Log in

View Full Version : 155 ОБЩИ ПРИКАЗКИ - "ДЪРА БЪРА"

Pages : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

Furious 155
27-08-2009, 20:01
Един въпрос.Как мога да си провера километража дали отчита правилно?
сравняване данни с друга кола, която е с верен или една gps навигация може да те ориентира приблизително, тъй като стандартно километражите са с леко завишени стойност!

MUROMAN
27-08-2009, 21:08
Само ЦСКА момчета.:dance::kicking:

DJ
27-08-2009, 21:18
Е ти пък си от Подуене и.....само ЦСКА:stretcher:
Иначе верно браво на българските футболисти много добър мач :clap:

MUROMAN
27-08-2009, 21:19

Е ти пък си от Подуене и.....само ЦСКА:stretcher:
Иначе верно браво на българските футболисти много добър мач :clap:

Аз съм организаторя на фен клуба на ЦСКА в Подуене и Сухата Река. Тихо нищо не знаеш.:-):firstprize:

thecleaner
27-08-2009, 21:29
Аз съм организаторя на фен клуба на ЦСКА в Подуене и Сухата Река. Тихо нищо не знаеш.:-):firstprize:

Ми така е Алфа на газ, От Суха река пък от Цска, сбъркана работа ейййййййй :gayfight:

Buxalkata
28-08-2009, 00:31
И аз винаги съм съгласна с вас :big_bow_down:
Остава да помислим сериозно за организацията за срещата, но мисля че е добре да се пусне отделна среща, в която да се акцентира за срещата :)

отделна тема ... ми айде пък да се измисли кога и подробности и всеки да може да мисли ... .

Alfa User
28-08-2009, 08:05
Темата ще я пуснем като назрее идеята - за това не се притеснявайте.
Иначе искам да ви споделя какво става из братския английски форум - случайно попаднах на нещо, което ме накара да си глътна граматиката - вижте какво прави един от форума им (http://alfa155.org/forum/viewtopic.php?t=8205&postdays=0&postorder=asc&start=5340) ! ! ! (репликата на ДТМ по средата на страницата...)
Хвала за усилията и желанието му, а и мисля че колата се получава уникално добре - чакам да видя кога ще я завърши.

DJ
28-08-2009, 09:21
отделна тема ... ми айде пък да се измисли кога и подробности и всеки да може да мисли ... .

Да колега съгласен съм, но мисля първо да видим ще има ли изобщо Итал Фест и ако има да го съобразим с него :rockon:

venko
28-08-2009, 15:21
Да колега съгласен съм, но мисля първо да видим ще има ли изобщо Итал Фест и ако има да го съобразим с него :rockon:
Италфеста ако не се лъжа мина.

Furious 155
28-08-2009, 16:10
Италфеста ако не се лъжа мина.

тц... предстои!:bounce8:

venko
28-08-2009, 17:15
Гледах некви снимки на VFTI и доколкото разбрах от целата тема снимките са от италфеста.А кога ще се проведе италфеста?:bounce8:

VFTI
28-08-2009, 17:44
Гледах некви снимки на VFTI и доколкото разбрах от целата тема снимките са от италфеста.А кога ще се проведе италфеста?:bounce8:

Разбира се че ще гледаш мои снимки:flirt::flirt::flirt: само че те са от First Italian Track day, а не от феста...

В прочем фест няма да има...на 98% съм сигурен...

DJ
28-08-2009, 17:46

Не колега тва беше 1st Italian Track Day , а Итал фест дали предстои незнам то май никой не знае. Ако има ще сме там ако няма ще си направим друга сбирка, аз лично предпочитам и Феста :bounce8: и нашета сбирка :cheers:

venko
28-08-2009, 18:07
Пак нещо съм се объркал СОРИ:cheers:

DJ
28-08-2009, 21:01
Разбира се че ще гледаш мои снимки:flirt::flirt::flirt: само че те са от First Italian Track day, а не от феста...

В прочем фест няма да има...на 98% съм сигурен...

Я раздуй..........:sad:

MUROMAN
29-08-2009, 10:48
Нищо няма за ряздуване това е положението пичове и аз имам такова мрачно предположение.:no:

Buxalkata
30-08-2009, 00:48
дремети на капата ... и ние може да си направим готина среща .... :director:

Furious 155
30-08-2009, 19:39
колеги със верижни мотори - какво съпротивление имат кабелите на свещите?
Сега мерих моите и всички дават горе долу 6-6.5kОм, като само един от тях - най-дългия дава 10кОм... което не ме кефи. На всеки кабел към бубините пише 1кОм - дали трябва да са толкова? :prescription:

TRENDi
30-08-2009, 19:41
Да, толкова и 5 към свещите 6-6,5 е ОК(и моите са така горе-долу 6.5-6.6). 10 не е кефещо и според мен.

Furious 155
30-08-2009, 19:43
Да, толкова и 5 към свещите 6-6,5 е ОК(и моите са така горе-долу 6.5-6.6). 10 не е кефещо и според мен.
дам и моите иридиумки са по 5-5.5кОм... значи е добре тоя кабел да го сменя!Или направо комплект кабели ли ... ама са солени доста...

TRENDi
30-08-2009, 19:49
За един кабел бих предпочел сиромашко решение на проблема, отколкото да изсипя една торба пари за нови 8 :balloon:.

Furious 155
30-08-2009, 19:55
За един кабел бих предпочел сиромашко решение на проблема, отколкото да изсипя една торба пари за нови 8 :balloon:.

значи си търся чивав кабел на първи цилиндър - най- дългия :)

Wolfy
30-08-2009, 20:46
значи си търся чивав кабел на първи цилиндър - най- дългия :)

Рано или късно човек разбира, че размерът има значение... :punk:

TRENDi
30-08-2009, 21:44
Рано или късно човек разбира, че размерът има значение... :punk:

Мда, намерих един ексТъповски за Ванката, но да видим, че точно размерът ще е от значение в случая :-D.

Furious 155
31-08-2009, 00:15
Мда, намерих един ексТъповски за Ванката, но да видим, че точно размерът ще е от значение в случая :-D.
Благодарност за съдействието и отзивчивостта TRENDi!!!

MUROMAN
31-08-2009, 20:52
От какво можe да ми става на камък педала на спирачката отвреме на време? :gruebel:
Няма натискане втвърдява се най-горе и това си е.
В този момент разбирам от какво значение е ръчната спирачка. :grin:

Furious 155
31-08-2009, 21:14
От какво можи да ми става на камък педала на спирачката отвреме на време? :gruebel:
а мотора как работи тогава? някъде губиш вакуума, предполагам... моя педал и той е бая съскащ при рязко натискане и леко тежък, смея да твърдя!

mimouzunov
31-08-2009, 21:16
От какво можe да ми става на камък педала на спирачката отвреме на време? :gruebel:

За мен одговора е "неработещо серво" ,друк е въпроса какво причинява самата повреда... Провери мъркуча от колектора до сервото как е...
За да е твърд педала липсва вакум от двигателя ,вакум неможе да няма остава мъркуча (и още 15 други неща)... почни с него

155_8000rpm
31-08-2009, 22:01
Ами при мен проблема беше същия-втвърдяваше се когато си иска...оказа се сервото естествено и по точно спирачната помпа ми беше изпуснала и пълнеше сервото със спирачна течност...след смяната и на двете пак остана лек проблем,в смисъл пак се втвърдяваше но много рядко и по-точно на студено...смених и разпределителя на задните спирачки,защото изпускаше и се оправиха вече окончателно спирачките...
Относно маркуча,който колегите по-горе са споменали,ако той изпуска-при всяко натискане на спирачката(ако е по-голям пробива и постоянно)мотора ще си мени оборотите,защото ще смуче въздух от там...

mimouzunov
31-08-2009, 22:21
Предлагам като най-лесно на работеща кола да се раздърпа леко въпросния мъркуч... това ще изясни поне въпроса с вакума и евентуалната му липса в сервото...
Собственика нее написал дали му губи течност (спирачна)

Furious 155
31-08-2009, 22:46
Предлагам като най-лесно на работеща кола да се раздърпа леко въпросния мъркуч... това ще изясни поне въпроса с вакума и евентуалната му липса в сервото...
хм... аз на изгасена кола го извадих и така изгърмя, чак си помислих че прекарах мембраната. Яко вакуум има там. Ако на работещ мотор се извади, ще му се прекарат режимите - започва да влиза въздух, не през дебитомер-а и оттам и на празен ход ще клати и губи обороти.
може клапана (един бял конектор който е на края на маркуча от всмукателния колектор и влиза в сервото) да не работи добре и оттам да има проблем с вакуума за сервото, а мотора да работи ок!

Alfa User
31-08-2009, 22:54
Сори за отклонението, но ...
Колеги, нашия уважаван брат DJ предложи да се организираме за втора национална среща вече. Даже предложи и едно страхотно място за тая цел.
Дайте да видим какви са настроенията, и да решаваме кога и как ще я правим. В предвид на предложеното място, ще е добре да е в началото на есента ...
Не знам как точно ще се развият събитията, но Италфест тази година май няма да има - или поне не във вида, в който всички го знаем.
Приканвам ви да се вземем в ръце и да се организираме още по-добре този път, за да покажем отново каква сила са Легендите !
Иначе - успех с отстраняването на проблема със спирачките - че 155 трябва не само да лети, а и да спира :)

MUROMAN
31-08-2009, 22:55

преди не губеше ,но скоро ми се наложи да долея малко което ме навежда на мисълта ,че чезне по-малко.:prescription:

mimouzunov
31-08-2009, 23:44
хм... аз на изгасена кола го извадих и така изгърмя, чак си помислих че прекарах мембраната. Яко вакуум има там. Ако на работещ мотор се извади, ще му се прекарат режимите - започва да влиза въздух, не през дебитомер-а и оттам и на празен ход ще клати и губи обороти.
може клапана (един бял конектор който е на края на маркуча от всмукателния колектор и влиза в сервото) да не работи добре и оттам да има проблем с вакуума за сервото, а мотора да работи ок!

Никъде несъм споменал да се ВАДИ мъркуча!!!Споменах на работещ двигател да се размърда просто ,да се провери дали не смуче въздух ако се напъне леко в някакво положение....

Furious 155
01-09-2009, 00:16
Никъде несъм споменал да се ВАДИ мъркуча!!!Споменах на работещ двигател да се размърда просто ,да се провери дали не смуче въздух ако се напъне леко в някакво положение....
може да се пробва, самия маркуч е доста твърд и може да има и такъв проблем... другото място е точно където маркуча влиза във всмук. колектор - там е доста шибано за достъп и аз моя го видях само с опипване с ръка...

vaklinator
01-09-2009, 10:09
там е доста шибано ...

Има ли изобщо нещо по този модел бракми, което не шибано?

toki4a
02-09-2009, 07:33
как сте бре момции?:prescription:

piticar
02-09-2009, 08:44
Добре а ти как си :drunk::drunk::drunk:

VFTI
02-09-2009, 10:41
Опалянкаааа:razz:

Ей го и "Токи-прекъсвача" бил тука:naughty::naughty::crazy:

DJ
02-09-2009, 13:51
Опалянкаааа:razz:

Ей го и "Токи-прекъсвача" бил тука:naughty::naughty::crazy:

Сега само Миката липсва :cheers:

rumenti77
02-09-2009, 19:14
Сега само Миката липсва :cheers:

Това момче се изгуби някъде.:go:

MUROMAN
02-09-2009, 22:36

Порка някъде той ,няма какво др да прави.:busted_cop:

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:35 ----------

Колега DJ дай снимка или обясни къде се намира това реле за тия халогени и ще ти намеря такова реле.

The_Game
02-09-2009, 23:59
Сигурно е на оран. Като знам колко често въртеше из студентски град и как наближава откриването на сезона:mrgreen:. Тааа сигурно разорава нещо свежо ама си трае :whip: :drunk:

Айде в края на месеца идвам и аз :pp:

А за Токича...:neko: Ако и тая събота ако не дойде на срещата :guns::guns::guns:

DJ
03-09-2009, 00:22
Порка някъде той ,няма какво др да прави.:busted_cop:

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:35 ----------

Колега DJ дай снимка или обясни къде се намира това реле за тия халогени и ще ти намеря такова реле.

Е тука ме затреля :) не знам как изглежда релето(аз нямам такова ти имаш :) )никога не съм имал и не знам как изглежда. Моля някой колега да помогне със снимка на релето :) кабелите съм ги намерил копче имам благодарение на колегата Buxalkata :bowdown: , но реле нямам ;(

mitaka_111
03-09-2009, 14:02
в КАЗАНЛЪК сам си,,,аи наздраве на вси4ки:crazy:

rumenti77
03-09-2009, 17:06
в КАЗАНЛЪК сам си,,,аи наздраве на вси4ки:crazy:

E оти така:question:Наздраве.

toki4a
04-09-2009, 07:38
E оти така:question:Наздраве.

