View Full Version : 155 ОБЩИ ПРИКАЗКИ - "ДЪРА БЪРА"
Глупости не се сърдя на никой,ще ти звънна тия дни ако си свободен да ходиме до Дани Кучето да пиеме по едно уиски(че много съм му задължен)и ще се видиме.Поздрави на всички и съвсем скоро ще се включа и аз в сбирките.
За уискито винаги съм насреща.
ПП: Дани Кучето не може да пие до 15-ти януари. :busted_cop:
vaklinator
04-01-2010, 14:16
:shocked:
ИЗТРЕЗНЯХТЕ ЛИ....:cheers:
Ти кЪ мислуИш тая работа, хлъц .:cheers:
уууууууу алкохолици
Я си признай ти къде ще ходиш гринго?:cheers:
Я си признай ти къде ще ходиш гринго?:cheers:
ТЕКСАС МЕН
ТЕКСАС МЕН
Зад Ботевград не е Акапулко.:grandpa:
Пуснал съм тема в Купува, но все пак и тук да пиша, а и имам едно-две питания, така че има с какво да помогнете.
Едно приятелче от скоро е в сектата, но стана белята и сега търсиме - преден капак и ляв калник(по възможност в цвят - тъмно син металик),ляв мигач, двата фара и решетката между тях. Трябва и предната броня, но за нея ме интересува има ли окабеляване за халогени, ако заводско няма халогени.С две думи има ли как да ги пусне без много играчка, значи търся и предна броня с халогени !!!
И ако може да помогнете с добър-ефтин майстор, значи засега се търсят части с цвят, гредата е мръднала леко, така че просто трябва да я изпъне и да напасне новите/стари части !
ПП. Благодаря предварително, нека помогнеме на момчето, че отскоро е алфист и не й се е нарадвал, а и се баше заканил на 155 среща да отиде, но ще почака малко.
Пусни ЛС на dani_ku4eto той евентуално може да има частите , много е точен и цените му са перфектни.
Ако бронята няма халогени , ще ти трябвато освен броня+халогени и копчето за халогените дето е вътре в купето.
Пуснал съм тема в Купува, но все пак и тук да пиша, а и имам едно-две питания, така че има с какво да помогнете.
Едно приятелче от скоро е в сектата, но стана белята и сега търсиме - преден капак и ляв калник(по възможност в цвят - тъмно син металик),ляв мигач, двата фара и решетката между тях. Трябва и предната броня, но за нея ме интересува има ли окабеляване за халогени, ако заводско няма халогени.С две думи има ли как да ги пусне без много играчка, значи търся и предна броня с халогени !!!
И ако може да помогнете с добър-ефтин майстор, значи засега се търсят части с цвят, гредата е мръднала леко, така че просто трябва да я изпъне и да напасне новите/стари части !
ПП. Благодаря предварително, нека помогнеме на момчето, че отскоро е алфист и не й се е нарадвал, а и се баше заканил на 155 среща да отиде, но ще почака малко.
аз бих помогнал с боядисването, и изправянето ако се наложи,но съжелявам в България сам броени дни
дано се оправи колегата по скоро ;)
ко стааааааа тука бре нещо измрехте:grin::bash:
ко стааааааа тука бре нещо измрехте:grin::bash:
Епа мъчно ни е..нали заминаваш:grin:
Епа мъчно ни е..нали заминаваш:grin:
аидееееееееее:grin:аз пак ще сам с вас бряя вечер сам на линия;)
венци благодаря за кутията братле ама преди коледа ми отиде и моята сичко стана колелета по асвалто:grin:
ще я оправям като си доида за некоя сабота и неделя
---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:34 ----------
това 8 в си ебало мамата човече бати и маторо колко ли още ще счупи:naughty:
Моля...Голямо благодаря за вафличката и редбулчето...Добре ги използвах:humpx::humpx: Трябва да благодариш на малчо, че я натъпка в багажника на 155 и се омаца и изцапа :):)
Иначе незнам...вземи я карай вече на 2 цилиндъра тая кола...Или пък си сложи ск. кутия от някоя американка където държи на 1000нм...според мен ги минаваш на газ:super::super:
Моля...Голямо благодаря за вафличката и редбулчето...Добре ги използвах:humpx::humpx: Трябва да благодариш на малчо, че я натъпка в багажника на 155 и се омаца и изцапа :):)
Иначе незнам...вземи я карай вече на 2 цилиндъра тая кола...Или пък си сложи ск. кутия от някоя американка където държи на 1000нм...според мен ги минаваш на газ:super::super:
мани че и мойта ще чупи до петък
Нещо се е появило "странен звук" :dark2:
мани че и мойта ще чупи до петък
Нещо се е появило "странен звук" :dark2:
тоооооооо паа това е от кишитофона бре:grin:
---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:28 ----------
това което сам ти обещтал си го имаш , с малкия не сам се виждал въобще;)
Пусни ЛС на dani_ku4eto той евентуално може да има частите , много е точен и цените му са перфектни.
Ако бронята няма халогени , ще ти трябвато освен броня+халогени и копчето за халогените дето е вътре в купето.
Освен изброените неща ще ти трябва и реле, иначе окабеляване има фабрично всяка една 155-ца, но кабелите не ги търси под предната броня, а около самия двигател, Бог знае защо са ги оставили доста къси......моите се наложи да ги одължим.......:gruebel:
Освен изброените неща ще ти трябва и реле, иначе окабеляване има фабрично всяка една 155-ца, но кабелите не ги търси под предната броня, а около самия двигател, Бог знае защо са ги оставили доста къси......моите се наложи да ги одължим.......:gruebel:
Не са ги оставили къси :grin:, на тези с фабричните халогени си има допълнителни кабелчета от роговете (докъдето са изкарани буксите на инсталацията при всички)до самите халогени.:yes:
Не са ги оставили къси :grin:, на тези с фабричните халогени си има допълнителни кабелчета от роговете (докъдето са изкарани буксите на инсталацията при всички)до самите халогени.:yes:
:baby:
Колеги,да ви питам ,някой от вас сменял ли е верига след като си е купил алфата?
Furious 155
07-01-2010, 17:37
Колеги,да ви питам ,някой от вас сменял ли е верига след като си е купил алфата?
TRENDi май... не помня вече, но всичко си зависи и от километрите! Обикновено по-зле е малката верига на маслената помпа, отколкото голямата. Обикновено звуците на хлабава вериага са от малката, ако голямата е опъната.
п.п. а малката е и по-скъпа!
Да... Ама, се оказа, че е малката... И така си я карам...:grin:
Обикновено звуците на хлабава вериага са от малката, ако голямата е опъната.
п.п. а малката е и по-скъпа!
Аз ги имам тея звуци на хлабава верига,а някаква представа какви пари е някой има ли и към нея има ли ролки?
Furious 155
08-01-2010, 02:07
Аз ги имам тея звуци на хлабава верига,а някаква представа какви пари е някой има ли и към нея има ли ролки?
пробвай първо да обтегнете ангренажната верига!
Иначе по спомен ангренажната верига е май 80-90лв, а на маслената помпа е 200-250, но това не мога да кажа че са актуални цени. Преди няколко години бяха нещо подобно цифрите!
Ролки няма, има си обтегач. Моята я купих за ~70 лв(италянска уж). Имаше и китайски по 50 лв. Малка нямаше никъде, а само в ТиН(и те нямаха) ми обявиха цена от 120 лв за нея. Това преди ~ 2 години.
Още тия дни трябва да я погледна ,че нещо не ми харесва как работи,ускорява по бавно,замисля се преди да се изстреля
п.п.Furious 155 днеска на ГАЗ КОМ-а май твойта бегачка я видях на автомивката.
Днес бях при Румбата за преглед...
Присъдата е ляв носач-тоталка , външен накрайни, и евентуално десен лагер ама това ще почака...
Тааа а честито...за 22хил км. носача е станал тоталка...Десния е в добро състояние, ама и той си заминава... Все пак не съм и очаквал повече, като четох тук колко много хора са сменяли на по 10-15хил. км...Носачите са технород турските...
Сега се чудя дали да не дам едни 200кинта за носачи от чужбината или пак да си купя за 110лв. комплект. технород ?!?!
Днес бях при Румбата за преглед...
Присъдата е ляв носач-тоталка , външен накрайни, и евентуално десен лагер ама това ще почака...
Тааа а честито...за 22хил км. носача е станал тоталка...Десния е в добро състояние, ама и той си заминава... Все пак не съм и очаквал повече, като четох тук колко много хора са сменяли на по 10-15хил. км...Носачите са технород турските...
Сега се чудя дали да не дам едни 200кинта за носачи от чужбината или пак да си купя за 110лв. комплект. технород ?!?!
