View Full Version : 155 ОБЩИ ПРИКАЗКИ - "ДЪРА БЪРА"
155_8000rpm
14-07-2009, 22:30
Айдееее ... шшшшшт !
Че после ще ни разнасят из цялото Алфа-пространство във www-то :evilsmiley:
Заемете се сериозно със преводите, че срока е до ПЕТЪК!
Мариане, вземи сръчкай Vaklinator-а и Alf, че нямат заявени менюта ... и тениски !
Кво ти пука в тая жега...да ни разнасят...на ръце...:hehe:
П.П. Ще ти звънна тези дни да дам още някой лев...Нещо взехме да работим до 20.30 всяка вечер и няма време и не е харашо,ама нищо...
mitaka_111
14-07-2009, 22:45
Тук съм бе мите,сички сме живи и здрави и благодарим за пожеланията...ще се видим най-късно на 25,па да вземем да се напием по тези хубави поводи...
задължително
155_8000rpm
14-07-2009, 23:00
макар 4е имам малак проблем с нея, там сме,,не6то грее и ми казаха 4е е от радиатора
Не бой се Митак,и тва ще се оправи има далеч по-сериозни ремонти...надявам се че ще я вкараш във форма до тогава...
:th_up:...да си дойдем на думата...
ууууууууууу станахме трима:roll2:ае наздраве малко;)
mitaka_111
14-07-2009, 23:04
Не бой се Митак,и тва ще се оправи има далеч по-сериозни ремонти...надявам се че ще я вкараш във форма до тогава...
абе тя и сега даржи ама над 120 стрелката бяга на горе и пускам парно
155_8000rpm
14-07-2009, 23:06
ууууууууууу станахме трима:roll2:ае наздраве малко;)
:drunk:
155_8000rpm
14-07-2009, 23:07
абе тя и сега даржи ама над 120 стрелката бяга на горе и пускам парно
Бягай на чичко доктор и тва е не се палши,печката е желязна...
mitaka_111
14-07-2009, 23:13
Бягай на чичко доктор и тва е не се палши,печката е желязна...
ходих и уж е от радиатора но 6те изкара,наизтина е желязна,да мине сре6тата пак после 6те я видим 4е и аз от два месеца не ба4кам,ама хаиде да не се оплаквам,и на на6та улица 6те изгрее сланце
rumenti77
14-07-2009, 23:26
Наздраве колеги.На 120 градуса?Аз на 100 пукам кранчето на парното,но при мен се оказа че никога не съм имал 1ва степен(бавната)на перката,сега си я оправих и се надявам да не ми прави вече проблеми с загряванито.
rumenti77
14-07-2009, 23:29
А дали ще се напиеме на 25?А, направо ще се на:dyrvo_v_kenefa: :roll2:
mitaka_111
14-07-2009, 23:37
Наздраве колеги.На 120 градуса?Аз на 100 пукам кранчето на парното,но при мен се оказа че никога не съм имал 1ва степен(бавната)на перката,сега си я оправих и се надявам да не ми прави вече проблеми с загряванито.
наздраве и на теб:cheers:
Buxalkata
14-07-2009, 23:43
айде и от мене ;) ....
rumenti77
14-07-2009, 23:43
наздраве и на теб:cheers:
Митак пробвай с външно миене на радиатора(с водоструйка),пръскай яко под номера на колата.При мен има ефект,има по радиатора всекави гадини от мухи до врабчета.:roll2:
rumenti77
14-07-2009, 23:48
айде и от мене ;) ....
Е,къде изчезна бе човек?Еее нещо много:spam:,май трябва да си пишем в общи приказки-дъра бъра:roll2:
mitaka_111
14-07-2009, 23:55
Митак пробвай с външно миене на радиатора(с водоструйка),пръскай яко под номера на колата.При мен има ефект,има по радиатора всекави гадини от мухи до врабчета.:roll2:
пробвах баце,нали има едни навити такива работи,по радиатора и като взеха да фар4ат и спрях
mitaka_111
15-07-2009, 00:01
хеи колеги даите тази неделя да се саберем на БОЯНА преди националната сре6та да се видим и да обсадиме някои не6та
Alfa User
15-07-2009, 00:09
Абе не искам да ставам груб, но темата за общи приказки май е друга ???
Ще се наложи да разчистваме май ...
mitaka_111
15-07-2009, 00:12
алекс пии една ракиика и не се ядосваи,4е 6те ти побелее касата,,,,,наздраве
Furious 155
15-07-2009, 00:15
хеи колеги даите тази неделя да се саберем на БОЯНА преди националната сре6та да се видим и да обсадиме някои не6та
може може...пък и да видим кои сме :)
mitaka_111
15-07-2009, 00:18
може може...пък и да видим кои сме :)
благодаря за подкрепата,,градцки
rumenti77
15-07-2009, 00:21
Аз съм на линия.
mitaka_111
15-07-2009, 00:24
зна4и за неделя 2.00 - БОЯНА
rumenti77
15-07-2009, 00:24
Трябва да се разбереме къде ще се чакаме на 25 и в колко часа.
rumenti77
15-07-2009, 00:25
зна4и за неделя 2.00 - БОЯНА
ок.
mitaka_111
15-07-2009, 00:30
дано да про4етат и доидат колегите,,а ЗА БОБИ НИКОИ НИ6ТО НЕ ЗНАЕ, така ли е
rumenti77
15-07-2009, 00:37
И аз не знам нищо,пича много рязко изчезна,а е сърцето на компанията.
mitaka_111
15-07-2009, 00:43
И аз не знам нищо,пича много рязко изчезна,а е сърцето на компанията.
така е но никои ли не му има номера,няма ли някаква надежда да баде открит
rumenti77
15-07-2009, 00:48
Незнам аз го нямам.Аз мога да ви пожелая чао:tooth: ,че утре трябва да ставам в 6,00 и ще ми е малко тегаво.
mitaka_111
15-07-2009, 00:52
:th_up:
Незнам аз го нямам.Аз мога да ви пожелая чао:tooth: ,че утре трябва да ставам в 6,00 и ще ми е малко тегаво.
rumenti77
15-07-2009, 01:28
Да се похваля,сложих си антикрило.Първия път като го монтирах го бях залепил с бял силикон и като го видяха MUROMАN(Мариян) и Aско88(Киро) щяха да ме набият толкова хубаво го бях направил.Вторият път(днес)го свалих изчистил от белият силикон и сложих черен, прибрах се пред блока и един комшия щеше да ме набие като го видя.Писна ми да го правя и си викам къртим и хвърлям но комшията ме спря.Сега го направихме заедно с него за трети път но този път с кит и стана перфектен.Та като се видиме с вас да не забравите да го погледнето колко е убав(златни ми ръце)
Alfa User
15-07-2009, 01:41
Епа ти се похвали и тука де ;)
rumenti77
15-07-2009, 01:57
Ами хваля се ,че от една седмица правя само аки на тоя спойлер,даже мислех да си копувам друг капак за багажника.Не ме викайте за такива работи не мога да нося толкова на бой:roll2:.Очертава се да е много жега на срещата.
rumenti77
15-07-2009, 02:08
Пичове,вече си лягам че до 06,00 остават 4 часа,кога ще изтрезневам ,кога ще спим и т.н.Явно утре пак ще пия бира да се оправям и така от 4 дена не мога да се оправя
Някой колега би ли пратил 9лв. за тениска от мое име...Или да ме вкл. към неговата поръчка??? Мариянски?!?!
Утре заминавам и няма кога да преведа парите....После като се видим каквото трябва ще си платя:please:
VFTI Вариант 2 размер L
Хайде някой ако е навит да пише....Дано и да не затрудним Алекс :unsure:
Ще пратя и за тебе Венци споко.:th_up:
Мерсажжжжжж :)..Айде после ще кажеш колко ти дължа за превод и т.н. :): И ще ти ги дам като се видим на срещичката :):):):) :cheers::cheers:
Alfa User
15-07-2009, 17:49
Е баце, то повече затруднения от тва - здраве му кажи :surrender:
Имате невероятния късмет че съм в отпуск, че инак щяхте да видите национална среща през крив макарон :roll2:
Надявам се наистина да можем да съберем поне по-голямата част от сумата за тениските, че не съм в цветущо фаянсово положение ... както всички ни де ...
Но поне съм 100% сигурен, че ще си изкараме супер !
Колкото до жегата - не мисля че на 1350м надморска височина ще е чак жега ;)
E сега вече ме притесни....
1350м надморска височина...И как подяволите смяташ че Алфите ще успеят да се изкатерят без да хвърлят водата 8клапановите:roll2: и без да блокират 16клапановите:roll2::roll2: ...Това си е голямо катерене все пак е среща на Алфа пък била тя и 155...Не е среща на колоездачи, че да се качим безпроблемно..:roll2:
П.П Мисля да извикам един приятел с Голф и ще вземем и въже :tooth:
Alfa User
15-07-2009, 19:06
Ша ги носим на гръб бе ... кво са 1470 кила ?!? :roll2:
1350м надморска височина...И как подяволите смяташ че Алфите ще успеят да се изкатерят без да хвърлят водата 8клапановите:roll2: и без да блокират 16клапановите:roll2::roll2: ...Това си е голямо катерене все пак е среща на Алфа пък била тя и 155...Не е среща на колоездачи, че да се качим безпроблемно..:roll2:
П.П Мисля да извикам един приятел с Голф и ще вземем и въже :tooth:
Ваклин има едно чудно въже,може би си го виждал Венци?