бас лова ,че когато е проговорил първата му дума е била
НАЗДРАВЕ:wow:
аиииииииииииииииии нааздравееее:drinking:снощти така се очистих че непомна как ме е прибрал т с ..а:gay[1]:

mitaka_111
04-09-2009, 16:00
бас лова ,че когато е проговорил първата му дума е била
НАЗДРАВЕ:wow:
аиииииииииииииииии нааздравееее:drinking:снощти така се очистих че непомна как ме е прибрал т с ..а:gay[1]:
близко си ама парвата е РАКИЯ:bounce8:

MUROMAN
04-09-2009, 19:27
Трактори и багериии орат и жънат в главите ви пияни момци.
:roll2:

toki4a
05-09-2009, 07:44
Трактори и багериии орат и жънат в главите ви пияни момци.
:roll2:

постооооооояннноо:th_up:

---------- Post added at 04:44 ---------- Previous post was at 04:40 ----------

ама и ти си близко :shoot:ама да беше добавил и ..гроздоваа..:::tooth::idea2:

mitaka_111
05-09-2009, 17:40
постооооооояннноо:th_up:

---------- Post added at 04:44 ---------- Previous post was at 04:40 ----------

ама и ти си близко :shoot:ама да беше добавил и ..гроздоваа..:::tooth::idea2:
иииии,,ииииии,кои го казва,,,ГОСПОДИ СЛЕЗ И СИ ПРЕБИРИ ВЕРСИИТЕ:cheers::drunk:

toki4a
06-09-2009, 10:13
иииии,,ииииии,кои го казва,,,ГОСПОДИ СЛЕЗ И СИ ПРЕБИРИ ВЕРСИИТЕ:cheers::drunk:

:grandpa::grandpa:

Furious 155
06-09-2009, 22:19
абе напоследък загрява тая моята убавица, в града все е над 90 стрелката, даже понякога и 2мм след 90 на показание... днес чистих от налепи казанчето за антифриз и подмених 1л. от антифриза, така да се каже! Обаче си е пак тая... преди не беше така... с пуснато парно днес почти не минаваше 90, но като го спрях и пак си седи там след 90 стрелката. Ще трябва промиване май на системата, ако остатъци от маслото отпреди са се налепили по новия ми радиатор. Двете степени на перката се пускат и спират нормално, уж!

toki4a
08-09-2009, 07:33
абе напоследък загрява тая моята убавица, в града все е над 90 стрелката, даже понякога и 2мм след 90 на показание... днес чистих от налепи казанчето за антифриз и подмених 1л. от антифриза, така да се каже! Обаче си е пак тая... преди не беше така... с пуснато парно днес почти не минаваше 90, но като го спрях и пак си седи там след 90 стрелката. Ще трябва промиване май на системата, ако остатъци от маслото отпреди са се налепили по новия ми радиатор. Двете степени на перката се пускат и спират нормално, уж!

да не си почнал да я караш с 40 градско ?? от там щте е да е проблемаа:Bolt::flirt: щтом се включват перките нема се занимаваш с глупости само гасс:Bolt:

Бобби
08-09-2009, 15:11
трябва да се преквалифицирам в автоджамбазин.....четвърта кола продадох тази година:flirt:....а било застой, криза...пълни глупости....цената определя пазара:hmm:

Xman
08-09-2009, 15:55
трябва да се преквалифицирам в автоджамбазин.....четвърта кола продадох тази година:flirt:....а било застой, криза...пълни глупости....цената определя пазара:hmm:
Кажи как ги правиш тия работи, че аз 2 имам за продаване...а за джамбазин се имам уж:flirt:

VFTI
08-09-2009, 15:58
Е как ...за по 800лв. как няма да ги продаде:tooth:

Таа ако и ти искаш да продадеш алфата за 800лв. още тази вечер ти нося парите:tooth::tooth:

Абе той Бобби е баровец...яко кинти върти:evil::beer::beer:

thecleaner
08-09-2009, 16:07
Айде некои да не спи две три вечери глейте кво става http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=120933477&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=ru&pageNumber=2

vaklinator
08-09-2009, 16:18
Митака е в бокса. Съдра му се каиша на печицата и с на бат Венци въжето....тутууууут. Най-икономичния дизел - с въже.
Венци обади се някой път като минаваш покрай мен. Поне да се видим и да ти върна въжето.

Furious 155
08-09-2009, 18:26
Айде некои да не спи две три вечери глейте кво става http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=120933477&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=ru&pageNumber=2

тая са и сложили "тунинг" крило от Стелта, който свалиха сърбите ;). Добре изглежда за цената си!

VFTI
08-09-2009, 18:53
Митака е в бокса. Съдра му се каиша на печицата и с на бат Венци въжето....тутууууут. Най-икономичния дизел - с въже.
Венци обади се някой път като минаваш покрай мен. Поне да се видим и да ти върна въжето.

Ееее добре е влязло в употреба :):):) Аз бях го прежалил...Нали твоето го протрих тааа да ти го оставя подарък това :tooth:

Иначе от колко часа си на работа...Мога да мина някоя сутрин да си побъбрим...Живея супер наблизо:):) И миналия път те чух като ми извика ама много бързах:beer::beer:

MUROMAN
08-09-2009, 18:56
Ееее добре е влязло в употреба :):):) Аз бях го прежалил...Нали твоето го протрих тааа да ти го оставя подарък това :tooth:

Иначе от колко часа си на работа...Мога да мина някоя сутрин да си побъбрим...Живея супер наблизо:):) И миналия път те чух като ми извика ама много бързах:beer::beer:

Абе как чувате от свръхзвуковата вълна коята създава легендата??? :hmm::flirt::tooth::Bolt:

Xman
08-09-2009, 19:09
Е как ...за по 800лв. как няма да ги продаде:tooth:

Таа ако и ти искаш да продадеш алфата за 800лв. още тази вечер ти нося парите:tooth::tooth:

Абе той Бобби е баровец...яко кинти върти:evil::beer::beer:
...за 800лв. и завойче покрай нея не давам..:smackbum:

VFTI
08-09-2009, 19:16
Абе как чувате от свръхзвуковата вълна коята създава легендата??? :hmm::flirt::tooth::Bolt:

Имам специален звуков усилвател със сателитна връзка който предава в купето:tooth::tooth: Иначе аз не карах бързо...с 280км. минах...тъкмо ръгах 4та:Bolt:

Аз за 800лв. изобщо доближаване в града в който се намира не давам:flirt:

mitaka_111
08-09-2009, 19:33
еи ГАВРО ТАКВАС,,изказал сам ти хиляди благодарности в раздела на сре6тите,6а са пии много ракия брат ммммм:drunk:

MUROMAN
08-09-2009, 19:36
еи ГАВРО ТАКВАС,,изказал сам ти хиляди благодарности в раздела на сре6тите,6а са пии много ракия брат ммммм:drunk:

той не пие ракия,само кола и фанта. :tooth:

mitaka_111
08-09-2009, 20:56
той не пие ракия,само кола и фанта. :tooth:
4ак и аз повярвах:tooth:

DJ
08-09-2009, 22:40
Здравейте колеги
Бесен съм току що се прибирам от вън(вали адски гадно) .И както си карах реших да се убедя за пореден път че предните ми почти ножи гуми не държат нищо(гумите са Тигър Прима, никога не си вземайте такива гуми)и на един завой опитах да обърна рязко дори с малко газ и тя тръгна направо...........върнах гаста и спирачки и вс. е ок(по точно не е ок разбрах за пореден път че не ми държат гумите)продължих да си карам и вече почти стигнал в къщи реших да изпробвам галошите как спират. Със скорост 50-60км/ч натиснах до долу и колата спря учудващо добре(чак се изненадах)дори почти не провлачи, викам си "...супер поне спират..." и подадох повечко обороти за да потегля с въртене на гуми, завъртях гуми и се чу едно изтропване отпред в дясно(поне така си мисля)и колата на ниски обороти започна цялата да вибрира и да се тресе, стана и по шумна, предполагам съм скъсал някое тампонче или нещо от сорта незнам, огледах колата в тъмницата отвън сега не видях нищо нередно.........направо съм бесен:brickwall
Пропуснах да кажа колата се движи и си включва скоростите нормално...

Някакви идеи????

mitaka_111
09-09-2009, 01:19
Здравейте колеги
Бесен съм току що се прибирам от вън(вали адски гадно) .И както си карах реших да се убедя за пореден път че предните ми почти ножи гуми не държат нищо(гумите са Тигър Прима, никога не си вземайте такива гуми)и на един завой опитах да обърна рязко дори с малко газ и тя тръгна направо...........върнах гаста и спирачки и вс. е ок(по точно не е ок разбрах за пореден път че не ми държат гумите)продължих да си карам и вече почти стигнал в къщи реших да изпробвам галошите как спират. Със скорост 50-60км/ч натиснах до долу и колата спря учудващо добре(чак се изненадах)дори почти не провлачи, викам си "...супер поне спират..." и подадох повечко обороти за да потегля с въртене на гуми, завъртях гуми и се чу едно изтропване отпред в дясно(поне така си мисля)и колата на ниски обороти започна цялата да вибрира и да се тресе, стана и по шумна, предполагам съм скъсал някое тампонче или нещо от сорта незнам, огледах колата в тъмницата отвън сега не видях нищо нередно.........направо съм бесен:brickwall
Пропуснах да кажа колата се движи и си включва скоростите нормално...

Някакви идеи????
ади бре даите някакав акъл на малкото ми брат4е,,да не му давам аз,4е 6а го разваля мом4ето:smile:

---------- Post added at 00:56 ---------- Previous post was at 00:48 ----------

ееееииии ТОКИ4 предизвиквам та брат,,на твоя или на моя територия,,6а играим тенис на маса-американски спорт брат,,сас 6еикова стъпка,,на оверлог или по на6ему,,как го сака6 приятелю мои,,,,,,,,,,,,,,я люблю тебя,,,наздарове

---------- Post added at 01:12 ---------- Previous post was at 00:56 ----------

колеги изкам да се сваржа с колегата MILIKO,кара 2,5 тд като мен и е от моя краи пробвах да му пи6а ама сам сгафил не6то,FURIOS ако има6 желание удари едно рамо,,знам 4е ми се сарди6 като ти кажа ГРАДЦКИ ама кво да напрая като е таи,,,а са са сетих ве4е не сме,ли4ната ми карта е от БАНКЯ,,аи одари едно рамо,познава6 ли са с него,,на сре6ти не идва,,ама е активен в форума

---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:12 ----------

не мога са опраам с тез ли4ните смс,колегата MITAKA CZ ми писа 4е вместо да му пратя л.с. сам пратил за нередности,затуи помагаите

Furious 155
09-09-2009, 01:32
@DJ - преполагам някой тампон към мотора или скоростите си отива и затова е станало така - споко не е сериозно, особенно щом колата си е в движение!

@mitaka_111 - що да се сърдя бе - реално сме си градски ;). Само не разбрах какъв вид помощ искаш - не можеш лично да му изпратиш ли?

mitaka_111
09-09-2009, 01:38
@DJ - преполагам някой тампон към мотора или скоростите си отива и затова е станало така - споко не е сериозно, особенно щом колата си е в движение!

@mitaka_111 - що да се сърдя бе - реално сме си градски ;). Само не разбрах какъв вид помощ искаш - не можеш лично да му изпратиш ли?
пробвах градски но митака cz ми изпрати ли4но 4е сам сгафил не6то,вместу да му пратя сам пратил за нередности

DJ
09-09-2009, 10:08

Току що се връщам от майстора и се скъсал един болт (или се е развил и паднал) на тампона на скоростите. Иначе тампоните са ми на има, няма 15 000км. Дано се размине с най-малкото че сега не ми се дават пари за това.

ПП: започнал съм да я разкрасявам и да премахвам външните забележки :BBQ:

venko
09-09-2009, 18:11
Kолеги имам едно питане.При ускорение се чува неприятния шум от работата на веригата.Да не би да е разхлабена и да трябва да се затяга.

Furious 155
09-09-2009, 19:33
Kолеги имам едно питане.При ускорение се чува неприятния шум от работата на веригата.Да не би да е разхлабена и да трябва да се затяга.
дали не е каре??? как разбираш че е верига, като си вътре в колата и затворен преден капак? Веригата обикновено се чува на студен мотор и на празен ход, когато е хлабава.

mitaka_111
09-09-2009, 21:00
Току що се връщам от майстора и се скъсал един болт (или се е развил и паднал) на тампона на скоростите. Иначе тампоните са ми на има, няма 15 000км. Дано се размине с най-малкото че сега не ми се дават пари за това.

ПП: започнал съм да я разкрасявам и да премахвам външните забележки :BBQ:
аз за два дена дадох 230 лв за лагер и ремак,,така е като караш алфа братле,затуи се хваштаи на две работи

venko
09-09-2009, 23:22
дали не е каре??? как разбираш че е верига, като си вътре в колата и затворен преден капак? Веригата обикновено се чува на студен мотор и на празен ход, когато е хлабава.
Мислех че е веригата ,защото главно се чува при ускорение на студен мотор.На празен ход много слабо се чува.Като загрее се чува много по-слабо.

DJ
10-09-2009, 08:36
аз за два дена дадох 230 лв за лагер и ремак,,така е като караш алфа братле,затуи се хваштаи на две работи

Здрасти батко :)
Оказа се некадъррен майстор(за кой ли път:pain:), та беше се отвил и паднал болта на тампона на скоростите,а двигателя беше опрял в полуоските. та един нов болт добре стегнат и сега колата е по добре от преди. иглежда че предишния не е бил добре завит от самото начало. Та този ремонт можете ли да се представите че мина без пари :). А като се сетя какъв съм профан майстора можеше да ми вземе луди пари и да ми каже супер много поразии..........:depressed: , но човека ми е приятел и е супер точен за което му благодаря тук, макар че нито има Алфа нито чете форума :)

ПП: Сега продължаваме с външния вид и за Итал Фест се надявам да съм доста по лъскав от обикновенно ;)

mitaka_111
10-09-2009, 20:13
Здрасти батко :)
Оказа се некадъррен майстор(за кой ли път:pain:), та беше се отвил и паднал болта на тампона на скоростите,а двигателя беше опрял в полуоските. та един нов болт добре стегнат и сега колата е по добре от преди. иглежда че предишния не е бил добре завит от самото начало. Та този ремонт можете ли да се представите че мина без пари :). А като се сетя какъв съм профан майстора можеше да ми вземе луди пари и да ми каже супер много поразии..........:depressed: , но човека ми е приятел и е супер точен за което му благодаря тук, макар че нито има Алфа нито чете форума :)

ПП: Сега продължаваме с външния вид и за Итал Фест се надявам да съм доста по лъскав от обикновенно ;)
а кога е итал феста,,накои знае ли

1239
10-09-2009, 22:35
а кога е итал феста,,накои знае ли

Снощи се зачетох в темата "Италфест 2009" и като дата - 03.10 е споменавана само, но място няма оточнено все още.

DJ
11-09-2009, 14:11
Снощи се зачетох в темата "Италфест 2009" и като дата - 03.10 е споменавана само, но място няма оточнено все още.

Да датата е 03.11.2009 обаче мястото още не се знае :torch:

millko
11-09-2009, 14:16
ади бре даите някакав акъл на малкото ми брат4е,,да не му давам аз,4е 6а го разваля мом4ето:smile:

---------- Post added at 00:56 ---------- Previous post was at 00:48 ----------

ееееииии ТОКИ4 предизвиквам та брат,,на твоя или на моя територия,,6а играим тенис на маса-американски спорт брат,,сас 6еикова стъпка,,на оверлог или по на6ему,,как го сака6 приятелю мои,,,,,,,,,,,,,,я люблю тебя,,,наздарове

---------- Post added at 01:12 ---------- Previous post was at 00:56 ----------

колеги изкам да се сваржа с колегата MILIKO,кара 2,5 тд като мен и е от моя краи пробвах да му пи6а ама сам сгафил не6то,FURIOS ако има6 желание удари едно рамо,,знам 4е ми се сарди6 като ти кажа ГРАДЦКИ ама кво да напрая като е таи,,,а са са сетих ве4е не сме,ли4ната ми карта е от БАНКЯ,,аи одари едно рамо,познава6 ли са с него,,на сре6ти не идва,,ама е активен в форума

---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:12 ----------

не мога са опраам с тез ли4ните смс,колегата MITAKA CZ ми писа 4е вместо да му пратя л.с. сам пратил за нередности,затуи помагаите

Да не би да търсиш мен?:waving:

mitaka_111
11-09-2009, 19:55
Да не би да търсиш мен?:waving:
да бе ееиии еврика,пи6и ми на ли4но,ина4е не се оправям

toki4a
11-09-2009, 22:19
да бе ееиии еврика,пи6и ми на ли4но,ина4е не се оправям

кат ти донеса малко ракияя шъ фанеш правия път ти не мое се управял .. ти ли бре ч по оправен човек не сам срещтал :cheers::cheers::cheers::cheers:

наздраве на сичкото кибик у Софето:cheers:

---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

имам 2 3 коли оправям ги и пала чернотоо към Банкя:busted_cop::-D:asthanos:

mitaka_111
12-09-2009, 00:06
кат ти донеса малко ракияя шъ фанеш правия път ти не мое се управял .. ти ли бре ч по оправен човек не сам срещтал :cheers::cheers::cheers::cheers:

наздраве на сичкото кибик у Софето:cheers:

---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

имам 2 3 коли оправям ги и пала чернотоо към Банкя:busted_cop::-D:asthanos: ади дя,,праи го по барже,,ако видиж зора викаи мя,,с метлата 6а ги даня,,ама да е металик боята,,ако няма6 такваз,аз произвеждам,,,,,ракия+мастика+вино еи ти металик,,а за цвят бира,,,става да си ебе,,,,уууууууу 4аи 4и свят ми са зави като я написах таз пропорция

Buxalkata
12-09-2009, 05:06
HELP - вече съм малко безработен ... ако има някой някакви предложения да свирка ще съм много благодарен да 4уя някоя и друга оферта .... обедих се ,че има криза .... :-(

rumenti77
13-09-2009, 21:05
HELP - вече съм малко безработен ... ако има някой някакви предложения да свирка ще съм много благодарен да 4уя някоя и друга оферта .... обедих се ,че има криза .... :-(

Пожелавам ти да си намериш по скоро работа,че знам колко е лошо да си безработен.
Аз си търся дебитомер за проба да видя дали ми дава той ядове или е нещо друго.

155_8000rpm
13-09-2009, 21:44
Пожелавам ти да си намериш по скоро работа,че знам колко е лошо да си безработен.
Аз си търся дебитомер за проба да видя дали ми дава той ядове или е нещо друго.
Румба аз имам дебитомер,моят стар дефакто...едни "майстори" ми казаха,че е заминал и го смених,ама се оказа,че не е от него...та сега си стои от година и половина и прашасва само...
Ако имаш път насам или някой друг идва към пловдив ще ти го дам да го пробваш,ако ти върши работа-твой е...

WhitePower
13-09-2009, 23:29
криза винаги е имало просто сега се извиняват със нея ;)

пиши лично какво си бачкал и какво можеш ако мога да ударя едно рамо

MUROMAN
13-09-2009, 23:44
криза винаги е имало просто сега се извиняват със нея ;)

пиши лично какво си бачкал и какво можеш ако мога да ударя едно рамо

Сори Теди за загубата на работата ,ти си оправно момче и ще намериш нещо .

Орлине удари едно рамо да взема един телефон от Глобалеца ,но без да имам 2 годишен договор.
Лоялен абонат съм от 7 години дагоба.:punk:

Da_Fuse
14-09-2009, 10:03
Колеги, за да не отварям нова тема във вашия раздел ще попитам тук. Тъй като в раздел "класически модели" не сме много тези с маслени радиатори на двигателя искам да попитам тези от вас, които имат такъв на своята 155-ца при какви условия горе долу отваря масления термостат? Значи да поясня какво се случва при мен, който от скоро имам кола с охлаждане на маслото. След кръгче от 10-15 минути снощи с малко настъпване, радиатор-а е напълно студен, водата е загряла пуснала е перката охлажда, но маслото не циркулира през радиатор-а - нормално ли е това? По книга тгермостата отваря на 80-82 градуса, но се замислих че маслото все пак по-трудно вдига температура, а и при този алуминиев картер с оребряване от всички страни, можеби маслото в хладното и мокро време се е охлажда вътре в него... Възможно ли е това и при какви условия би трябвало според вас да се отвори термостата? Предварително благодаря за отговорите! :drunk:

WhitePower
14-09-2009, 10:06
Колеги, за да не отварям нова тема във вашия раздел ще попитам тук. Тъй като в раздел "класически модели" не сме много тези с маслени радиатори на двигателя искам да попитам тези от вас, които имат такъв на своята 155-ца при какви условия горе долу отваря масления термостат? Значи да поясня какво се случва при мен, който от скоро имам кола с охлаждане на маслото. След кръгче от 10-15 минути снощи с малко настъпване, радиатор-а е напълно студен, водата е загряла пуснала е перката охлажда, но маслото не циркулира през радиатор-а - нормално ли е това? По книга тгермостата отваря на 80-82 градуса, но се замислих че маслото все пак по-трудно вдига температура, а и при този алуминиев картер с оребряване от всички страни, можеби маслото в хладното и мокро време се е охлажда вътре в него... Възможно ли е това и при какви условия би трябвало според вас да се отвори термостат-а? Предварително благодаря за отговорите! :drunk:

нормално е , маслото винаги загрява много по бавно от водата
трябва му много време и 80 градуса на маслото за да отвори термостата на маслото да пусне към радиатора
демек здрава жека и яка ръчка

WhitePower
14-09-2009, 10:40

Орлине удари едно рамо да взема един телефон от Глобалеца ,но без да имам 2 годишен договор.

с едногодишен става ли ;)

WhitePower
14-09-2009, 10:40

с едногодишен става ли ;)

Da_Fuse
14-09-2009, 10:54
Щом казваш сигурно е така. Аз изхождам от притеснението ми, че този турбо агрегат би трябвало по-бързо да вдига темперетура на маслото, защото минава през втулката на турбото където му става лошо на маслото от въртене(става въпрос за от порядъка на 80000-100000 оборот-а)... Та за това ми беше въпрос-а, дали да се притеснявам, защото като се опитах да пипна след кръгчето, стойката на масления филтър, там от където излизат маркучите за маслото пращеше от жега. И се попритесних, защото си викам нали този радиатор е за това - да охлажда маслото. Тялото на масления термостат не можеш да го пипнеш от жега пък масло до радиатора не ходи, а да си кажа в прав текст - до сега не съм имал кола с датчик за температурата на маслото и незнам колко бързо трябва да ги вдигне тези 80 градуса. :wierdo:

icedoc
14-09-2009, 10:57
нормално е , маслото винаги загрява много по бавно от водата
трябва му много време и 80 градуса на маслото за да отвори термостата на маслото да пусне към радиатора
демек здрава жека и яка ръчка
МОляте , обясни с какво по различни са тези двигатели с маслени радиатори ... че съм малко бос в тия неща . И 155 2.0 16ка с такива радиатори ли са ?
Благодаря предварително .

Furious 155
14-09-2009, 11:07
МОляте , обясни с какво по различни са тези двигатели с маслени радиатори ... че съм малко бос в тия неща . И 155 2.0 16ка с такива радиатори ли са ?
Благодаря предварително .
Разликата е там където е планката за масления филтър е хванат масления радиатор с маркучи и масления термостат е там. В книжката на 155 пише че е напълно отворен на 87 градуса на маслото. Маслен радиатор имат 155 2.6 V6, 155 2.0 8v и много малко 155 1.8 8v. Радиаторът е монтиран пред десния подкалник. 155 2.0 16v има топлообменник отпред на блока, през който минава и масло и антифриз и таха се охлажда маслото, отделно че в картера има област обособена за охлаждане на маслото - в задната му част откъм купето.

koolio
14-09-2009, 12:02
Да се похваля ни в клин ни в ръкав - през уикенда направихме с приятелката ми едно пътуване до Солун, а после до Самуиловата крепост, Рупите и Мелник. Освен че ми се напълни душата от красиви гледки, с колата проблеми нямах, а разходът ми до Солун беше около 7, че и под 7/100.

icedoc
14-09-2009, 12:04
A Разхода на 1.8 и 2.0 16в нормално каране в София и извън града какъв е ?

Flame
14-09-2009, 12:18
На мен през лятото ми е 10-10,5-нормално каране до 3000 оборота-1.8 8в

WhitePower
14-09-2009, 13:27
На мен през лятото ми е 10-10,5-нормално каране до 3000 оборота-1.8 8в
мале мале аз съм си 16 константа градско извън все 16
ма аз карам все на пълната гас

icedoc
14-09-2009, 16:02
мале мале аз съм си 16 константа градско извън все 16
ма аз карам все на пълната гас
не ме плашете моляви се , тамън съм се навил на една 2.0 16 в .... ами над 10-11 вече мисе струва че няма да мода се се справям ...

WhitePower
14-09-2009, 17:48
не ме плашете моляви се , тамън съм се навил на една 2.0 16 в .... ами над 10-11 вече мисе струва че няма да мода се се справям ...
това зависи от задкормилното , жената като я кара дава 7.9 извънградско със 130 км , а аз давам 9.8 ама при мене със 130 само ведъж я карах

icedoc
14-09-2009, 18:55
интересува ме градски разход в София , да речеме до 3000 оборота . И ако може дайте съвет кво да гледам като купувам, къде са и слабите места ?

Flame
14-09-2009, 19:43
Ми ако е читава колата,до към литър отгоре на мене,за зимата,го удрям до към 11.Обачеее,лично аз като имам повече бензин и няма как да не я настъпя няколко пъти до към 5-6000 оборота-първа,втора.

koolio
14-09-2009, 20:26
Ми ако е читава колата,до към литър отгоре на мене,за зимата,го удрям до към 11.Обачеее,лично аз като имам повече бензин и няма как да не я настъпя няколко пъти до към 5-6000 оборота-първа,втора.

Колега, какъв ти е обичайният маршрут? Щото аз при ежедневно Младост 3 - Семинарията само веднъж съм смъквал до 11.5 и то пролетта и без климатик. Лятото ми даваше около 12 с климатик, а последно засичане - 12.8 без климатик, но с хубави задръствания заради ремонта в Младост.

icedoc
14-09-2009, 21:56
Другото което се чудя , сега е с 215/40/17 . но имам 14ки за зимата мился 185/70/14 нещо подобно . Дали няма да са и малки при положение че е доста ниска , с някакво окачване е но незна точно .

Flame
14-09-2009, 22:35
Значи с 1.7 разхода ми пак беше същия,като маршрута по който съм го засичал,миналото лято по 1-2-3 пъти на ден е бил Гео Милев през Люлин до Филиповци-през центъра или през Сливница,с 1.8 цата този маршрут тва лято го правя по-малко,но като цяло при еднакво каране на двете коли,до 2500-2700 оборота,спокойно 1,7-цата ми е 10-9,5.а 1.8 е 10-10,5,също така с 1.8 Гео Милев-до Ракова болница по Г.м-то с 10лв точно 50 километра,сутрин или следобед към 17:30 минавам.За зимата нямам много точни наблюдения за разхода на 1.8,просто защото не съм я карал толкова много.Сега 1.7-цата с махнат катализатор и оправена ламбда пак харчеше около 9,5(зимата много качи разхода като се прецакаха тия неща).
п.с аз си ползвам винаги когато мога неутрална.А като я юркам повече 1.8 ми харчи повече отколкото като юркам 1.7.

Da_Fuse
15-09-2009, 10:27
Някой друг с маслен радиатор да сподели по-конкретни впечатления...?:pokey:

Wolfy
15-09-2009, 12:59
Другото което се чудя , сега е с 215/40/17 . но имам 14ки за зимата мился 185/70/14 нещо подобно . Дали няма да са и малки при положение че е доста ниска , с някакво окачване е но незна точно .

Колега, моята "двойка" я карам с 175/65/14 зимата - не са й малки... Но имай предвид, че на 2.0 16V минималният размер е 15 инча...

Furious 155
15-09-2009, 15:15
Колега, моята "двойка" я карам с 175/65/14 зимата - не са й малки... Но имай предвид, че на 2.0 16V минималният размер е 15 инча...
аа една зима карах със 175 и мисля че даже са опасни! Минимум 185 да е размера, иначе според мен е неприятно управляема. Така пише и в книжката 185/60/14.

Wolfy
15-09-2009, 15:26
аа една зима карах със 175 и мисля че даже са опасни! Минимум 185 да е размера, иначе според мен е неприятно управляема. Така пише и в книжката 185/60/14.

Всеки си има стил на каране :crazy: Аз, знаейки с какви гуми съм карал, мога да отбележа, че колата не беше по-нестабилна от всяка средностатистическа буболечка със 175 като стандарт от завода... Все пак зимата връщам доста газта...

icedoc
15-09-2009, 16:43
Колата се оказа 8 клапанова ... така че мисля гумите да станат . Само едни джанти метални ще ми трябват ...

Аз си мислих че ще са и много малки и ще е много ниска , защото е с някво спортно окачване...

Wolfy
15-09-2009, 16:51
Колата се оказа 8 клапанова ... така че мисля гумите да станат . Само едни джанти метални ще ми трябват ...

Аз си мислих че ще са и много малки и ще е много ниска , защото е с някво спортно окачване...

Изпробвай джантите като сложиш една отпред и видиш дали няма да закача в спирачните апарати, въпреки че е малко вероятно щом е 8V... Както Furious 155 спомена - това са си тънки гумета и трябва да се съобразяваш с този факт... И другото - колата изглежда много смешно, особено погледната отзад със 175 ширина... :tongue:

rumenti77
15-09-2009, 17:40
Румба аз имам дебитомер,моят стар дефакто...едни "майстори" ми казаха,че е заминал и го смених,ама се оказа,че не е от него...та сега си стои от година и половина и прашасва само...
Ако имаш път насам или някой друг идва към пловдив ще ти го дам да го пробваш,ако ти върши работа-твой е...

Няма как да дойда,но все пак ти благодаря.

icedoc
15-09-2009, 17:40
Изпробвай джантите като сложиш една отпред и видиш дали няма да закача в спирачните апарати, въпреки че е малко вероятно щом е 8V... Както Furious 155 спомена - това са си тънки гумета и трябва да се съобразяваш с този факт... И другото - колата изглежда много смешно, особено погледната отзад със 175 ширина... :tongue:
Да видим дали ще я взема , мисля до края на седмицата да стане ясно ... след това ще го умувам... трябва да слезна да видя и гумите кой размер са точно ... мисля 185/70/14
Карани са на сегашната ми 75ца 5x98x14цола ... незнам точния размер на самата гума и трябва да я проверя . Иначе колата е 93та 2.0 8 клапана , свален е целия климатик :S Имате ли представа колко върви цял комплект и къде се монтира ?

Flame
15-09-2009, 18:33
И на мен ми се виждат 175 тънки,аз зимата карам само отпред с зимни 185 и си ми е екстра,отзад едни летни.Хем готино лети задницата на снега с ръчна:crazy:

icedoc
15-09-2009, 19:07
И на мен ми се виждат 175 тънки,аз зимата карам само отпред с зимни 185 и си ми е екстра,отзад едни летни.Хем готино лети задницата на снега с ръчна:crazy:
Аз на 164ката така я карах , само отпреде хубави зимни отзаде летно супер изтъркъни и се носеше все едно е със задно ...

Flame
15-09-2009, 20:05
Ооо,аз от преди 2 зими имам много хубави спомени от големия сняг и паркинга пред зала фестивална:clap:

DJ
15-09-2009, 20:36

И аз зимата карам със 175/65/14 много е смешна с тях ама тва ми е размера по книжка :bounce8:

ПП: Колеги ще ходим ли на Итал Фест????? от къде тръгва колоната да съм с нея, по точно от къде минава колоната :BBQ:

MUROMAN
15-09-2009, 21:10
Ще се ходи,ми едната колона със сигурност тръгва от СФ.Но тези неща ще се уточнят допълнително.

За зимните гуми ,аз карам с 185/65/14-ки ,4 бр зимни,но смятам за си купя 2 нови гумета за отпред така,че може да измисля добра цена за някой да му дам задните.Гумите са Malatesta и имат ужасно много грайфер.:rosso_spider:

TRENDi
15-09-2009, 21:43
...трябва да слезна да видя и гумите кой размер са точно ... мисля 185/70/14
За отзад няма проблеми с този размер(с такъв размер отзад взех колата), но отпред е възможно да закача в подкалниците при завиване.

mitaka_111
15-09-2009, 22:04
днес по сливница една 156-ица, 1,9 jtd---та гледа ме на огледалата 4е сам зад него,,и газ,,от светофар до светофар,,и пак,,,амм де ша идеш бре брат,,зат теб е ЮМЗ-2,5 тд,,без сеялката бях де

155_8000rpm
15-09-2009, 22:42
днес по сливница една 156-ица, 1,9 jtd---та гледа ме на огледалата 4е сам зад него,,и газ,,от светофар до светофар,,и пак,,,амм де ша идеш бре брат,,зат теб е ЮМЗ-2,5 тд,,без сеялката бях де
:crazy::roll2:Ай наздраве!!!

mitaka_111
15-09-2009, 22:57
:crazy::roll2:Ай наздраве!!!
мерси градско,,наздраве,,абе ти пииш ли

155_8000rpm
15-09-2009, 23:01
мерси градско,,наздраве,,абе ти пииш ли
Абе пих една ракия(по договор с продуцентите),ама толкова и сега ша лягам,че утре ще е дълъг ден,малкия нещо мрънка,сигурно ти праща много поздрави...

mitaka_111
15-09-2009, 23:17
[QUOTE=155_8000rpm;560349]Абе пих една ракия(по договор с продуцентите),ама толкова и сега ша лягам,че утре ще е дълъг ден,малкия нещо мрънка,сигурно ти праща много поздрави...[/QUOT и как да не си налеия оште една ракия,,штом малкия е загрижен за мен:bounce8:

Buxalkata
16-09-2009, 01:11
:respect::clap::metal::respect: Митак ти си фен ... спор няма ...

VFTI
16-09-2009, 02:24
Докладваха ми че в Аутобилд в предния брой за Италфеста моята кола била в кадър:afro::afro: Тааа защо никой нищо не спомена...тцтцт а аз пропуснах да си го купя...

Сега ще търся да се сдобия...така чест да бъде указана на Легендата:afro::afro:

DJ
16-09-2009, 08:34
Докладваха ми че в Аутобилд в предния брой за Италфеста моята кола била в кадър:afro::afro: Тааа защо никой нищо не спомена...тцтцт а аз пропуснах да си го купя...

Сега ще търся да се сдобия...така чест да бъде указана на Легендата:afro::afro:
Ако имаш впредвид броя за Трак Дея да има те сниман зад на Дригата 145-цата точно. Аз се очудих че не си се похвалил тук, а ти не си знаел :punk: . А иначе на Итал фест ще си почти домакин надявам се дани водиш :torch:

VFTI
16-09-2009, 11:11
Ооооо я прати една снимка да видя как изглежда...тцтцт 1 брой да пропусна и да ме има в него:goodnight::goodnight:

Иначе ще съм домакин ама не съм ходил до там никога:spell: Тааа малко ще е съмнително моето домакинство :):)

А ако не се сдобия с този брой на АутоБилд да знаеш че на италфеста ще го загубиш:torch:

thecleaner
16-09-2009, 11:22
Ооооо я прати една снимка да видя как изглежда...тцтцт 1 брой да пропусна и да ме има в него:goodnight::goodnight:

Иначе ще съм домакин ама не съм ходил до там никога:spell: Тааа малко ще е съмнително моето домакинство :):)

А ако не се сдобия с този брой на АутоБилд да знаеш че на италфеста ще го загубиш:torch:

Продавам Аутобилд брой 35 :knock::knock::knock: бутилка джин савой 0,7л и фанта лимон 2,0л.

VFTI
16-09-2009, 11:25
Продавам Аутобилд брой 35 :knock::knock::knock: бутилка джин савой 0,7л и фанта лимон 2,0л.

2броя БЕКС + пържени картофки(те са ми малко по сложни ) и си стискаме ръцете!

Днес ще мина и ще оставя 2 броя за теб и Явор...

Очаквам в кратки срокове и пратката да е там:punk:

ЕДИТ: Сигурно ще се стоплят, ама тъкмо да не се разболеете :)

thecleaner
16-09-2009, 11:32
2броя БЕКС + пържени картофки(те са ми малко по сложни ) и си стискаме ръцете!

Днес ще мина и ще оставя 2 броя за теб и Явор...

Очаквам в кратки срокове и пратката да е там:punk:

Хммммммм часът за срещата е 12.30, мястото е известно, пратката ще ти е там, фуража(картофките) си ги спести, наблегни на Бексчетата т.е.увеличи броя им.

VFTI
16-09-2009, 11:37
2бр. за работещите там + 2броя за хората с пратката+ още 2 броя след получаването на пратката...Без повече пазарлъци..