За това ли днес на детелината при Ропотамо караше с 20км/ч.?:))
За това ли днес на детелината при Ропотамо караше с 20км/ч.?:))
Там карах с 30 заради полицията:Suicide: че съм си патил:hump: Иначе ето снощи как карах и слава боги всичко беше окей
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42936&page=8
Там карах с 30 заради полицията:Suicide: че съм си патил:hump: Иначе ето снощи как карах и слава боги всичко беше окей
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42936&page=8
Ей как само се палиш:)).....много тъмно бре..:new_Eyecrazy:...аз това време съм на трета, но не скорост а ракия:))
Плаша се...Страх ме е да не ми излезе име че карам бавно и че алфата ми е бавна :hump::hump::go::go:
Някой да удари едно рамо...
Многооо ми е слаба антената... в смисъл много трудно хващам радиа в София...проблема не е в касетофона, защото бях и с ЦД и с друго ЦД и пак слабо си хващах...Това от година и нещо се получи... А вече почва да ме дразни сериозно...
Кабела си изглежда окей в конзолата...Отзад свалих кората и разгледах и всичко изглежда добре...Аз се надявах да се е развил кабела към усилвателя, ама не беше...Развих го и завих наново, но все същата работа...Сега слушам радиа ама често пращят и трудно ги хващам:chair:
Познавам една дето всичко хваща........лови ти казвам, немаш грижи. И сърби и немци и англЕчани.... Ако искаш да говоря?!?
Някой да удари едно рамо...
Многооо ми е слаба антената... в смисъл много трудно хващам радиа в София...проблема не е в касетофона, защото бях и с ЦД и с друго ЦД и пак слабо си хващах...Това от година и нещо се получи... А вече почва да ме дразни сериозно...
Кабела си изглежда окей в конзолата...Отзад свалих кората и разгледах и всичко изглежда добре...Аз се надявах да се е развил кабела към усилвателя, ама не беше...Развих го и завих наново, но все същата работа...Сега слушам радиа ама често пращят и трудно ги хващам:chair:
Да не е от ксенона?
Аз като си пусна фаровете/съответно ксенона/ имам смущения в радио прихващането.Ксенона ни с теб е един и същ ,много съм доволен от него иначе да си го похваля.:th_up:
Само на габарити го нямам този проблем. Виж пробвай и пиши какво е станало.
Ако и при теб е така както и при мен и някой знае решението на проблема направо да мисли и за двама ни.:tooth:
Малко по- сериозен въпрос. Момци, как са ви реотаните на задните стъкла? Има ли прекъснали? Щото нали те са антената фактически!
Не нямат значение фаровете :):)
Малко по- сериозен въпрос. Момци, как са ви реотаните на задните стъкла? Има ли прекъснали? Щото нали те са антената фактически!
Хаааааа ето това е отговора! Имах леко изпушване и прекъсване на един реотан в миналото..И май точно тогава ми се прецака звука! Ха..така...В момента имам една писта на реотана, която не работи :) Ииии сега какво да правя:torch:
...В момента имам една писта на реотана, която не работи :) Ииии сега какво да правя:torch:
Проводим-сребърен лак, тиксо от 2-те страни на пистата, мажеш с четчицата, броиш до 100, сваляш тиксото и си ти...
П.С. Цената на лака за 3 гр. е 15-20 лв.
П.С. Тия дни(началото-средата на седмицата) вероятно пак ще пазаря масло и ще се чуем, та ще мога и с лак да ти услужа.
Furious 155
09-01-2010, 21:46
не са те антена. Антена са само най-горните 3 ленти. Друготе надолу са закачени заедно и са подгрева на стъклото!
Ако и VFTI е с такава антена - да си види контакта на стъклото дали не е много окислен, то не че не изглежда и моя окислен, но поне станциите са си почти нормални, само някои понякога пращят.
не са те антена. Антена са само най-горните 3 ленти. Друготе надолу са закачени заедно и са подгрева на стъклото!
Ако и VFTI е с такава антена - да си види контакта на стъклото дали не е много окислен, то не че не изглежда и моя окислен, но поне станциите са си почти нормални, само някои понякога пращят.
Да само последните 3 са антената.
Е какво да не е окислен то в моята кола отзад е като в аквариум,винаги е потно.:brickwall:
Имам един контакт на един пич дето ги оправя тези реотани.
Аз се чудя защо като си надуя музиката повечко и стъкрото ми се размразява отгоре....:unsure:
Аз се чудя защо като си надуя музиката повечко и стъкрото ми се размразява отгоре....:unsure:
Проблема се формира от това ,че караш на гадна и евтина Газ .:hehe: Тя е виновна и за глобалното затопляне и за дупките и за неизчистените улици също.
milenamr
09-01-2010, 23:01
,..........гадна и евтина Газ .:hehe: Тя е виновна и за глобалното затопляне и за дупките и за неизчистените улици също.
:big_heat:
....И за миграцията на милион птици и демографския срив също.... :hehe::haha::jumping:
,..........гадна и евтина ГазЧе само гадна газ ни се пробутва, спор няма, ама за евтина не знаех, че има???Къде е тая евтина газ, па ако ще и гадна да е ???:notify::devil::wazuuup:
Хммм утре ще проверя точно кой реотан е прекъснат и после вече ще го мислим :):)
Furious 155
10-01-2010, 01:50
Хммм утре ще проверя точно кой реотан е прекъснат и после вече ще го мислим :):)
има едно обаче - не всички 155 са с антени на най-горните 3 ленти. На някои от тях липсват точно тези 3 ленти и антената е на тавана мисля. За тавана само не съм сигурен...
Благодаря на всички отзовали се колеги ... напазарувахме даже и в цвят :smile: остана само предна броня и решетка(вдлъбната, фейслифтова или както се води там) ...
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42976
има едно обаче - не всички 155 са с антени на най-горните 3 ленти. На някои от тях липсват точно тези 3 ленти и антената е на тавана мисля. За тавана само не съм сигурен...
Не е на тавана ,а е на страничния десена панел , точно над кората.
Там се намира и усилвателя на антената.:magic:
Не е на тавана ,а е на страничния десена панел , точно над кората.
Там се намира и усилвателя на антената.:magic:
Тоест какво трябва да гледам??? Кората да свалям и? какво представлява тая антена... Ще проверя и кой реотан е прецакан..
Преди много време имах същият проблем.....но бившият ми шеф си беше взел антена за мобифон да му усилва сигнала в колата...преватизирах я.....и от тогава сателитна телевизия може да слушам:))
....е малко е селски туниг, ама здраве да е.
мисля, че няма нищо обшо с реотаните...оргинално антената е под задната кора на джама и кабела завършва с някакъв накрайник!
:big_heat:
....И за миграцията на милион птици и демографския срив също.... :hehe::haha::jumping:
За миграцията може, ама за демографския срив са виновни мъжете, които обръщат повече внимание на алфите, отколкото на жените.
За миграцията може, ама за демографския срив са виновни мъжете, които обръщат повече внимание на алфите, отколкото на жените.
Мен за това ли ме заряза гаджето? :wow:
Майната и , ще си намеря някоя Алфистка която ще ме оцени.:thumbup:
Тя ли те заряза-ах колко е доУна,нищо баце мъжете сме по-малко и трябва да се раздаваме,не бива да се стискаме само с една:wow:
Майната и , ще си намеря някоя Алфистка която ще ме оцени.:thumbup:
И ще отнесе и Алфата..........:gayfight:
И ще отнесе и Алфата..........:gayfight:
Няма как да стане Роби.:go:
Алфата не се пипа или дава.:wink:
Че ти изобщо няма и да усетиш.......:rotfl: Пък и не казвай "никога"!
Легените пак мачкат :):)
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42936&page=16
ALFADROG
12-01-2010, 09:16
колеги да знаете някои които може да ми направи инсталацията на колата цялата от а до я?
thecleaner
12-01-2010, 09:18
Легените пак мачкат :):)
Само твойта ли е леген или всичките.:devil::devil::devil:
Legend бъркаш се отново Ради.:jason2:
колеги да знаете някои които може да ми направи инсталацията на колата цялата от а до я?
Какво значи това? Да я извади цялата и да сложи друга или да ти оправи проблемите по списък? Дай някакъв пример. Имам предвид нещо ,но трябва да обясня за какво иде реч?
Абе да не обиждам колегите, ама май всичките :devil::devil:
Но пък дали са легени, кофи, лейки и т.н. се вижда че обичат вагонресторани :devil:
Колеги, кучката ми е готова след фаталния сблъсък...изхабих много нерви...и стотици пъти благослових италиянските инжове....:big_heat:
Furious 155
12-01-2010, 13:12
Колеги, кучката ми е готова след фаталния сблъсък...изхабих много нерви...и стотици пъти благослових италиянските инжове....:big_heat:
Браво! Дано не ти се налага повече такава интервенция!
ALFADROG
12-01-2010, 19:47
иде реч колата е 155 1.8 8в за да стане 2.0 8в понеже мотора е с вариатор(2.0-та) трябва да ми се смени цялата инсталация. та търся някои които е чат с нещата
Furious 155
12-01-2010, 20:46
иде реч колата е 155 1.8 8в за да стане 2.0 8в понеже мотора е с вариатор(2.0-та) трябва да ми се смени цялата инсталация. та търся някои които е чат с нещата
и 1.8 е с вариатор... 1.7 само няма от 8 клапановите.
И защо трябва да сменяш цялата инсталация?
дори и 1.7 да е трябват само няколко жици, не цялата инсталация;-)
Някой ще ми каже ли по колко се изкупуват катализаторите???Примерно катализатор за Фиат Браво 1.6...
Защото трябва да се отстрани катализатора на фиата, че имам съмнения за работоспособността му :) Иначе се обдих в Крафт- четох много хубави отзиви и ми искат 30 -60(6м. гаранция)-80лв.(18м. гаранция) за гърне на негово място+35лв. за труд :):) и после сам да си го продавам катализатора...
Тааа ми се иска хем да е хубаво хем да не трябва да се дават много пари доплащане :)
П.П Някой знае ли на колко милиметра е стандартната генерация на 2.0 8V :biggrin1:
38 мм са отворите на главата, съответно 44-45 мм е външния диаметър на колекторите до двуцевката;
Последната се събира в тръба с вътрешен диаметър 46 мм и външен 50 мм;
От меката връзка до края мисля става на 55 външен, но за това не съм 100% сигурен.
П.С. 34 мм са отворите на главата, а 38 е вътрешния на колекторите 4 към 2, които се хващат за главата!
38 мм са отворите на главата, съответно 44-45 мм е външния диаметър на колекторите до двуцевката;
Последната се събира в тръба с вътрешен диаметър 46 мм и външен 50 мм;
От меката връзка до края мисля става на 55 външен, но за това не съм 100% сигурен.
Eййй много си изчерпателен...
Тоес една генерацийка на 63мм след меката връзка до края може да се отрази добре на колата :evil:
А някой нещо за катализаторите???Ровя из и-нет и звънях ама някакви 20-30лв. ми дават...А съм чувал че се вземали по повече...
Furious 155
13-01-2010, 14:53
Тоес една генерацийка на 63мм след меката връзка до края може да се отрази добре на колата :evil:
защо си мисля че точно това май ще я развали...
Иначе моята е на 55 външен диаметър, т.е. за вътрешен остава 51-2 макс.
Иначе една нощна масова среща с надърпвания и всичко почнаха да полудяват - кой дебитомери отиде да мери, кой филтри да пере, кой мотори да сменя... стана лудница из форума :)
Важното е фън да има и газ да се дава!
Аз за това мразя да свалям плочката на газста...Сега като се почне да се дава газ и висчко започва да заминава...Гуми, съед. карета и т.н.. и т.н....Ама какво да правиш пуста му мания...
Еее защо да е по-зле? Няма да се прави прекалено голяма промяна, че да и е прекалено леко...Защо така смяташ...някой да има някакъв опит да сподели?
Мисля че на моя човек Аксента в Сащ му е на 50-60 мм мисля,а тя е 1.5,така че едва ли е много,аз мисля да слагам по-натам,след изпускателните колектори,но трябва да се допитам тук-там.А за крафт,помня че някъде четох че им гниели бързо аупусите.
Венци, диаметъра на 2,0 е 55мм. Всяка промяна води до промяна на работата на ДВГ. Примерно ако я свалиш на 45- няма да изхвърля газовете след 3500 нормално, и обратното ако я качиш на 63- ще е по -мудна до 3000об. Честа грешка на тези които сменяват генерация където падне. Катализаторите са толкова-30-тина лв.
lulin racing
13-01-2010, 18:48
Бисери след бисери :drunk:
Бисери след бисери :drunk:
ALFADROG
Сложи си по-силни бушони , може и да стане номера.:prescription:
Furious 155
13-01-2010, 20:42
Венци, диаметъра на 2,0 е 55мм. Всяка промяна води до промяна на работата на ДВГ. Примерно ако я свалиш на 45- няма да изхвърля газовете след 3500 нормално, и обратното ако я качиш на 63- ще е по -мудна до 3000об. Честа грешка на тези които сменяват генерация където падне. Катализаторите са толкова-30-тина лв.
горе долу са такива ефектите - важно за мотора е висока скорост на изходящите газове, а ти като увеличиш диаметъра през който преминават, това автоматично означава че ще им падне скоростта. Оная вечер на магистралата загледах моята и твоята кола какъв конденз вадят през ауспусите на празен ход и моя беше по-бавен като струя и се разстилаше, а твоя беше по-струест и насочен доста повече назад! Та всяка такава интервенция има и + и -.
По принцип това за генерациите си е цяла наука, базирана на динамика на флуидите :), не е лесна работа.
горе долу са такива ефектите - важно за мотора е висока скорост на изходящите газове, а ти като увеличиш диаметъра през който преминават, това автоматично означава че ще им падне скоростта. Оная вечер на магистралата загледах моята и твоята кола какъв конденз вадят през ауспусите на празен ход и моя беше по-бавен като струя и се разстилаше, а твоя беше по-струест и насочен доста повече назад! Та всяка такава интервенция има и + и -.
По принцип това за генерациите си е цяла наука, базирана на динамика на флуидите :), не е лесна работа.
Знам че е цяла наука...Също така понеже съм я карал без гърнета след катализатора и знам че колата вървеше по-зле при всички обороти... Въпроса е с една идея да се подобри вървежа и звука...А и ако до 3к об. е по-слаба а след това върви по-добре то по-важно е точно вървежа след 3000об така че няма проблеми от тази гледна точка...
Аз си мисля, че ще има подобрени с едно леко увеличаване на диаметъра и примерно една права тръба до отзад... Все пак ще ровя и ще търся, че италианките са тоооолкова капризни че няма на къде :):)
Иначе определено не искам да я правя където падне:stumm:
:Suicide::Suicide:
Тази е за лятото. :rosso_spider:
ALFADROG
14-01-2010, 14:12
еми моита е без вариатор.:prescription:
---------- Post added at 14:12 ---------- Previous post was at 14:08 ----------
добре колеги за да сменя с 2.0 8в не трябва да сменям цялата инсталациа а какво трябва да сменя?
Доколкото съм запознат вариатора минава през реле. Трябва да се прозвъни инсталацията , да се пусне някое и друго кабелче и.т.н. , но не и цяла инсталация. Не казвам ,че е работа за 5мин. ,но ако те интересува и мислиш да го правиш имам колеги "Жици" с които мога да те свържа и ще свършат работа. Вече ги питах.
П.П. Човек като няма работа какво ли не прави........
Furious 155
14-01-2010, 15:39
П.П. Човек като няма работа какво ли не прави........
БРАВО! Много е шукаритетно :). Истинска секта е тук :prescription:
п.п. отгоре лакирана ли е цялата джанта заедно с положения надпис?
Дааааааа. Все се опитвам да правя нещата като хората :bangin:-Ужким!
Furious 155
14-01-2010, 16:47
такива джанти изпуснах аз едно време от тунинг бг-то, като бяха неползвани и мислех ярко бели да ги правя, ама не успях да го наглася с продавача да ми ги прати...
Роби браво за джантите..Кога ли ще дойда и случайно ще ги монтирам на моята:razz::razz:
КОлеги ето ви най-готиния сайт за Алфа Ромео 155
http://myweb.tiscali.co.uk/arocderbyshire/alfaromeo155/index_page/frameset.htm
Роби браво за джантите..Кога ли ще дойда и случайно ще ги монтирам на моята:razz::razz:
Ще се наложи да ги пребоядисвам пак:Suicide: иначе с лепенки мога да те сдобия каквито ти скимне вече:lol:
Furious 155
14-01-2010, 17:57
хах е тук е смеха - http://myweb.tiscali.co.uk/arocderbyshire/alfaromeo155/index_page/frameset.htm
:bangin: п.п. има иедна бг снимка ;)
п.п.п. и едно житейско заключение: карера 100 лекува болни легенди :)
Ще се наложи да ги пребоядисвам пак:Suicide: иначе с лепенки мога да те сдобия каквито ти скимне вече:lol:
Ти да не стана дилър на бързи лепенки?:razz:
НЕ. Преди време правих колата на едно момче което работи с моторджийте до мен и им прави надписите по моторите/ а там са консуматив/, и бяхме говорили да се обадя ако реша да ми реже нещо, та сега си нае офисче до мен и ми е на сгода. Нямам намерение да си облепвам колата, но за дребни глезотийки винаги намирам време.
П.П. Днес забърсах прах на цайсите. Да не се притесняваш...
НЕ. Преди време правих колата на едно момче което работи с моторджийте до мен и им прави надписите по моторите/ а там са консуматив/, и бяхме говорили да се обадя ако реша да ми реже нещо, та сега си нае офисче до мен и ми е на сгода. Нямам намерение да си облепвам колата, но за дребни глезотийки винаги намирам време.
П.П. Днес забърсах прах на цайсите. Да не се притесняваш...
Благодаря за което,но работното ми време не позволява да се засечем и да си ги взема.:sickness:
Alfa User
15-01-2010, 11:50
Абе колеги, някой да е пробвал да сложи два стандартни фланеца от по 4.5мм едновременно ? Намерих си фланци по 1см но някак кофти ми се види монтажа ...
Всичко ми е ясно ,само не знам как ще центрираш джантите отпред с 1 см фланец като идва наравно с водача на главината?
Alfa User
15-01-2010, 12:20
Идеята е да изнеса малко навън само задните ... И понеже фланците от 1см са custom-made (макар и центрирани и балансирани), се чудех дали да не сложа по два от оригиналните фланци, заради шишовете за центриране на джантата ...
Шишовете се отвиват и се слагат обикновени болтчета 8мм.
Furious 155,намери ли си фланец за филтъра?.
Изпотрябвал му е . На "К и Н" беше към 40-50лв. мисля...и филтъра за 155 около 150, Почистващите препарати + масло още 45лв за 3 пъти и като капак чистия град...
П.П. "ФУРИЯ" ако ти е толкова зор ела да ти дам един преход!
Дааааааа. Все се опитвам да правя нещата като хората :bangin:-Ужким!
ми ела да ти ги направа не на ужким:beer:
Колеги, бъдете внимателни с покупките от Кърджали! :nono:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=43107
Колеги, бъдете внимателни с покупките от Кърджали! :nono:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=43107
:shoot:емии хора всякакви
Alfa User
16-01-2010, 11:49
Има си тема за некоректните продавачи/купувачи ... може би трябва да се обновява по-често.
ми ела да ти ги направа не на ужким:beer:
Кое? Джантите или главите си ? Главите ще направиме- ясно! Тогава пък няма да направиме джантите... Пък и не виждам какво още може да се измисли за тях.
Колеги,наложи ми се да сменям бобина на Алфата.Някой може ли да ми каже дали има тънкости при смяната и какви са те.
Има: -сваляш едната и слагаш другата!:roll2:
Кое? Джантите или главите си ? Главите ще направиме- ясно! Тогава пък няма да направиме джантите... Пък и не виждам какво още може да се измисли за тях.
ааааааааааааа аз вече не пия:drinking:
ааааааааааааа аз вече не пия:drinking:
и ти ли...... :mrgreen:
Има: -сваляш едната и слагаш другата!:roll2:
умноо,, умноо:whip:
Е тоооо кой да пие...Тия от водоснабдяване пак вдигат цените...Арее да си пият водата сами :tooth:
Лелееееее вие още ли пиете вода , бати колко сте демоде.:hehe:
thecleaner
17-01-2010, 12:16
Момчета за да се сипе не трее ли да се махнат капачките :naughty:
Buxalkata
17-01-2010, 12:26
днеска ще се събираме ли ... СОФИЯЯЯ ?:indian:
Студено е за сбирка...да почакаме за по топло време....
я виж Марянски, от сутринта е в крачка, а и аз ще седна да го догоня:tequilla:
Момчета за да се сипе не трее ли да се махнат капачките :naughty:
мм да смятаи колко са пиячи:roll2:
http://www.youtube.com/watch?v=K0E4N03eVpE&feature=related
:evilsmiley:
пък като ви гледам сте на кола с фъстъци:grin:
---------- Post added at 17:20 ---------- Previous post was at 17:00 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=jRGJVA3JDfI&feature=related
---------- Post added at 17:36 ---------- Previous post was at 17:20 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=-ZBWht2GLPg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=gRoL5KIuyV0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=wuY79-tIVBU&feature=related:devil:
мм да смятаи колко са пиячи:roll2:
Мани ги нищо не става от тия.:big_beer:
Токича какви са тия коли в подписа ти пич, да нямаш вече авто къща?:roll2:
Мани ги нищо не става от тия.:big_beer:
Токича какви са тия коли в подписа ти пич, да нямаш вече авто къща?:roll2:
аааа има има ми ко да ти кажа гледам ,че колегите си пишат какво ли не:grin:.... та викам чеки и аз да драсна нешту:roll2::roll2:;)
Buxalkata
18-01-2010, 00:29
първото клип4е ми напомни за лятото .... :Yeeeehaaa::big_beer:
първото клип4е ми напомни за лятото .... :Yeeeehaaa::big_beer:
И на мен за това ми напомня
Най-горещия ден,най-любимите коли,най-печените хора,хай-хубавата сбирка,най-сладката бира.....най,най....
rumenti77
19-01-2010, 09:33
Най-горещия ден,най-любимите коли,най-печените хора,хай-хубавата сбирка,най-сладката бира.....най,най....
И най-спукания радиатор:tooth:
Прав си това го пропуснах :bg:
Румба ти какво правиш ,често -често на Ботевградско на Практис Плочка център?:mrgreen:
Furious 155
19-01-2010, 18:57
Furious 155,намери ли си фланец за филтъра?.
тц... нямам още
Изпотрябвал му е . На "К и Н" беше към 40-50лв. мисля...и филтъра за 155 около 150, Почистващите препарати + масло още 45лв за 3 пъти и като капак чистия град...
П.П. "ФУРИЯ" ако ти е толкова зор ела да ти дам един преход!
Кажи къде се намираш в едно ЛС и да минавам тия дни, ако мога да взема, щом имаш изостанали!
п.п. Сега си влизам от една раходка из родината на алфа ромео - един поздрав от мен-
Чак пък изостанали.......те да не растат по дърветата та да съм ги прибрал с джанките за джибрето.:no:
rumenti77
20-01-2010, 04:09
Румба ти какво правиш ,често -често на Ботевградско на Практис Плочка център?:mrgreen:
tam mi e novata rabota.
vaklinator
20-01-2010, 10:35
Колеги и приятели, внезапно останах без работа:guillotine:
Ако някой има нещо предвид :director:
Благодаря предварително
Аз те имам впредвид да те черпя Пазарджишка усуканица.
Само не знам кога ще ме поканиш на гости.:biggrin1:
juliano155
20-01-2010, 13:14
Здравеите колеги,нека ви се по оплача малко.В сабота през ношта докато си се прибирах към вка6ти спрях да оставя един авер и потеглих с MAX POWER(което си е ежедневие при мен) че даже и набих и една зверска подсилка.Ефекта от тези постапки беше критичен-две големи дупки в корпуса на скоростите и старчашти железа от тях.Покраи скоростите си замина и саединителя та и него смених и днес машината е вече готова за моя радост.
Здравеите колеги,нека ви се по оплача малко.В сабота през ношта докато си се прибирах към вка6ти спрях да оставя един авер и потеглих с MAX POWER(което си е ежедневие при мен) че даже и набих и една зверска подсилка.Ефекта от тези постапки беше критичен-две големи дупки в корпуса на скоростите и старчашти железа от тях.Покраи скоростите си замина и саединителя та и него смених и днес машината е вече готова за моя радост.
имаа да ме гониш !!!хахаххах ;0 на тези шлепове ич не им издаржат скоростите!!!
аиди малко наздраве и от КОСОВО
juliano155
20-01-2010, 17:33
е а дано тези скорости изкарат 10 000 хиляди де
е а дано тези скорости изкарат 10 000 хиляди де
залагам на 7000:spiteful:
Alfa User
20-01-2010, 18:34
Га че ли ша тряя да се готвим за втора серия,а ?
Па тоя път да няма спукани радиатори викам аз ...
Колеги и приятели, внезапно останах без работа:guillotine:
Ако някой има нещо предвид :director:
Благодаря предварително
Ваклине имам те в предвид, но сега и аз съм в застой...:stumm:..а пък и се набутах с един кооптор:furious:
thecleaner
20-01-2010, 20:19
Лоши неща стават момци http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=43556
Чак пък да посегнат на 155-ца:sister3:
Защото стават ретро и започват да си увеличават цените...:biggrin1::biggrin1:
mimouzunov
20-01-2010, 22:39
Защо да не посегнат!?
(При тебе работи ли електрониката да питам аз!?)
Айде стига са посягали,то верно че са ретро и изглеждат малко бандитски-хаха:paddle:.Естествено че работи,нали ти си я правил,сега ще се тества на лошите студове,ще гледам инж.Тоци Бегали да не ми се направи нещо:pokey:.
mimouzunov
20-01-2010, 22:57
Айде стига са посягали,то верно че са ретро и изглеждат малко бандитски-хаха:paddle:.Естествено че работи,нали ти си я правил,сега ще се тества на лошите студове,ще гледам инж.Тоци Бегали да не ми се направи нещо:pokey:.
Точно защото аз съм ровил вътре питам...:gruebel:
Furious 155
20-01-2010, 23:09
какво си ровите по колите бре? зима е - аз ровя само по качката на резервоара!
Еми аз само на теб ти давам да ровиш по алфата,така че.
Ровиме,че като няма централно е криза:kicking:.
Хрумна ми една щуротия за алфата-да си направя тавана с карбоново фолио:afro:,ма се чудя...
Furious 155
20-01-2010, 23:43
Хрумна ми една щуротия за алфата-да си направя тавана с карбоново фолио:afro:,ма се чудя...
http://miro-folio.com/ това ли видя? :bangin:
Не,има на Г.М-то офис на 3М,и го гледах тва фолио,после в темата за "карбонов капак",някой беше сложил снимки на един черен нисан с такъв капак-седи доста добре,та се сетих така и така тавана и капака са ми за пребоядисване,дали да не го пробам тавана,а иначе тоя морския дет му даваш линка ги праи наистина добре.
п.с.Мисля че фолиото е точно 3М-ско,то е едно такова релефно.
Furious 155
20-01-2010, 23:53
Не,има на Г.М-то офис на 3М,и го гледах тва фолио,после в темата за "карбонов капак",някой беше сложил снимки на един черен нисан с такъв капак-седи доста добре,та се сетих така и така тавана и капака са ми за пребоядисване,дали да не го пробам тавана,а иначе тоя морския дет му даваш линка ги праи наистина добре.
п.с.Мисля че фолиото е точно 3М-ско,то е едно такова релефно.абе одеве му гледах снимките и на места, дори с това гадно качество на снимките има шуплички... иначе е готино и сигурно цялостно облепяне излиза под цената на цялостно пребоядисване!
Не знам то е 70 лв на кв.м,фолиото.
Защото стават ретро и започват да си увеличават цените...:biggrin1::biggrin1:
Нещо много бият старите Легенди ,новите каляски може за това да са гепили на момчето колата.
Много лоша история иначе , ще се оглеждам за колата.
и аз сам навит ;0 наи много този път да има гръмнати гуми
---------- Post added at 09:19 ---------- Previous post was at 09:18 ----------
Лоши неща стават момци http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=43556
баси мамата:paddle:
Аз пък викам този път да е хладно примерно април, май... мястото на което ви показах снимки е невероятно през пролетта :)
Аз пък викам този път да е хладно примерно април, май... мястото на което ви показах снимки е невероятно през пролетта :)
дай да го видим тва място де :drinking:
аидии деееее:drinking:
Е де :) в тази тема бях качил много снимки, не ми се търси айде порови малко :) Мястото е хижа Хайдушка песен Троянско. Идеално място за сбирка, но е хижа все пак(условията са по лоши от там където беше първата среща) :bg:
---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post was at 16:12 ----------
аидии деееее:drinking:
Ще завъртим ли едно агънце на огнището :drool:
Е де :) в тази тема бях качил много снимки, не ми се търси айде порови малко :) Мястото е хижа Хайдушка песен Троянско. Идеално място за сбирка, но е хижа все пак(условията са по лоши от там където беше първата среща) :bg:
---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post was at 16:12 ----------
Ще завъртим ли едно агънце на огнището :drool:
миииии чеееееее КЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ
пусни да видим за ко идее речч
---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:29 ----------
пък и зависи колко сме пустеняци, хахах трея да се оглеждаме поне за 4.5 егнета и някоя техна млада маика:drinking:
миииии чеееееее КЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ
пусни да видим за ко идее речч
---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:29 ----------
пък и зависи колко сме пустеняци, хахах трея да се оглейдаме поне за 4.5 егнета и някоя техна млада маика:drinking:
абе вие не помните нищо бе http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=31375&highlight=%F5%E8%E6%E0&page=65 :bg: ще пиете по малко ей ;)
И сега колеги нека налея малко.........нафта в огъня :furious: :
на Трак Дея говорих с няколко от колегите че от както направихме първата сбирка на Легендите 155 не съм спал нито една нощ спокойно:stretcher:(абе много убаво беше бе:cheers:). Та още от тогава насам започнах да се оглеждам за евентуално място около Троян за 2-ра подобна сбирка:big_beer: и ето какво ми роди главата като вариант хижа Хайдушка песен, намираща се на около 5км след минералния басеин в село Чифлик:big_heat: (предполагам доста колеги са го посещавали затова пояснявам)или грубо на около 20км от Троян
та ето линк към хижата http://www.bulgarian-mountains.com/bg/Huts/Stara/HaidushkaPesen
http://chiflik-tourism.net/turism_hajd_pesen.php
http://www.troyan-bg.com/page.php?page=huts2
ще кача и още някоя моя снимка от мястото
Та с Алекс се разбрахме да кача линка и да съберем мнения и препоръки, така че колеги дерзайте :devil:
ПП: Отново лошо качество на снимките но ще ме извините не съм аз фотографа този път :stretcher: просто да се добие представа че има и голям паркинг асфалтиран и има няколко места за обикаляне наоколо(има ги по снимките). Колеги моля да не ме плюете за предпоследната снимка с колата на нея :stretcher: , сложих я само за да доложа че мястото е много готино за снимка на всяка една легенда с фотоапарат от ранга на този на Алекс:devil:
намерихме го
тук в косово знаеш ли какви модерни агнета има едни такива къси и дебели .....мммммммммммм,
а гътна 3 4
---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:34 ----------
намерихме го
много те уважавам бреееее
---------- Post added at 14:42 ---------- Previous post was at 14:34 ----------
абе вие не помните нищо бе http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=31375&highlight=%F5%E8%E6%E0&page=65 :bg: ще пиете по малко ей ;)
как да нне помни брее:spam_laser: то туи нещо не се забравя;;) иначе на мене мястото ми допада:drinking:
да ви припомня малко с албума на Милена
http://www.milenamr.snimka.bg/?album%3baid=405674%3bold=1
Драго кажи кога и съм там .:bg:
Но тоя път ще остана за повече от 1 вечер.:wow:
Драго кажи кога и съм там .:bg:
Но тоя път ще остана за повече от 1 вечер.:wow:
Няма проблеми за това, проблема е че хижата работи само през летния период поради това че бунгалата нямат отопление..:sickness: иначе и мен много си ме кефи там :)
Buxalkata
21-01-2010, 23:54
да ви припомня малко с албума на Милена
http://www.milenamr.snimka.bg/?album%3baid=405674%3bold=1
найстина готин спомен .... посмях се наново :):bg:
Няякой има ли линка за една луда 155 ца 2.0 с огромно турбо? Мисля че беше от някакъв англ. сайт?? Някой сеща ли се:wub: Искам да видя до къде е стигнала темата а и да я попрегледам пак:upsidedwnsmiley:
rumenti77
22-01-2010, 17:58
[QUOTE=Alfa User;627820]Га че ли ша тряя да се готвим за втора серия,а ?
Ами айде де.
Това ще да е...
http://alfa155.org/forum/viewtopic.php?t=10818&postdays=0&postorder=asc&start=0
:drinking:
... напазарувахме даже и в цвят :smile: остана само предна броня и решетка(вдлъбната, фейслифтова или както се води там) ...
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42976
С помоща на всички, който писаха по едно две Л.С.-та сглобихме колата е отново он роуд :clap:
ПП. Сега търсиме 1.8 8V за сверка, че нещо тромавичко ми се струва !!!
Това ще да е...
http://alfa155.org/forum/viewtopic.php?t=10818&postdays=0&postorder=asc&start=0
:drinking:
Аа точно пак почвам да си мечтая :tooth: Сега ще я пратя на мимоузунов..
вие сте изтрещели бряя:crazy:
вие сте изтрещели бряя:crazy:
Не ние а твоята скоростна кутия:crazy: Предполагам настръхваш като чуеш 250коня...само дифиренциали виждаш налиии :beer: :beer:
Не ние а твоята скоростна кутия:crazy: Предполагам настръхваш като чуеш 250коня...само дифиренциали виждаш налиии :beer: :beer:
:lol::lol::lol::clap2:
---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 11:19 ----------
ще взимам скорости от 164 2.0 тс мое малко да се спъне ама ко ми пука
mimouzunov
23-01-2010, 14:30
Трябва да дам зор на народа и да почват да ми дават чарковете...Иде пролет :crazy: иде.... :stumm:
Трябва да дам зор на народа и да почват да ми дават чарковете...Иде пролет :crazy: иде.... :stumm:
Аре бейби :go: :go:
Мимоооо днес си взех рамена за Фиат Браво, които да монтирам на алфата :crazy: Какъв размер пера да си взема??Рамената са две леви :)
Логично би трябвало да са две ЛЕВИ пера...:roll2:
Венци , к,во направи с катализатора на Фиата?
Аре бейби :go: :go:
Мимоооо днес си взех рамена за Фиат Браво, които да монтирам на алфата :crazy: Какъв размер пера да си взема??Рамената са две леви :)
2 десни пера ще ти свършат работа предполагам:lol:
---------- Post added at 17:08 ---------- Previous post was at 17:01 ----------
как си Венци;)
Роби все още нищо...Много е студено времето и изобщо не е за разходки, занимание със сервизи и т.н....Таа малко като се затопли...Ама гледам че се дават 20-30лв. така че ще бъде свален, ще се види състоянието му и ще се пази...тооо за 30лв. няма смисъл да се продава...
Иначе рамената са две леви, защото такива бяха инструкции за да паснат по-добре на по-облото стъкло на 155цата...Просто незнам колко см. пера да си взема:crazy::crazy:
Alfa User
23-01-2010, 19:10
Аз наскоро взех комплект на Бош - две пера с размер 53 и 48 см, пише че са точно за Алфа 155 ... иначе има същия комплект с две еднакви по 48см, но на него пише че е за дизеловите варианти ... сякаш па има някаква разлика в стъклата :)
П.С. моите рамена са от Типо ... ако има значение ...
Днес се появиха две дръжки леви на 35лв. на бр. Ако някой е много зорлия да свирка. Утре може и да ги няма.
Днес се появиха две дръжки леви на 35лв. на бр. Ако някой е много зорлия да свирка. Утре може и да ги няма.
брееееееее те са скъпнали брее:big_whoops::devil:
---------- Post added at 15:51 ---------- Previous post was at 15:44 ----------
ма тооооо криза да го ..... криза и на 155 ци:devil:
Имам познати които разглобяват в Италия и карат само части. Много си прав!!! Едно на ръка ,че 155-ци идват в моргата /там/много рядко вече, едно ,че определено са качили тези цени. Тук се намират все още на по-ниска цена, но и много се търсят. Та и те си правят такива сметки. Нямам полза от загубата, просто казах ,че има днес ... а за утре не знам. От цялата кола са донесли само две леви дръжки и едно ел огледало ,но не питах какво.
SEXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
:humpx::humpx::humpx::humpx::sex::sex::sex:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11257444648946149&f1=details
Не можах да схвана....:hvala:
SEXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
:humpx::humpx::humpx::humpx::sex::sex::sex:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11257444648946149&f1=details
Най-важната екстра.
• Газова уредба :mrgreen:
Страашнаа красавица...Само си слагам моите джанти и става истинка прелест...Иначе какво да схващаш. Аз като видя тази страхотна задница и хормоните яко ме избиват...направо ме побърква...
Иначе пуснах едно търсене в мобиле.де да намеря някоя пак такава арна 96-7г. ами то има само 5обяви...те вече не са останали :(:(:(
Аз като видя тази страхотна задница и хормоните яко ме избиват...направо ме побърква...
тя същата задница като твойта бре Венци
тя същата задница като твойта бре Венци
Не е вярно тая е Ферари, а на Венци е просто Легенда.:mrgreen:
Абе същата...ама чуждото си е чуждо...нее ли да кръшнеш не е работа :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Абе същата...ама чуждото си е чуждо...нее ли да кръшнеш не е работа :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
АААМИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ:hump:
Не е същата, тази е с широк ханш (раздувки) :hvala:
Таака е...с тия секси бедра като на Beyonce ...направо ще я :hump::hump:
Червенокоса 2.0 с големи бедра от Германия...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=125854032&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1996-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=1]Червенокоса 2.0 с големи бедра от германия... (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=125854032&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1996-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=1)
Страхотно зелено пиче с уникална мека и гладка кожа...пак 2.0
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=125937926&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1996-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2]Страхотно зелено пиче с уникална мека и гладка кожа...пак 2.0 (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=125937926&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1996-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2)
Афро мадама с 1.8
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=125956867&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1996-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2]Афро мадама с 1.8 (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=125956867&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1996-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2)
И една кучка...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=120599943&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2]И една кучка... (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=120599943&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2)
Е баш тая е със страшна стойка:hump:,и аз я гледам от доста време,мое па да зема да я бартеросам 166-цата,за още една 155:whip:
Таака е...с тия секси бедра като на Beyonce ...направо ще я :hump::hump:
Червенокоса 2.0 с големи бедра от Германия...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=125854032&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1996-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=1]Червенокоса 2.0 с големи бедра от германия... (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=125854032&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1996-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=1)
Страхотно зелено пиче с уникална мека и гладка кожа...пак 2.0
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=125937926&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1996-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2]Страхотно зелено пиче с уникална мека и гладка кожа...пак 2.0 (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=125937926&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1996-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2)
Афро мадама с 1.8
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=125956867&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1996-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2]Афро мадама с 1.8 (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=125956867&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1996-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2)
И една кучка...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=120599943&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2]И една кучка... (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=120599943&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2)
Малии тази от втората обява е невероятна :new_Eyecrazy:
Furious 155
25-01-2010, 00:34
Малии тази от втората обява е невероятна :new_Eyecrazy:
определено зелената кака е готина! АКо беше и ку4, щеше кефа да е пълен. Колкото до червената ку4 - много са я поциганили с тоя червен салон.
1.8-цата 16в е със спортното рекаро за модела!
определено зелената кака е готина! АКо беше и ку4, щеше кефа да е пълен. Колкото до червената ку4 - много са я поциганили с тоя червен салон.
1.8-цата 16в е със спортното рекаро за модела!
1.8-цата 16в е със спортното рекаро за модела - като моята е само Рекарото ми липсва.:thumbup:
Момчета как са ви бабите в студа?
На кой какво му замръзна и не му работи?
При мен се ебава колана , централното и вият релетата на умряло. :tooth:
Иначе съм страшен снегорин тип ледоразбивач.:bg:
rumenti77
25-01-2010, 13:41
Момчета как са ви бабите в студа?
На кой какво му замръзна и не му работи?
При мен се ебава колана , централното и вият релетата на умряло. :tooth:
Иначе съм страшен снегорин тип ледоразбивач.:bg:
Ами, аз замръзнах:headbang: защото трудно ми загрява колата.
Furious 155
25-01-2010, 13:54
при мен днес и снощи маслото в скоростите е с гъстотата на мармалад, ама от гъстите :), Задната влиза на н-ти път, а от 1 към 2 е доста бавно превключването... иначе пали и върви, ама и гори като ЗИЛ :blush:
Аз пък н,емам грижи :bg:!!!
Яко газим......и на -20 пали няма проблем с нищо, разхода не ми харесва, но това е друг въпрос.....
събота и неделя на два пъти превзе Петрохан..... нагоре из байра си къса кайшката, дейби и кучката... а бе всичко е до подготовка и подръжка
Марянски има лек и за централното...:thumbup:
при мен днес и снощи маслото в скоростите е с гъстотата на мармалад, ама от гъстите :), Задната влиза на н-ти път, а от 1 към 2 е доста бавно превключването... иначе пали и върви, ама и гори като ЗИЛ :blush:
А моите пък влизат като все едно е лято?? Нали и на теб сложихме Аджип от оня скъпия...
Иначе разхода не ме притеснява...Само малко ме притеснява, че днес като я запалих работеше на 1700об..
и баавно почна да сваля...ебасиии студъттттт......
Иначе нещо зверски тропа в лявата страна и явно е заминал амортесьор...В четв. ще се разбере присъдата, ама всичко по ходавата част е ново...А аморт. е на 20 хил км... смятайте кви боклуци братче...
Furious 155
25-01-2010, 21:48
А моите пък влизат като все едно е лято?? Нали и на теб сложихме Аджип от оня скъпия...
Иначе разхода не ме притеснява...Само малко ме притеснява, че днес като я запалих работеше на 1700об..
и баавно почна да сваля...ебасиии студъттттт......
Иначе нещо зверски тропа в лявата страна и явно е заминал амортесьор...В четв. ще се разбере присъдата, ама всичко по ходавата част е ново...А аморт. е на 20 хил км... смятайте кви боклуци братче...
дам от скъпия, ама е на конфитюр при - 13! иначе и моята като я запалих 1500 задържа :)
Buxalkata
26-01-2010, 01:16
и аз мойта кошница не я бях палил 3-4 дни и си запали вси4ко работи .. като изклу4им 4е мотора си тропа а ходовата 4аст ще се разпадне яко :) .... ина4е вси4ко е наред .... :boxing:
mimouzunov
26-01-2010, 12:07
Я да се намери някои да каже... в алтернаторите на 155-те от лето 92-ро ,диодите силициеви ли са или не!?Става въпрос за изправителните а не за онези малките три!!!
Я да се намери някои да каже... в алтернаторите на 155-те от лето 92-ро ,диодите силициеви ли са или не!?Става въпрос за изправителните а не за онези малките три!!!
Това нямаше ли си собствена тема?
незнам ама мисля че от Лада ставаха но не съм сигурен
mimouzunov
27-01-2010, 09:17
Това нямаше ли си собствена тема?
Прегледах доста теми ,но от тях не става ясно на 100% какви са тези диоди!!!Как и да е...
Признавам си ,че нещо несъм добре!!!!
Вчера хванах с един приятел и към 9 вечерта отидох до Елин Пелин и си купих нов (втора ръка) алтернатор ,които монтирах веднага на колата!!!Към 12 запалих с него!!!За момента всичко изглежда нормално ,но мисля да преправя моя си алтернатор и някои ден да го върна него в колата...
Благодарности на Дани Кучето за голямата отзивчивост в късния час :clapping:
vaklinator
27-01-2010, 09:24
Прегледах доста теми ,но от тях не става ясно на 100% какви са тези диоди!!!Как и да е...
Вчера хванах с един приятел и към 9 вечерта отидох до Елин Пелин и си купих нов (втора ръка) алтернатор ,които монтирах веднага на колата!!!Към 12 запалих с него!!!За момента всичко изглежда нормално ,но мисля да преправя моя си алтернатор и някои ден да го върна него в колата...
Добре си направил с "новия" алтернатор. Пък Венци /дани кучето /си е голям пичага.
Евала му правя.
E Точно за това те питах по този начин! Още в първата тема дето я пусна: "Алтернатора ме матира", те попитах - "що не си купиш един 2-ра ръка и да го смениш?", ама НЕ !!! Ти с рогата напред - кажете та кажете....
E Точно за това те питах по този начин! Още в първата тема дето я пусна: "Алтернатора ме матира", те попитах - "що не си купиш един 2-ра ръка и да го смениш?", ама НЕ !!! Ти с рогата напред - кажете та кажете....
То това е лесно, но Мимо си обича да си се ровичка из жици и схеми и сам да си оправя нещата. :thumbup:
Още 1 бонус точка за dani_ku4eto - Венци от Елин Пелин.:clapping:
Малко образователна информация:
Сигурно Ви се е случвало да искате да свалите подглавника на шофьорската седалка и все неще да излезе. Ето малко снимков материал:
Навеждате подглавника напред и отвивате двете рапиди на капачката-1.
Изваждате дунапрена заедно с тапицерията, сваляте две пластмасови капачки на ограничителните пружинки-2.
Надигате леко дърпайки нагоре основата -3.
Всичко отделно-4.
Сега вече може да се сваля тапицерията или претапицира подглавника.:dance:
То това е лесно, но Мимо си обича да си се ромвичка из жици и схеми и сам да си оправя нещата. :thumbup:
Нема лошо- щом му иде от вътре и го влече:clapping:
Нема лошо- щом му иде от вътре и го влече:clapping:
Господине вие да не станахте кожен вече?:lupe:
Още го почиствам и доизкусурявам, ама на там отиват нещата.
Още го почиствам и доизкусурявам, ама на там отиват нещата.
Ми честитка тогава, а има ли подлакътник тоя кожляк?
Честита кожа,да пуснеш после снимки как са седалките.
Абре Мимо тоя алтернатор добре те измъчи:chair:
mimouzunov
27-01-2010, 22:11
Честита кожа,да пуснеш после снимки как са седалките.
Абре Мимо тоя алтернатор добре те измъчи:chair:
Измъчи ме ама и аз не му се дадох!!!!
В момента е уш добре ама аз си имам едно на ум!!!!
Моя алтернатор ще бъде преправен и най-вероятно ще бъде върнат тои в колата след време!!!
Да се постопли и ще се стягат Алфите:whip:
Ми честитка тогава, а има ли подлакътник тоя кожляк?
Мерси. Салона е доста добър. Единствения косур е откъртения преден подлакатник на шофьорската седалка което е поправимо. Не, че не мога да го сваля от моя плюшения ,но не ми се разваля щото е перфектен/аз и него го сменявах преди 2 мес/, така ,че ще търся донор някоя разкъртена кедалка за изхвърляне да го сваля и тапицирам или ще го правят тапицерите.
Аз пък да ви се оплача...
НОсач преден ляв на 22хил км. стана на пихтия...Купих нов и в понеделник го сложихме при Румбата. Колата започна адси да тропа и да лопа.Аз по принцип съм непокист и никога не чувам никакви шумове, освен това което си поставя за цел...Но този започнах да го чувам и въпреки това реших, че си го е имало и преди, ама не съм му обръщал внимание..Качвахме я,гледахме я, няма проблеми...Днес пак я качихме на стенда и се свали амортесьор, заради съмнението че е дал фира(20К км.)..Е да ама не...Проблема беше че чисто новия носач, лопа да си е*е мамата...Сложихме един стар секънд хенд и колата заспааааа:big_bow_down: Няма лоп, няма троп...В момента колата е чук и единственото скърцане е от салона вътре...
Проблема на носача беше шарнира и по-точно нещо по главата му. И като влезе на мястото и чука зверската...И така след 100км. с новия носач днес отидох да го върна и си взех парите...Сега ще карам с този 2ра употреба и ще чакам да изпрегне...След това какво да купувам вечееее...просто незнам...Аман от ментета братче...
The_Game
28-01-2010, 18:13
Аз пък да ви се оплача...
НОсач преден ляв на 22хил км. стана на пихтия...Купих нов и в понеделник го сложихме при Румбата. Колата започна адси да тропа и да лопа.Аз по принцип съм непокист и никога не чувам никакви шумове, освен това което си поставя за цел...Но този започнах да го чувам и въпреки това реших, че си го е имало и преди, ама не съм му обръщал внимание..Качвахме я,гледахме я, няма проблеми...Днес пак я качихме на стенда и се свали амортесьор, заради съмнението че е дал фира(20К км.)..Е да ама не...Проблема беше че чисто новия носач, лопа да си е*е мамата...Сложихме един стар секънд хенд и колата заспааааа:big_bow_down: Няма лоп, няма троп...В момента колата е чук и единственото скърцане е от салона вътре...
Проблема на носача беше шарнира и по-точно нещо по главата му. И като влезе на мястото и чука зверската...И така след 100км. с новия носач днес отидох да го върна и си взех парите...Сега ще карам с този 2ра употреба и ще чакам да изпрегне...След това какво да купувам вечееее...просто незнам...Аман от ментета братче...
В такива момченти винаги се чудя дали секънд хенд оригинален не е по добро решение.
И мойта в България е навъртяла 22хиляди и не са разбити носачите, на колко км. реално са носачите никой не знае.
Добрият носач е 220лв...:shocking:
Добрият носач е 220лв...:shocking:
Многооо сериозно ми е влязла мухата в главата да си купя за 1000лв. една 155ца да я закарам на село при бабата и да си я делкам на части като ми трябва нещо... Това си го мислех още когато трябваше да правя ск. кутия...Таааа то просто не се издържа братче с тия цени и ремонти...Не че съм правил кой знае какво, ама принципно...
Многооо сериозно ми е влязла мухата в главата да си купя за 1000лв. една 155ца да я закарам на село при бабата и да си я делкам на части като ми трябва нещо... Това си го мислех още когато трябваше да правя ск. кутия...Таааа то просто не се издържа братче с тия цени и ремонти...Не че съм правил кой знае какво, ама принципно...
На младите това им е призванието да трошат....ще олегнеш бате...и тогава може да говорим, да ми станеш зет:))
Gosheto30v6
28-01-2010, 20:11
затова си адски прав, ;-) споделям твоето мнение напьлно
Това е !!! Някой реставрираме - други батисват. Няма ли морги бре ?!? Тия хора и те хляб ядат !
От 11години карам този модел и никога не съм си купувал нов носач. Само нов внос...
Gosheto30v6
28-01-2010, 22:24
Това е !!! Някой реставрираме - други батисват. Няма ли морги бре ?!? Тия хора и те хляб ядат !
От 11години карам този модел и никога не съм си купувал нов носач. Само нов внос...
ми да ти кажа честно колега ,аз специално сьм на този принцип;по добре да го взема нещо втора рька,оригиналната част от някои кола и ще дьржи два пьти повече от това в магазина(става вьпр.рпедимно за носачи,термостати,биалетки,амортисьори)
тоопа 1000....
500 лв с умрял мотор примерно или 600-700 в движение
Еех бате Венци,с ор'гиналните части и нашите пътища,такъв мармалад става:drinking:
На младите това им е призванието да трошат....ще олегнеш бате...и тогава може да говорим, да ми станеш зет:))
Ееее мен пак никой не ме отразява :( :no_no_no:
Аз се кандидатирам за зет , други ги огрява.:upsidedwnsmiley:
амии ела те порежаа аз пустиняк:twisted::drinking:
много поздрави на всички от токи4а;:director:
амии ела те порежаа аз пустиняк:twisted::drinking:
много поздрави на всички от токи4а;:director:
Токич,на тебе отдавна не ти реже острието.
Захаби се и ръждяса,но още не искаме да ти кажем.:butt::roll2:
Аз съм прекалено желан зет...Така че Боби ако ме сакаш за зет трябва да ми уредиш 2-3 броя 155 2.0 8В с газова уредба, 155 2.5 бензин, и една Ку4ка...Освен това е желателно и едно апаратаментче, а в противен случай атрактивно място с право на строеж:upsidedwnsmiley::upsidedwnsmiley:
Емиии аз вече само 2ра ръка и рециклажи това е :):) Ама защо човек трябва да обикаля по морги, да търси да прави да струва, вместо като бял човек да отиде и да си купи нещо ново, което по дефолт трябва да изкара повече от който и да е 2ра ръка...Пффф..Не е ли това цаката..Колата е карана 15г. с едни носачи и амортесьори и съответно като си купя и аз нови искам да ми изкарат поне 5-7години, а не всяка пролет нови...
Аз съм прекалено желан зет...Така че Боби ако ме сакаш за зет трябва да ми уредиш 2-3 броя 155 2.0 8В с газова уредба, 155 2.5 бензин, и една Ку4ка...Освен това е желателно и едно апаратаментче, а в противен случай атрактивно място с право на строеж:upsidedwnsmiley::upsidedwnsmiley:
Опааааааааа!!! Имам двама такива като теб и Марианката. И те дойдоха така с големите байраци, ама леко полеко си дойдоха на мястото. Така ,че тоя филм сме го гледали...
Хубаво де...Намалявам 155ците до 1бр. Ку4, а апартамента нека да е боксьонера в Люлин 7 :tooth:
А с тебе Роби ще трябва пак да се видим скоро....Ама ще изчакам да се затопли да видя каква ще е промяната в работата на колата:):)
Емиии аз вече само 2ра ръка и рециклажи това е :):) Ама защо човек трябва да обикаля по морги, да търси да прави да струва, вместо като бял човек да отиде и да си купи нещо ново, което по дефолт трябва да изкара повече от който и да е 2ра ръка...Пффф..Не е ли това цаката..Колата е карана 15г. с едни носачи и амортесьори и съответно като си купя и аз нови искам да ми изкарат поне 5-7години, а не всяка пролет нови...
:))))...:))))..трябва мирно да стойш до дъщеря ми за тия неша, а на дядо си всяка седмица пълен багажник да носиш!
Венци така как подхождаш материално не е проблем и жена втора ръка или рециклаж да намериш:))
---------- Post added at 15:08 ---------- Previous post was at 15:06 ----------
Марянски, не го взимай на вътре...то от мен не зависи нищо:)......нека се надяват младите:))
на дядо си всяка седмица пълен багажник да носиш![COLOR="Silver"]
Еeee тука кандидатите от провинцията ми направиха една обиколка предимство.:roll2:
На пролет започвам да разкопавам райграса на вилата и да садя,за да мога да съм в час и аз . :-P
thecleaner
29-01-2010, 18:15
Еeee тука кандидатите от провинцията ми направиха една обиколка предимство.:roll2:
На пролет започвам да разкопавам райграса на вилата и да садя,за да мога да съм в час и аз . :-P
В село Подуееееенеееее......... пееш ти маймунке па са голем гражданин се извъди :smackbum:
Така е...от провинцията съм...Нямам апартаменти, нямам гаражи в големия град...
Все пак имам 1 къща на морето макар че 200кв. къща незнам дали се брои??, 1 къща на Боровец...скромна такава на 4 етажа(дали ще мине за панелка:roll2:)...Уви нямам гараж за колата...само един подземен паркинг с 200места:-P... А и нямам райграс който да поливам.....отдавна последните 4 дка. двор на вилата ги направих на 1 тенис корт, 1 олимпик. басейн а останалото го засадих с дръвчета и направих велоалеи...
Дедо Боби незнам дали ще мога да ти возя 1 багажник от село...В смисъл е малко кофти да разтоварвам от 20тонния камион зеленчуции и трушии...ама ако кажеш ще се назоря:roll2::roll2:
2 обиколки:metal:
П.П
Яяяя някой да ми каже колко е резбата на датчика ми за налягането на маслото :):) M10 ли е?
В село Подуееееенеееее......... пееш ти маймунке па са голем гражданин се извъди :smackbum:
Тихо не ме излагай пред чужденците , че не мога да пея.:bangin:
Нищо баце, нищо. Тя като се намери подходящата ще си като славейче.
Нищо баце, нищо. Тя като се намери подходящата ще си като славейче.
Много съм чепат ,трудно ме търпят.
:roll2:
Ей вие ко се разпич*лихте тука.Аз мога да ви кажа само едно:Младоженеца поздравява булката с песента"Ти си мъртва за мен".
П.С.Наздраве.
Gosheto30v6
29-01-2010, 23:17
Все пак имам 1 къща на морето макар че 200кв. къща незнам дали се брои??, 1 къща на Боровец...скромна такава на 4 етажа(дали ще мине за панелка:roll2:)...Уви нямам гараж за колата...само един подземен паркинг с 200места:-P... А и нямам райграс който да поливам.....отдавна последните 4 дка. двор на вилата ги направих на 1 тенис корт, 1 олимпик. басейн а останалото го засадих с дръвчета и направих велоалеи...
Дедо Боби незнам дали ще мога да ти возя 1 багажник от село...В смисъл е малко кофти да разтоварвам от 20тонния камион зеленчуции и трушии...ама ако кажеш ще се назоря:roll2::roll2:
П.П
Яяяя някой да ми каже колко е резбата на датчика ми за налягането на маслото :):) M10 ли е?
на вс.155ци е 10 по 1
П.П
Венци, не подхождай материално:calc:...
С тоя подход най много да попаднеш на някоя женка втора употреба или рециклаж като авточастите:))
---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 10:13 ----------
От там се почва моето момче :clapping: сече ти пипето:))
...но няма да садиш...не ни се одава, но едно барбек..ще спретнем:BBQ:..и от там дядо като се напие...:big_beer:..оправяй се ти:))
п.с. трябва да има конкоренция8-)
Токич,на тебе отдавна не ти реже острието.
Захаби се и ръждяса,но още не искаме да ти кажем.:butt::roll2:
пустиняк
хахахах тази ръжда да тее....утупааа
Furious 155
30-01-2010, 18:14
чувам още един собсвеник на 155 е преминал към тъмните сили(разбирай дизел) :) Да си признава и снимки да сложи :coolio:
чувам още един собсвеник на 155 е преминал към тъмните сили(разбирай дизел) :) Да си признава и снимки да сложи :coolio:
Да ,но му липсва Легендата му.:coolio:
lulin racing
31-01-2010, 08:59
Кой се е качил на печка :shutup: :mf_Flush:
Кой се е качил на печка :shutup: :mf_Flush:
Печка печка...ама 200коня:firstprize:
Furious 155
31-01-2010, 16:05
Печка печка...ама 200коня:firstprize:
чак па 200 ли е ?:unsure:
чак па 200 ли е ?:unsure:
Преди беше 220-30коня...Сега обаче е сток 150к.с...ама се надявам пак да стане 200++:BIGsmile:
thecleaner
31-01-2010, 16:37
Преди беше 220-30коня...Сега обаче е сток 150к.с...ама се надявам пак да стане 200++:BIGsmile:
Всички се надяват на това, поне Бимбо ще види 156 в действие:) как го опушва :)