Чувал съм,че с него не харчи колата.:roll2:
ООо въжето на Ваклин е мног добро..Колко пъти съм го ползвал...:roll2: Ама вече и аз си купих и не излиза от колата:roll2: А пък както каза алекс са леки 1500кг. все ще ги дърпаме на ръце...
mitaka_111
16-07-2009, 00:08
в дръга тема на алфетките се питат колко им гори,но моята пе4ка си ме кефи,от БАНКЯ до ПРИМОРСКО и обратно с един разорвар,,средно скорост 120
ООо въжето на Ваклин е мног добро..Колко пъти съм го ползвал...:roll2: Ама вече и аз си купих и не излиза от колата:roll2: А пък както каза алекс са леки 1500кг. все ще ги дърпаме на ръце...
Носете въжета, че се навих да дойда с още неизвестната за мен, но не безизвестна във форума V6 с "багажника" :oops: На прикачената снимка може да видите какво й се случи след покупката. Подготвя се и клип, но реформите съвсем не са приключили и той още не е завършен...
Цвета с пастиране ли стана или я пребоядисва?
Аз от понеделник извършвам профилактика на "совалката":
Смених си вехтия пожълтял десен фар (и мигача до него, че беше блиндиран със силикон за него, някога от някой);
Сложих "шукаритетна" решетка (вдлъбната);
Реставрирах си емблемата, ама се улях с лака, а и при самата реставрация имаше оакване тук-там, ама стана прилично горе-долу;
Смених си малките палави бензинови маркучета под горивната рейка(бяха като на стар индианец петите нацепени);
Смених си(най-накрая) и окъсения от майстори :laser: дебел маркуч за хидравликата на волана от казанчето до помпата;
Реставрирах за 2-ри път това лято дясната вежда и стигнах до извода, че си трябва читав калник направо;
Смених си и стойката за акумулатора, че опасността да ми изпадне по пътя вътрешната бобина беше вече реална;
До днес бях душевно удовлетворен от свършената работа. Финалната задача беше да си сменя изпускателните колектори към главата(На старите късах, навремето при смяна на гарнитурки, шпилка(1 от 4 възможни, при 4 към 2), при разпробиването счупих боргия и в крайна сметка отвора стана на елипса - като резултат - честа смяна на г-ри на този участък от изп. система).
Колекторите, които бях приготвил бяха с 3 скъсани шпилки. Съответно, вече с опит :yes:, си ги разпробих чудесно, даже си ги направих с болтове, вместо с шпилки и с тях и нови г-рки слезнах при колата за трансплантация. Преди ремонта, на снадката на 4 към 2 духаше само към радиатора, от предната(точно колектора на 2 и 3-ти цилиндър с елипсовидно-разпробитото място). За демонтажа, мога за отбележа само, че се скъсаха 3 от 4-те възможни шпилки на проблемното място, но това не ме притесни, защото този комплект слизаше в мазето, така или иначе. Направих междинна обиколка из магазините за Лада за месингови гайки за генерация, някой друга шпилка и болт. Монтирах и стегнах всичко. Запалих и ..... - вече, освен че духа абсолютно на същото място, духа на съседната тръба към мотора и под 4 цилинтър :furious:. Стигнах до извода, че с тези микро тънки медни гарнитурки в комбинация с тръбата под картера, която е с различен от кръг профил и намален дебит :whistle:, няма да се получи. Ще се правят по дебели гарнитури след срещата, че до тогава няма да имам възможност да се занимавам. Единственото успокоение ми остана, че отново оклекотих с 400-500 грама машината, като разкарах поредната излишна планка :grin:.
Иначе, когато съм с Нея :kiss:, имам всичко необходимо за отстраняване на аварии, почти до основен ремонт на пътя, без въже за теглене. Теглилото мина жертва в името на олекотяването (може да има и кило) :tooth:.
rumenti77
16-07-2009, 23:34
[QUOTE=TRENDi;527217]
Сложих "шукаритетна" решетка (вдлъбната);
:big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down::big_bow _down::big_bow_down:
Бравос,а сега кажи от къде си я взе колко пари и лесно ли се сменя(аз съм с другия модел решетка).
:big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down::big_bow _down::big_bow_down:
Бравос,а сега кажи от къде си я взе колко пари и лесно ли се сменя(аз съм с другия модел решетка).
От Dani_ku4eto за 30 точки. Супер елементарно е, но при мен имаше усложнения, че си прехвърлих моето "сърце". Лъскавият щит на новата беше "тръгнал" да се скапва, а и в цвета на колата по си ме радва. ...И прехвърлянето(на щита) хич не е лека задача, както се уверяваше някъде наскоро. Особено, ако вече манипулацията е правена веднъж (и на 2-те решетки го имаше тоя момент) и нитовете от щита са прекалено къси и не излизат през гърба на решетката :yes:.
Разбрах аз,че си взел от него решетката.Да ти е честита.
Самолета става все по хубав .:biker:
Разменям перфектна предна емблема за 1 шише Джони Локър.:grin: Ако някой го вълнува да си казва.
Ебаси какво стягане кипи за тоя събор на 155.Всеки нещо си прави да изглежда добре.:naughty::kiss:
Furious 155
17-07-2009, 09:23
Ебаси какво стягане кипи за тоя събор на 155.Всеки нещо си прави да изглежда добре.:naughty::kiss:
пф... аз дано успея да я измия за тогава ;)
thecleaner
17-07-2009, 09:25
Даммм сега ако ти дойдат и капачките за огледалата ще е добре :naughty::naughty::naughty:
Разменям перфектна предна емблема за 1 шише Джони Локър.:grin: Ако някой го вълнува да си казва.
Дай да мислим нещо за емблемата, че тая на шестака се е изтрила от бързата скорост хихихи :boost:
По повод олекотяването - и аз взех крути мерки.
Смених шестте комплекта пластмасова щипка-рапидка, които държат корите над фаровете, с такива без рапидка - още не съм смятал колко пестя от метала :tooth:
По повод олекотяването - и аз взех крути мерки.
Смених шестте комплекта пластмасова щипка-рапидка, които държат корите над фаровете, с такива без рапидка - още не съм смятал колко пестя от метала :tooth:
Оооо сподели ни ефекта от поразителното олекотяване.:naughty:
Сега не се удържа колата нали?:biker:
Защо няма да те има на 155- сбирката?:oops:
Дай да мислим нещо за емблемата, че тая на шестака се е изтрила от бързата скорост хихихи :boost:
Както казват чингизите:
Момче аз за мене съм си го измислил ,сега е твои ред - мисли го ти.:gruebel:
1350м надморска височина...И как подяволите смяташ че Алфите ще успеят да се изкатерят без да хвърлят водата 8клапановите:roll2: и без да блокират 16клапановите:roll2::roll2: ...
Значи ще се качим само с 12 клапановите:Tease::rotfl:,ако изобщо тръгнем:no::crazy:
Без тебе не започва събора пич.:yes:
Ми не знам,дано да успея,много ми се идва,ноооо,ще видим:oops:
Ай ....какво става тук?....ако не заспя на плажа, ще взема да се домъкна с дъщерята...:gruebel: на тоя събор.
Взел съм един залив по аренда, където нямам връзка с цивилизацията.....само природа и море:on_da_beach:
Взел съм един залив по аренда, където нямам връзка с цивилизацията.....само природа и море:on_da_beach:
И не ни се обаждаш да идваме да летуваме при тебе със самолетите нали.? Не го очаквах от тебе.:humpx:
И не ни се обаждаш да идваме да летуваме при тебе със самолетите нали.? Не го очаквах от тебе.:humpx:
Имаш ли палатка...?
Имаш ли палатка...?
Имам 155-ца ,за друго не ми остават пари. :yes:
Ще си намеря ,ако трябва.
Имам 155-ца ,за друго не ми остават пари. :yes:
Ще си намеря ,ако трябва.
:))...това не е зле...:gruebel:...но си трябва палатка, за да можеш да я разпъваш, когато се наложи:))...ако ме разбираш.....младо момче си не може да е изпуснала шприглата....:))
mitaka_111
18-07-2009, 20:11
:))...това не е зле...:gruebel:...но си трябва палатка, за да можеш да я разпъваш, когато се наложи:))...ако ме разбираш.....младо момче си не може да е изпуснала шприглата....:))
ххееееиииии,морски - здравеи
Alfa User
18-07-2009, 23:01
Тва кво значи - че искаш емблема, или искаш Джони :) Че и аз изнамерих една в архивния куфар ;) (снимка по-долу).
Абе пак да попитам препатилите - взех си хубава решетка, но хромираното сърце е тръгнало да си ходи - как най-безболезнено да разменя сърцата на двете решетки ?
П.П. Оправих се, ма стана една свинщина ... не е за приказки. Освен това черната решетка, която купих наскоро, се оказа синя ... черното започна да пада. Освен туй сърцето нещо не пожела да си легне точно на мястото ... Абе ... простотия :(
Тва кво значи - че искаш емблема, или искаш Джони :) Че и аз изнамерих една в архивния куфар ;) (снимка по-долу).
Абе пак да попитам препатилите - взех си хубава решетка, но хромираното сърце е тръгнало да си ходи - как най-безболезнено да разменя сърцата на двете решетки ?
Джони по принцип искам,азес скъсах да си търся задна емблеме , а те били при Алекс в Пловдив всичките.
Той е направил тайна приватизация. :naughty:
Alfa User
19-07-2009, 00:46
Ааа, не бре - на снимката дет са 4, са все малки - диаметъра на двете е 3см, а на другите 2 - 4см (от волани са примерно от 33...). Голямата за отпред е само една. Та значи Джони не отказвам и аз ;)
Аз понеже имам доста хора да черпя съм замислил да хвърля едан каса Шуменяк и 1-2 бутилки Джони в багажния сектор.:bath:
Трябва да сменям воден радиатора(тоя най-големия, че не ги знам нещо)...Нямам климатик ....Някой може ли да ми кажеш цени...Ииии явно имам хипер малко време:cold: (Още съм на почивка и сряда ще си дойда в Сф:cold:)
Нов или втора ръка? Кинти?
Alfa User
20-07-2009, 21:40
Никола Николов ... dani_ku4eto ???
(за употребяван де ...)
mitaka_111
20-07-2009, 21:41
Трябва да сменям воден радиатора(тоя най-големия, че не ги знам нещо)...Нямам климатик ....Някой може ли да ми кажеш цени...Ииии явно имам хипер малко време:cold: (Още съм на почивка и сряда ще си дойда в Сф:cold:)
Нов или втора ръка? Кинти?
аз са6то трябва да го сменям,но 6те е за след сре6тата,4е и моят е по голям и саотватно по скап
Аааааааа ебаси не мога да го преживея...200лв. един нов радиатор :(:(
Пф....Пф.....+ още поне 50лв. труд ....ебаси....
Вотра употреба не ми се купува за да не стане като при тренди 50лв.+ 50лв. за ремонт + нов радиатор на края...Ама той поне не плаща за смяна, а аз ще плащам :(....
Май и аз ще слагам от самара радиатор...Ам първо трябва да видя колко е голяма разликата и дали ще има проблем...Ако не ще прежаля половин заплата..пффффф
Oт какви други коли по евтин стават? без климатик съм и доколкото знам е по-евтин уж и по-лесно може да се нагоди нещо....Не ме кефи да нагаждам и преправям, ама като знам колко хил.лв. са отишли и как после на никой не му пука като иска да я купи за 1800лв. дали е с оригинален или не радиатори.... :(:(
ЕДИТ:
От Фиат Типо 2.0 са 180лв. за АVA....А по каталог за алфата е AVA 205лв.... Колко е голяма разликата в двата радиатора примерно и от кои други братя може да се сложи? Тук 20лв. там 30 :)
mitaka_111
20-07-2009, 23:06
Вотра употреба не ми се купува за да не стане като при тренди 50лв.+ 50лв. за ремонт + нов радиатор на края...Ама той поне не плаща за смяна, а аз ще плащам :(....
Май и аз ще слагам от самара радиатор...Ам първо трябва да видя колко е голяма разликата и дали ще има проблем...Ако не ще прежаля половин заплата..пффффф
Oт какви други коли по евтин стават? без климатик съм и доколкото знам е по-евтин уж и по-лесно може да се нагоди нещо....Не ме кефи да нагаждам и преправям, ама като знам колко хил.лв. са отишли и как после на никой не му пука като иска да я купи за 1800лв. дали е с оригинален или не радиатори.... :(:(
долу-горе пак си добре,моят бил кам 500 лв,като види баир или над 120км по4ва да грее,но сега я лекувам с парното,нямам друг изход поне засега
Аз ти предлагам да си вземеш "истински" за 155 по каталог и ще го закачим някоя събота или неделя... Аз вече съм правил такава операция на ТвинСпарк-а :lupe:
Furious 155
21-07-2009, 09:31
ЕДИТ:
От Фиат Типо 2.0 са 180лв. за АVA....А по каталог за алфата е AVA 205лв.... Колко е голяма разликата в двата радиатора примерно и от кои други братя може да се сложи? Тук 20лв. там 30 :)
и моя съвет е да намериш или оригинален, така да се каже или нещо много близко, за да няма неприятни допълнителни отвори които да се чудиш как да запушваш. Моя уж го взех за 155 и пак имах един дребен отвор за затваряне, ама с дребните е лесно! ;) Но и аз дадох тогава 180лв за радиатор...
180 лв дадох за АВА , и пак сълзи от пробката за обезвъздушаването.:frown:
Furious 155
21-07-2009, 14:16
аз да споделя - минах реглаж днес на колата и предните колела се събираха 2 градуса и 17 минути....бахти... а гумите ми бяха нови... предните са видимо по-износени от задните и ми е кофти... сега е ок вече, ама кел файда както се казва :book:
аз да споделя - минах реглаж днес на колата и предните колела се събираха 2 градуса и 17 минути....бахти... а гумите ми бяха нови... предните са видимо по-износени от задните и ми е кофти... сега е ок вече, ама кел файда както се казва :book:
Като не ходих на време кой ти е виновен.:prescription:
Кой ще идва на мивка,че утре съм последна вечер,след 5 часа на работа и после чак в събота.Трябва малко релакс:drunk:
Furious 155
22-07-2009, 00:46
Кой ще идва на мивка,че утре съм последна вечер,след 5 часа на работа и после чак в събота.Трябва малко релакс:drunk:
къде тая мивка?
На Г.М Димитров,диагонално на Омв,като отиваш към Венци,от към 4-ти километър.
Твоя ли е черната 155, която стои доста често там? :big_love:
:innocent:,дам,аз съм те мяркал там при кат 2-3 пъти с 2-ката,много е блага.
Furious 155
22-07-2009, 01:30
На Г.М Димитров,диагонално на Омв,като отиваш към Венци,от към 4-ти километър.
а...еее така кажи - ето къде ще се мия - и аз съм мяркал там черната 155, ама само мислех че се мие там ;). В петък там ли ще си? Да се замием за съботната фиеста ;)!
Ми мислех да почивам,че в събота съм от 8 на работа,щот аз през седмицата ходя от 5 до към 11-12 вечерта,тя мивката е денонощна,та май четвъртък и петък ще почивам.
Е ти намери кога да почиваш,точно когато половината 155- форум ще си мие колите за съботния събор.:???:
Има и един вариант да съм на мивката в четвъртък,че един колега иска да почива,но ще се разберем довечера,и ще ти пиша,а иначе ако ти искаш в петък ще се разберем нещо вечерта да се видим и ще ходим натам да измия твойта алфичка,след 8 примерно.
Ееее ама и аз петък мислех да я мия:magic: Ще стане едно голямо 155 миене :go:
Радиатора ми е окей за сега...Тече беше малък и днес след 300км, не е текла пак...Сложил съм добавка..Знам че не е много разумно ама 300лв. не ми се дават точно покрай почивките:party:
mitaka_111
23-07-2009, 22:56
ххххеееееииииииииии колеги.един от нас остарява днес,пи4а е рожденик,,,де е жив и здрав и весело изкарване желая на ТЕДИ ,, сире4 BUHALKATA
:tequilla:....за негово здраве, да ни е жив и здрав:smoke:
mitaka_111
24-07-2009, 00:35
:tequilla:....за негово здраве, да ни е жив и здрав:smoke:
мерси БОБИ 4е си един от нас,,,да е жив и здрав
Alfa User
24-07-2009, 01:00
Честито на колегата, жив и здрав и много още хубави неща да го затрупат !!!
mitaka_111
24-07-2009, 01:11
как мина рождения ден
rumenti77
24-07-2009, 12:15
Теди,да си жив и здрав.
Бухалката се е сбухлясал на Рождения си ден.
Ххехехе жив и здрав баце.:wow:
rumenti77
24-07-2009, 22:53
Моята легенда се е.ава нещо.Сега се връщам от Перник и я чувам как започва да бучи и прекъсва , ебати гадта.Прекъсва не прекъсва ще стигне до Пловдив.:super:
Моята легенда се е.ава нещо.Сега се връщам от Перник и я чувам как започва да бучи и прекъсва , ебати гадта.Прекъсва не прекъсва ще стигне до Пловдив.:super:
Кажи на колегите да вземат въе........няма да се плашиш, в неделя се пребирам от морето ,ако недай си боже те видя на магистралата си мой.... да чукна на дърво моята след толкова години се държи легндарно......макар, че минлата година роди точно след след като я юрках един месец здраво.....но ме прибра в София и сдаде багажа на Руски паметник
Е затуй е обичам, тая палава италианка!
Изневерява само в къщи:))
rumenti77
24-07-2009, 23:30
Кажи на колегите да вземат важе........няма да се плашиш, в нрделя се пребирам от морето ,ако недай си боже те видя на магистралата си мой.... да чукна на дърво моята след толкова години се държи легндарно......макар, че минлата година роди точно след след като я юрках един месец здраво.....но ме прибра в София и сдаде багажа на Руски паметник
Е затуй е обичам, тая палава италианка!
Изневерява само в къщи:))
Въже ще взема от Ваклин неговото е много хубаво,а иначе дано да не са някакви контракции и да няма разкритие защото ще си легна до нея и ще раждаме заедно.:baby_bringin:
The_Game
24-07-2009, 23:42
Moйта пък днес гърмя като на нова година.
Към 7-8 пъти, някой от които бяха страшни направо.
Всеедно си метнал динамит под капака.
С 3 клапи съм и пак леко е изкочил колектора.
Незнам какво й стана, но след толкова много гърмежи отвъртях всички смесители доста и май се спря да гърми.
При един от последните гърмежи ме изнерви максимално тръгвам първа кола от кръстовище тъкмо отпускам съединителя докрай БАААААААМ и до там.
Пали на бензин изфорсира се и гасне. И така се изнесох от кръстовището да си наместя гумите.
Изнервен минах на бензин регулатор мятам съединителя и се нищо. Оборотомера в 5000+ а колата не помръдва
Мина сигурно секунда докато осъзная какво става.
Толкова силно засмърдя, че после като се прибрах пред нас около колата со миришеше.
Направо ме разболя днес тая кола :-( :-( :-(
rumenti77
24-07-2009, 23:46
Няма стрешно ще си разделиме въжето:bouncing_smiley:
Alfa User
24-07-2009, 23:53
Eеее, я се стегнете ... кви са тия приказки точно на финалния спринт ?!?
Wolfy's V6...
:coolio::coolio:
thecleaner
26-07-2009, 02:35
Всичко се напива на срещата на 155 и раздела замря. Днес ще погледаме снимки поне.
The_Game
26-07-2009, 13:26
Беше невероятно :)
Очаквам с нетърпение снимките.
Който не дойде, ще съжелява МНООООГОО :)
Едно голямо :bowdown::bowdown::bowdown::bowdown: за организатора.
Въпреки, че персонала в хотела се държеше меко казано НЕ гостоприемно с посетителите си.
Иначе всичко друго беще супер.
Невероятна е гледката когато някой спира на СТОП и чака да преминем бях 2-ра кола и хората като погледнат назад и направо вдигаха ръце.
(ПО завойте беше уникално, завиваш и виждаш дълга права зад теб пълна със 155 които още се точат от два завоя по-надолу. )
:)
Alfa User
26-07-2009, 18:36
Точно заради тая тръпка и удоволствие, както и от кефчето да се съберем, запознаем и повеселим, беше организирана тази среща.
Наистина, който не дойде, може само да съжалява. Колкото до управата на хижата - не искам да коментирам сега, за да не си развалям спомените от сбирката.
И, както е редно да се каже - до нови срещи !
rumenti77
27-07-2009, 00:29
Невероятна сбирка,всичко мина перфектно.Най лошото е че легендата се изложи в нанагорното и в момента е в бокса.Искам пак да благодаря на всички които ми помогнаха.Като разказах на мои познати как всичи искахте да ми помогнете,те не ми повярваха че има все още такива хора.:big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down:..
Видях две снимки на които приствах и аз но всъщност това не съм аз:whistle: а някакво адско изчадие:devil2:
mitaka_111
27-07-2009, 21:19
Невероятна сбирка,всичко мина перфектно.Най лошото е че легендата се изложи в нанагорното и в момента е в бокса.Искам пак да благодаря на всички които ми помогнаха.Като разказах на мои познати как всичи искахте да ми помогнете,те не ми повярваха че има все още такива хора.:big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down:..
Видях две снимки на които приствах и аз но всъщност това не съм аз:whistle: а някакво адско изчадие:devil2:
и аз,и аз,и аз НЕ САМ АЗ:sleep:
rumenti77
28-07-2009, 09:13
и аз,и аз,и аз НЕ САМ АЗ:sleep:
Нещо и тримата изглеждаме като биени гъзове.:scherzkeks::scherzkeks::scherzkeks: :smile:
mitaka_111
28-07-2009, 14:44
Нещо и тримата изглеждаме като биени гъзове.:scherzkeks::scherzkeks::scherzkeks: :smile:
да не ти пука,все едно сме на фронта:bouncing_smiley:
---------- Post added at 14:44 ---------- Previous post was at 14:43 ----------
румбе имам 2-3 телефона за асфалтаджии,ако изка6,ако не да те правя 6пакловкаджия
rumenti77
28-07-2009, 16:04
да не ти пука,все едно сме на фронта:bouncing_smiley:
---------- Post added at 14:44 ---------- Previous post was at 14:43 ----------
румбе имам 2-3 телефона за асфалтаджии,ако изка6,ако не да те правя 6пакловкаджия
:director:Не искам вече дзиф,дай гипс:bouncing_smiley:.Ще ти се обадя да си говориме щуротийки и да се разбереме кога ще се напиеме, :drool:аз па напиеме, видиме пак:whistle:.
rumenti77
29-07-2009, 01:37
Ае бе не нунате ли.
Колеги моля за малко помощ, тъй като един приятел ме помоли да разпитам, има ли 155 1.8 8клапана с пластмасов колектор(по скоро пластмасови всмукателни тръби, тези със дроселовата клапа) и ако да дали биха могли да станат от 1.7, до колкото се простират моите познания има само 16клапана с пластмасов колектор, но да си попитам все пак. Благодаря предварително!
П.П. А..., и ако има 1.8 8кл. с пластмасов дали от 1.7 ще пасне всичко?
Отговорът е "Да" на всичко, почти. Сменяват се и гуменяците, че при пластмасовите са по-тесни от PVC-страната.
Значи има 1.8 8клапана с пластмаса...:idea2: другото което се сетих е дали ще може да се прехвърли дроселоватаклапа...?
Хмммм...., никой неще да казва дали става да се прехвърли дроселовата клапа от пластмасови на метални всмукателни тръби...?!
За 1.7-1.8-2.0 TS 8V излиза само 1 номер за клапата и TPS-а, което по пътя на логиката показва, че няма причина да не е еднакво :innocent:.
Данкешойнннн!!! Това се искаше. Аз съм малко скаран е-пер-а такаче... Благодаря! :yes:
ко си правите бре младежиии?
Ко ко...ядосвам се...
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37725
rumenti77
01-08-2009, 17:36
ко си правите бре младежиии?
Оооо морските.Не прекалявайте там с алкохола,че после ще трябва да имате сили като дойде в Пазарджик мощната алкохолизирана група от София:roll2:.Начело на колоната ще е нашият колега и приятел МИТАКА.
Ко ко...ядосвам се...
E хубава работа сега и таз добра.:Suicide:
Оооо морските.Не прекалявайте там с алкохола,че после ще трябва да имате сили като дойде в Пазарджик мощната алкохолизирана група от София:roll2:.Начело на колоната ще е нашият колега и приятел МИТАКА.
ас лично сам чувал че митака пииел само лимонада брее:screwy::metal:
:spam_laser::drinking:
mitaka_111
01-08-2009, 19:58
еи шегаджия такав
:BIGsmile::evil::cheers:
еи шегаджия такав
митак жив ли си бре:bg:
mitaka_111
01-08-2009, 20:13
дишам баце,ша стаам ВОДОЛАЗ,краи НОРМАНДИЯ потанал кораб с стока от винпром ПЕЩЕРА,трябва да се помага
дишам баце,ша стаам ВОДОЛАЗ,краи НОРМАНДИЯ потанал кораб с стока от винпром ПЕЩЕРА,трябва да се помага
мииииииии ас кът на тебе не помогнаа:drinking:
на кои брее брат,:bouncing_smiley:шъъъъъъъъ пием бързо да не ни намокрии шортите
---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:24 ----------
Ко ко...ядосвам се...
Венци и ас не виждам поблем бре брат все пак затова сме тук да се подкрепяме, не сам с на ясно с проблема ..
НО СЛЕД КАТО ПРОЧЕТОХ НЕ ВИЖДАМ И АС ПРОБЛЕМ
mitaka_111
01-08-2009, 20:29
мииииииии ас кът на тебе не помогнаа:drinking:
на кои брее брат,:bouncing_smiley:шъъъъъъъъ пием бързо да не ни намокрии шортите
таи,таи,таи,братле,,амммм които е без шшшортии:bouncing_smiley::roll2:
таи,таи,таи,братле,,амммм които е без шшшортии:bouncing_smiley::roll2:
наи много до капачки:metal:
mitaka_111
01-08-2009, 20:58
наи много до капачки:metal:
абе то до капа4ки,ама аз и до кокал4етата сам вийдал зор,не е сме6но братле,,пази поже се казва:bouncing_smiley:
rumenti77
01-08-2009, 21:02
От мене са шнорхелите:bouncing_smiley:,иначе и мен ме бройте:drool:.
Днес видях една цистерна на "винпром пещера"...На предния джам имаше ленепенка "mitaka_111" :idea2::idea2::shock::shock: А аз мислех че се базика:tooth:
П.п Даммм... иначе темата я локнаха...Да праят каквото искат...
mitaka_111
01-08-2009, 22:05
Днес видях една цистерна на "винпром пещера"...На предния джам имаше ленепенка "mitaka_111" :idea2::idea2::shock::shock: А аз мислех че се базика:tooth:
П.п Даммм... иначе темата я локнаха...Да праят каквото искат...
абее неема маитап баце,групата расте,еи и румбата се вклию4ва
Снощи загубих от Астра Ф 1.8 125коня. :shutup: би ме с 3коли до 120-30км:-|... Знаех си че не трябва да карам на бензин:yawn: ако бях я обърнал на ГАЗ щях да му размажа фасона, ама тука сега смятам да я покарам на бензин едно 100-200км...
Никога не съм падал от Астра...Ама и тази не беше много читава щом ме би само с толкова малко..
Снощи загубих от Астра Ф 1.8 125коня. :shutup: би ме с 3коли до 120-30км:-|... Знаех си че не трябва да карам на бензин:yawn: ако бях я обърнал на ГАЗ щях да му размажа фасона, ама тука сега смятам да я покарам на бензин едно 100-200км...
Никога не съм падал от Астра...Ама и тази не беше много читава щом ме би само с толкова малко..
Издишаш...... Венци!!!!....виж там кво може да направиш:calc:...и да накажеш хлопела:yawn:
thecleaner
02-08-2009, 14:28
Почна ли да се пускаш или така само ми се струва?
Кво мога...Пуснал съм тема...Алфата е регулирана на Газ... и сега чакам да отговори в темата в тунинг.бг... Като отговори вече с LPG power мисля, че ще го накажа...Ама не му е читава колата щом паднах с толкова малко.....А старта ми беше ужасен..иначе преди това като се пънеше и на 2-3 не можеше да се отлепи от мен...Стоях му на бронята...
Почнах айде тази вечер с тебе??
thecleaner
02-08-2009, 14:47
Кво мога...Пуснал съм тема...Алфата е регулирана на Газ... и сега чакам да отговори в темата в тунинг.бг... Като отговори вече с LPG power мисля, че ще го накажа...Ама не му е читава колата щом паднах с толкова малко.....
---------- Post added at 11:44 ---------- Previous post was at 11:43 ----------
Почнах айде тази вечер с тебе??
:Tease: айде ама да е около 21,00h.
:Tease: айде ама да е около 21,00h.
Нека е по-късно защото в 21.00 ще е фраш от коли, хора и полиция...Към 23.00 няма да има никого :)
От както стана 1-ви Август е паднала отпускарската Бомба е и в тази тема явно. :flirt:
Всички нанат.:sleepy:
и ас смятам да се пускам с вас ама сте бая далече:jumping:
които паднеееееее.. другия черпи бира:rotfl:
mitaka_111
05-08-2009, 22:30
и ас смятам да се пускам с вас ама сте бая далече:jumping:
които паднеееееее.. другия черпи бира:rotfl:
6а са пуска6 и ти,то туи да не ти е БЕЛМЕКЕН,я аиде с мен на полето да поорем с дизеляка:gayfight:
rumenti77
06-08-2009, 16:17
От както стана 1-ви Август е паднала отпускарската Бомба е и в тази тема явно. :flirt:
Всички нанат.:sleepy:
:director:Скукааа :throw:
:director:Скукааа :throw:
Пълна Тъпня е мани -мани.:sad:
Как бе 2 вечери подред се събирахме бегачки ала бала..:wow: Има и клипчета в темата в тунинг раздела...
Иначе какво се очаква...Който има работа работи...който е уволнен е на море да почива:wow:
rumenti77
07-08-2009, 10:54
Как бе 2 вечери подред се събирахме бегачки ала бала..:wow: Има и клипчета в темата в тунинг раздела...
Иначе какво се очаква...Който има работа работи...който е уволнен е на море да почива:wow:
А,който е неплатена и няма кола, тъпее:sad:.
Споко бре :) Всичко е въпрос на време(и известно количество алкохол) да се оправи...:):):)
rumenti77
07-08-2009, 12:10
Като я гледам с тая туба до нея ми се реве.
Като я гледам с тая туба до нея ми се реве.
Ама ,ако беше туба с пиене нямаше да ит се реве нали?:devil:
Щеше да станеш талисман на ПЗ Бригада.
155_8000rpm
07-08-2009, 21:36
Я кажи къде са тия клипчета,че ме мързи да търся наред...
Някой имали наблюдения от лети джанти StilAuto? Стават ли,нестават ли?
The_Game
07-08-2009, 22:42
А,който е неплатена и няма кола, тъпее:sad:.
Е поне имаш нет :)
mitaka_111
08-08-2009, 00:18
ееехххеее,какви интересни пи4ове и легенди са на линия,,пак никои не пи6е?????
155_8000rpm
08-08-2009, 00:44
Абе Митак ти докато влезнеш и ми се приспа...
Малкия тея дни не ме оставя да спя и ся ми се затварят очите направо,ама не пречи да ти кажа поне едно наздравеееееееее:cheers::cheers::cheers:
milenamr
08-08-2009, 00:47
оо,Митак :) кога да ви очакваме в Пазарджишко ?
Кажи, че ще е по-скоро, че нещо много ни липсвате :picnic::drunk::bounce8::cheers:
155_8000rpm
08-08-2009, 00:48
Кажи за кви пари си ги гледал и дали са нови или втора ръка и ще ти кажа...
Понеже марката нищо не ми говори...ама да знаеш,че има много боклуци на пазара и с атрактивни цени,но не се лъжи да взимаш такива–ще съжаляваш!
thecleaner
08-08-2009, 01:56
Не са никак лоши като здравина тия джанти.
mitaka_111
08-08-2009, 02:24
Абе Митак ти докато влезнеш и ми се приспа...
Малкия тея дни не ме оставя да спя и ся ми се затварят очите направо,ама не пречи да ти кажа поне едно наздравеееееееее:cheers::cheers::cheers:
мерси баце,,наздраве
---------- Post added at 02:24 ---------- Previous post was at 02:19 ----------
Кажи, че ще е по-скоро, че нещо много ни липсвате :picnic::drunk::bounce8::cheers:
зависи от вегата кога 6те е готова колата на RYMENTI 77 и поне седмица да каже 4е да се организираме,,,ина4е за там уж сме MUROMAN,RUMENTI 77,VAKLINATOR,BUHALKATA i patnata pomo6t MITAKA_111
rumenti77
08-08-2009, 08:04
Аз, бавя нещата,защото много лошо ме шамаросва кризата.
Румба радиатора ни чака в Елин Пелин. Казвай кога и да го отмъкваме.
Че трябва да се спасява твоята колица.:stretcher:
Нали ще я правиме бегачка.:devil:
---------- Post added at 07:20 ---------- Previous post was at 07:19 ----------
мерси баце,,наздраве
---------- Post added at 02:24 ---------- Previous post was at 02:19 ----------
зависи от вегата кога 6те е готова колата на RYMENTI 77 и поне седмица да каже 4е да се организираме,,,ина4е за там уж сме MUROMAN,RUMENTI 77,VAKLINATOR,BUHALKATA i patnata pomo6t MITAKA_111
Аз съм в Играта.:tooth:
---------- Post added at 07:22 ---------- Previous post was at 07:20 ----------
Те нещата ще отидат към Част 2 на 155 събор.
Софииски 155 отбор на гости на ПЗ.
rumenti77
08-08-2009, 11:17
Скъсана:stretcher: работа,иначе ще я направиме най-голямата :jason2:.Като си карате по магистралата и усетите лек полъх да знаете,че това съм бил аз:devil:
Не са никак лоши като здравина тия джанти.
Кога ще ...:drunk: ?
Buxalkata
08-08-2009, 14:40
Кога ще ...:drunk: ?
ми баце ако дойдеш на някоя среща ще има и бири4ка ... :-P
vaklinator
08-08-2009, 14:52
Айде наздраве и аз вече съм с интернет
.....от преди малко:flower:
rumenti77
08-08-2009, 15:05
Е, айде честито и наздраве.:tequilla:
Доживяхме. :thumbup:
ми баце ако дойдеш на някоя среща ще има и бири4ка ... :-P
:thumbup: Няма ядове.
Скоро трябва да сменям маслото на двигателя на работната кола, та да пита някой може ли да препоръча някое горе-долу свястно и евтино масло?
Някой да има впечатления от Приста Гас ?
ПП: Колата се кара само на газ.
vaklinator
09-08-2009, 09:47
Скоро трябва да сменям маслото на двигателя на работната кола, та да пита някой може ли да препоръча някое горе-долу свястно и евтино масло?
Приста никак не е лошо масло. Виждал съм в Балкан стар да наливат от него на мерцедеси. Според мен слагай смело.:humpx:
155_8000rpm
09-08-2009, 12:07
Имаше едно масло IGAT,някво немско е и е много добро като цена и като качество никак не е лошо.Аз фиата като имах също бях на газ и само с това масло карах.И мотора доста добре се чувстваше с него,така че ако намериш взимай-няма да сбъркаш.
rumenti77
11-08-2009, 23:09
Не знам какво да кажа,просто нямам думи.Нямате представа за какво става въпрос,ЗА КАКВИ ПРИЯТЕЛИ ГОВОРЯ.Искам да кажа едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на всички.БЛАГОДАРЯ ВИ,ВИЕ СТЕ МОЕТО СЕМЕЙСТВО.
155_8000rpm
11-08-2009, 23:19
Не знам какво да кажа,просто нямам думи.Нямате представа за какво става въпрос,ЗА КАКВИ ПРИЯТЕЛИ ГОВОРЯ.Искам да кажа едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на всички.БЛАГОДАРЯ ВИ,ВИЕ СТЕ МОЕТО СЕМЕЙСТВО.
Няма нищо за казване Румба,просто секатата 155 е адски силна.Аз се радвам старшно много,че си един от нас и винаги да е така!!!И както се казва в една песен-YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!
rumenti77
11-08-2009, 23:48
Няма нищо за казване Румба,просто секатата 155 е адски силна.Аз се радвам старшно много,че си един от нас и винаги да е така!!!И както се казва в една песен-YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!
Има много за казване,но аз в момента нямам думи.Само искам да кажа,че винаги можете да разчитате на мен(няма значение кога,къде и как,аз съм на среща),и още един път БЛАГОДАРЯ ВИ.За хората които още не знаят,нямате представа за какво става въпрос,влезнеш ли в семейството никога няма да те оставиме.На всеки пожелавам да усети тази подкрепа и тази гордост която аз я получавам от 155-семейството.Толкова много имам да изрека и просто нямам думи.Благодаря на всички ви.
Alfa User
12-08-2009, 00:15
Аз па викам да оставим благодарностите и хвалебствията за правилния момент - нека първо се оправят нещата :flirt:
После ще си кажем и изпишем кой какво мисли (кат ни мине махмурлука де ...) :scherzkeks:
155_8000rpm
12-08-2009, 00:55
Аз па викам да оставим благодарностите и хвалебствията за правилния момент - нека първо се оправят нещата :flirt:
После ще си кажем и изпишем кой какво мисли (кат ни мине махмурлука де ...) :scherzkeks:
:drinking: Е хубуу де,ама поне наздраве можем да кажем нали :cheers:
milenamr
12-08-2009, 01:30
:drinking: Е хубуу де,ама поне наздраве можем да кажем нали :cheers:
Е най после някой да се сети да каже наздраве,че сам да си викаш наздраве не е на добре :big_beer:
Айде наздраве на всички ,па и с махмурлука ще се справиме ,ако трябва ;):cheers:
Е най после някой да се сети да каже наздраве,че сам да си викаш наздраве не е на добре :big_beer:
Айде наздраве на всички ,па и с махмурлука ще се справиме ,ако трябва ;):cheers:
:clap:наи после някои от моита кръвна групаа:screwy::drinking::clap:
mitaka_111
12-08-2009, 23:17
:clap:наи после някои от моита кръвна групаа:screwy::drinking::clap: а тя е ,,,,за кравната група де АЛКОХОЛИУМ-МАХМУРЛУКОС:laughing1:
rumenti77
12-08-2009, 23:34
Ей,що правите бре.Аз:drinking::screwy: и т.н.
mitaka_111
13-08-2009, 00:07
Ей,що правите бре.Аз:drinking::screwy: и т.н.
румбе 6те се ходи ли,и ако е така,за кога
Какво става тук....:comphits:
Аз да се похваля за 1 месец и 15 дена минах 2800км без проблем, за разлика от миналата година:drive:
rumenti77
13-08-2009, 23:09
Какво става тук....:comphits:
Аз да се похваля за 1 месец и 15 дена минах 2800км без проблем, за разлика от миналата година:drive:
:big_bow_down:Браво баце,евео-то си е :jason2: :-)
:big_bow_down:Браво баце,евео-то си е :jason2: :-)
А бе чак резачка:innocent:...иначе си е лачена бабичка :))
А бе чак резачка:innocent:...иначе си е лачена бабичка :))
Бабички с бабички.:biker:
Бабички с бабички.:biker:
Абе яки бабички:bouncing_smiley:...важното е на предната седалка да не е седнала друга бабичка до теб:))
опа на морето сам народе.:drinking:
thecleaner
14-08-2009, 22:52
Да донесеш мидички :pirate:
Furious 155
14-08-2009, 23:10
:) ти накъдето си тръгнал, някои оттам се връщаме :Tease:
:) ти накъдето си тръгнал, някои оттам се връщаме :Tease:
То отговора е,че човека е тръгнал на бик,ама да се изнасям бързо,че не съм ви от категорията!:Tease:
Колеги,някой може ли да ми каже как се оправя ограничителната панта-тази която не позволява на вратата да се лашка напред назад,днес се изсчупи:no_no_no:,и падна някъде май в калника.Как да я оправя таз простотия.
rumenti77
15-08-2009, 07:06
Да донесеш мидички :pirate:
Ама от тия мидички ли :static:за:humpx:
Ама от тия мидички ли :static:за:humpx:
Не бе от тия Румба.:drinking::tequilla::cheers::holiday2:
---------- Post added at 09:48 ---------- Previous post was at 09:44 ----------
Снощи ме събуди една ЕН -146-ца , 1,9 ЖТД.:disgust:
Тракаща като стар трактор и отпред с Хауди стайл фарове и зарове на огледалото.
Забравих да спомена и за яко надупената чалгиика.:x
Ще я снимам да ви я покажа.
Alfa User
15-08-2009, 15:53
Да ти пращам ли пушката по Еконта, за да я снимаш както трябва ? Пуцалото е със зуум-фактор х3 на визьора :jumping:
Не бе от тия Румба.:drinking::tequilla::cheers::holiday2:
---------- Post added at 09:48 ---------- Previous post was at 09:44 ----------
Снощи ме събуди една ЕН -146-ца , 1,9 ЖТД.:disgust:
Тракаща като стар трактор и отпред с Хауди стайл фарове и зарове на огледалото.
Забравих да спомена и за яко надупената чалгиика.:x
Ще я снимам да ви я покажа.
Я си печи дупето и не се занимавай с глупости!
И в морето до колене, че тия дни е опасно!!!
Накрая повече бира и какво ти е на душа и най вече у ръце:)
Мани ,че изгоях и сега стъм на закачалката.
Ама бръмча яко и не се спирам.
Много легенди има тука по Созопол.:drinking::bg:
Buxalkata
17-08-2009, 22:14
созополо е гръда... ;)
Мани ,че изгоях и сега стъм на закачалката.
Ама бръмча яко и не се спирам.
Много легенди има тука по Созопол.:drinking::bg:
Преди 2 седмици и мойта беше там, хехе :) А ти кога ще се връщаш - мини през Пазарджик да си вземеш бронята! А аз да се похваля - ето ме с новата броня:) Сега и преди операцията :tongue2:
созополо е гръда... ;)
Особено като имаш и на разположение и роднинско семейно хотелче.:tongue2:
До година живи и здрави ще оргнизирам 155- Созополско посещение.За да сме 1 яка компания.:drinking::bg
Buxalkata
20-08-2009, 23:36
Особено като имаш и на разположение и роднинско семейно хотелче.:tongue2:
До година живи и здрави ще оргнизирам 155- Созополско посещение.За да сме 1 яка компания.:drinking::bg
до края на лятото има още време мисли го ;):kicking: идеята ми допада!!!
до края на лятото има още време мисли го ;):kicking: идеята ми допада!!!
E аз го измислих вече,сутринта се прибрах.:roll2:
mitaka_111
21-08-2009, 22:02
ууууууууууу,,толкоз народ на линия , пък скука,,,,ШТО ТЪИ БРЕ ЛЕГЕНДИ,,ааааааааааа,ша ва мамря да знаете,,,аи НАЗДРАВЕ
rumenti77
22-08-2009, 19:33
Искам да кажа едно голямо:big_bow_down: БЛАГОДАРЯ:big_bow_down:на всички приятели(от 155-семейството) които ми помогнаха.:big_bow_down:Поклон пред вас и хиляди благодарности.
mitaka_111
22-08-2009, 21:52
КОЛЕГИ,,продавам АЛФА-РОМЕО 155 2,5 тд 96г ,,, при4ини, МНОГО Е БАРЗА,,засява един декар за от 9,8-100
mitaka_111
22-08-2009, 22:20
TOKI4,купуваи брат ся ти се е паднало,,,,,4увал си поговорката ,,,СЛИВИ ЗА СМЕТ.,,ама моите сливи ги изкам да са ФЕРМЕНТИРАЛИ
155_8000rpm
22-08-2009, 22:22
ууууууууууу,,толкоз народ на линия , пък скука,,,,ШТО ТЪИ БРЕ ЛЕГЕНДИ,,ааааааааааа,ша ва мамря да знаете,,,аи НАЗДРАВЕ
Е не можахме да се видим днес,ама пак ще имаме възможност...
mitaka_111
22-08-2009, 22:33
TOKI4,купуваи брат ся ти се е паднало,,,,,4увал си поговорката ,,,СЛИВИ ЗА СМЕТ.,,ама моите сливи ги изкам да са ФЕРМЕНТИРАЛИ
:handshake::hehe::cheers::screwy::spam_laser::ross o_spider::gay[1]::thumbup::haha::roll2::handshake:
---------- Post added at 22:33 ---------- Previous post was at 22:23 ----------
Е не можахме да се видим днес,ама пак ще имаме възможност...
на6то не се губи,,и да целуне6 малкия и жената,,лека и спокоина от мен:handshake:
Страхотен кеф на тоя Тракдей:cheers::cheers::cheers:
40лв. пропан бутан ми струваше това удоволствие(380км.)-74състезателни LPG rulzzzzzzzzzz...
Ето едно клипче от мен...Съжалявам за възгласите и всички коментари, ама те са само в началото...Простоо в повече ми дойде адреналина ....Към средата обаче всичко е окей...Клипчето е топ качество 330МБ имайте предвид при зареждане
На втора на пропан бутан правя 100-105км
http://www.youtube.com/watch?v=ltDzFIYbnMM
Оператор, навигатор и изцапаните гащи :tooth:: Wolfy от отбора на легендите...
Повече снимки утре :):):)
thecleaner
23-08-2009, 00:01
Последни времена на Легендите кой какви даде ?
Alfa User
23-08-2009, 01:37
Искам да кажа едно голямо:big_bow_down: БЛАГОДАРЯ:big_bow_down:на всички приятели(от 155-семейството) които ми помогнаха.:big_bow_down:Поклон пред вас и хиляди благодарности.
Важното беше да свършим работа, и да се сплотим наистина като едно семейство. В този пост си позволих да благодаря на всички, които спомогнаха това да стане реалност. (http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=38389) Ако Румбата иска да каже нещо повече там, нека го направи както сметне за добре. Лека нощ на всички, и до нови срещи !
Furious 155
23-08-2009, 11:03
Последни времена на Легендите кой какви даде ?
АААААА пилотите на легендите се събудиха вечееее :bravo:
Ами като време - най-доброто което успях да направя е 1:09.14, но ми се струва че има още какво да оптимизирам и по карането си и по гумите с които да се прави, но с каране ставаш по-добър - трябват си тренировки!!!
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2605/143640116771018361012510156538OhPVETg3AmDE8IZDKpV. JPG
---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:21 ----------
http://www.picvalley.net/u/2605/143640116771018361012510156538OhPVETg3AmDE8IZDKpV. JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2376/30027342315729241971251015728C5SnKBW89oHZbJDxeDnY. JPG
Имаше Специален Поздрав и Благодарности към всички "ГОРДИ" притежатели на Алфа Ромео 155 от организаторите на Трак дея.:biggrin:
Отново другите Алфисти засвидетелстваха страхо - почитание към Легендите.:notworthy:
След тия снимки ,ако има още хора дето да не вярват в силата и магнетизма на Легендата - 155 просто не знам.
rumenti77
23-08-2009, 18:12
Ле-ле колко ме е яд,че не можах да остана до края.
Ахааа-да не би тази черната 155-ца с 2.0 турбо да е тази с 5-те болта.Имаше я на заден план във вестника на една снимка от онази катастрофа по морето с 156-цата и голфа.Оттогава като я видях и ми стана мноооого интересно ква е таз легенда:comphits:
п.с мен ме е яд че не отидох никъде тази година-нито на срещата-нито на трак дея.
thecleaner
23-08-2009, 21:46
Евала на Иван Сираков (Furious 155), най-добре си се представил от Легендите, Toyo то кърти да знаеш.
Браво на всички участвали легенди в състезанието, браво и на всички колега които се бориха с жегата само и само да се видим и да присъстваме на събитието:afro:
И сега колеги нека налея малко.........нафта в огъня :furious: :
на Трак Дея говорих с няколко от колегите че от както направихме първата сбирка на Легендите 155 не съм спал нито една нощ спокойно:stretcher:(абе много убаво беше бе:cheers:). Та още от тогава насам започнах да се оглеждам за евентуално място около Троян за 2-ра подобна сбирка:big_beer: и ето какво ми роди главата като вариант хижа Хайдушка песен, намираща се на около 5км след минералния басеин в село Чифлик:big_heat: (предполагам доста колеги са го посещавали затова пояснявам)или грубо на около 20км от Троян
та ето линк към хижата http://www.bulgarian-mountains.com/bg/Huts/Stara/HaidushkaPesen
http://chiflik-tourism.net/turism_hajd_pesen.php
http://www.troyan-bg.com/page.php?page=huts2
ще кача и още някоя моя снимка от мястото
Та с Алекс се разбрахме да кача линка и да съберем мнения и препоръки, така че колеги дерзайте :devil:
ПП: Отново лошо качество на снимките но ще ме извините не съм аз фотографа този път :stretcher: просто да се добие представа че има и голям паркинг асфалтиран и има няколко места за обикаляне наоколо(има ги по снимките). Колеги моля да не ме плюете за предпоследната снимка с колата на нея :stretcher: , сложих я само за да доложа че мястото е много готино за снимка на всяка една легенда с фотоапарат от ранга на този на Алекс:devil:
Furious 155
23-08-2009, 23:56
Евала на Иван Сираков (Furious 155), най-добре си се представил от Легендите, Toyo то кърти да знаеш.
Мерси! Колкото до Тойото - не е за писта... на първа обиколка стопля, после 2-ра и 3-тата обиколка като цяло е добре и после в 4-тата е прегряла гумата и само пищи и изпуска... на тази жега, само слик-а гледам беше решението. Виж ако е мокро на пистата може и да бия с тойо-то ;). Иначе съм много доволен и се радвам че и колата понесе натиска който и приложих.
Alfa User
24-08-2009, 01:22
Така като гледам, природата около тази хижа е умопомрачителна - може да се организира и лек поход преди джумбарето. Т.е. събираме се, настаняваме се, кефим се малко на колите, и си правим една разходка с много снимки по тия чудни места. Па после ще ни е по-сладко на масата ;)
Страхотно местенце колега, но нека наистина видим какво как ще става следващия месец - хем да мине баш-жегата, хем да разберем нещо за Феста (ако ще го има). Но това не пречи да си правим организация де. Надявам се този път да привлечем още фенове и коли !
Така като гледам, природата около тази хижа е умопомрачителна - може да се организира и лек поход преди джумбарето. Т.е. събираме се, настаняваме се, кефим се малко на колите, и си правим една разходка с много снимки по тия чудни места. Па после ще ни е по-сладко на масата ;)
Страхотно местенце колега, но нека наистина видим какво как ще става следващия месец - хем да мине баш-жегата, хем да разберем нещо за Феста (ако ще го има). Но това не пречи да си правим организация де. Надявам се този път да привлечем още фенове и коли !
И аз мисля че мястото е доста добро, единствено на този етап ме притеснява че местата са само 70 :BBQ:
Браво на Ванката на Венци и на Всички други 155-Легенди взели участие на пистата в Калояново.:yes:
Вие сте нашата спортна гордост.
За Троян.
Хубава идея,хубава хижа и хубави хора се надявам да се съберем там. Драго този път ти ще опъваш кайша на организацията ,ако се заемеш пич - да го имаш навредвид.
А за местата :
Аз най-тържествено този път и с основание мисля да спестя това мероприятие на моята приятелка.:kiss:
Браво на Ванката на Венци и на Всички други 155-Легенди взели участие на пистата в Калояново.:yes:
Вие сте нашата спортна гордост.
За Троян.
Хубава идея,хубава хижа и хубави хора се надявам да се съберем там. Драго този път ти ще опъваш кайша на организацията ,ако се заемеш пич - да го имаш навредвид.
А за местата :
Аз най-тържествено този път и с основание мисля да спестя това мероприятие на моята приятелка.:kiss:
Знам че никак няма да е лесно и тва е единственото което ме притеснява, но Алекс и Милена са ми обещали помощ :indian:
rumenti77
24-08-2009, 21:27
Знам че никак няма да е лесно и тва е единственото което ме притеснява, но Алекс и Милена са ми обещали помощ :indian:
А те щом са ти обещали значи ще го направят.Живот и здраве мислиме и ние да присъстваме.
А те щом са ти обещали значи ще го направят.Живот и здраве мислиме и ние да присъстваме.
А така :):drunk: ти нищо не казваш върви ли сега легендата :drunk:
rumenti77
24-08-2009, 21:50
А така :):drunk: ти нищо не казваш върви ли сега легендата :drunk:
Добре,че и жена ми е запалена по легендите,иначе щеше да се разведе с мене.Още не мога да и се нарадвам:big_love:(НА КОЛАТА НЕ НА ЖЕНАТА:devil:)
Buxalkata
24-08-2009, 22:21
и аз баце и аз ;) ....
и кога ще ходиме ... :drunk:
thecleaner
24-08-2009, 22:32
Колко пъти да ви казвам че на такива мащабни мероприятия, жените могат само да съсипят приятното изкарване(безпаметното напиване) и докато другите се веселят, вие да гледате в точка и да не ви е толкова забавно. И за да не се разсърдят дамите ще кажа, че за тях е най-добрия вариянт с любимия,е в приятна обстановка само двамата, така че после трябва да ги водите някъде и тях, НО НЕ И НА СРЕЩАТА :shutup:
Alfa User
24-08-2009, 23:45
За това можеш да си повече от сигурен !!! За нас ще е удоволствие да сме отново част от организацията на такова невероятно събитие.
Пък за приятелките и жените - единственото решение на проблема е моето - намирате си готина жена, дето е върл Алфист, и кефа е на абсолютния максимум !!!
намирате си готина жена, дето е върл Алфист, и кефа е на абсолютния максимум !!! :punk:
е и това си има недостатъци - тука спора е не кой да пие а кой да кара....
За това можеш да си повече от сигурен !!! За нас ще е удоволствие да сме отново част от организацията на такова невероятно събитие.
Пък за приятелките и жените - единственото решение на проблема е моето - намирате си готина жена, дето е върл Алфист, и кефа е на абсолютния максимум !!!
Аз от няколко седмици съм свободен :drums:, Милена има ли сестра :innocent:
milenamr
25-08-2009, 11:10
:punk:
е и това си има недостатъци - тука спора е не кой да пие а кой да кара....
Хаха, това ми е много познато :evil:
...и по умния винаги отстъпва :spell:
milenamr
25-08-2009, 19:51
Аз от няколко седмици съм свободен :drums:, Милена има ли сестра :innocent:
Сестра нямам, но имам брат :)
Не е лош ;)Брат ми (http://www.londoncasino-bg.com/images/news_images/275d3618ce334999b7bc23722835724e_th%20(154).JPG)( с черното вляво)
Сестра нямам, но имам брат :)
Не е лош ;)Брат ми (http://www.londoncasino-bg.com/images/news_images/275d3618ce334999b7bc23722835724e_th%20(154).JPG)( с черното вляво)Не ме зариби :) а приятелка алфистка да имаш :blush:
rumenti77
25-08-2009, 21:19
Моята жена е точно такава и за това си я обичам.
milenamr
25-08-2009, 21:26
Не ме зариби :) а приятелка алфистка да имаш :blush:
Ми не :sad:Всичките ми приятели алфисти и алфистки са те тука у форума :kiss:
А аз като тебе след Първата среща на 155 не спах нито една нощ като хората(много вълнуващо преживяване беше:thumbup::Yeeeehaaa:)
И от тогава ми се върти една проекто мисъл-идея в главата и мисля най-накрая да я споделя , пък вие ще кажете какво ви е мнението :)
Смятам, че ще е добре на следващата среща да поканим и колегите със 75 и 33 :blush::in_love:??
Идеята е ОК, както за скорошна среща така и за покана на 33 и 75 - "колкото повече, толкова повече" - както е казал Мечо Пух, но тук май намирисва на друга истина - "любовта към първата кола, ръжда не хваща"
155_8000rpm
25-08-2009, 22:29
Идеята е ОК, както за скорошна среща така и за покана на 33 и 75 - "колкото повече, толкова повече" - както е казал Мечо Пух, но тук май намерисва на друга истина - "любовта към първата кола, ръжда не хваща"
Значи аз трябва да си правя среща с Темприте :spell:
Е при Милена е така, сигурен съм.
155_8000rpm
25-08-2009, 23:00
Е при Милена е така, сигурен съм.
Е да определено,то не е важно да е само първа кола,а и да има с какво да я запомниш и емоцията,която ти е донесла...
milenamr
26-08-2009, 01:41
Е да определено,то не е важно да е само първа кола,а и да има с какво да я запомниш и емоцията,която ти е донесла...
Така е Наско, емоции и тръпки бол, но важно е също ,че напълно съзнателно съм взела решение да се простя с нея в един момент и да премина на 155 :)(тук случайния фактор не играе)...достатъчно време отделих да проуча, да преценя и да реша.
И още по важно е, че не съжалявам и че понастоящем смятам и чувствам, че избора ми е правилен :thumbup:
Обичам и 33 и 155, но понастоящем 155 отговаря точно на характера ми , на потребностите ми, на чувствата ми, а даже и на джоба ми горе долу ;)
..... а има и нещо друго ... с 33 правех много глупости, ако трябва да съм честна и мине се мине се вкарвах в приключения,............ то тази алфа просто те тласка натам, няма как да и устоиш:blush: сигурно DJ и maluk ще ме разберат :)Но 155 е мойта перфектна златна среда, с койято съм се срастнала :stretcher:..мисля патологично ;):blush:
Така е Наско, емоции и тръпки бол, но важно е също ,че напълно съзнателно съм взела решение да се простя с нея в един момент и да премина на 155 :)(тук случайния фактор не играе)...достатъчно време отделих да проуча, да преценя и да реша.
И още по важно е, че не съжалявам и че понастоящем смятам и чувствам, че избора ми е правилен :thumbup:
Обичам и 33 и 155, но понастоящем 155 отговаря точно на характера ми , на потребностите ми, на чувствата ми, а даже и на джоба ми горе долу ;)
..... а има и нещо друго ... с 33 правех много глупости, ако трябва да съм честна и мине се мине се вкарвах в приключения,............ то тази алфа просто те тласка натам, няма как да и устоиш:blush: сигурно DJ и maluk ще ме разберат :)Но 155 е мойта перфектна златна среда, с койято съм се срастнала :stretcher:..мисля патологично ;):blush:
Хехехе напълно те разбирам за 33-ката:hvala::jumping:
Ако имаше хибрид между 155 и 33 аз друга кола нямаше да искам до края на живота ми. Трябва да има външността на 155 и поведението на 33:go:.
Иначе по повод на сбирка и с другите от клуба(33 и класиките) мисля че не е удачен вариант(тва е лично мнение). Просто трудно бихме намерили такова голямо място за сбирка и труда по организацията става повече. Иначе спор няма емоциите ще са на високо ниво:meeting:
Аз за сега не искам да има обща среща с други модели на Алфа Ромео.
Искам пак да си е Легендарна среща.:super:
Furious 155
26-08-2009, 19:50
http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=549168&postcount=295
уха Живко какви спирачки е нагласил на Q4-ката :super:
Видяхме...В момента се чудя каква група от хора и как да ги организирам, че да ходим за да присвоя(без знанието на Живко естествено) :naughty::naughty: и да и пренабия едни ЕВ номера:naughty::naughty::go::go:
milenamr
26-08-2009, 23:26
Иначе по повод на сбирка и с другите от клуба(33 и класиките) мисля че не е удачен вариант(тва е лично мнение). Просто трудно бихме намерили такова голямо място за сбирка и труда по организацията става повече. Иначе спор няма емоциите ще са на високо ниво:meeting:
Добре колеги, аз само го вметнах като предложение, но идеята на предложението ми бе, да чуя вашето мнение, което е най-важното в случая :kiss:
И аз винаги съм съгласна с вас :big_bow_down:
Остава да помислим сериозно за организацията за срещата, но мисля че е добре да се пусне отделна среща, в която да се акцентира за срещата :)
Furious 155
26-08-2009, 23:40
Видяхме...В момента се чудя каква група от хора и как да ги организирам, че да ходим за да присвоя(без знанието на Живко естествено) :naughty::naughty: и да и пренабия едни ЕВ номера:naughty::naughty::go::go:
:grin::grin::grin: има и продължение - http://www.performance-bg.org/forum/files/27082009002_207.jpg
330x32, 5x98 147 GTA ... рапорт даден
E сега вече няма да му се размине:paddle: :ph34r::ph34r:
Furious 155
27-08-2009, 13:19
E сега вече няма да му се размине:paddle: :ph34r::ph34r:
Днес си рожденник - може да го питаш да ти даде едн кръгче на Дракон с нея ;) - в бъдеще време!:afro:
rumenti77
27-08-2009, 18:23
Един въпрос.Как мога да си провера километража дали отчита правилно?
mimouzunov
27-08-2009, 19:53
Един въпрос.Как мога да си провера километража дали отчита правилно?
С GPS