-и не се обади:bangin:Да си изкарате весело и леко с БМВ-тата,че някой от тях хапят:pp:
Той май я продаде...пък и е 16ка... не е за хора без пари :)
А вижда нещо готино...
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11276763540523183&f1=details
Никога не бях виждал такъв салон...много готина е тая баба :)
Furious 155
18-06-2010, 18:04
А вижда нещо готино...
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11276763540523183&f1=details
бабата на снимките е много лачена. Има малко масло по мотора, но не е болка за умирачка. Салонът лично мен не ми харесва, заради липсата на подлакътник. Иначе е свеж като състояние. Абе ако работи читаво колата е добра за някой който обича да се вози!
Ако задържите до 1 юли, ще ви докарам баба :go: и ще ви водя на моя плаж:kicking:
face/off
18-06-2010, 19:56
А вижда нещо готино...
Моя старият салон беше същият-без подглавници и подлакатници на задните седалки,иначе е много лачена!!!
Alfa User
18-06-2010, 20:02
Тва е щото е чисто нов автомобила, както пише в обявата :bouncing_smiley:
Ако задържите до 1 юли, ще ви докарам баба :go: и ще ви водя на моя плаж:kicking:
Бобби ти ни водиш от 2 години, няма да можем да устискаме до тогава.:bg::wow:
А вижда нещо готино...
Много ти е кратка паметта бе половин час се вози на моета задна седалка и не си забелязал че и моета е с такъв салон :) без задни подглавници и подлакътник :)
:metal:
vaklinator
18-06-2010, 21:07
Абе ти нали щеше да се обаждаш за работа, пък май я мислиш за след морето?
Това дето написа Венци за колата е целия оглед,накрая тоя чичка се нацупи с думите-Вие сте несериозни клиенти-хаххаах.А иначе вчера я гледах тази червената в мобиле-е тя е просто страшна-за 2300 да ти направят промоция и си зимаш екстра баба:metal:.
Много ти е кратка паметта бе половин час се вози на моета задна седалка и не си забелязал че и моета е с такъв салон :) без задни подглавници и подлакътник :)
:metal:
Еее да ама тази е с червен салон и кори:):) Иначе самата материя съм я виждал няколко пъти и е отвратителна :drinking::drinking::drinking:хехехех :):)
Иначе колата изглежда страшна...+това със супер двигател..>Всички знаем как на Миро 1.7цата върви на кантар с 2ките само с един чип :):):)
thecleaner
19-06-2010, 01:58
Еее да ама тази е с червен салон и кори:):) Иначе самата материя съм я виждал няколко пъти и е отвратителна :drinking::drinking::drinking:хехехех :):)
Иначе колата изглежда страшна...+това със супер двигател..>Всички знаем как на Миро 1.7цата върви на кантар с 2ките само с един чип :):):)
С кои двойки бе :bouncing_smiley:
mimouzunov
19-06-2010, 09:22
Не така ,че и аз се засегнах :chair:
С моята 2.0ка...пфууу че сте тънкообидни:hump::hump:
Ама аз гледам да зарибя Da_Fuse който иска 155ца ама иска да е 2.0...пък тая изглежда убийствено, нищо че не е 2.0 :):)
Alfa User
19-06-2010, 13:15
Ой, банда - да ви покажа в какво превърнах Ваклин от една странна снимчица от Втората Национална :new_Eyecrazy: (надявам се няма да се сърди)
vaklinator
19-06-2010, 14:35
Ой, банда - да ви покажа в какво превърнах Ваклин от една странна снимчица от Втората Национална :new_Eyecrazy: (надявам се няма да се сърди)
Много съм нежен. Гаджетата сега ще се бутат да ги зхапа за вратлетата.:chair:
Бобби ти ни водиш от 2 години, няма да можем да устискаме до тогава.:bg::wow:
Ще ги измислим нещата......чак пък от две години...беше миналата...;-)
---------- Post added at 13:14 ---------- Previous post was at 13:14 ----------
Абе ти нали щеше да се обаждаш за работа, пък май я мислиш за след морето?
С тебе в неделя ще пием бира....
С моята 2.0ка...пфууу че сте тънкообидни:hump::hump:
Ама аз гледам да зарибя Da_Fuse който иска 155ца ама иска да е 2.0...пък тая изглежда убийствено, нищо че не е 2.0 :):)
Ето една не лоша бабка,за тия пари
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11276113400966169&f1=details
бабката не изглежда чак толкова зле имайки предвид и годинките и !!!:drinking: