Log in

View Full Version : 155 ОБЩИ ПРИКАЗКИ - "ДЪРА БЪРА"

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

toki4a
01-10-2009, 00:16
eииииииииии пустиняци как сте бряяяяяяя:cheers:

ALFADROG
01-10-2009, 00:19
:crazy::crazy:пуснаха тока:crazy:

icedoc
01-10-2009, 06:45
Баце аз се изгърбих със смяна на пера на чистачки,какво ми говориш.:ranting:
Лелел трябва и аз да ги сменям , няма ли начн да си купя нови чистачки направо ...

icedoc
01-10-2009, 06:46
Баце аз се изгърбих със смяна на пера на чистачки,какво ми говориш.:ranting:
Лелел трябва и аз да ги сменям , няма ли начн да си купя нови чистачки направо ...

MUROMAN
01-10-2009, 08:11
eииииииииии пустиняци как сте бряяяяяяя:cheers:

Чакаме един др пустиняк да звънне да пием бира.
Умрях от скука в този Пловдив.:tv:

koolio
01-10-2009, 09:47

Има начин, финикийците са го измислили ;). Аз изръсих към 70 лева за нови чистачки Шампион, щото като си знам трите леви ръце, сигурно щаха да паднат перата на първото намокряне. :chair:
Лошото е, че нещо не съм доволен от чистачките. Доста са шумни като за нови.

mimouzunov
01-10-2009, 13:54
Чакаме един др пустиняк да звънне да пием бира.
Умрях от скука в този Пловдив.:tv:

Писна ми от тия спирачки твоите :whip: ....
Даи да се разберем кога и къде да се видим и да ги оправяме....:handshake:
Със без АБС все тая....

piticar
01-10-2009, 15:05
Има начин но е доста солен 80,00лв.

Бобби
01-10-2009, 15:10
какво става с Италфеста.....:shocked:
нямаше ли някъде тема за организирано тръгване...:go:

MUROMAN
01-10-2009, 18:48
Писна ми от тия спирачки твоите :whip: ....
Даи да се разберем кога и къде да се видим и да ги оправяме....:handshake:
Със без АБС все тая....

Евала,нека да се върна от Пловдив и да мине феста и я почваме.:razz:

icedoc
01-10-2009, 20:33
Има начин но е доста солен 80,00лв.
Това със рамената ли е ? и има ли алтернативен вариант ?

piticar
02-10-2009, 07:24
Това със рамената ли е ? и има ли алтернативен вариант ?
Да със рамената

icedoc
02-10-2009, 19:39
Давай да ги видиме , имаш ли ?

toki4a
06-10-2009, 22:21
как е таифата??нещто се поизгубихте брее!!!!:laser:

Buxalkata
06-10-2009, 23:22
:gruebel::dunno:

DJ
07-10-2009, 01:30
как е таифата??нещто се поизгубихте брее!!!!:laser:

Къде беше пазарджишката група на Феста?:idea:

toki4a
07-10-2009, 07:23
Къде беше пазарджишката група на Феста?:idea:

как бе, беха доста хора мене ме нямаше налегнала ма е доста работа;)

VFTI
07-10-2009, 10:30
Дамм ...легендите се поизложихме този път и всеки дойде когато му скимне и мааалко трудно се видяхме...Признавам че и аз имам вина, ама такива бяха обстоятелствата:-P:-P

Викам да почваме да мислим за 2ра национална среща на легендите...

П.П Хубаво ще е този път пловдивската група да ни дойде на гости и да бъде някъде в региона-Сф :)

Alfa User
07-10-2009, 17:36
Да, верно е време да се мисли за Втората Национална ... Колегата DJ имаше едно предложение - да се съберем в Троянския балкан, и беше намерил едно страхотно местенце.
Давайте да сондираме мненията за времето, и да почваме да действаме - че няма да е лесно всичко да се организира за три седмици като предния път ...

MUROMAN
07-10-2009, 18:29
Аз съм разколебан дали трябва да има 2 срещи за година и дали трябва да са толкова скоро?

Но ,ако се реши да са 2 и се намери готино място ще дойда, да видите на кой е най-хубавата 155-ца.:thumbup:

155_8000rpm
07-10-2009, 19:55
Аз съм винаги "ЗА",където и да е...И дано дойдат 2 пъти повече хора,че гледам доста са пропуснали и съжаляват...

toki4a
07-10-2009, 22:09
Аз съм разколебан дали трябва да има 2 срещи за година и дали трябва да са толкова скоро?

Но ,ако се реши да са 2 и се намери готино място ще дойда, да видите на кой е най-хубавата 155-ца.:thumbup:

:paddle::paddle::paddle::screwy:а моята да я изплакна или неее:drinking::big_bow_down::lol::naughty::pfbbt:: pfbbt::pfbbt::pfbbt::pfbbt:

---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 18:49 ----------

Да, верно е време да се мисли за Втората Национална ... Колегата DJ имаше едно предложение - да се съберем в Троянския балкан, и беше намерил едно страхотно местенце.
Давайте да сондираме мненията за времето, и да почваме да действаме - че няма да е лесно всичко да се организира за три седмици като предния път ...

м дааааааа това ми звучи интересно можем и 2 агнете ли да земееем:dance:
ас лично сам ЗААА:bounce8:

---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 19:06 ----------

м дааааааа това ми звучи интересно можем и 2 агнете ли да земееем:dance:
ас лично сам ЗААА:bounce8:

---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:07 ----------

ДАА можем и некоиее и друго агне ли да гътнемм низнам:strong:

---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 19:08 ----------

хахаха ощте малко и щте направя сам една страница

Grim
07-10-2009, 23:02
.... но място ще дойда, да видите на кой е най-хубавата 155-ца.:thumbup:

:spoko: :spell:

Buxalkata
07-10-2009, 23:28
Викам да почваме да мислим за 2ра национална среща на легендите...

П.П Хубаво ще е този път пловдивската група да ни дойде на гости и да бъде някъде в региона-Сф :)

ми айде де ..... тъмън докато го организираме ще падне сняг и ще е яко свинско и винско в готина компания до някоя камина .... :oops:ех ме4ти ....

rumenti77
08-10-2009, 08:50

В интерес на истината и аз мисля така.Но моята хубавица излезна от бокса с мръсна газ и съм готов за нова сбирка.Все пак не е лошо да се вземат няколко въжета и туби с вода за по път:grin:

Бобби
08-10-2009, 17:37

Да не си я прбоядисал...:boo:

MUROMAN
08-10-2009, 19:50
Да не си я прбоядисал...:boo:

Хехеххе , ще те зайграя с пирона и тебе да боядисваме заедно.:kiss:

robygas
08-10-2009, 20:02
Не е , ама си е купил нов ароматизатор:gayfight:
А какво ще кажете за това:

MUROMAN
08-10-2009, 20:13
Добре е ,добре е радва очето.:grin:

DJ
08-10-2009, 20:15

и бели крушки за халогените:super:

ПП: Иначе колеги аз се бях отказал за сбирка понеже времето позахладня а мястото което намерих зимния период работи с половина капацитет, защото бунгалата нямат отопление. Малко тъпо ще е да има студуващи и недоволни. Иначе имам още една идея, но маи там местата са доста малко в смисал 30-40места...... ще се опитам да разуча:pancake:

Furious 155
08-10-2009, 21:52

супер! Аз преди време изпуснах точно този модел джанта за италианки...

toki4a
08-10-2009, 23:17
В интерес на истината и аз мисля така.Но моята хубавица излезна от бокса с мръсна газ и съм готов за нова сбирка.Все пак не е лошо да се вземат няколко въжета и туби с вода за по път:grin:

:prescription::tequilla:лично щте взема и ас некоия туба
с вода :pp:

наистина щте е много интересно да се организира ощте една срещта на 155 ците бате ви токич така щтее се на мааа че щте се запомни:drunk:
мноооо играм

toki4a
09-10-2009, 07:23
Хехеххе , ще те зайграя с пирона и тебе да боядисваме заедно.:kiss:

:roll:чакам вии.........:headbang:

rumenti77
09-10-2009, 09:34

наистина щте е много интересно да се организира ощте една срещта на 155 ците бате ви токич така щтее се на мааа че щте се запомни:drunk:
мноооо играм

Бате ви Токич няма да е сам(ние за какво сме няма да се притесняваш ще ти помогнем да не се мъчиш сам с тия ракии и агнета).От тебе е тубата с огнена вода,а от мене е музиката.:headbang:

mitaka_111
09-10-2009, 16:37
вии чакаите оште,,като падне снега да ва питам тогас де ша одите:yes:

---------- Post added at 16:37 ---------- Previous post was at 16:36 ----------

мноооо играм
малиии,ша става буря,,таи да знаиш:humpx:

DJ
09-10-2009, 18:05
вии чакаите оште,,като падне снега да ва питам тогас де ша одите:yes:

---------- Post added at 16:37 ---------- Previous post was at 16:36 ----------

малиии,ша става буря,,таи да знаиш:humpx:

Чи моя трактор си пали зимата без проблем, даже и в балкана при мечки :big_flowers:

Alfa User
09-10-2009, 19:17
Ми давайте тогава предложения за сгодна дата, и хубаво място. Ако се сещате, хотел Еделвайс, където мислехме да е първата национална среща, е супер място, и евтинко - но е пак в Габровския регион, а там беше феста. Няма да е интересно мисля ...
А на Румбата мисля няма да му трябват туби с вода - ако направим Втората Национална нейде през Ноември, няма да е толкоз страшно за прегряване. Ако си спомняте, Първата среща беше в най-горещия ден на лятото - 46 градуса на слънце беше ... :big_heat:

rumenti77
09-10-2009, 19:40
А на Румбата мисля няма да му трябват туби с вода - ако направим Втората Национална нейде през Ноември, няма да е толкоз страшно за прегряване. Ако си спомняте, Първата среща беше в най-горещия ден на лятото - 46 градуса на слънце беше ...
Няма проблем,колата в момента е перфектна:go:.За което съм ви много благодарен.:big_bow_down:

Grim
09-10-2009, 20:02
Ми давайте тогава предложения за сгодна дата, и хубаво място. Ако се сещате, хотел Еделвайс, където мислехме да е първата национална среща, е супер място, и евтинко - но е пак в Габровския регион, а там беше феста. Няма да е интересно мисля ...

що?.... то в тва забравено от бога място и в съседното село да е пак ще е различно.... все ми е тая за мястото на мен... :)

DJ
09-10-2009, 20:07
А на Румбата мисля няма да му трябват туби с вода - ако направим Втората Национална нейде през Ноември, няма да е толкоз страшно за прегряване. Ако си спомняте, Първата среща беше в най-горещия ден на лятото - 46 градуса на слънце беше ... :big_heat:

Където и да е аз ще дойда :biker: първата сбирка беше невероятна:yes: , само едно ме притеснява някои тряя ме научи да пия ракия защото колкото по студено става толкова по не мис е пие бира:bad_evil:

ПП: Шегувам се ще си взема тъмна бира :devil:

mitaka_111
09-10-2009, 21:21
Където и да е аз ще дойда :biker: първата сбирка беше невероятна:yes: , само едно ме притеснява някои тряя ме научи да пия ракия защото колкото по студено става толкова по не мис е пие бира:bad_evil:

ПП: Шегувам се ще си взема тъмна бира :devil:
идваи на курс при мен,,ама земи една дамаджана ракия;-)

toki4a
09-10-2009, 22:23

аааааааааа може и при мене . нека бадат ..2.......:furious::static::grandpa:

---------- Post added at 19:23 ---------- Previous post was at 19:21 ----------

митак митак луд си>>>>>>>>>>>>>.......:horror:

поздрави на всички които карат 155 ци
:BBQ:треяда се саберем наистина

DJ
10-10-2009, 00:42

аааааааааа може и при мене . нека бадат ..2.......:furious::static::grandpa:

---------- Post added at 19:23 ---------- Previous post was at 19:21 ----------

митак митак луд си>>>>>>>>>>>>>.......:horror:

поздрави на всички които карат 155 ци
:BBQ:треяда се саберем наистина

Малиии кво ме направихте вие бе, от къде ракия по Троян?:mrgreen:

toki4a
10-10-2009, 07:36
Малиии кво ме направихте вие бе, от къде ракия по Троян?:mrgreen:

има имаа:spoko:

ALFADROG
10-10-2009, 17:21
айде де даите да я правим тая сбирка. да им запалим чивийте на хората.

Alfa User
10-10-2009, 19:41
Еми да я направим, ма до тука само спам по идеята виждам ... Трябва някой да се захване сериозно, и да организира нещата. Ако не беше така предния път - сигурно още щяхме да обсъждаме дали да има Първа национална среща ...
Ако искате да има и Втора, давайте разумни предложения, а не само да си чешем пръстите по клавиатурите ! Този път не съм така свободен, че да оправя всичко сам !

155_8000rpm
10-10-2009, 20:21
Ами според мен,редно е колегите от други градове да организират нещата този път,хем да сменим територията,хем да им е по-наблизо и лесно за действие...все пак сме самодейци тука в нашия раздел и няма кой да ни направи срещата,освен самите нас!!!

VFTI
11-10-2009, 15:01
Май започва да си става студено..>Всеки има някаква работа...финансите не са много големи, а и след италфеста още обедняване....Като че ли да се отложи за догодина пролетта...

Поне аз в момента съм малко ОФФ кинти...а и всички знаят че октомври и ноември са най-работните месеци от годината, понеже всеки наваксва това, което е проспал през лятото и началото на годината:crazy:

Grim
11-10-2009, 15:09
Май започва да си става студено..>Всеки има някаква работа...финансите не са много големи, а и след италфеста още обедняване....Като че ли да се отложи за догодина пролетта...

Поне аз в момента съм малко ОФФ кинти...а и всички знаят че октомври и ноември са най-работните месеци от годината, понеже всеки наваксва това, което е проспал през лятото и началото на годината:crazy:

ебаси...то ако от началото на годината до лятото и до след италфеста е "проспал" то кога е бачкал??? :clap2::clap2::clap2:

MUROMAN
11-10-2009, 16:45
Само 155-ците ли са толкова строшени кошници или всички Алфи са бараки?
Много съм бесен ,затова ми е такъв и въпроса.

След почти 2 дена работа и смяна на серво на спирачките+спирачна помпа+централа на абс+хилядократно обезвъздушаване - ПАК НЯМАМ СПИРАЧКИ И ПАК педала на 3-тото спиране е горе и е камък ,а колата не спира.
Да не говориме ,че мотора се тресе и работи като трактор.Не ми се реве ,а съм бесен съм. :angry1:
Единственото хубаво нещо е ,че вече имам ABS .
ЗАЩО,ЗАЩО,ЗАЩО??? :not-fair:

Ще ме ядоса още малко и ще приключиме мн бързо с легендите.:ranting:

ПП.Искам много да благодаря на всичси въвлечени в моята сага със спирачките. /Дани - Кучето, Тренди,Ваклинатора,Фуриуса 155 и др/:clap2:

Furious 155
11-10-2009, 17:04

След почти 2 дена работа и смяна на серво на спирачките+спирачна помпа+централа на абс+хилядократно обезвъздушаване - ПАК НЯМАМ СПИРАЧКИ И ПАК педала на 3-тото спиране е горе и е камък ,а колата не спира.
Да не говориме ,че мотора се тресе и работи като трактор.Не ми се реве ,а съм бесен съм. :angry1:

ПП.Искам много да благодаря на всичси въвлечени в моята сага със спирачките. /Дани - Кучето, Тренди,Ваклинатора,Фуриуса 155 и др/:clap2:
Ти прибра ли се с нея днес? Започвам да си мисля че проблема е или тоя клапан долу гадния бял или в самоя маркуч към сервото - ти сменя колектор и се възможно там където се хваща за колектора да е не е баш плътно! Изглеждаше ок вчера, ама на пипане, реално не му знаем състоянието! Почини днес и успокой малко нервите, да тия коли са малко темпераментни, просто защото има доста чарколяк наврян къде ли не, който трябва да работи изцяло, за да е наред всичко!

dani_ku4eto
11-10-2009, 17:06
Мариянка верноли ебати и работата това е само нещо по вакомите.не е истина

thecleaner
11-10-2009, 17:35

Единственото хубаво нещо е ,че вече имам ABS .

Ще се сетиш ти за Легендите ама а да видим кога ще е.

MUROMAN
11-10-2009, 17:39
Ще се сетиш ти за Легендите ама а да видим кога ще е.

когато имам пари, а това няма да е точно сега или поне скоро.:not-fair:

TRENDi
11-10-2009, 18:45
При ококаляване при натискане на педала, на долната картинка пише горе-долу следното:

С1 - Проверете клапана(невръщащия клапан), дали не е повреден;

Ако е ок - С2, ако не - смяна;

С2 - Проверете вакумната линия(в случая маркуча) от сервото до всмук. колектор;

Ако е ок - С3, ако не - сменете маркуча;

С3 - Проверете щуцерите и клапите на вакумната линия на сервото за повреди;

Заменете дефектиралите чаркове, ако не - сменете сервото;

Сервото е сменено, а в обезвъздущаването мога да се закълна :crazy:. В сервото, ако е от колата, от която са ми скоростите(новите :lol:), също.

Като знам и как оказва влияние натискането на спирачката на и без това лошата работа на мАторя може да премислим по С1 и С2.

robygas
11-10-2009, 19:40
Ми щом реагира мотора като натиснеш спирачките логично е да шмърка въздух.

TRENDi
11-10-2009, 20:01
Ми щом реагира мотора като натиснеш спирачките логично е да шмърка въздух.

Тя така и работи (все едно смуче от някъде)...

robygas
11-10-2009, 21:18
То това се вижда лесно на газоанализ.

MUROMAN
12-10-2009, 08:54
То това се вижда лесно на газоанализ.

Ако я докарам при тебе Роби дали ще хванем от къде смуче въздух?

VFTI
12-10-2009, 10:57
Марянски не се ядосвай ще хванете проблема и оправиш:): Ще е нещо супер лесно и елементарно...

Легендата отново МАЧКААААААААААААА:notworthy::notworthy::notworthy:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=39271&page=9

robygas
12-10-2009, 11:04
Поне може да опитаме....

robygas
12-10-2009, 19:29
Маряне какво стана бре? Отказа ли се ?

MUROMAN
13-10-2009, 14:11

Не съм се отказал,но времето се сговни , а с не добри спирпачки е кофти да се мине половин СФ в дъжда
,кажи кога е удобно и да мина?

toki4a
13-10-2009, 20:41
запали я на бензин , и с една газова бутилка с маркуч пусни газ покраи колекторите и щте разбереш от каде ее:shoot:

mitaka_111
13-10-2009, 20:42
еиии банда как ста бре,,дишате ли,мардате ли,,сабирате ли се или нешто през просото я карате,,скоро ште идвам до софето

toki4a
13-10-2009, 20:44

еиии банда как ста бре,,дишате ли,мардате ли,,сабирате ли се или нешто през просото я карате,,скоро ште идвам до софето

ААААААААмиииииииииииииииииииииии

mitaka_111
13-10-2009, 20:52
ААААААААмиииииииииииииииииииииии
ахххх,,,тииии и през ваз ша мина:grin:

toki4a
13-10-2009, 20:54
ахххх,,,тииии и през ваз ша мина:grin:

ти па глеи да заааобиколишш:shoot:

mitaka_111
13-10-2009, 21:03
ти па глеи да заааобиколишш:shoot: виж кво сам ти писал в нашия раздел,,,с бронежилетка сам:grin::surrender:

venko
15-10-2009, 23:58
Колеги имам едно питане.Водната помпа,алтернатора и хидравликата на един ремък ли са?

Furious 155
16-10-2009, 00:10
Колеги имам едно питане.Водната помпа,алтернатора и хидравликата на един ремък ли са?водната и хидравликата са на един, на другия е алтернатора и климатичния компресор, ако има! Това на 8 клапановите!

The_Game
16-10-2009, 00:30
.

venko
16-10-2009, 17:56
водната и хидравликата са на един, на другия е алтернатора и климатичния компресор, ако има! Това на 8 клапановите!
Е т'ва ми трябваше,благодарско брат!

MUROMAN
17-10-2009, 10:51
Пуснах нова тема колеги.
Интересни Снимки на Алфа Ромео 155.
Надявам се да ви е интересна и вие да допълните с някоя и друга интереста снимка или картинка. :mrgreen:

Flame
17-10-2009, 21:46
Браво баце:-D

Бобби
18-10-2009, 13:21
Пуснах нова тема колеги.
Интересни Снимки на Алфа Ромео 155.
Надявам се да ви е интересна и вие да допълните с някоя и друга интереста снимка или картинка. :mrgreen:
Поболял си се:))

toki4a
18-10-2009, 13:25
Поболял си се:))

:whip:тои се не е оправял:busted_cop::mrgreen:

Бобби
18-10-2009, 13:48
:whip:тои се не е оправял:busted_cop::mrgreen:
Липса на спирачки е..:)))....не само на колата , но и воубражението му не спира:))

toki4a
18-10-2009, 14:12
:prescription:
Липса на спирачки е..:)))....не само на колата , но и воубражението му не спира:))

:prescription::clap2::drunk:

MUROMAN
18-10-2009, 14:59

Да да да разкрихте ме.:rosso_spider:

The_Game
19-10-2009, 15:15
Да си разкажа историята. Днес се прибирам и точно на светофара от Дианабад към Студ. Град колата както си работеше и бам изгасна от раз.
Не да предърпа и да изгасне ами направо си почина както болидите от Формула 1 си гасят моторите.

На стартер и на 1 ва се измести г/д в дясно и почна едно ровене пипане и нищо. Мъртвец пълен.

По едно време спря един колега на който му забравих ника :furious: с червено типо.
Нещо с две Л-ъ -та каза но ми изкочи от акъла
МНОГО БЛАГОДАРЯ.
За помощта и затова, че ме изтегли до общежитието.

Пробвах там релетата при дебитомера откачах ги сменях им местата но проблема си оставаше. А именно НИКАКЪ ТОК ОТ БОБИНИТЕ. Ама абсолютно никакв на нито една от тях.

Въртях на стартер сигурно 40 пъти :D и нищо.

Като ме изтегли пред общежитието откачих въпросните релета и с една жичка ги пробвах на акумулатора, е резултата беше, че едното от тях не цъкаше въобще.

Сложих друго и колата запали от раз. (Имам си от всички релета и бушони в жабката :D )

Много благодаря на колегата на който му забравих ника за помощта (beer) също и to6ko от Пазарджик който ме съветваше по телефона.

Важното е, че 155 отново е жива :)

toki4a
19-10-2009, 23:18
Да си разкажа историята. Днес се прибирам и точно на светофара от Дианабад към Студ. Град колата както си работеше и бам изгасна от раз.
Не да предърпа и да изгасне ами направо си почина както болидите от Формула 1 си гасят моторите.

На стартер и на 1 ва се измести г/д в дясно и почна едно ровене пипане и нищо. Мъртвец пълен.

По едно време спря един колега на който му забравих ника :furious: с червено типо.
Нещо с две Л-ъ -та каза но ми изкочи от акъла
МНОГО БЛАГОДАРЯ.
За помощта и затова, че ме изтегли до общежитието.

Пробвах там релетата при дебитомера откачах ги сменях им местата но проблема си оставаше. А именно НИКАКЪ ТОК ОТ БОБИНИТЕ. Ама абсолютно никакв на нито една от тях.

Въртях на стартер сигурно 40 пъти :D и нищо.

Като ме изтегли пред общежитието откачих въпросните релета и с една жичка ги пробвах на акумулатора, е резултата беше, че едното от тях не цъкаше въобще.

Сложих друго и колата запали от раз. (Имам си от всички релета и бушони в жабката :D )

Много благодаря на колегата на който му забравих ника за помощта (beer) също и to6ko от Пазарджик който ме съветваше по телефона.

Важното е, че 155 отново е жива :)

браво малчо, ама те съветвам като се прибереш тук в пазарджик да прегледаш и изчистиш всичките въпростни релета там !!!ако искаш ела до халето щте ги проверим:chair:

Бобби
20-10-2009, 09:06
Може да е малък, но разсъждава като научен сътрудник:))...а и с резервни части се е запасил!
Браво...така се става вечен алфист:ritter:

MUROMAN
20-10-2009, 21:50
Trendi нещо да имаш да се похвалиш с нещо ново ?:devil:

TRENDi
20-10-2009, 23:42
Ееее, написал си го се едно съм сложил турбо на "кошера", хахах. Сдобих се със спойлерче Zender. Друго интересно няма.

VFTI
20-10-2009, 23:53
Ееее, написал си го се едно съм сложил турбо на "кошера", хахах. Сдобих се със спойлерче Zender. Друго интересно няма.

Днес спойлерче...утре духалка:bouncing_smiley::bouncing_smiley:

MUROMAN
21-10-2009, 00:02
Днес спойлерче...утре духалка:bouncing_smiley::bouncing_smiley:

Има на промоция по 19 лв в Бриколаж. :bouncing_smiley:

Furious 155
21-10-2009, 01:54
цъкни да го видим де!:drool:

VFTI
21-10-2009, 14:36
Има на промоция по 19 лв в Бриколаж. :bouncing_smiley:

Аха ама има и по 14лв в Баумакс:hehe:

Айде Тренди...чакаме пиковете на Зендера:dance:И аз как искам един зендер и едни 17" и едно раздуто купе и огромни червени сп. апарати и едни 200коня.....абе все от някъде се почва...спойлера е окей:dance:

robygas
21-10-2009, 14:48
Венци, ти свърши ли работа?

TRENDi
21-10-2009, 15:15
:lupe: :

VFTI
21-10-2009, 15:36
Аууу жесток е...удряй боята и слагай :):)

Венци, ти свърши ли работа?

Да дам нямаше ядове :):) Ония само че са нещо все в цикъл...той и Мирко ми каза че такава им била породата явно....Ама нямаше ядове :):) Всичко точно :):)

Мерси Роби:):) Мерси и за кафенцето :):

П.П А с онзи опел вектра какво стана:lupe:

The_Game
21-10-2009, 16:04
Венци в понеделник вечерта те видях в Студентски град. Пред това новото КОКО в уличката :)

Издай се ?

robygas
21-10-2009, 16:21
П.П А с онзи опел вектра какво стана:lupe:
Починал е от естествена смърт. Написах му смъртният акт и собственика си го взе да го погребе с почести. Щяло да има скромно тържество ,да се изкажат близките и.т.н.

Furious 155
21-10-2009, 17:41

много арно крило, танасе! Ще стане сувалката ;)

MUROMAN
21-10-2009, 21:08
Някой да знае какво се случва със Слави? /Lulin Racing/
Нещо е зазимил колата пред тях и се скатава.

Flame
21-10-2009, 21:26
Як е спойлера,честитка:-P

VFTI
21-10-2009, 22:22
Як е спойлера,честитка:-P

Кажи какво стана говорили с Мимо??? Оправихте ли алфата??? Черпи ли:drunk:

Flame
21-10-2009, 22:28
Вчера оправихме централното(някво реле),днес оправи перката,на релето на перката се беше откачила жицата на едното краче,казах му и за проблема с парното и после мъчи платката за управлението на перката на парното,та днес остана в него,трябва да се презапои цялата,дано да е само тва и утре ще мина да я взема:prescription::tequilla::drunk:,че вече наистина трябва много да го черпа.

DJ
22-10-2009, 00:11

супер е , браво:bg:

Furious 155
22-10-2009, 01:04
на някой да му се намират задни спирачни апарати за 155-ца? може и да не са идеални, така и така ще ги дам за рециклаж, но не ми се иска да стои колата в сервиз, докато са свалени апаратите!

WhitePower
22-10-2009, 11:58
на някой да му се намират задни спирачни апарати за 155-ца? може и да не са идеални, така и така ще ги дам за рециклаж, но не ми се иска да стои колата в сервиз, докато са свалени апаратите!

вземи си вртора ръка дето не задържат и не тропат щото цената за рециклажа не е никак малка
според мене при талянеца са по 20 30 лева

Furious 155
22-10-2009, 14:11
вземи си вртора ръка дето не задържат и не тропат щото цената за рециклажа не е никак малка
според мене при талянеца са по 20 30 лева
то е ясно, ама не останаха такива дето да не им тропат водачите и да не задържат...аз сега съм в тази ситуация - заден ляв започна да задържа(миналата година заден десен беше) и се движа из София като влак - такъв е звука, само когато спирам изчезва :). Затова търся някакви да дам за рециклаж уж... иначе е грубо 100лв рециклажа на двата апарата

thecleaner
22-10-2009, 19:15
Днеска докато си ровех намерих едно останало стъкло от дясно огледало останало ми то 155цата, ако го иска някои да свирка че ми е жал да го хвърля. Драскотинка няма по него.

Furious 155
22-10-2009, 19:26
Днеска докато си ровех намерих едно останало стъкло от дясно огледало останало ми то 155цата, ако го иска някои да свирка че ми е жал да го хвърля. Драскотинка няма по него.
запази го - ще го взема(при Румен примерно), освен ако някой който много търси не го вземе!

thecleaner
22-10-2009, 19:30
запази го - ще го взема(при Румен примерно), освен ако някой който много търси не го вземе!

ок ще го занеса при Румен.

VFTI
22-10-2009, 19:32
А как се монтира демонтира това стъкло, че аз имам едно резервно ама не мога да го сваля?

thecleaner
22-10-2009, 19:37
Не помня точно ама беше бая играчка, но не е невъзможно. То е залепено, с ножче постепенно се отлепва.

toki4a
23-10-2009, 18:42
колеги зимата почти доиде сложихте ли зимните свещтии:prescription:??

тук трябва и да кажа честит рожден ден на Мариян да си ни е жив и здрав колегата !!!!! за подарак да си оправи спирачките:pp::pp:

Furious 155
23-10-2009, 19:30
колеги зимата почти доиде сложихте ли зимните свещтии зимни свещи??? аз си перкам с иридиевите, ама май са лекинко студени и сутрин при стоплящ мотор е леко интересно ;)

mitaka_111
23-10-2009, 21:34
[QUOTE=toki4a;579893]колеги зимата почти доиде сложихте ли зимните свещтии:prescription:??

тук трябва и да кажа честит рожден ден на Мариян да си ни е жив и здрав колегата !!!!! за подарак да си оправи спирачките:pp::pp:[/QU мари 4естит и от мен брад,,жив и здрав и всичко което си пожелаваш да ти се сбадва,,,наздраве,,пич

The_Game
23-10-2009, 23:07

Не още но ракията е на котлона..... :smile:

toki4a
24-10-2009, 15:59
зимни свещи??? аз си перкам с иридиевите, ама май са лекинко студени и сутрин при стоплящ мотор е леко интересно ;)

:rotfl:

---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:57 ----------

Не още но ракията е на котлона..... :smile:

подържаи огиняяяя идвам:plane:

---------- Post added at 12:59 ---------- Previous post was at 12:58 ----------

[QUOTE=toki4a;579893]колеги зимата почти доиде сложихте ли зимните свещтии:prescription:??

тук трябва и да кажа честит рожден ден на Мариян да си ни е жив и здрав колегата !!!!! за подарак да си оправи спирачките:pp::pp:[/QU мари 4естит и от мен брад,,жив и здрав и всичко което си пожелаваш да ти се сбадва,,,наздраве,,пич

ооооооо бате митко жив ли си бреее?:doctor:

155_8000rpm
24-10-2009, 19:07

тук трябва и да кажа честит рожден ден на Мариян да си ни е жив и здрав колегата !!!!! за подарак да си оправи спирачките:pp::pp:
Абе и зиме и лете колата е седни и същи,ама аз си смених моите...цело лето биричка...ааааа сега ракийката е на мода...Ай наздраве токич и на цялата пазарджишка бригада и на МИтака естествено...пиийте повече ракия и сметките за тока намаляват!:tequilla:

MUROMAN
24-10-2009, 21:13
Няма кой да бутне 155 отбора така да знаете колеги.:punk:

155_8000rpm
24-10-2009, 22:20
Няма кой да бутне 155 отбора така да знаете колеги.:punk:
Те тука вече спор нема...щото е излишен:metal:...
Как мина купоня бе нищо не казваш...наказахте ли се хубаво?

The_Game
25-10-2009, 00:39
Реанимация,детоксикация :? ЖИВ ЛИ СИ БРЕЕ :D :D :D

toki4a
25-10-2009, 08:07
Абе и зиме и лете колата е седни и същи,ама аз си смених моите...цело лето биричка...ааааа сега ракийката е на мода...Ай наздраве токич и на цялата пазарджишка бригада и на МИтака естествено...пиийте повече ракия и сметките за тока намаляват!:tequilla:

:thumbup::jumping:

mitaka_111
25-10-2009, 21:04
:thumbup::jumping:
ОТ НЕ ПИШЕШ БРЕ МЕН,,КАК СТЕ:wallbash:

MUROMAN
25-10-2009, 22:19
Реанимация,детоксикация :? ЖИВ ЛИ СИ БРЕЕ :D :D :D

Да жив съм.
155-цата днес я карах със 170 към Ботевград :drive: в дъжда с кофти спирачки и пак беше номер 1.

The_Game
25-10-2009, 23:06
Да жив съм.
155-цата днес я карах със 170 към Ботевград :drive: в дъжда с кофти спирачки и пак беше номер 1.

ее радвам се за теб :)

В дъжд повече от 140-150 не съм карал :s да 120 ми се вижда кофти с мойте скапани гуми.

mitaka_111
26-10-2009, 00:09
ее радвам се за теб :)

В дъжд повече от 140-150 не съм карал :s да 120 ми се вижда кофти с мойте скапани гуми.
всеки ден си я карам с от 120-190,,200 за стара загора,хората си четат ндписите,,,които можи де и толгоз,,,ЮМЗ-то си оре сериозно:big_whoops:

toki4a
26-10-2009, 07:15
всеки ден си я карам с от 120-190,,200 за стара загора,хората си четат ндписите,,,които можи де и толгоз,,,ЮМЗ-то си оре сериозно:big_whoops:

а сменили лемежитее:Tease:

---------- Post added at 05:15 ---------- Previous post was at 05:13 ----------

ОТ НЕ ПИШЕШ БРЕ МЕН,,КАК СТЕ:wallbash:

много работа бре пич нямам време и една ракия да пияя:furious:

Бобби
26-10-2009, 11:05
Май, че бензиновата помпа ми сдаде багажа....:lupe:
не съм много сигурен но тия дни ще провера, че вчера беше тъмно....но послушна кучка пред нас на паркинга изгасна..
Някакви предложения и цени, ако се окаже тя...:phone:

WhitePower
26-10-2009, 12:30
не съм много сигурен но тия дни ще провера, че вчера беше тъмно....но послушна кучка пред нас на паркинга изгасна..
Някакви предложения и цени, ако се окаже тя...:phone: вземи си едно walbro че тия Veak за човека не ми лъхват доверие

Бобби
26-10-2009, 13:08
вземи си едно walbro че тия Veak за човека не ми лъхват доверие
Подскажи от къде...и ако знаеш цена:flirt:

WhitePower
26-10-2009, 13:28
Подскажи от къде...и ако знаеш цена:flirt:

от къде трябва някой да ти я внесе защото във бг няма
иначе са около 200 лева и са до 400 коня ;))
но се и чака около 2 седмици

koolio
26-10-2009, 21:03
:bouncing_smiley:Аз пък се уредих да се обуя със зимни Пирели 185/60/14. А да видим дали ще си оправдаят името.

Grim
26-10-2009, 21:29
:bouncing_smiley:Аз пък се уредих да се обуя със зимни Пирели 185/60/14. А да видим дали ще си оправдаят името.

на 14".... надушвам деградация..........:drinking:

MUROMAN
27-10-2009, 08:08

Колко парички и от къде?:plane:

vaklinator
27-10-2009, 12:11
Честит имен ден на митака 111.
Да ни е жив и здрав и дано да си купи някой ден свястна бензива кола, че с тези нафти....., аман от трактори.:chair:

MUROMAN
27-10-2009, 14:11
Да ни е жив и здрав и дано да си купи някой ден свястна бензива кола, че с тези нафти....., аман от трактори.:chair:

Вчера беше това бе Ваклинка.:hump:

Flame
27-10-2009, 14:35
Ейй верно бре,честит имен ден на патерица,много късмет и щастие Митак.
:big_beer::big_beer:

piticar
27-10-2009, 17:46
Някакви предложения и цени, ако се окаже тя...:phone:
Бобка 100,00лв е помпата на Валбро

Бобби
27-10-2009, 18:12
Бобка 100,00лв е помпата на Валбро
Мерси братле, но тя взе та проработи...проблема беше друг!
За сега ще ги спестим тия пари:balloon:

toki4a
27-10-2009, 21:55

:grandpa::static::static:

---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:54 ----------

ПИСАХ МУ СМС си на батката , ама сигорно е бил оверлог,..............:Tease:

Furious 155
28-10-2009, 21:52
я кажете сега 8 клапанов мотор от какво може да претриса по време на работа. Кабелите и свещите са в норма. Прави го веднага след като се позатопли и при горещ мотор пак се усеща... неравномерно е и не е постоянно примерно на 1-2-3 секунди по веднъж може да се усети.

155_8000rpm
28-10-2009, 22:12
я кажете сега 8 клапанов мотор от какво може да претриса по време на работа. Кабелите и свещите са в норма. Прави го веднага след като се позатопли и при горещ мотор пак се усеща... неравномерно е и не е постоянно примерно на 1-2-3 секунди по веднъж може да се усети.
При мен е същия филма и то от година и половина,всичко е изрядно по колата и проверено,но претрисането си остава...не съм мерил компресия още,понеже се замислих по едно време да не е от мотора,но се съмнявам,щото върви на поразия...лепи ме седалката все още...абе не знам.
Айде разкажи като/ако установиш от какво е!

Furious 155
28-10-2009, 22:17
При мен е същия филма и то от година и половина,всичко е изрядно по колата и проверено,но претрисането си остава...не съм мерил компресия още,понеже се замислих по едно време да не е от мотора,но се съмнявам,щото върви на поразия...лепи ме седалката все още...абе не знам.
Айде разкажи като/ако установиш от какво е!
аз си мисля за някоя кофти дюза, но няма как да разбера, после и бенз регулатор не го знам как е ... нинам - затова питам тук!

155_8000rpm
28-10-2009, 22:39
аз си мисля за някоя кофти дюза, но няма как да разбера, после и бенз регулатор не го знам как е ... нинам - затова питам тук!
Аз и дюзи чистих...като каза за бенз. регулатор и аз съм се замислял и за него и за самата помпа...нооо не мислиш ли,че щеше да го има проблема и на студен мотор и то още по-изявен щеше да е!?

toki4a
29-10-2009, 00:15
просто трябва да си вкарвате колите всеки ден поне по 5 пати в регулатор на 1 2 3 и сичко си е ок
.,.............. моита щто ..мърка:evil::static:

Furious 155
29-10-2009, 00:39
просто трябва да си вкарвате колите всеки ден поне по 5 пати в регулатор на 1 2 3 и сичко си е ок
.,.............. моита щто ..мърка:evil::static:
Тук май си прав :BBQ:

Аз и дюзи чистих...като каза за бенз. регулатор и аз съм се замислял и за него и за самата помпа...нооо не мислиш ли,че щеше да го има проблема и на студен мотор и то още по-изявен щеше да е!? Дюзи и аз чистих :) уж, ама ефекта леко затихна и след това пак си го имам... имаше един кабел за смяна - него го правих и няма промяна... не ги знам тия бубини и комутатори как се държат след 14-15 години и те! Иначе пък свещите са иридиеви и помня ги слагах мналата зима в един сняг. След монтажа им мотора и студен не пристрисаше както с обикновенните - беше бетон!

mimouzunov
29-10-2009, 08:46
Тук май си прав :BBQ:

Дюзи и аз чистих :) уж, ама ефекта леко затихна и след това пак си го имам... имаше един кабел за смяна - него го правих и няма промяна... не ги знам тия бубини и комутатори как се държат след 14-15 години и те! Иначе пък свещите са иридиеви и помня ги слагах мналата зима в един сняг. След монтажа им мотора и студен не пристрисаше както с обикновенните - беше бетон!

Твоя проблем го имах и аз... Даже го имах и на газ(нали съм с газов...)!!!
И аз се мъчих известно време да го намеря и накрая се оказа при мен ландата проблемна... Просто работи а в следващия момент подава някаква измисляна информация ,веднага след това пак заработва и така... Ефекта беше следния ,след като загрее колата както си работи в дин момент променя оборотите разтриса се мотора и се оправя почти веднага сама или ако я изфорсирам... Иди някъде да ти погледнат сондата какво прави ,моята работи уш ,но по някое време...

Furious 155
29-10-2009, 09:36
Твоя проблем го имах и аз... Даже го имах и на газ(нали съм с газов...)!!!
И аз се мъчих известно време да го намеря и накрая се оказа при мен ландата проблемна... Просто работи а в следващия момент подава някаква измисляна информация ,веднага след това пак заработва и така... Ефекта беше следния ,след като загрее колата както си работи в дин момент променя оборотите разтриса се мотора и се оправя почти веднага сама или ако я изфорсирам... Иди някъде да ти погледнат сондата какво прави ,моята работи уш ,но по някое време...
Сондата я гледам постоянно с едно уредче в колата и е сравнително нова. Промяна на оборотите нямам, просто ако се хванеш да дебнеш усещаш претрисане от време на време! Иначе може да е сондата все пак, не е бош ;)

robygas
29-10-2009, 09:58
Понеже си писахме достатъчно с теб на Л.С., пък и нямам софт. за твойта уредба, ако намериш време и имаш желание ела до работилницата и ще поумуваме на място.

mimouzunov
29-10-2009, 10:36
Понеже си писахме достатъчно с теб на Л.С., пък и нямам софт. за твойта уредба, ако намериш време и имаш желание ела до работилницата и ще поумуваме на място.

Това към кои е адресирано?!
Моментно аз оправих положението (и на газ и на бензин) като просто откачих сондата... :biker:

robygas
29-10-2009, 11:35
Към Фурията:bored:

Furious 155
29-10-2009, 15:04
Към Фурията:bored:
Ако е за мен, аз газ нямам и това е на бензин... сондата е NGK.

robygas
29-10-2009, 18:26
Значи съвсем съм се омешал. Няма значение. Който иска да идва.

MUROMAN
29-10-2009, 20:41
Някой навит да помогне с обезвъздушаването ОТНОВО на мойте спирачки,че мене само ме бива да помпя на педала?
Бирата е от мене.

mimouzunov
29-10-2009, 20:51
Някой навит да помогне с обезвъздушаването ОТНОВО на мойте спирачки,че мене само ме бива да помпя на педала?
Бирата е от мене.

Мен ме изхаби като жокер :crazy:
Събота маи нямам какво да правя...

MUROMAN
30-10-2009, 11:18
Мен ме изхаби като жокер :crazy:
Събота маи нямам какво да правя...

Да ти уплатня ли част от времето? :mobile:
Ако някои има нещо друго да прави няма да е лошо да се съберем няколко човека и да си помогнем взаимно.:strong:

danito__77
30-10-2009, 11:29
Приятелят ми ще е навит той обезвъздуши на наща алфа миналата седмица.

Бобби
30-10-2009, 11:31
Ако някои има нещо друго да прави няма да е лошо да се съберем няколко човека и да си помогнем взаимно.:strong:
Кажи къде...като се наспя, няма да има проблем да довтасам:bounce8:

mimouzunov
30-10-2009, 13:29

В събота съм на линия!!!
Към 11 някъде съм при теб.. :biker:!!!

Ако свършим по-рано може да идем колективно да видим една 155-ца защо неиска да работи както се полага за такъв автомобил...

Измисли си някакво мъркуче и незабравяи течност да си вземеш...

DJ
31-10-2009, 14:35
Колеги,
утре някой ще присъства ли на последното Тайм Атак и Драфт състезание за годината, мястото е Калояново? ако някой ходи можем да се видим :sniping:

MUROMAN
31-10-2009, 19:16
В събота съм на линия!!!
Към 11 някъде съм при теб.. :biker:!!!

Ако свършим по-рано може да идем колективно да видим една 155-ца защо неиска да работи както се полага за такъв автомобил...

Измисли си някакво мъркуче и незабравяи течност да си вземеш...

Мисията е изпълнена.
Колата вече спира по-добре.
Огново искам да благодаря за неотразимата и компетентна помощ от страна на
Мимо Узунов :clapping::bowdown::big_bow_down::respect:

mitaka_111
31-10-2009, 19:21
Колеги,
утре някой ще присъства ли на последното Тайм Атак и Драфт състезание за годината, мястото е Калояново? ако някой ходи можем да се видим :sniping:
това утре ли е братле,звани ми за да знам,ако се уговорим може и да доида,,ем ште се водим

MUROMAN
01-11-2009, 19:56
Снимки от днешната среща на Бояна тук ->

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=584813#post584813

:go:

mimouzunov
03-11-2009, 12:33
Някои да има идея от къде може да си намеря пеиджър за колата!?
Някои сее опитал да ми я разбие и ми е скапал левия патронник :grin:
помагаите (алармата въобще несъм я чул като е пищяла)

Furious 155
03-11-2009, 12:35
Някои да има идея от къде може да си намеря пеиджър за колата!?
Някои сее опитал да ми я разбие и ми е скапал левия патронник :grin:
помагаите (алармата въобще несъм я чул като е пищяла)
има такива аларми в ибей по 60-70 долара, с дистанционно което вибрира и т.н., ако се пипа по колата!

mimouzunov
03-11-2009, 12:48
има такива аларми в ибей по 60-70 долара, с дистанционно което вибрира и т.н., ако се пипа по колата!

Алармата неискам да я сменям... ибез това тъкмо съм си я нагласил да работи така както аз искам да бъде...
Само пеиджър...

VFTI
03-11-2009, 21:03
Пфф кофти...А за пейджъра не ти ли трябва и мобилен оператор?

Иначе ако си търсиш патронник кажи ако намериш 2ва, че и моя е разбит а знаеш как ми се ебава централното(в момента с студеното е ужас..) и вече ще трябва да работя с ключа...

Иначе доколкото разбрах патронника може да бъде нагласен според ключа на всеки...

DJ
03-11-2009, 21:09
Здравейте на всички,
пуснах една тема в раздел купува, но реших и тук да опитам :flamingdevil:
Търся си процесор Pentium 4 s.478 от 2.8GHz нагоре....ако се намери и с НТ ще е супер :lupe:
Някой ако има идеи моля споделе ги:handshake:

thecleaner
03-11-2009, 21:12
в Датата има да те замерам процесори на 478 с HT

mimouzunov
03-11-2009, 21:12
За това което искам аз нети трябва мобилен оператор!!!
То е предавател и приемник просто... като се разпищи алармата ,пеиджера ти в къщи пищи също (и съответно се лентова всичкото обурудване за целта което е точно до балкона :magic:) !!!

Бравата и патронника ,всичко си оправих остана малко само вдлъбнато ама... това е!!!
Какво са щяли да намерят вътре!?

Furious 155
03-11-2009, 21:21
За това което искам аз нети трябва мобилен оператор!!!
То е предавател и приемник просто... като се разпищи алармата ,пеиджера ти в къщи пищи също (и съответно се лентова всичкото обурудване за целта което е точно до балкона :magic:) !!!

Бравата и патронника ,всичко си оправих остана малко само вдлъбнато ама... това е!!!
Какво са щяли да намерят вътре!?
дедовия са щяли да намерят!!! МИзерници! Я дай още инфо за това с пейджера, така да се каже - виждал ли си нещо подобно и изобщо какво е!

mimouzunov
03-11-2009, 21:35
дедовия са щяли да намерят!!! МИзерници! Я дай още инфо за това с пейджера, така да се каже - виждал ли си нещо подобно и изобщо какво е!

Има аларми с тази екстра!!! На дистанционното има дисплеи на които се изобразява какво се случва с колата в момента ,дали се отваря врата дали е задеистван шоков датчик и тн...
Има и варянт които се добавя към алармата или се монтира като самостоятелен модул!!Ако се отвори врата или нещо се задеиства (зависи къде е вързано това чудо) това което ти е в къщи почва да пищи...

http://www.alet-bg.com/pagers.html

Ето пример за това което искам... Пловдивска фирма обаче... Нещо такова ми трябва
Никакви данни неса дадени за тея устроиства...
Разрови в нета и ще ти излязат аларми с тази екстра...

Flame
03-11-2009, 23:01
Някой да знае къде мога да намеря стругар,едната резба на задната главина днес се прецака,докато сменях гумите заради един по-къс болт,и сега съм с 3 болта?
П.с.Мимо за турбото не съм ти звънял,защото ми е спрян гсм-а,ако още искаш да го видиш,пиши л.с.

VFTI
03-11-2009, 23:31
Има аларми с тази екстра!!! На дистанционното има дисплеи на които се изобразява какво се случва с колата в момента ,дали се отваря врата дали е задеистван шоков датчик и тн...
Има и варянт които се добавя към алармата или се монтира като самостоятелен модул!!Ако се отвори врата или нещо се задеиства (зависи къде е вързано това чудо) това което ти е в къщи почва да пищи...

http://www.alet-bg.com/pagers.html

Ето пример за това което искам... Пловдивска фирма обаче... Нещо такова ми трябва
Никакви данни неса дадени за тея устроиства...
Разрови в нета и ще ти излязат аларми с тази екстра...

Тези пейджъри изглеждат добре...И цените са долу горе добре60-90лв. май според функциите...Само както каза ти нещо не могат да се разберат характерситиките... И аз много се замислям за нещо такова, че да си гарантирам поне малко спокоен сън...

Furious 155
03-11-2009, 23:39
Тези пейджъри изглеждат добре...И цените са долу горе добре60-90лв. май според функциите...Само както каза ти нещо не могат да се разберат характерситиките... И аз много се замислям за нещо такова, че да си гарантирам поне малко спокоен сън...
точно обратното - съня няма да ти е спокоен, като започне да вибрира тая гад!

VFTI
03-11-2009, 23:45
точно обратното - съня няма да ти е спокоен, като започне да вибрира тая гад!

Еее са де... Айде да речем, че ще започне да вибрира и понеже съм напънал някоя девойка ще ме домързи да сляза до долу :tooth: ще е достатъчно само да се покажа през прозореца извикам(който ме познава знае на какъв рев съм способен) и наркоманите ще изчезнат яко дим :biggringift::biggringift: А не сутринта да я намеря цялата отворена, както вече ми се е случвало...Най-малкото дори да са взели нещо няма да стои цяла нощ разбита, а ще мога веднага да направя нещо...

mimouzunov
04-11-2009, 08:29
Еее са де... Айде да речем, че ще започне да вибрира и понеже съм напънал някоя девойка ще ме домързи да сляза до долу :tooth: ще е достатъчно само да се покажа през прозореца извикам(който ме познава знае на какъв рев съм способен) и наркоманите ще изчезнат яко дим :biggringift::biggringift: А не сутринта да я намеря цялата отворена, както вече ми се е случвало...Най-малкото дори да са взели нещо няма да стои цяла нощ разбита, а ще мога веднага да направя нещо...

В София просто няма от къде да се вземе...
В саита на Топспид го има ,но в наличност няма ,в Импас 56 също питах ,онзи се изсмя и каза ,че такова неса продавали от 97-ма година...
Вчера обиколих Симеон ,Илиенци няма...

robygas
04-11-2009, 10:25
Мога да Ви доставя такива устройства. Цената им е -90лв. Съвместими са с всички аларми.

VFTI
04-11-2009, 11:12
Мога да Ви доставя такива устройства. Цената им е -90лв. Съвместими са с всички аларми.

Ааа ще трябва да си поговорим:busted_cop: Та тези които предлагаш, какви по-точно са? В смисъл функциите им...ЛСд дисплей, колко шок датчика и т.н. :):)

mimouzunov
04-11-2009, 11:40
Ааа ще трябва да си поговорим:busted_cop: Та тези които предлагаш, какви по-точно са? В смисъл функциите им...ЛСд дисплей, колко шок датчика и т.н. :):)

Може и да няма шок датчик към това (даже си мисля ,че няма)... Доста варианти намерих аз ,с дисплеи без... Лошото е ,че в софия са кът тези играчки... За 90лв трябва да е с дисплеи и тн глезотии защото има и по 40лв...

robygas
04-11-2009, 12:02
Това за което говоря е с дисплей. Показва врати, капаци ,шок. Но този вариант не става със всички аларми. Има и такива които само известяват за включена аларма. Има и GSM модул които си стои в колата и е със собствена СИМ и праща известие на мобилния Ви телефон - 195лв. Изобщо има каквото Ви скимне. Аз не съм алармаджия,просто познавам доста хора и Ви давам инфо. Това са крайни цени с монтаж и.т.н. Сега ще ме питате: -А без?. Цените са си все тези за пейджарите. За GSM модула не знам ! Опитвам се да помогна, ако някой го интересува да ми звънне.

mimouzunov
04-11-2009, 12:36
Това за което говоря е с дисплей. Показва врати, капаци ,шок. Но този вариант не става със всички аларми. Има и такива които само известяват за включена аларма. Има и GSM модул които си стои в колата и е със собствена СИМ и праща известие на мобилния Ви телефон - 195лв. Изобщо има каквото Ви скимне. Аз не съм алармаджия,просто познавам доста хора и Ви давам инфо. Това са крайни цени с монтаж и.т.н. Сега ще ме питате: -А без?. Цените са си все тези за пейджарите. За GSM модула не знам ! Опитвам се да помогна, ако някой го интересува да ми звънне.

Къде може да се види за какво става въпрос?! Някъде в интернет ,на живо...

robygas
04-11-2009, 12:58
На живо, близо до мен, при колеги. Като ориентир- "Била" на бул. България и "Т.Каблешков". или ако искаш мога да взема мостра.

toki4a
04-11-2009, 18:35
аииидииииииииии малко на здраве от Пазарджик ,че времето се позастуди;)

Бобби
05-11-2009, 11:08
Само повод си търсите...:-D
Наздраве, и с здраве:cheers:

MUROMAN
05-11-2009, 19:48
аииидииииииииии малко на здраве от Пазарджик ,че времето се позастуди;)

Токич , кога ще правим пиянско парти в ПЗ?

toki4a
06-11-2009, 08:57
Токич , кога ще правим пиянско парти в ПЗ?

ХАААААААА ми по сяко време кога ,тук си тренираме редовно!!!

---------- Post added at 06:57 ---------- Previous post was at 06:53 ----------

Само повод си търсите...:-D
Наздраве, и с здраве:cheers:

ми то само това ни астава ,братле;) криза е нали знаеш :-D

Бобби
06-11-2009, 11:41
Може да е криза, но за бензин и пиячка винаги трябва да има пари...:roll:
п.с. стара българска поговорка:))

toki4a
06-11-2009, 15:30

:thumbup::thumbup::thumbup:ощте един които мисли като мен;)

robygas
07-11-2009, 20:33
Ейййййй, големи мъдреци се извъдихте!!!
Я кажете, че изчетох половината форум за нещо което не ми е трябвало и не знам! Цена и човек /в София/ да прави дубликат на гадния червен ключ за 155-ца 1,7 с имо. ,И съотвенто какви ядове дава дубликата.

TS
07-11-2009, 20:56

В петък с теб ли се засякохме по "Цариградско"?.

MUROMAN
08-11-2009, 20:24
Ейййййй, големи мъдреци се извъдихте!!!
Я кажете, че изчетох половината форум за нещо което не ми е трябвало и не знам! Цена и човек /в София/ да прави дубликат на гадния червен ключ за 155-ца 1,7 с имо. ,И
съотвенто какви ядове дава дубликата.

Виж това Роби.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28554

Vesko84
08-11-2009, 23:16
Аз си направих дубликат на мойта 155-ца за 70лв и работи добре. С имобилайзер е. Магазинът се намира на кръстовището на Константин Величков и Александър Стамболийски на 100 метра нагоре по Стамболийски от дясната страна. Магазинът е много добре оборудван и правят за всякакви коли ключове.

Бобби
09-11-2009, 09:35
В петък с теб ли се засякохме по "Цариградско"?.
С мен ще да е..:roll:...една тъмно синя легенда...или черна беше...прости ми но в петък вечер недовиждам:))...от възраста ще е:sad:

robygas
09-11-2009, 10:59
Виж това Роби.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28554
Това съм го чел. Благодаря!

Аз си направих дубликат на мойта 155-ца за 70лв и работи добре. С имобилайзер е. Магазинът се намира на кръстовището на Константин Величков и Александър Стамболийски на 100 метра нагоре по Стамболийски от дясната страна. Магазинът е много добре оборудван и правят за всякакви коли ключове.
Мерси колега! Това ме интересуваше.

toki4a
09-11-2009, 22:29
проблем колеги светна ми лампа с една колонка !!! бензино колонка , щто е то ??? откачах акумулатора ама се е съштто ,маи белята е голяма ,,,,,,,,,, .. някакви идеи??/

Bobo
10-11-2009, 01:42
проблем колеги светна ми лампа с една колонка !!! бензино колонка , щто е то ??? откачах акумулатора ама се е съштто ,маи белята е голяма ,,,,,,,,,, .. някакви идеи??/

Аз имам идея смени дилъра и пии по-малко ;)

Бобби
10-11-2009, 09:38
дилъра не сменяй:))...а твоя проблем се лекува с пари....и по бързо ги набави....а през останалото време наздраве!

MUROMAN
10-11-2009, 18:41

за това гледай другите индикации на копчето на газта да са на макс и няма да имаш грижи.:oops:

toki4a
10-11-2009, 19:08

:duel: стига бреееее , пък и ас не пия!!!

---------- Post added at 17:08 ---------- Previous post was at 17:07 ----------

дилъра не сменяй:))...а твоя проблем се лекува с пари....и по бързо ги набави....а през останалото време наздраве!

:naughty::clap2:

piticar
10-11-2009, 19:27
Вода от чешмата или гипс :tequilla:

toki4a
10-11-2009, 19:35
:yes:
Вода от чешмата или гипс :tequilla:

:yes:

Furious 155
10-11-2009, 23:48
ААААААААААААА писна ми от тия задни спирачки на тия кошери!!! Рециклирах апаратите и сега пак единият задържа - ще взема да я продам за скрап :jason2: !!! Много ме издразни. От тия коли не останаха и водачи по магазините за тия апарати!

vegatta
11-11-2009, 00:00

тва е невъзможно :stretcher:

Wolfy
11-11-2009, 09:25
ААААААААААААА писна ми от тия задни спирачки на тия кошери!!! Рециклирах апаратите и сега пак единият задържа - ще взема да я продам за скрап :jason2: !!! Много ме издразни. От тия коли не останаха и водачи по магазините за тия апарати!

А дали не трябва да сменим държавата барабар с "майсторите", които са около 3 000 000 от нас...

WhitePower
11-11-2009, 10:50

върни му ги на тоя дето ги е правил , какво значи рециклирах и пак задържа - значи нищо не е направил

колко да де да рециклажа , да ти кажа колко струва един нов

Furious 155
11-11-2009, 11:20
Абе какво ще стане ако взема че разкарам тоя регулатор за спирачното усилие отзад?

Whitepower - не съм убеден че новите в БЪЛГАРИЯ, ще са по-добри от старите!

Бобби
11-11-2009, 16:50
Регулатора на мира остави, погледни пружината му дали стой!!!...от него не ти задържа!
Ако го премахнеш, ще имаш проблем със спирането при натоварване на колата!

venko
11-11-2009, 17:54
Колеги,бихте ли ми казали какво става като се прецака магарето при предницата,т.е. какви са симптомите -пука ли, трака ли и става ли нестабилна колата.:roll::roll::roll: Благодаря предварително.

Furious 155
11-11-2009, 17:55
Регулатора на мира остави, погледни пружината му дали стой!!!...от него не ти задържа!
Ако го премахнеш, ще имаш проблем със спирането при натоварване на колата!
пружината е ок - даже шава и регулатора, но просто питам - иначе той си има ефект точно като е натоварена колата. Вероятно проблем ще има като е по-празна - лесно ще блокират задните колела мисля...

mimouzunov
11-11-2009, 20:55
пружината е ок - даже шава и регулатора, но просто питам - иначе той си има ефект точно като е натоварена колата. Вероятно проблем ще има като е по-празна - лесно ще блокират задните колела мисля...

Защо не пробваш следното:
Прибираш с въртене буталцето докраи и сглабяш апарата ,но без накладките!!!След това провери дали се движи лесно подвижната част на апарата ,но с ръце напъни (не натискаи спирачката)!!!
Аз имах подобен проблем с предно дясно (при каране ми загряваше малко повече и съответно ми ядеше едната накладка малко повече) ,та махнах накладките ,гледах чудих се всичко уш наред... ,но... след като стегнах болчетата които придържат водачите се оказа че подвижната част на апарата се "заварява"... Единия ми водач беше крив и от там ми идваше проблема...

toki4a
11-11-2009, 21:42
Абе какво ще стане ако взема че разкарам тоя регулатор за спирачното усилие отзад?

изолирането на кантара от зад !!! ,по принцип спирачките се подобряват , но при по малка скорост ! , но риска при спиране при по висока скорост е голям води до ..дори завъртане на колата така ,че виж дали не е протекъл като му махнеш маншончето дори!! ,може да се наложи и смяната на задните спирачни маркучи;) и чак тогава може да търсиш причината в самите апарати!!;)

Furious 155
11-11-2009, 22:11
Защо не пробваш следното:
Прибираш с въртене буталцето докраи и сглабяш апарата ,но без накладките!!!След това провери дали се движи лесно подвижната част на апарата ,но с ръце напъни (не натискаи спирачката)!!!
Аз имах подобен проблем с предно дясно (при каране ми загряваше малко повече и съответно ми ядеше едната накладка малко повече) ,та махнах накладките ,гледах чудих се всичко уш наред... ,но... след като стегнах болчетата които придържат водачите се оказа че подвижната част на апарата се "заварява"... Единия ми водач беше крив и от там ми идваше проблема...
Това са тия гадни износващи се водачи - утре ще остава в сервиза и дано има водачи в магазина :)

изолирането на кантара от зад !!! ,по принцип спирачките се подобряват , но при по малка скорост ! , но риска при спиране при по висока скорост е голям води до ..дори завъртане на колата така ,че виж дали не е протекъл като му махнеш маншончето дори!! ,може да се наложи и смяната на задните спирачни маркучи;) и чак тогава може да търсиш причината в самите апарати!!;)
Не спирачните маркучи са новички като цяло, просто питам за регулатора, като източник на бъдещ проблем със задните спирачки. Иначе по всичко изглежда че кофти задни водачи при натискане усукват апарата и накладките натискат само периферията на диска. После усилието е доста голямо и явно левите направо остават почти блокирани след отпускане на педала! Утре ще я нагалсят, предполагам!
Тъпото е че тая вечер, баш в дъжда преминах през един бордюр и я ударих отдолу колата...чак картера е леко закачен, но утре ще я разгледам обстойно кое колко е засегнато - важното е че той си е здрав!:strong:

WhitePower
12-11-2009, 10:43

коя говори за българия
а и аз какво ти казах , вземи си втора ръка здрав вместо да рециклираш

провери си спорачните маркучи от отзаде може и от него да задържа

Furious 155
12-11-2009, 19:31
бомба е сега с новите водачи отзад ;) - ае много скъпи тез железца, обаче! Отделно сме с new clutch=new feeling :devil: !!! Да са й честити на сувалката!

Furious 155
14-11-2009, 10:28
eeх... дойде време да слагаме железните зимарки... :drinking:

MUROMAN
19-11-2009, 15:38
Аз още не съм сложил железарките , още малко задържам положението,ще видим до кога.

Колебая се за гуми между:

Kleber HP2 и Fulda Montero 2 . :-P
Някой да има впечатления да сподели за тези 2 гуметки?

vaklinator
19-11-2009, 16:43
Аз още не съм сложил железарките , още малко задържам положението,ще видим до кога.

Колебая се за гуми между:

Kleber HP2 и Fulda Montero 2 . :-P
Някой да има впечатления да сподели за тези 2 гуметки?

Вторите са "гуменетки" /на Пловдивси значи гуменки/ НЕСТАВАТ
За първите незнам
Що не си вземеш НОКИАН?

Flame
19-11-2009, 23:39
Нокиан са хубави,аз имам летни Фулда и съм доволен,за зимните нз как са,а Клебера са по-меки но са хубави също.

DJ Vladic
20-11-2009, 00:25
Един приятел кара пасат б3... прави по над 20 000 на година и нонстоп кара.Има Клебер зимни и е много доволен от тях :) Мариано вземай.... особено ако са на добра цена ;)

VFTI
20-11-2009, 12:05
Аз съм с Клебер и това ще ми е трета зима :) НАистина много добра гума и на супер цена :) Следващата зима пак бих взел Клебер...

Иначе в Метро до скоро имаше(пред2 седмици сега нз) супер предложения на Barum и са мн. добра цена и са произведени миналия месец... Също много добър избор са!!!

Ass
20-11-2009, 12:24
Аз съм с Kleber HP2 на 155-цата - ама летни! Нямат износване а държът много добре на пътя. Много съм доволен!

MUROMAN
20-11-2009, 19:30
И аз съм се спрял на Клебер НР 2 за зимата ,но нещо ги намирам на много дебели цени .
Трябват ми 2 бройки ,ако някой може да уреди отстъпка от някъде да свирка.:devil:

Furious 155
20-11-2009, 20:24
карам сега вече втора зима Сава Ескимо и имам само суперлативи - даже тази вечер на сухо се наложи аварийно спиране и стана, сякаш една идея по-гот от летните...

toki4a
20-11-2009, 21:28
аз пък карам с летни иокохама парада )________летни зимата много грабътт :smoke:

Furious 155
20-11-2009, 21:30
аз пък карам с летни иокохама парада )________летни зимата много грабътт :smoke:
йокоамата е готина, няма спор:drool: аз пропуснах едни такива, миналата година! Иначе зимата викаш маат, а?

vegatta
21-11-2009, 00:37
аз пък зимата не карам 155-цата
:tequilla:

toki4a
21-11-2009, 07:46

е даа............. хихихихихих друго си е ссс трафтораа там му се разбира силата пооообавно ходен ее:clapping::pokey:

koolio
21-11-2009, 17:13
йокоамата е готина, няма спор:drool: аз пропуснах едни такива, миналата година! Иначе зимата викаш маат, а?

Йокохамата кърти мивки бе! Аз съм с летни С-драйв 195/60/14 и са чук - на мокро се кара като на сухо!
А за зимата се обух с Гудиър Ултрагрип 7 185/60/14.

forza_italia
21-11-2009, 18:20
Колеги някой знае ли колко масло в мотора събира 2.5 ТД ? Наближава време за смяна,а днес в един магазин ми "обясниха" че са ми нужни скромните 6.7 л по некъв техен каталог...Уточнявам че колата я имам от половин година и досега не съм и сменял маслото.,та нямам идея колко побира.. И между другото някой карал ли е с ELF 10W40 Turbo Diesel и някакви впечатления да сподели, ако може........

MUROMAN
21-11-2009, 19:07
Искам още веднъж - пак и пак и пак да благодаря но Венци/dani_ku4eto/ за неотразимата помощ и майсторлъка по моята кола днес. :big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down:

TRENDi
21-11-2009, 19:25
Колеги някой знае ли колко масло в мотора събира 2.5 ТД ? Наближава време за смяна,а днес в един магазин ми "обясниха" че са ми нужни скромните 6.7 л по некъв техен каталог...........

В АутоДата го пишат 6.3 л., 15/40 и алтернативно 10/40.

toki4a
21-11-2009, 20:44
Искам още веднъж - пак и пак и пак да благодаря но Венци/dani_ku4eto/ за неотразимата помощ и майсторлъка по моята кола днес. :big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down:

ти пааа как не е оправи брее,...:lol:от не си земеш жетеде:pfbbt:пустинякк:drinking:

---------- Post added at 18:44 ---------- Previous post was at 18:40 ----------

е даааааааааааааа викам да я направим мнооооооого по красива почти като моиятаа , братле тази кола няма да я познаеш пролетта
имам нещто науум за неяя!!!!!!!!!!!!!

forza_italia
22-11-2009, 01:16
В АутоДата го пишат 6.3 л., 15/40 и алтернативно 10/40.

Мерси колега

Furious 155
22-11-2009, 15:31
айде и аз съм в клуба на течащите кранчета на радиатора в купето...:scherzkeks:

Flame
22-11-2009, 22:34
Оууу,тва се случи тия дни на един колега,на ауди 100,много гадно.Аз искам да питам на кой му свети лампичка на самото копче за халогените,защото аз тая вечер разбрах че има такова,само светна и примигна няколко пъти,но изгасва,как да го оправя?

Furious 155
23-11-2009, 00:41
Оууу,тва се случи тия дни на един колега,на ауди 100,много гадно.Аз искам да питам на кой му свети лампичка на самото копче за халогените,защото аз тая вечер разбрах че има такова,само светна и примигна няколко пъти,но изгасва,как да го оправя?
при мен даже мига както си иска...не съм си играл да го свалям - предполагам слаби контаки на лампичката вътре в копчето - нищо фрапиращо.

TRENDi
23-11-2009, 07:28
Вътре е с диод (от малките) и щом понякода примигва, най-вероятно, при теб, е "контактен" проблема. Аз успях да го преправя с най-малката възможна крушка, която намерих. Беше отдавна и към момента - отново не ми свети, ама не ми се занимава...

DJ
23-11-2009, 08:33
Интересното е че аз от съвсем скоро съм с халогени и моето копче в началото светеше(в жълто за разлика от останалите неща в колата които светят зелено), съвсем скоро я загледах че не свети и аз щях да питам къде е проблема ама май ще го подмина :brickwall:

jan
23-11-2009, 11:17
Колеги имам Алфа 155 1.7ts 115 коня,карам я вече две години минал сам и 35000 км и нямам проблеми,обаче наскоро един колега ми каза,че на тия мотори са се регулирали клапаните.Въпроса ми е нужно ли е да я карам да и отварят мотора като нямам проблем с нея.Само веригата като е студена леко притропва като я запаля и после се оправя.

DJ
23-11-2009, 13:00
Колеги имам Алфа 155 1.7ts 115 коня,карам я вече две години минал сам и 35000 км и нямам проблеми,обаче наскоро един колега ми каза,че на тия мотори са се регулирали клапаните.Въпроса ми е нужно ли е да я карам да и отварят мотора като нямам проблем с нея.Само веригата като е студена леко притропва като я запаля и после се оправя.

Колега, моето мнение като човек който нищо не разбира от коли е да не отваряш на сила мотора щом си нямаш ядове, не ги и търси :thumbup:

yovi
23-11-2009, 13:18

Венци е №1. :thumbup:

VFTI
23-11-2009, 19:12
Колега, моето мнение като човек който нищо не разбира от коли е да не отваряш на сила мотора щом си нямаш ядове, не ги и търси :thumbup:

Абсолютно! А и има многооо пишман майстори..

Flame
23-11-2009, 19:24
Днеска го отворих копчето да видя ко стаа вътре-някво диодче,запоено е,на вид всичко си е както трябва,глобих го пак,примигна 2-3-4 пъти и пак не свети:gruebel:
А вчера го напръсках с вд 40....ей искам да свети-как ме дразни:dyrvo_v_kenefa:

Furious 155
23-11-2009, 19:29
Днеска го отворих копчето да видя ко стаа вътре-някво диодче,запоено е,на вид всичко си е както трябва,глобих го пак,примигна 2-3-4 пъти и пак не свети:gruebel:
А вчера го напръсках с вд 40....ей искам да свети-как ме дразни:dyrvo_v_kenefa:
добре бе, хора, четете малко бре!!! как ще пръскаш с вд-40??? там има ел.контак, не клеясал или стържещ болт - пръска се само с контакен спрей!!! Отделно че намираш кое точно го прекъсва и леко закривяваш контактната пластина и си готов!!!

Flame
23-11-2009, 19:46
Аз още вчера го пръснах преди да пиша,днес като го отворих,го понаместих диодчето(спойките са си екстра-не виждам проблем).Контактен спрей нямах под ръка.

toki4a
23-11-2009, 19:49

вземи 2,:biker: 3 шишета ракияя и Пазарджик знаеш каде ее

Grim
23-11-2009, 19:59
вземи 2,:biker: 3 шишета ракияя и Пазарджик знаеш каде ее

тунинзи правите ли в пазарджик? ако правите да идевам с 2-3 шишета?:usaflag:

toki4a
23-11-2009, 20:25

ми даа и мунинзи правим;):clap2:

---------- Post added at 18:25 ---------- Previous post was at 18:23 ----------

да братле правим всичко с препоръка ,, ..дамаджанче в ръка и нещто такаааа от саръкаа:clap2:

vegatta
24-11-2009, 08:25

Правим... ама на шоферите

Не моеш са познаеш на сутринта

MUROMAN
24-11-2009, 19:51

Отвсякъде си тунингован, хахахаха. :thumbup::new_Eyecrazy:

155_8000rpm
24-11-2009, 21:47

Е па в събота не дойдохте да се тунинговаме взаимно...как си требе...

---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:31 ----------

Аз вече две зими карам с летните йокохами и немам ядове никакви(много специфичен грайфер имат)...като къртици са в снега,по-добра гума не съм карал да си кажа честно.
А на мокър асфалт са просто невероятни...
Сега купих едни Kumho за догодина лятото,та да видим как ще са.

toki4a
24-11-2009, 23:35
Е па в събота не дойдохте да се тунинговаме взаимно...как си требе...

---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:31 ----------

Аз вече две зими карам с летните йокохами и немам ядове никакви(много специфичен грайфер имат)...като къртици са в снега,по-добра гума не съм карал да си кажа честно.
А на мокър асфалт са просто невероятни...
Сега купих едни Kumho за догодина лятото,та да видим как ще са.

ти па чак догодина ли бре я дотогава щте стопа поне 3 чифта:pp:

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

а бре Веско ти нали пиеше само шпраит бре:haha:

toki4a
26-11-2009, 21:43
а бре ко става агитката никакви ви немаа:Suicide::-D