Часът на срещата 12.31ч. и 30секунди.

thecleaner
16-09-2009, 11:41
2бр. за работещите там + 2броя за хората с пратката+ още 2 броя след получаването на пратката...Без повече пазарлъци..

Часът на срещата 12.31ч. и 30секунди.

Имаме сделка уважаеми дами и господа. :knock:

MUROMAN
16-09-2009, 12:13
Пууу късно ви чета за срещатата иначе и аз щях да пиина 1 бирок. И аз го имама този брой на Ауто билда ,значи и аз намазвам бироци и картофки.:firstprize:

Някой да има идея, защо толкова мирише около колата ми на бензин да не се просмуква и да изтича от някъде ???

Furious 155
16-09-2009, 15:23
Някой да има идея, защо толкова мирише около колата ми на бензин да не се просмуква и да изтича от някъде ???

споко и моята намирисва....на изгорял ли ти мирише или суров? или и двете ;)

Flame
16-09-2009, 17:33
Добре бе и мойта се разсмърдя преди около седмица,някъде от долу,ма сега не ми е понамирисвала:idea:. А на 1.7-цата смърди яко на бензин от мотора,някъде под дебитомера и колектора,някви идеи?

mitaka_111
16-09-2009, 18:20
:respect::clap::metal::respect: Митак ти си фен ... спор няма ...
баце,,стоят ли ти предните тонколонки от предната АЛФА,,4е моите ги пръснах

toki4a
16-09-2009, 23:21
баце,,стоят ли ти предните тонколонки от предната АЛФА,,4е моите ги пръснах

ас мисля че имах едни такива държа ги в избата до бурето с ракияя .........кое избираш??:spell::bowdown:

---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:14 ----------

Пууу късно ви чета за срещатата иначе и аз щях да пиина 1 бирок. И аз го имама този брой на Ауто билда ,значи и аз намазвам бироци и картофки.:firstprize:

сложйи и гасс:bowdown:;)
виж да не тече от некаде 1! макар че моията покраи капачката за резервоара винаги ми е мирисалана бензин

---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:18 ----------

Добре бе и мойта се разсмърдя преди около седмица,някъде от долу,ма сега не ми е понамирисвала:idea:. А на 1.7-цата смърди яко на бензин от мотора,някъде под дебитомера и колектора,някви идеи?

виж си маркуча които вращта бензина в резервоара

mitaka_111
16-09-2009, 23:25
ас мисля че имах едни такива държа ги в избата до бурето с ракияя .........кое избираш??:spell::bowdown:

---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:14 ----------

сложйи и гасс:bowdown:;)
виж да не тече от некаде 1! макар че моията покраи капачката за резервоара винаги ми е мирисалана бензин

---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:18 ----------

виж си маркуча които вращта бензина в резервоара
еи гавро таквас,,кога ша идваш

toki4a
16-09-2009, 23:27
еи гавро таквас,,кога ша идваш

тези днииииииииии мисля да пооонаминем с вегата;)
имаш ли достатъчно ракия?????:punk:;)

piticar
17-09-2009, 09:59
Марияне отпред дясно над генерацията има две маркучета те се пукат от топлината и от там тече бензин.Взимаи спешни мерки за да не се случи беля.

pacho_kardana
17-09-2009, 14:22

А какъв цвят беше 156цата?

mitaka_111
17-09-2009, 17:16
А какъв цвят беше 156цата?
маи като твоята :tongue:но не знам,нито номер помня ,,простосамо на ваншно,,ама цвета беше готин

---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 17:14 ----------

тези днииииииииии мисля да пооонаминем с вегата;)
имаш ли достатъчно ракия?????:punk:;)
отивам да бера сливи,,дано ферментират докат доеете:bounce8:

toki4a
18-09-2009, 07:34
маи като твоята :tongue:но не знам,нито номер помня ,,простосамо на ваншно,,ама цвета беше готин

---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 17:14 ----------

отивам да бера сливи,,дано ферментират докат доеете:bounce8:

:prescription:мое и се наложй и , да палиш огиннн до буретоо:pfbbt:;)

mitaka_111
18-09-2009, 21:18
:prescription:мое и се наложй и , да палиш огиннн до буретоо:pfbbt:;)
ша ти дам аз едни огништа на теб,,аз не моа се отарва от тез винарки,,тои за огниови си мисли:meeting:маитапа на страна братле ДИЗЕЛЯКА или маисторите,,не знам кои но ме нервят,пак сам в бокса,,от половин година влизам в сервиз за едно и сашто нешто,и наливам пари за бог-да прости

toki4a
18-09-2009, 23:59
ша ти дам аз едни огништа на теб,,аз не моа се отарва от тез винарки,,тои за огниови си мисли:meeting:маитапа на страна братле ДИЗЕЛЯКА или маисторите,,не знам кои но ме нервят,пак сам в бокса,,от половин година влизам в сервиз за едно и сашто нешто,и наливам пари за бог-да прости

ми то е срамота брее ,. не моеш ли да биеш брее??

---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:57 ----------

докарваи го в Пазарджик да го упраим :chair:

MUROMAN
20-09-2009, 18:45
Токич ,Митака пристигна ли при тебе бре ?
Внимавайте да не се напиете.:tongue2:

DJ
20-09-2009, 22:18
Колеги нека се похваля,
вече си има халогени :bouncing_smiley: , значи всичко е вързано, нови крушки, копчето е поставено(благодарности на колегата Buxalkata), остава ми само реле :censored:, той MUROMAN щеше да ми търси ама :shutup: . Та ако някой има нека сподели и ще го купя:bouncing_smiley:

ПП: Хубаво е ако си намеря реле някой да ми каже къде точно да го поставя :eat:

TRENDi
20-09-2009, 22:25
Постави го тук:
П.С. Стандартно реле с 5 крачета, но 30А.

Furious 155
20-09-2009, 23:11
абе ако някой скоро навестява dani_ku4eto - ако може вземете една кора за под багажника с крепежните й елементи! Ще се черпи - то е ясно!

rumenti77
21-09-2009, 12:50
абе ако някой скоро навестява dani_ku4eto - ако може вземете една кора за под багажника с крепежните й елементи! Ще се черпи - то е ясно!

Аз мисля да го посетя(тази седмица) и ще ти взема.Тъкмо имам да ти връщам едно въже.

pacho_kardana
21-09-2009, 13:01

Тази ли беше 156цата :spiteful: 29709 Не подценявам дизела (голям фен съм му) просто чук как работи и си помислих че е от 8в-тата и реших да видим коя е по-бързичка ;)

Wolfy
21-09-2009, 14:45
Колеги, да ви се похваля какво си спретнахме в Дупница в неделя: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=39258

Много лачени Легенди има из града и все червени :wub:

Furious 155
21-09-2009, 15:36
Колеги, да ви се похваля какво си спретнахме в Дупница в неделя: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=39258

БРАВО!!!:clap::clap::clap: Супер среща сте си направили! Вярно много россо алфи има :)! Специално тази червената с черните джанти и емблемата на предния капак, редовно съм я засичал като пътувам за Благоевград на дупнишките автокъщи!:spiteful:
:respect:

---------- Post added at 15:36 ---------- Previous post was at 15:34 ----------

Аз мисля да го посетя(тази седмица) и ще ти взема.Тъкмо имам да ти връщам едно въже.
Супер - ще съм благодарен, пиши едно ЛС като има развитие по случая - 10лв трябва да е кората с крепежните елементи - надявам се няма да е проблем да ги платиш, аз после ще те обезщетя :)

MUROMAN
21-09-2009, 15:42
остава ми само реле :censored:, той MUROMAN щеше да ми търси ама :shutup: . Та ако някой има нека сподели и ще го купя:bouncing_smiley:
:

Ми ,ако ме светнете как изглежда може и да намеря.

toki4a
21-09-2009, 15:49
Токич ,Митака пристигна ли при тебе бре ?
Внимавайте да не се напиете.:tongue2:

тои че доиде доиде ,че се и наказахме подобаващто :drinking:

само низнам щто така сте го изпратили без една стотинка брее,то е бая гадно така се можеше да саберете по некои левв деееба:Suicide:

благодаря не ВАКЛИНАТОРА;) жив и здрав да си моии:clap:

MUROMAN
21-09-2009, 15:49
Бях споделип колеги,че мирише около колата много на бензин. Колегата Пепи *Piticar* ме посъветва ,че може да е от някой от маркучите за бензина.Да е пробит и ли да е напукан от старост.
Да вчера купих 1 метър маркуч ,бензино устойчив и смених едно парче.Размера му се води 8-ца.Купирх 1 метър /Semperit/от един магазин на Симеон за 7 лв на метър.
Другите просто не виждам как ще се сменят ,ако не махна половината мотор.
Възползвах се от това ,че вече съм се умазал достатъчно и подмених и доста скоби по колата ,че тия дето само се щтракат са пълен отврат. За сега това маркуче поне няма да тече ,надявам се вече и да не мирише на бензин.

Прилагам снимка на маркучето което подмених.

Бобби
21-09-2009, 16:15
тои че доиде доиде ,че се и наказахме подобаващто :drinking:

само низнам щто така сте го изпратили без една стотинка брее,то е бая гадно така се можеше да саберете по некои левв деееба:Suicide:

благодаря не ВАКЛИНАТОРА;) жив и здрав да си моии:clap:
Да....тъпо се получи...но така и не стана дума да се бръкнем за по 5лв. от човек, за да пътува по спокойно момчето:frown:

MUROMAN
21-09-2009, 16:24
само низнам щто така сте го изпратили без една стотинка брее,то е бая гадно така се можеше да саберете по некои левв деееба

eми нищо не знаехме по въпроса,можеше естествено да ударим едно рамо,но той не е споделил.

icedoc
21-09-2009, 23:57

В Неделя ходих на Седемте Рилски езера ... минах през дупница но много рано и съм ви изпуснал :)

VFTI
23-09-2009, 15:35
Помощ строших ск. кутия...
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=39271&page=2

Някой да каже...доколкото прочетох няма проблем да си сложа ск,. кутия от 1.8 8В, ОБАЧЕ съединителя(моя си е нов и дадох маса пари) дали ще пасне?? В другата тема също имам доста въпроси...

The_Game
23-09-2009, 18:57

Някой да каже...доколкото прочетох няма проблем да си сложа ск,. кутия от 1.8 8В, ОБАЧЕ съединителя(моя си е нов и дадох маса пари) дали ще пасне?? В другата тема също имам доста въпроси...

Скапана работа. Тия диференциали се трошат като солети. Дано попаднеш на читава ск. кутия :arrow:

TRENDi
23-09-2009, 19:27

+1 :spoko:

Феродовият диск на 2-ката май беше по-голям, притискателния и лагера ги дават с еднакви номера. По пътя на логиката - не би трябвало да имаш проблеми.

thecleaner
23-09-2009, 19:29

Проверявахме днеска и се оказва че 2,0 8v го дават 215ка, демек трее да е същия като на 1,8 8v

toki4a
24-09-2009, 07:34
Проверявахме днеска и се оказва че 2,0 8v го дават 215ка, демек трее да е същия като на 1,8 8v

точноо едно кам едно саа и ас в момента сам с скоростна кутия от 1.7

VFTI
24-09-2009, 11:54
точноо едно кам едно саа и ас в момента сам с скоростна кутия от 1.7

Aхааа...ето че се издаде защо ти върви толкова колата:firstprize:

Тренди а да не би и ти тия дни да си строшил?? Или преди си имал такива проблеми:new_Eyecrazy:

Бобби
24-09-2009, 12:39
А бе как чупите, това дет се нечупи....:smoke:

TRENDi
24-09-2009, 13:17
...
Тренди а да не би и ти тия дни да си строшил?? Или преди си имал такива проблеми:new_Eyecrazy:

Снимките дето са в другата тема са от моята кола, от вчера... Т.е. да, вчера изхрупа и моя диференциял на идентично място като при теб, но на 1-ва при паркиране. И успях да се прибера (9-10 км) до бокса пред блока. Та и аз съм на тая вълна тия дни :Suicide:. Ае, че днес, най-късно утре мисля да са вън от колата. Не са като кашкавал, ми направо са като солети здрави, де`ба тоя инжинер Жабарини, де`ба.

VFTI
24-09-2009, 13:27
Пф...Ясно....Ами пиши после многооо ли се озори със смяната...

А моята си пукна геройски...на цялата газ... така както и подхождаше..

Furious 155
24-09-2009, 23:15
яко: http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=565022&postcount=362

toki4a
24-09-2009, 23:38
Aхааа...ето че се издаде защо ти върви толкова колата:firstprize:

:spell:

---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:36 ----------

А бе как чупите, това дет се нечупи....:smoke:

тези скорости са наистина кът солетии просто не издържат на всеки ден гас мадъ факъ:firstprize::notworthy:

Бобби
25-09-2009, 09:26
:spell:

---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:36 ----------

тези скорости са наистина кът солетии просто не издържат на всеки ден гас мадъ факъ:firstprize::notworthy:
за 17 години и маслото не съм сменял:excl: никакъв проблем, на 320000км смених съединител( и той не беше заминал, но беше заминал притискателният лагер)...е вярно не ръчкам до краен предел:nono:...но за да я юркаш здраво си трябва да обърнеш внимание на много неща в колата и да ги усилиш и подготвиш за тоя начин на каране....така става, когато автомобил за всекидневна употреба, го газиш до дупка:brickwall:

VFTI
25-09-2009, 10:42
Еми ще ги газим...нали за това са ги направили жабарите....Ако не бяха сложили 140коня нямаше да я газя :kissy:.... Е аз пробвах да се огранича...сложих и газова уредба ама уви нищо не ме спря :tooth: ...Съдба...

koolio
25-09-2009, 11:00
Айде една подтема - пробвали ли сте легендите като учебни коли и как се отразяват на младите шофьори и шофьорки? През почивните дни направихме няколко часа на полигон с приятелката ми и тя забеляза, че 155-цата се кара по-лесно и по-добре спира от БМВ е36, каквато и беше учебната.

The_Game
25-09-2009, 13:12
Айде една подтема - пробвали ли сте легендите като учебни коли и как се отразяват на младите шофьори и шофьорки? През почивните дни направихме няколко часа на полигон с приятелката ми и тя забеляза, че 155-цата се кара по-лесно и по-добре спира от БМВ е36, каквато и беше учебната.

И като почнат да ти я тряскат по дупките:throw:

alf
25-09-2009, 14:45
колеги проблем - счупих каре и алфата не може да мръдне. слава богу белята стана пред дома при маневрите.. ще я правя ясно обаче нямам вложката. оказа се че и наоколо (става дума дружба 2хем си имаме практикер:sick:) няма такава. та някой ако знае със сигурност къде има (не ща бета тем подобни) да казва

Furious 155
25-09-2009, 15:11

При мен е точно обратното - и на жената и на сестрата е трудно да ми карат колата. Може и аз малко да ги шашкам докато карат де, ама като цяло им идва малко трудно. Но и съединителя и волана не са ми от най-леките :Bolt:

---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:09 ----------

за 17 години и маслото не съм сменял:excl: никакъв проблем, на 320000км смених съединител( и той не беше заминал, но беше заминал притискателният лагер)...е вярно не ръчкам до краен предел:nono:...но за да я юркаш здраво си трябва да обърнеш внимание на много неща в колата и да ги усилиш и подготвиш за тоя начин на каране....така става, когато автомобил за всекидневна употреба, го газиш до дупка:brickwall:
е то тия дето карат като баби, мотора и другите ходови карантии са здрави в момента в който купето е вече грохнало! При по-рацерите е обратното, купето е на немска каска от каране, а мотор и карантии са вече изтормозени яко :)

TRENDi
25-09-2009, 19:18
колеги проблем - счупих каре и алфата не може да мръдне. слава богу белята стана пред дома при маневрите.. ще я правя ясно обаче нямам вложката. оказа се че и наоколо (става дума дружба 2хем си имаме практикер:sick:) няма такава. та някой ако знае със сигурност къде има (не ща бета тем подобни) да казва

Ако искаш може да минеш до нас да ти дам да си свършиш работа. А, ако искаш направо да си купиш - железарията в кв. "Требич"(от дясната страна се пада, ако движиш към околовръстното). Вложката е Hens - тънкостенна, здрава и за гедоре 1/2. Mimouzunov и аз се оборудвахме от там.

Моята "совалка" ще поостане в бокса, че излезнаха някои проблеми(иначе утре ще изтръгна най-после скоростите). Днес 1/2 от времето, което прекарах под колата, ми замина по борба с щангите. Всичките са зверски разбити. Имах 1 бр. заварявана от 2-те страни и с тампон направена, а не оригинално, както е с шарнирче, и една крива. Последната направо ми се разпадна в ръцете, а шарнирчето и остана на превключвача. За да е романтиката пълна и гайката му се заобли, та ще си остане там, но това не ме бърка. Тъпото е, че щангите, които си купих преди 4 години са до 1 с по 1 см. по-къси. Т.е. (за незапознатите) щангите са за Типо, а тия нещастници от "Стамболийски" 155 са ми ги набутали за алфови. Ето това е разликата м/у търговеца и търгаша. "Пеперудата" е добре от към рейката, но към планката с щангите е доста износена и ще пробвам оправяне с "тефлон мод", тип като за тракащ спирачен апарат.

Някой знае ли, дали има шанс да сложа Тъповите щанги и да мога да превключвам? Ако не знае, като се изгърча да ги закача към новите скорости ще напиша, но естествено предпочитам да си спестя един монтаж/демонтаж в повече.

icedoc
25-09-2009, 19:25
При мен е точно обратното - и на жената и на сестрата е трудно да ми карат колата. Може и аз малко да ги шашкам докато карат де, ама като цяло им идва малко трудно. Но и съединителя и волана не са ми от най-леките :Bolt:

е то тия дето карат като баби, мотора и другите ходови карантии са здрави в момента в който купето е вече грохнало! При по-рацерите е обратното, купето е на немска каска от каране, а мотор и карантии са вече изтормозени яко :)
По лек волан несъм имал на собствената си кола ... карах едно БМВ е36 на един приятел с много хубава хидравлика , също така иедна 190тка дизел пак на един приятел с много хубава хидравлика . Но на 155 също много ми харесва , другите ми 2 алфи небяха с такава хубава хидравлика !

Бобби
25-09-2009, 19:58

На баба и купето е здраво.....баба знае кое е най добро, затуй е доживяла до сега:Tease::))

koolio
25-09-2009, 20:42

На 155-цата воланът не е лек, не е и тежък, колата просто има префектна управляемост и би трябвало да се кара по-лесно от кола с прекалено силна хидравлика, дето не усещаш накъде въртиш. А съединителят - миналата година го сменях и е доста мек, даже като подкарам 156-ца или 166-ца ми се струват с много твърд съединител.:plane:

The_Game
26-09-2009, 01:22
"Нещо ми тропа долу в дясно"
Като карам направо и карам по дупките нищо не тропа, при ляв завой също но при десен ДААА ;(

Тропането става при ниска скорост при малки остри неравности. Примерно по не асфалтиран път с едър чекъл потропва доста при десен завой.

Шарнирче, накрайник ?

VFTI
26-09-2009, 02:15
Часът е 1.20 през ноща...Преди 15мин се прибрах...От къде ли? От срещата...с коя ли? С НЕЯ...Тя красивата, тя пленяващата, тя сърцеразтуптяващата....просто тя...The Legend 155 2.5 V6 93" rosso...

http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=30218&stc=1&thumb=1&d=1253919995

Всъщност вечерта трябваше да протече като среща с гаджето(говоря за човешко същество)....а протече като някакъв филм в мисли за нея...нея...любовницата...ТЯ!Мъркащотo V6 котенце, което с леко подканяне се превръща в разярена лъвица гонеща стадо антилопи(голфове)....Ключовете бяха в джоба ми...нямаше ли най-после да свърши тази среща с гаджето? Копнеехх да се кача в нея..нея....любовницата...ТЯ! И ето! Мрънкане, женски прищявки и лека караница...Но не не не...това ни най-малко не ме накара да се ядосам...Напротив...знаех че отивам при нея....нея....ТЯ!

Седнах вътре...завъртях ключа 800об. и нищо...нищо...прекрасния V6 беше толкова балансиран,че не се усещаше никакви вибрации или потропване или звук....Потегляне...1500-2000-3000об..аххх какъв звук...с какъв финес се ускорява тази кола до 3К...Прескачане на 3000об. ииии злобно изреваване на шестака...6К и втора предавка...ооооо дааа знаех че тази вечер ще правя секс и го правех вече...точно с нея и точно в този момент... Леко отпускане на педала и отново...3000об. злобно изреваване страхотно разгръщане на целия въртящ момент и всичките 165коня....всичко остава на заден план...картината толкова бързо се променя...И кой постави тези ограничения на скоростта?....Човек усеща че държи в ръцете си нещо! Нещо повече от кола... Машина която като че ли прилича на човек...Стъпила здраво на земята...с уникално пътно поведение и с невероятен звук съпровождащ мига на върховен екстаз...30км. по-късно и всичко свършва...Знам че е време да я прибера...паркирам я и я оставям да си полежи кротко, знаейки че ще ме чака...и скоро ооо скорооо пак ще го правим....

http://www.youtube.com/watch?v=-YuEXIZJX9o

http://www.youtube.com/watch?v=euDLm1AZrc8

П.П Изневярата е лошо нещо...но тооолкова приятно...особенно когато си самотен...(пак говоря за коли :tooth:)

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=565560#post565560

Furious 155
26-09-2009, 02:19
Другия път се обади, че съм карал 2.5 155-ца :notworthy: само през деня из центъра на София. Друго си е да разгънеш мотора по голям булевард с прилично скоростно ограничение! Поздрави и на двама Ви и :goodnight:

icedoc
26-09-2009, 09:30
Страшна количка , страхотен звук ... а разхода как върви ?

Wolfy
26-09-2009, 09:37
Ако се лишаваш от звука - под 10 смесен разход ЕКО 100... А ако магията те погълне - повечко... Но над 13 не мисля, че съм я докарвал смесено...

ПС. Ах, този VFTI ще ме накара, въпреки финансовата криза, да си я запазя... :plane:

MUROMAN
26-09-2009, 11:31
Маняци.:punk:

Alfa User
26-09-2009, 15:07
Ако се лишаваш от звука - под 10 смесен разход ЕКО 100... А ако магията те погълне - повечко... Но над 13 не мисля, че съм я докарвал смесено...

ПС. Ах, този VFTI ще ме накара, въпреки финансовата криза, да си я запазя... :plane:

Ми аз откога ти разправям да не се разделяте ... Докарай я на Феста поне и аз да я покарам малко, че ми е мечта ...

Wolfy
26-09-2009, 15:30
Няма да идвам на феста за съжаление - криза му се казва... Всички пътувания са ми ограничени до минимум...

Furious 155
26-09-2009, 16:01
Няма да идвам на феста за съжаление - криза му се казва... Всички пътувания са ми ограничени до минимум...

Аз ще съм сам в колата - ако искаш може да пътуваш с мен!

VFTI
26-09-2009, 16:09
Аххх дамм...тоя шестак многооо пълни душата...Снощи голям кеф си направих...Чужда кола се кара както се е*е чужда жена :tooth: хихихихи
Thank you, Wolfy, thank you!

Айде да видим какво ще стане тази вечер...дали ще има още 155 россо....

Да ве Мишо що не пътуваш с Ванката и само спането не е толкова скъпо(15-20лв.)...А и вечерята 20лв. и си готов :):):)

icedoc
26-09-2009, 16:16
И на мен много ми се ходи на феста , ама едвали ще съм почивка ... и наистина с тия пари мамата си трака ...

Alfa User
26-09-2009, 18:11
Абе шибаната криза ни е налегнала всички, но пък не мисля че ще е проблем да се комбинираме по коли, за да сме цялата група (или поне макс хора) там.
Кажете как може да се организираме и за самото пътуване - колони и групи ще има ли ? Ние тука в Майнатаун сме лесни - събираме се 5-6 легенди, и запрашваме. Но ни се иска да има повече масовост по пътя - вие какво смятате ?

DJ
26-09-2009, 23:04
Абе шибаната криза ни е налегнала всички, но пък не мисля че ще е проблем да се комбинираме по коли, за да сме цялата група (или поне макс хора) там.
Кажете как може да се организираме и за самото пътуване - колони и групи ще има ли ? Ние тука в Майнатаун сме лесни - събираме се 5-6 легенди, и запрашваме. Но ни се иска да има повече масовост по пътя - вие какво смятате ?
Аз няколко пъти попитах ама от никъде никой нищо не пише, и понеже съм президент на Клуб Алфа Ромео Троян(и единствения му член), най-вероятно пътувам за феста самичък...... :death:

ПП: вече имам халогени които светят купих си реле с 5 крака 30А, както ме посъветва TRENDi, обаче като поработят малко и ги изключа не искатд а се пуснат отново трябва да изчакам малко и тогава като натисна бутона светват, а релето е доста горещо, дали ми трябва по яко реле и ако да колко А?Крушки си купих някакви китайски(естествено) със сини балони светят бяло водят се Ксенон кит и са по 100W

Alfa User
27-09-2009, 01:14
Халогените са с мощност колкото и фаровете - ако не се лъжа трябва да са по 55W. Възможно е прегряването на релето да е от някакво претоварване, или хлабава връзка някъде. Пък и по-голямата мощност на крушките вероятно ще има отражение ...

TRENDi
27-09-2009, 01:55
Alfa User ти е написал причината. А именно:

...и са по 100W

Инжинер Жабарини е сметнал инсталацията и релето за 55 ватови крушки и 30А реле. Ти товариш 2-но почти неговите сметки. Сложи си нормални крушки. При по-мощно реле - то ще издържи, ама куплунзите и кабелите - не знам.

Alfa User
27-09-2009, 12:35
И по тая логика, някой да препоръча хубав и не много скъп ксенонов комплект за 155 ? Имам предвид нещо не по-скъпо от 140-150лв ... поне късите да направя.

The_Game
27-09-2009, 13:57
И по тая логика, някой да препоръча хубав и не много скъп ксенонов комплект за 155 ? Имам предвид нещо не по-скъпо от 140-150лв ... поне късите да направя.

http://spetsnazbg.com/

Ето и сайта на един Алфист от Пазарджик.

Мисля, че и отстъпка ще ти направи за феста :).

icedoc
27-09-2009, 20:51
Имам проблем с проверка на ВИН кода ... искам да видя за какво става дума , ама това в сайта неработи нещо и немога да се оправя ...

ОПРАВИХ СЕ !
Кво ще рече КОМПЛЕКТАЦИЯ SUPER ? и е 2.0 8v SUPER ?

MUROMAN
27-09-2009, 21:25

Това е изпитано и работи безотказно ,много хора са си купили и всички са доволни.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32442

Виж цените за дебелия баласт,H1 на 35 W.
Аз съм с 5000К- бяло,много съм доволен.
Слави - lulin Racing - си взи от това другото момче дето продава ксенони за 129 лв и имаше ядове и остана много разочарован.

---------- Post added at 18:25 ---------- Previous post was at 18:16 ----------

-------------------------------------------------------------->

Колеги много го закъсах със спирачките.
Преди време бях писал,че както си карам и решавам да спра при натискане на педала,той остаав в най-голно положение и е твърд на камък.
Това го правеше рядко,но вчера вечерта започна да става при всяко 3-то спиране. А това в натоварени градски условия си е на ПТП.

От какво може да е ,трудно ли се сменя и така.
Серво на спирачките ли е ,скъсан маркуч някъде,обезвъздушаване???
Който може да помага със съвети ,части ,труд и т.н. :-|

Furious 155
27-09-2009, 22:10
[/COLOR]Колеги много го закъсах със спирачките.
Преди време бях писал,че както си карам и решавам да спра при натискане на педала,той остаав в най-голно положение и е твърд на камък.
Това го правеше рядко,но вчера вечерта започна да става при всяко 3-то спиране. А това в натоварени градски условия си е на ПТП.

Който може да помага със съвети ,части ,труд и т.н. :-| Днес и на мен ми се случи, но поради много ниски обороти на мотора, сервото не беше събрало достатъчно вакуум. Предполагам проблема ти е в самото серво. Предполагам е доста съскащо на рязко натискане?

MUROMAN
27-09-2009, 22:13
Днес и на мен ми се случи, но поради много ниски обороти на мотора, сервото не беше събрало достатъчно вакуум. Предполагам проблема ти е в самото серво. Предполагам е доста съскащо на рязко натискане?

не съм чувал да съска.

155_8000rpm
27-09-2009, 22:13
Това е изпитано и работи безотказно ,много хора са си купили и всички са доволни.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32442

Виж цените за дебелия баласт,H1 на 35 W.
Аз съм с 5000К- бяло,много съм доволен.
Слави - lulin Racing - си взи от това другото момче дето продава ксенони за 129 лв и имаше ядове и остана много разочарован.

---------- Post added at 18:25 ---------- Previous post was at 18:16 ----------

-------------------------------------------------------------->

Колеги много го закъсах със спирачките.

Който може да помага със съвети ,части ,труд и т.н. :-|
Ами ориентирай се към търсене на серво.Докато не отворите да видите всичко:серво,спирачна помпа,клапанчето за вакуума(маркуча е слабо вероятно,щото няма да ти работи нормално мотора,ако е спукан)и цялата спирачна система-само можем да гадаем.Но аз залагам твърдо на серво.А течността как ти е,следи я,не чакай да ти светне лампата.Ако изчезва течност,значи най-вероятно помпата е заминала и изпуска течност в сервото,което означава смърт за него.А чува ли се съскане повече от нормалното при нормален ход на педала...

MUROMAN
27-09-2009, 22:29
имам чувството и ,че колата работи на по-високи обороти седи стралката много малко под 1000оборота ,това има ли значение за цялата гадост със спирачките?

Много ли е шибано смяната на това серво?
Удачно ли е слагането на серво 2-ра ръка?

VFTI
27-09-2009, 22:29
Имам проблем с проверка на ВИН кода ... искам да видя за какво става дума , ама това в сайта неработи нещо и немога да се оправя ...

ОПРАВИХ СЕ !
Кво ще рече КОМПЛЕКТАЦИЯ SUPER ? и е 2.0 8v SUPER ?

Общо взето нищо не означава :tooth: Моята също е супер, ама примерно няма ГРАМ екстри...няма клима няма задни ел. стъкла и т.н..Само ел огледала:hump::hump:

155_8000rpm
27-09-2009, 22:40
имам чувството и ,че колата работи на по-високи обороти седи стралката много малко под 1000оборота ,това има ли значение за цялата гадост със спирачките?

По скоро ще ти работи неравномерно,особено като натиснеш спирачката-ще полудява мотора,защото има вакуум там,който се взима от колекторите и влиза въздух непремерен от дебитомера,ако е спукан въпросния маркуч.Смяната е врътня голяма.Не се захващай,ако нямаш помощник и ако не разбирате-ще ви побелеят косите.
А сервото определено втора ръка,щото ново само с поръчка и цената е бих казал направо стресираща.Така,че ослушвай се за серво,щото май вече станаха кът(дано да си намериш читаво и лесно).Аз си купих за 60 лева от Никола Николов,но го улучихме от втория път(евала на пича-много точен),първото беше тоталка.
Не се коси-това серво на нашите 55-ци им е болно място,едва ли има такава,на която да не и е сменяно.
Определено си е шибано много и игра не бива-действай на време,да не те остави изведнъж в най-неподходящия момент...

TRENDi
27-09-2009, 22:51
...

Почти като смяна на скорости :hehehm:(особено с АБС спирачки).
Имайки предвид, че цената на ново е поне 1/2 легенда 2-ра ръка мисля, че не е само удачно, но и неизбежно.

... Венци (VFTI), като свалиш старите скорости, огледай лапата на опорния лагер, как ти е. Пиша ти го като имам предвид, че диференциалите са ни изгърмели на идентични места, и поне при мен, вероятността това да е причината е 90%. Лапата, в която влиза лагера ми е с хипер луфт. Съответно, усилието в дясната часта на диф-а става сериозно, като се има предвид дължината на полуоската и БУМ :hump: ...

icedoc
27-09-2009, 22:55
Общо взето нищо не означава :tooth: Моята също е супер, ама примерно няма ГРАМ екстри...няма клима няма задни ел. стъкла и т.н..Само ел огледала:hump::hump:
Моята мисля че е имала клима , защото е с дигиталното табло .... ама е свалена цялата инсталация ... иначе има предни ел. стъкла и огледалата ... и това е :D

VFTI
27-09-2009, 23:08
Моята мисля че е имала клима , защото е с дигиталното табло .... ама е свалена цялата инсталация ... иначе има предни ел. стъкла и огледалата ... и това е :D

Нищо че е с дигитално табло...Може просто да е с Термотроник и да няма клима :):)

Тренди нямам си и грам идея какво е това лапа на опорния лагер....Или полуоски или некви други неща :tooth: ...Днес за първи път видях скоростна кутия в живота си:hump: Добре че беше един приятел с мен, който провери дали е окей дали, не липсва нещо и дали сменя и т.н... На мен и 30кг. желязо да бяха ми дали нямаше да разбера че не е скоростна кутия:hump::hump:

Тааа днес я купих от 1.8...от колегата Ludaka от Перник..Младежа изглеждаше печен, дойде с баща си който също беше печен и дори загрижен човека:):) Баща какво да се прави като ние сме келеши.... Тааа надявам се утре, други ден да я сложим ииии всичко да е наред и да няма грижи....

Иначе аз ще кажа на моя майстор за тази лапа да види...Но според мен проблема е 7000 оборота и десен волан...Иии тва май го правех прекалено дълго време безнаказано...

thecleaner
27-09-2009, 23:13
Са ше върви като 1,8 :hump:

VFTI
27-09-2009, 23:17
Са ше върви като 1,8 :hump:

Утре съм 9 часа при Румен и започвам да го навивам да я слага:mf_Flush:

Да върви и като 1.4 ако ще:go:

П.П Пунто 1.4...

Flame
27-09-2009, 23:24

А сега колата няма ли табло за климатроник?

Айде честита нова скоростна Венцо!

thecleaner
27-09-2009, 23:49
Утре съм 9 часа при Румен и започвам да го навивам да я слага:mf_Flush:

Да върви и като 1.4 ако ще:go:

П.П Пунто 1.4...

Към обяд ще мина аз да видя как върви трудовия процес.

Furious 155
28-09-2009, 01:13
Към обяд ще мина аз да видя как върви трудовия процес.
то няма да е зле и аз да намина, един тампон ако има там да ме чака ;)

thecleaner
28-09-2009, 01:14
то няма да е зле и аз да намина, един тампон ако има там да ме чака ;)

Последния се записал носи бирата. :tooth:

MUROMAN
28-09-2009, 08:17
Последния се записал носи бирата. :tooth:

Тогава аз ще намина ненадейно и изненадващо. :roll2:

VFTI
28-09-2009, 11:55
Ходих и я оставих...Аз ще мина пак днес след 14.00 часа че имам малко работа :):) Дано я почнем довечера, че да може легендата да започне да наказва в най-кратки срокове....

Макар че Румен смята да завари пластина под педала на газста, че да не вдигала повече от 4000оборота :tooth:

BEX---GT
28-09-2009, 18:36
абе помня, че бях виждал алфата дето днес я видях при Румен :)
Поздрави :)

icedoc
28-09-2009, 18:53
А сега колата няма ли табло за климатроник?

Айде честита нова скоростна Венцо!
Ами има си нормалното дигитално табло ... ама недуха студено ;)

VFTI
28-09-2009, 19:01

Ааа ти си тоя със готинкото зелено браво, където Румен размаза в една ограда :tooth: хехехе.... Моя е алфичката, а бравото е много добро, колко пари плати за фаровете от мареа???

Icedoc значи си с термотроник и си нямаш клима...Тъкмо един дерт по-малко :)

icedoc
28-09-2009, 19:02
Ааа ти си тоя със готинкото зелено браво, където Румен размаза в една ограда :tooth: хехехе.... Моя е алфичката, а бравото е много добро, колко пари плати за фаровете от мареа???

Icedoc значи си с термотроник и си нямаш клима...Тъкмо един дерт по-малко :)
Аха .. еми здраве да е .... погледни пуснах си тема че имам малко ядове ...
И да използвам тази тема , да попитам ако някои има частите които ми трябват ...
Трябва ми ляво огледало , пластмасата отвътре на вратата , която закрива болчетата на огледалото ... топката за скоростният лост + кожата под него ... пепелник на задна дясна врата ...

Furious 155
28-09-2009, 23:06
Поздрави и от мен за бравото, вярно след ремонт, ама е много готино!!! Нека не ти създава повече грижи!

...
Венци, какво стана с ремонта - паснаха ли скоростите? Аз днес малко набързо те видях, ама много закъснях и трябваше да се бяга - криза е :).

BEX---GT
29-09-2009, 13:39
Благодаря, колеги :)
Фаровете ми стъпиха за 0лв, един приятел си продаде мареата и направихме бартера...:online2long:

VFTI
29-09-2009, 15:06
Ехаа супер далавера :):)

Ами да днес в 11.55 часа от сервиза стремглаво излезе една легенда 2.0 с ЕВ регистрация:static::static:

Скоростите се сменят много добре, точно както на моята стара скоростна кутия :):) Сложхме им ново масълце и сега се вече ще съм по-внимателен и дано нямам скоро ядове...

Първите ми впечатления е че като че ли колата върви по-леко и повече се стрялка...Естествено цяла седмица карах Фиат Браво 1.6 с газова уредба и незнам до колко съм обективен...при всичко положения на първа предавка обаче повече от 60-65км, не мога да направя...Спрямо 75км. на 7200об. на предната кутия:static:

Усложнения нямаше(изкл. генерации, ръждиви болтове, сваляне на полуоски и преден мост..)...Скоростите си паснаха перфектно... Единствено имаше разлика в долната помпа, но добре че в комплекта със "новата" имаше, иначе ще трябваше да дам нови 36лв. за помпа :):)

Тааа така... много съм щастлив че вече си имам кола :):) Подарих и чистене на автомивка..

Сметката:
6 часа работа по колата..
100лв. скорости
2х6лв. семеринги
2х5лв. гарнитурки на генерацията
2х10лв. масло за скоростите Аgip Rotra Mp-80/90 GL-5
100лв. труд... нооо при него Румбата ми направи отстъпка...Иначе поне 130-150лв....

Общо 242лв.+ 4 броя Tuborg биричка :)
:go: :go: :go:

Wolfy
29-09-2009, 15:41
Честито! Пак си в играта, мога да си отдъхна вече! Ще съм спокоен за шестака :crazy:

ПП. Какво е това евтино масло? Излагаш се! :tongue:

VFTI
29-09-2009, 16:15
Даам шестака може да спи спокойно, че няма да го тормозя повече:crazy:... Иначе маслото е минерално но е много добро... С ЕП присадки...общо взето съм го запомнил защото е един от най-продавания продукт в гамата за България.... Иначе по каталог я дават с още по евтино масълце...Все пак е 92г....

Таа сега ще покарам 1-2 месеца тъкмо преди зимата и ще съберем 50лв. за да го сменим с пълната синтетика...:static:

Flame
29-09-2009, 16:57
Айде честитка Венци,и не я напъвай още отначало де:crazy:.

MUROMAN
29-09-2009, 20:42
Колеги в Пловдив съм на Панаира.
А колата прашасва пред блока без спирачки ,реве ми се.
От какво може да става така твърд тоя педал?
Серво или помпа,как да разбера? :?

Пазарджик искате ли да наминеме с Алекс на по бира?

Flame
29-09-2009, 20:50
Мени ли обороти като седиш по-дълго време на спирачката,ако падат значи е сервото,ако не по-скоро помпата.

Furious 155
29-09-2009, 22:43
Даам шестака може да спи спокойно, че няма да го тормозя повече:crazy:... Иначе маслото е минерално но е много добро... С ЕП присадки...общо взето съм го запомнил защото е един от най-продавания продукт в гамата за България.... Иначе по каталог я дават с още по евтино масълце...Все пак е 92г....

Таа сега ще покарам 1-2 месеца тъкмо преди зимата и ще съберем 50лв. за да го сменим с пълната синтетика...:static:
Сега с тия скорости като моите, не мога те дръпна вече...трябваше преди да ги строшиш да те нашляпам :):):)

Успех с новите и полекичка с подряването на гуми и мотори оттук нататък :grandpa:

thecleaner
29-09-2009, 22:47
Сега с тия скорости като моите, не мога те дръпна вече...трябваше преди да ги строшиш да те нашляпам :):):)

Успех с новите и полекичка с подряването на гуми и мотори оттук нататък :grandpa:

:gruebel::coolio::go:

The_Game
29-09-2009, 23:25
Мени ли обороти като седиш по-дълго време на спирачката,ако падат значи е сервото,ако не по-скоро помпата.

A при вас с левия крак като изритате педала на спирачата един двапъти докато същевременно давате газ педала твърд ли става ?

Нали имаше техники за спирачка с левия крак в завой за изгубване на сцеплението на задните колала та затова натискам спирачка и газ едновременно :D

souze
29-09-2009, 23:30

I will be waiting for............... :devil:

Flame
29-09-2009, 23:49
A при вас с левия крак като изритате педала на спирачата един двапъти докато същевременно давате газ педала твърд ли става ?

Нали имаше техники за спирачка с левия крак в завой за изгубване на сцеплението на задните колала та затова натискам спирачка и газ едновременно :D

Хаха,аз един път пробвах да натискам спирачката с левия крак ,ма щях така да се млатна във волана-хаха,просто съм свикнал да натискам до долу съединителя и не става.Това упражнение си е тегаво,иначе нз дали педала става твърд.:bored:

VFTI
30-09-2009, 01:04
Навит съм на дръпки на газ....Тъкмо ще се видят разликите после като изчистя дюзи :):)

The_Game
30-09-2009, 02:26
Днес в една яма - пропаднал паваж, аз карах с 10-15 км и въобще не видях изненадата. Чу се едно хруп :bored: слизам и съвсееем малко съм подвил едната от тръбите на колектора до картера.

Като слезнах и погледнах дупката и как прогресивно става огромна към бордюра направо :horror:. За щастие нищо сериозно.

Furious 155
30-09-2009, 02:34
Днес в една яма - пропаднал паваж, аз карах с 10-15 км и въобще не видях изненадата. Чу се едно хруп :bored: слизам и съвсееем малко съм подвил едната от тръбите на колектора до картера.

Като слезнах и погледнах дупката и как прогресивно става огромна към бордюра направо :horror:. За щастие нищо сериозно.

след тая случка, поглеждай да не започне да изпускат гарнитурите на колектора и изгорели газове да излизат оттам където става от 4 към 2 колектора!

The_Game
30-09-2009, 02:57
след тая случка, поглеждай да не започне да изпускат гарнитурите на колектора и изгорели газове да излизат оттам където става от 4 към 2 колектора!

Ще видя за опушено но и без това карам на газ-така, че няма да е толкова проблем.

Тия мизерници от общежитието постояно хвърлят дъвки и фасове през прозорците а от долу е паркинга и всичко пада по колите ужас. Майка им мръсна.

Направо ми се иска в някой момент да нямам кола.

Целите врати са ми подвити от удари от други врати, като я погледнеш под ъгъл и всичко е на вълнички направо :bad_evil::bad_evil::bad_evil::bad_evil::bad_evil: :bad_evil: Даже едната врата е толкова бита, че на две места ръба на вратата е влъзнал на вътре.

MUROMAN
30-09-2009, 19:53
I will be waiting for............... :devil:

I wait for you .
По скоро.:hehe:

TRENDi
30-09-2009, 22:02
И моята совалка е готова. Утре ще направя малко test drive, за да видя, какви съм ги свършил.

Сметката:

1) От сега:

Скорости - 100 лв
Притискател Валео (2-ра цедка) перфектен - 20 лв
Феродов диск с много живот(2-ра цедка)(оказа се Mecarm - дървен, `ма т`ва е - криза) -20 лв
Тампон скорости - подарък - 0 лв
Лагер за съединителя Валео - 50 лв
Лапа за опорния лагер + лагера + полуоската - 20 лв
Гумички за раб. цилиндър на съединителя - 12 лв
Масло Tutela 75 Synt 1 л - 19 лв
---------------------------------
241 лв

+

2) От преди:

Щангите за скоростите, оказа ли се за Тъпо ~ 100 лв
Масло Tutela 75 Synt 2 л - 38 лв
138 лв

1) + 2) = 379 лв :wierdo: = Италфест догодина

+ ~ 30 лв за меглио и много миещи спрейчета.

Труда си е от мен - 5 дни по 4-5 часа + 3 дни от сутрин до здрач :whistle:. Сам, с 2 асистенции от бащата при свалянето и качването на кутията, това в бокса, на паркинга пред блока.

Ако някой има въпроси за смяна на скорости в битови условия - да пита :coolio:.

MUROMAN
30-09-2009, 23:09
И моята совалка е готова. Утре ще направя малко test drive, за да видя, какви съм ги свършил.

Сметката:

1) От сега:

Скорости - 100 лв
Притискател Валео (2-ра цедка) перфектен - 20 лв
Феродов диск с много живот(2-ра цедка)(оказа се Mecarm - дървен, `ма т`ва е - криза) -20 лв
Тампон скорости - подарък - 0 лв
Лагер за съединителя Валео - 50 лв
Лапа за опорния лагер + лагера + полуоската - 20 лв
Гумички за раб. цилиндър на съединителя - 12 лв
Масло Tutela 75 Synt 1 л - 19 лв
241 лв

+

2) От преди:

Щангите за скоростите, оказа ли се за Тъпо ~ 100 лв
Масло Tutela 75 Synt 2 л - 38 лв
138 лв

1) + 2) = 379 лв :wierdo: = Италфест догодина

+ ~ 30 лв за меглио и много миещи спрейчета.

Труда си е от мен - 5 дни по 4-5 часа + 3 дни от сутрин до здрач :whistle:. Сам, с 2 асистенции от бащата при свалянето и качването на кутията, това в бокса, на паркинга пред блока.

Ако някой има въпроси за смяна на скорости в битови условия - да пита :coolio:.

Trendi ти ме кефиш на макс пич.
Наистиа не знам с какво да те почерпя,само ми кажи и го имаш.:handshake:

Как се справяш със смените на сервота или спирачни помпи в пред блокови условия?

thecleaner
30-09-2009, 23:15
Trendi ти ме кефиш на макс пич.
Наистиа не знам с какво да те почерпя,само ми кажи и го имаш.:handshake:

Как се справяш със смените на сервота или спирачни помпи в пред блокови условия?

Донеси една бутилка "Джак" на Феста че TRENDi не пие, упълномощил ме е аз да му поема функциите по пиенето.

P.S. Да е от 1л. чичо Джак

TRENDi
30-09-2009, 23:18
Спирачна помпа само съм обезвъздушавал и то на кола без АБС. Трябват ти ръце като пипалата на октопод. Асистирал съм за демонтаж на серво, веднъж, при dani_ku4eto. Т`ва е като опит. Мога да ти асистирам с инструменти и акъл, но не се наемам да пипам по спирачките на друга кола, освен на моя.

ALFADROG
30-09-2009, 23:22
моита белисима и смених цялата предница преди 2 седмици (заради един боклук които щях да го еб*а насредата на болеварда ако беше спрял след като я одарих маик*му да еб*а)но,остана да и направиа реглаж.Проблема е тук вече че ако направвиа реглаж няма да имам кеш да доида на веста.Щото похарчих повече от колкото трябва а Ще зема пари др седмица чак.и мисля да ходя на феста или да направиа реглай и да забравия.МММММ печели феста .:hehe::hehe::hehe:

MUROMAN
30-09-2009, 23:31
Донеси една бутилка "Джак" на Феста че TRENDi не пие, упълномощил ме е аз да му поема функциите по пиенето.

P.S. Да е от 1л. чичо Джак

Защо всички пият тоя Джак,аз сам пешеходец в момента и си уважавам чичо Джони.:cheers:

---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

Спирачна помпа само съм обезвъздушавал и то на кола без АБС. Трябват ти ръце като пипалата на октопод. Асистирал съм за демонтаж на серво, веднъж, при dani_ku4eto. Т`ва е като опит. Мога да ти асистирам с инструменти и акъл, но не се наемам да пипам по спирачките на друга кола, освен на моя.

Да почнеме от това,че няма пара за сервизи.
Серво и помпа ще намеря , но по сервизи не ми се ходи,ако ходя трябва на вноски да плащам.:unsure:
Трябва да се правят и гумички на клапаните,ако и това не помогне -сегменти.:wierdo:
А сам на кантар в работата,не ми се говори- работата е на зле.

Искам да сам като Явор и Ради - шеф - диригент.:cheers:

Flame
30-09-2009, 23:39
Баце,смяната и на серво и на помпа си е гърч,мойта 1.7-ца цял ден почти прекара в сервиза.

thecleaner
30-09-2009, 23:44
Защо всички пият тоя Джак,аз сам пешеходец в момента и си уважавам чичо Джони.:cheers:

---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

Да почнеме от това,че няма пара за сервизи.
Серво и помпа ще намеря , но по сервизи не ми се ходи,ако ходя трябва на вноски да плащам.:unsure:
Трябва да се правят и гумички на клапаните,ако и това не помогне -сегменти.:wierdo:
А сам на кантар в работата,не ми се говори- работата е на зле.

Искам да сам като Явор и Ради - шеф - диригент.:cheers:

Донеси Джака и те повишавам в длъжност веднагааааа.

MUROMAN
30-09-2009, 23:44
Баце,смяната и на серво и на помпа си е гърч,мойта 1.7-ца цял ден почти прекара в сервиза.

Баце аз се изгърбих със смяна на пера на чистачки,какво ми говориш.:ranting: