View Full Version : 155 ОБЩИ ПРИКАЗКИ - "ДЪРА БЪРА"
Със сигурност ще си взема многополюсни, просто няма да е веднага, че . . .
vaklinator
03-10-2010, 10:42
Е с бензин за 2,4 ли мислиш да караш, аз го правя, но не е много кеф, като спреш на бензиностанцията :)) Е, аз газ няма да сложа, но всеки си има разбирания.
Май ще пенсионирам туинспарка и ще си купа парен двигател:bounce8:
Дано да не се усетят от Топливо да вдигнат и цената на кюмура.8-)
То те са на газ отдавна, поне повечето им мощности :))))
vaklinator
03-10-2010, 10:53
При това положение ще си взема някоя малолитражка
чинкуеченто или сейченто? Дайте съвет.
Май ще пенсионирам туинспарка и ще си купа парен двигател:bounce8:
Дано да не се усетят от Топливо да вдигнат и цената на кюмура.8-)
колело ти требва . колело:spiteful::spiteful:
vaklinator
03-10-2010, 10:55
колело ти требва . колело:spiteful::spiteful:
ПО-ЗДРАВ ЗА ЛУК ОИЛ http://www.youtube.com/watch?v=lTI9aAmaiig&p=941BF88E7258270F&playnext=1&index=71
ПО-ЗДРАВ ЗА ЛУК ОИЛ http://www.youtube.com/watch?v=lTI9aAmaiig&p=941BF88E7258270F&playnext=1&index=71
:rotfl:
Бесен съм.
Тези от Лук оил са баси мародерите.
Майка им стара безсрамници ГАЗ за 1,25.
Да си карат те с нея.:go:
Не говори посегнаха и на газчицата.:Suicide:
thecleaner
03-10-2010, 18:57
Не говори посегнаха и на газчицата.:Suicide:
:thumbup: до 1,70лв. има да свиквате :)
vaklinator
03-10-2010, 22:21
:thumbup: до 1,70лв. има да свиквате :)
Бах мааму, няма ли да им се напукат петите.?
Да им се спука жлъчката дано, изедници миризливи!!!
От подагра да пукнат. Ай да им пратя един ПО-ЗДРАВ на всички от ЛУК ОИЛ
НА!!!! http://www.youtube.com/watch?v=lTI9aAmaiig&p=941BF88E7258270F&playnext=1&index=71
От време на време хвърлям по едно око на борсите...в момента петрола пак пълзи нагоре и то доста стабилно което значи, че около нова година пак ще има пик на цените на горивата. А тва с газта си е чиста спекула. Правят го всяка година преди отоплителния сезон. Доста се ползва и пропан -бутана за тея нужди.
От време на време хвърлям по едно око на борсите...в момента петрола пак пълзи нагоре и то доста стабилно което значи, че около нова година пак ще има пик на цените на горивата. А тва с газта си е чиста спекула. Правят го всяка година преди отоплителния сезон. Доста се ползва и пропан -бутана за тея нужди.
Е да де ама аз не искам да се грея ,а да си карам колата.:devil: Спекуланти мръсни.:cry:
Furious 155
04-10-2010, 14:33
Е да де ама аз не искам да се грея ,а да си карам колата.:devil: Спекуланти мръсни.:cry:ама докато караш ти е хубаво да ти е топло, нали :jason2:
5769157692
Ето ми ги клапанчетата, всъщност 4-те са били ударени, единият просто по-кофти. Евентуално в петък ще е ок колата, ако не събота или неделя- когато-тогава. ЧЕпа ще е с ограничител, ма т'ва другата седмица, ще я покарам малко стоковица няколко дни.:bounce8:
п.с. Колата е била леко сгъстена, защото гарнитурата е сменявана. Сега ще е още малко повечко сгъстена и портната.
Нормално и четирите да са ударени,няма такова понятие като запекли клапани,баце:flowers:
А кой ще праи главата?
Има, запекъл механизъм - използваните "термини" не ги гледай, не твърдя да съм ДВГ специалист, аз съм си прост ОВК инженер. Износени, запекли, за мен е почти все тая, важното е, че са били "тръгнали", а моята интервенция им е ...мамата :)
Нее знам:dunno:,трябва тогава и преди да стане тая случка колата да не е била,като хората,може пък затва да пушеше....
Нее знам:dunno:,трябва тогава и преди да стане тая случка колата да не е била,като хората,може пък затва да пушеше....
Сепаратора сподед мен е омаслен, ще видим по-натам дали ще пуши :)
thecleaner
05-10-2010, 23:14
Сегментите проверихте ли ?
Да, ок са, поне засега :)
Furious 155
06-10-2010, 08:41
то на него това му е работата.
то на него това му е работата.
Имам предвид - позапушен леко :)
Furious 155
06-10-2010, 10:49
Имам предвид - позапушен леко :)
с промивка ли ще го отпушвате? Кой знае и моя в какво състояние е, щом ми се събира малко масълце преди дроселовата клапа...
с промивка ли ще го отпушвате? Кой знае и моя в какво състояние е, щом ми се събира малко масълце преди дроселовата клапа...
И да чистите и да правите и да разработвате Васко ще ви тупа ,тойй е Легенд килър.:whip::bowdown:
Furious 155
06-10-2010, 11:42
И да чистите и да правите и да разработвате Васко ще ви тупа ,тойй е Легенд килър.:whip::bowdown:
всичко е до време ;)
vaklinator
06-10-2010, 11:54
Айде стягайте сбабичасаните дърти малолитражки за зимата. Антифризи гуми , течността в казанчето за систачките, действайте, че ей сега ще валне сняг. Сложете си хубави гуми, че ....
А може и ракийка под седалката за всеки случай. Никога не се знае къде ще закъсаш :)
До сега имаше основно загуби от легендите, пък не знам, може да му е потръгнала бегачката. Очаква се и моята да тръгне с една идея повечко, а дано :chair:
Васил Петров
06-10-2010, 12:32
До сега имаше основно загуби от легендите, пък не знам, може да му е потръгнала бегачката. Очаква се и моята да тръгне с една идея повечко, а дано :chair:
След последните настройки от Бобо с теб не сме се пускали :go: .Направи колата и ще се пробваме(аз неслучайно казах че ти си заплаха и Венци)Видях ме от място какво се случва преди да стане случката. :busted_cop:
След последните настройки от Бобо с теб не сме се пускали :go: .Направи колата и ще се пробваме(аз неслучайно казах че ти си заплаха и Венци)Видях ме от място какво се случва преди да стане случката. :busted_cop:
Така е, колата ти се развърта добре от място, а аз няма да си купя нови гуми :)) Поне месец няма да съм в играта, просто няма финанси за простотийки, че ако пак нещо строша, ще си карам бос по асфалта. Ще си лежа на стари лаври и ще се подхилквам тихичко пред монитора:tv: :))
Васил Петров
06-10-2010, 12:56
Така е, колата ти се развърта добре от място, а аз няма да си купя нови гуми :)) Поне месец няма да съм в играта, просто няма финанси за простотийки, че ако пак нещо строша, ще си карам бос по асфалта. Ще си лежа на стари лаври и ще се подхилквам тихичко пред монитора:tv: :))
то аз от онзи ден съм на гуми и джанти (други) :new_Eyecrazy: Така че споко.Сложил съм си зимните. :hump:
digitalundgrd
06-10-2010, 14:45
Малкото Ку-Ве е вече Васко нема се закачате с него ;) Тия дни като сложи новата "бурия" и нещата ще станат сериозни :)
Аз имам да си оправя само високите, че там колата тъпче (след 6000) вместо точно тогава да се развърти как си трябва...До края на месеца, надявам се всичко да е ОК и времето да е благосклонно, за да направим една замерка :)
В понеделник ще се започва(сега е разчарколясана - бахти думата), иначе ще сменя гумички на клапаните, напасване на клапани, както и 4 клапана изпускателни нови, чистене на ултразвук на дюзи, смяна на уплътненията на дюзите, сгъстяване при шлайфа на главата, после портване, масло евтинко за 3к пробег, нов антифриз, чистене сепаратор. Сегментите са ок. После ще има още, примерно масла и т.н., но тогава ще прибегна до познат наш колега и ще сложа 10W60. И свещи, сега съм с едноелектродни москвичови шампионки, мисля едно Беру да бодна, че имам позната в бранша на големите отстъпки. Бахти, с шампионки и как върви кочинката :))
Само не си купувай Беру:busted_cop::busted_cop::busted_cop:
Сегашните са RC6YCC на Champion с един електрод. Какви би препоръчал, може и лично на 4 очи в Пипълса утре вечер ? :))
Само не си купувай Беру:busted_cop::busted_cop::busted_cop:
Какво им е на Беруто? :new_Eyecrazy:
Какво им е на Беруто? :new_Eyecrazy:
Боклуци,за мен най доброто за тази кола е Денсо,някъде около 5 лв. са бройката:go::go::go:
Боклуци,за мен най доброто за тази кола е Денсо,някъде около 5 лв. са бройката:go::go::go:
Значи ще сложа Денсо, само се чудя кое точно, с един електрод или ??
Малкото Ку-Ве е вече Васко нема се закачате с него ;) Тия дни като сложи новата "бурия" и нещата ще станат сериозни :)...
Ако преди снега събера моя хибрид, ще се кандидатирам за "малката легенда" :roll2:.
А, Беру-то си е чудесна свещ\поне Ultra X-а\. Някога, като сложа на "пенсията" ULTRA X PLATIN ще споделя и за тях впечатления.
Някой да даде съвет за зимни гуми..
Търся гума до 100лв за брой..Да се има предвид, че ще я карам 2 зими и ще бъде много въртяна..тааа искам някаква по-твърда гума...
Някой да даде съвет??
Размер 185/65/14
За момента си мисля за
Dayton Dw510-80лв.
Kleber Krisalp hp2 -95лв.
Fulda Montero3 98лв.
Bf goodrich G-force winter 98лв.
Ето ги тук с цени: http://www.avtogumi.bg/oscommerce/advanced_search_result.php?s=185&h=%2F65&r=R14&categories_id=2&manufacturers_id=&x=13&y=11
Просто доколкото се познавам, ще ги изтъркам за 2 зими и ще ги хвърля, тааа чудя се има ли смисъл да давам много пари за гуми и ли да си купя 2 Дайтона за по 80лв....
Някой да пише мерсииииии :):):)
Аз съм с Клебър като посочения от теб (просто на 195/70) и да ти кажа съм адски доволен.
Аз знам кои гуми да взема...И аз карах с Клебер, ама тук въпроса е че ще ги въртя и пиля...Та чудя се да давам ли пак 200лв. за гуми, които ще се изтъркат...Предния клебер вече е на нула и то за 2 зими...Много държеше на сняг и беше супер, ама реално не съм се възползвал от качествата му заради стилът ми на каране и употребата на колата...
Та това е.... като знам, че има хора които карат по 5зими със стари гуми, пък аз за 2 зими се чудя дали да си купя по-евтини или по-скъпи НОВИ гуми, щот нали по-скъпите са по-безопасни... та се чудя дали въпроса ми не е малоумен ? Или да вземам квот ми падне ново и след 2 години пак...
thecleaner
06-10-2010, 21:48
Аз знам кои гуми да взема...И аз карах с Клебер, ама тук въпроса е че ще ги въртя и пиля...Та чудя се да давам ли пак 200лв. за гуми, които ще се изтъркат...Предния клебер вече е на нула и то за 2 зими...Много държеше на сняг и беше супер, ама реално не съм се възползвал от качествата му заради стилът ми на каране и употребата на колата...
Та това е.... като знам, че има хора които карат по 5зими със стари гуми, пък аз за 2 зими се чудя дали да си купя по-евтини или по-скъпи НОВИ гуми, щот нали по-скъпите са по-безопасни... та се чудя дали въпроса ми не е малоумен ? Или да вземам квот ми падне ново и след 2 години пак...
Лошото е че гумите какъвто тип искаш почват от 15цола нагоре ;)
Тогава ще е 195/50/15...
И единствения ми разумен финансов избор е Дайтон за тия пари...
Още мнения...?? Направо се чудя какво да правя...
Тогава ще е 195/50/15...
Виж в Карфур има Нокиан,е ся ги видях в брошурата,185/65/14-99 лв.:idea::idea:
---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:30 ----------
Значи ще сложа Денсо, само се чудя кое точно, с един електрод или ??
Да с един електрод,някъде около 5 кинта бяха:new_Eyecrazy::new_Eyecrazy:
Furious 155
06-10-2010, 22:36
Тогава ще е 195/50/15...
Аз пък имам само суперлативи за Sava Eskimo S3 гумите. Карам на размер 185/65/14 и се държат много прилично и на мокро и на студ, че даже и на сухо, но прашно.
Иначе каквато и гума да вземеш, с такава употреба каквато искаш, няма да кара дълго. Все пак зимните са с друга структура на протектора.
Добрее...връщам се на размер 14" 185/65/ отказах се петнайски...
Малко ми е странно да си купя гуми от Карфур... и май няма да ги взема...
Като гледам шарката май най-добра работа ще ми свършат БФгудрич гумите... Савата с тия големи канали е само за сняг и бързо ще я направя на парцали...
Buxalkata
06-10-2010, 23:35
аз ще си взема 2-ра ръка Курморан за 35 лв бройката + монтаж .... и няма да ми пука колко въртене ще види гумата ... ;)
Не ме кефи идеята да карам с 140км. с Корморан втора употреба...При положение, че имам много извънградско, където често се очаква аквапланинг и разни ледени изненади по пътя...
БФ гудрич, ФУлта Монтеро или Клебер....май някоя от 3те ще е :):)
digitalundgrd
07-10-2010, 01:06
BFG e добра гума, аз лично бих скочил на нея :)
thecleaner
07-10-2010, 01:19
Не ме кефи идеята да карам с 140км. с Корморан втора употреба...При положение, че имам много извънградско, където често се очаква аквапланинг и разни ледени изненади по пътя...
Аз пък бих се доверил на немските мошеници и бих си взел Фулдата
http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2010_Winterreifen_Test_185_65_R15.aspx?ComponentId =40327&SourcePageId=31821
Абе а защо не е този размер http://www.avtogumi.bg/oscommerce/advanced_search_result.php?s=185&h=%2F60&r=R14&categories_id=2&manufacturers_id=&x=8&y=7 като отговаря на 195/50/15 почти 1към1. Държиш колата да е на кокили ли :)
Furious 155
07-10-2010, 08:49
Държиш колата да е на кокили ли :)Ами вече е по-нисък... вероятно да.
Аз съм с Клебер HР2 ,купих 2 Нови миналата зима ,доволен съм единственото което е ,че нямат страничен усилин борд .Също са и доста мекички гуми и може би няма да стават за това което искаш ти.
Фулдата също не е лош избор ,за другата нямам впечатление и съм пас.
Alfa User
07-10-2010, 09:20
Аз бих заложил на Фулда ... Карам Vredestein Wintrac, ма те са си по-скоро за студено...
аз ще си взема 2-ра ръка Курморан за 35 лв бройката + монтаж .... и няма да ми пука колко въртене ще види гумата ... ;)
Теди ти си самоубиец,но защо трябва да застрашаваш живота и на другите?:hmm:
На тестове не вярвам :) Или поне не много...
Най-вероятно ще взема Фулдата все пак-имам опит с тази гума...Все пак мисля, че БФгудрича е с по-подходящ грайфер, а чух и добър отзив от дигиталния....тааа най-вероятно ще е една от двете, според това коя се има налична.....
Иначе аз не виждам проблем и да се кара с корморан от 35лв, стига да става въпрос за много разумно каране в градски условия примерно...Тааа си е до употреба...
П.П Даам вече съм много нисък... отпред ще е на 65, а отзад на 70 :):)
Добрее...връщам се на размер 14" 185/65/ отказах се петнайски...
Малко ми е странно да си купя гуми от Карфур... и май няма да ги взема...
Като гледам шарката май най-добра работа ще ми свършат БФгудрич гумите... Савата с тия големи канали е само за сняг и бързо ще я направя на парцали...
Що бе,трябва да ти кажа,че от всичките тези марки които изброи,Нокиан е най-добрата зимна гума,а и цената е доста добра,ето за сравнение на друго място цената за същия размер http://www.bggumi.com/eshop/productinfo/1/40145/
Нокиана са супер,миналата година на повечето ни клиенти сме слагани такива и всички са доволни,Фулдата също не са никак лоши,а за БФГ нямам отзиви,аз карам с Корморан само отпред и са уникални на сняг,но на мокро едвам тръгват а са и меки и се износват бързо,когато е по-топло,ма аз така или иначе ги слагам късно.
57887578885788957890
Мисля да са ми перфектни клапаните и водачите :) :drive:
digitalundgrd
08-10-2010, 17:49
Поне още 50 000км можеха да изкарат ;)
Поне още 50 000км можеха да изкарат ;)
Възможно, ма да не ги бях челосал :)))):loveeyes:
Другата седмица съм за каре - още не знам дали е вътрешно или външно. Добре, че го усетих овреме.
Furious 155
08-10-2010, 18:41
57887578885788957890
Ей те като танцьори на брейк са станали!:bangin:
Другата седмица съм за каре - още не знам дали е вътрешно или външно. Добре, че го усетих овреме.
Не е фатално че тропа каренцето, фатално е като се пръсне в движение, че оставаш на пътя.
При мен пък втора година ми намирисва на антифриз с купето и май е време да сменя радиаторчето на парното, да не ме сненада зимата!
Не е фатално че тропа каренцето, фатално е като се пръсне в движение, че оставаш на пътя.
При мен пък втора година ми намирисва на антифриз с купето и май е време да сменя радиаторчето на парното, да не ме сненада зимата!
Изплющял съм ги качествено клапаните, чак водачите съм помлял :))
Аз сменях сам радиаторчето на парното миналата зима, но на 145-цата - филма е извънземен направо(кофа с рапидки останаха за резерва след смяната). За легендите не знам дали е толкова куцо:please:
За легендите не знам дали е толкова куцо:please:
Амииии....за 1час работа.. нема да се пУашиш.:rotfl:
по вероятно да е кранчето.......:idea2:
....радиаторчето комплект с кранчето чисто нови за 100лв.
...ако стигнеш до там и ти е изгодно ...свиркай :pimp:
---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 16:57 ----------
Теди ти си самоубиец,но защо трябва да застрашаваш живота и на другите?:hmm:
Не е самоубиец....всеки с възможностите си....:th_up:
...а ти да си оправиш подписа....какво е това "мръсна курва"?....на какви автомивки я водиш само, а тя мръсна....може да е руса но не мръсана:!::)))
Амииии....за 1час работа.. нема да се пУашиш.:rotfl:
Аааа, тоя влак не го хващам пак, бегам от радиаторчетата с 200 :surrender:. Миналата зима 2 сутрини преди работа разглобявам на -5 градуса, после половин събота мръзна и псувам при сглобяването :mf_Flush:.
Ако сменяш на някой ваген или ауди....найстина трябва да се плашиш....цялото табло с барчето долу...при нас е доста по удобно...
Ако сменяш на някой ваген или ауди....найстина трябва да се плашиш....цялото табло с барчето долу...при нас е доста по удобно...
Значи не си сменял на 145 баце, там филма е холивудски екшън:th_up: Табло, кори, жабки, кори под волана, кори под радиаторчето, въздуховоди, болтове между таблото и лоста, кожите под скоростния и другия лост, ако си с еърбег има също филм, ма на ужасите. Някои не искат да чуват за това и в сервизите не им се захваща, питай Мури ;)
Бате ви Мури ги прави всичките радиаторчета, не се плашете! И не е чак такъв филм на ужасите, хи хи. Все пак и той е човек :)
Furious 155
09-10-2010, 01:50
Не е кранче при мен. Минах през него миналата година. То и тогава си миришеше при пускане на парното, но си е от радиатора. Просто вече се усеща доста прилично миризмата и ще се сменя явно... иначе крана е ок.
mitaka_cs
09-10-2010, 01:54
57887578885788957890
А смукателните как изглеждат?
А смукателните как изглеждат?
Те са ок, в добро състояние и безпроблемни :)
Значи не си сменял на 145 баце, там филма е холивудски екшън:th_up: Табло, кори, жабки, кори под волана, кори под радиаторчето, въздуховоди, болтове между таблото и лоста, кожите под скоростния и другия лост, ако си с еърбег има също филм, ма на ужасите. Някои не искат да чуват за това и в сервизите не им се захваща, питай Мури ;)
Немое ме уплашиш с нито едно радиаторче бате,станал съм корифей в тази област,то 145,Пунто,156,166,тея са трудните,155 и старите 145-ци са по лесни:idea2::idea2::idea2::idea2:
Немое ме уплашиш с нито едно радиаторче бате,станал съм корифей в тази област,то 145,Пунто,156,166,тея са трудните,155 и старите 145-ци са по лесни:idea2::idea2::idea2::idea2:
За ламер като мен си беше яка врътня, не бих го повторил:brickwall: - говоря за 145 от новите табла :))
Две клипчета на бабичката от снощи :gangstah::gangstah:
http://www.youtube.com/watch?v=990comCVTJM
http://www.youtube.com/watch?v=XXpY6qCyjL0
Две клипчета на бабичката от снощи :gangstah::gangstah:
http://www.youtube.com/watch?v=990comCVTJM
http://www.youtube.com/watch?v=XXpY6qCyjL0
Искаш да кажеш, че Васко има с идея подобрение от предния път, но не достатъчно.
п.с. Що не каза, че там е лигоч асфалта и се търгва от ниски, та се мъчих с 4000 :yawn:
Иначе поздравления, много добро представяне !!
Искаш да кажеш, че Васко има с идея подобрение от предния път, но не достатъчно.
п.с. Що не каза, че там е лигоч асфалта и се търгва от ниски, та се мъчих с 4000 :yawn:
Иначе поздравления, много добро представяне !!
Старта там зависи от състоянието на гумите и двигателя...Моята специално е много палава в ниските обороти :idea2:
Иначе толкова много стартове, вече забравих, кой какво кого..+това че хората си правят изводи само от клипчета, без да се отчитат различните фактори за всяка една гонка...
Иначе аз си имам едно мнение за вървежа на Васко, ама има случаи в които няма как да се види...В смисъл, че това е като нац. отбор по волейбол...може да е по-силен, но има и други фактори и не винаги успява да победи...
Таа този път показах, точно това което трябва да се види...въпреки че Васко е със зимни гуми и ме дърпа на старта се вижда нагоре...Ако аз бях с хубави гуми на цялото видео щяха да се виждат едни фарове в огледалото...
Старта там зависи от състоянието на гумите и двигателя...Моята специално е много палава в ниските обороти :idea2:
Иначе толкова много стартове, вече забравих, кой какво кого..+това че хората си правят изводи само от клипчета, без да се отчитат различните фактори за всяка една гонка...
Иначе аз си имам едно мнение за вървежа на Васко, ама има случаи в които няма как да се види...В смисъл, че това е като нац. отбор по волейбол...може да е по-силен, но има и други фактори и не винаги успява да победи...
Таа този път показах, точно това което трябва да се види...въпреки че Васко е със зимни гуми и ме дърпа на старта се вижда нагоре...Ако аз бях с хубави гуми на цялото видео щяха да се виждат едни фарове в огледалото...
Тъй де, ма за вървежа като цяло по-реалното е летящ старт. Поправи ме, ако бъркам, но знам, че не е така:shock: "Онази" вечер, където ударих клапани на старта всички ме взимаха, после си разбрах грешката. На летящ нещата не бяха същите. Мое мнение, колата ти върви по-добре от малкото Qv, това е моментното състояние, утре тигана се обръща :th_up:
Тъй де, ма за вървежа като цяло по-реалното е летящ старт. Поправи ме, ако бъркам, но знам, че не е така:shock: "Онази" вечер, където ударих клапани на старта всички ме взимаха, после си разбрах грешката. На летящ нещата не бяха същите. Мое мнение, колата ти върви по-добре от малкото Qv, това е моментното състояние, утре тигана се обръща :th_up:
Това изобщо не е моментно състояние...Моята откакто е на бензин върви по-добре от на Васко...просто и на гонките го виждах. Както ти сам каза е въпрос на стартиране и т.н.... Предните 2 загуби бяха само защото моята кола няма старт-Г-У-М-И, ама нямаше как да почна да се оправдавам...Този път пак без гуми ама се видя коя е по-силна...Иначе толкова стотици стартове съм правил, че с едни хубави гуми лелей.....
И не си мисли, че ако стартираш от по-ниски обороти щеше да е по-добре....нямаш ли гуми...все тая... Защото моята 2.5хил. тръва и пак започва да въртииииии и 2ра и тогава... Даже си мисля, че ако бях тръгвал от 4000об. дали нямаше да е по-добре(в смисъл по-бързо да си развърти гумите, така или иначе не спира да върти)....
Аз и преди това съм го писъл. Понякога победата си е победа, ама в случая мен ме интересува само вървежа....Заради това и винаги гледам да тръгвам една идея след човека, с който се гоня за да виждам дали го настигам или изоставам :)
Ей...не се найграхте, калпани трошите, гуми търкате...но така и не разбрах коя е най бързата бабичка.....:?:
Ей...не се найграхте, калпани трошите, гуми търкате...но така и не разбрах коя е най бързата бабичка.....:?:
да бе и аз съм си задавал този въпрос!!!:gruebel:
да бе и аз съм си задавал този въпрос!!!:gruebel:
Ти па, к'во се занимавате с глупости, а не помислите ще се напиваме ли :)
Ти па, к'во се занимавате с глупости, а не помислите ще се напиваме ли :)
то по тази тема често влизам на 5 та в изключвател!!!:choice:
ГЛЕДАМ ТУК НЕКВИ ГОНКИ @!!!!!!!!!!!!!!!!
а бе що не дойдете до Пазарджик а ви гътнем и толкоз !! от 0 до 200 7,. 8 сек. говорим за домашна ,иначе от 0 до 150 Пещерска отлежала 8,.
9 сек . !!!!!
Венциии я кажи сега коя е най-бързата истинска бабичка.:biker:
thecleaner
15-10-2010, 01:25
75 е преди 155 все пак ;)
Епа мама е по-добра....Ама и тя в един момент ще остарее и ще дойде време на дъщерята:sister3::sister3:
Furious 155
15-10-2010, 09:36
Епа мама е по-добра....Ама и тя в един момент ще остарее и ще дойде време на дъщерята:sister3::sister3:
като гледам така и двете са по над 15 годинки вече... но това не пречи да летят ниско над земята :asthanos:
Хората с млади булки си играят Гиги по бабаи ходи още.:-D
Ще има ли Зимна Национална Среща или няма да има ?
Туй е въпроса?:dance:
Баткиии баба по талон е по млада от ваще щот е 95 набор
:strong:
Баткиии баба по талон е по млада от ваще щот е 95 набор
:strong:
Значи и моята е малолетна още.:dance:
Значи и моята е малолетна още.:dance:
Твоята има табелка прокурор на капака, моята си е 94 дъртачка :)
Ееее моята е набор 87 направо е вампир :asthanos:
Ко пра`им?:sister3:
Ееее моята е набор 87 направо е вампир :asthanos:
Ко пра`им?:sister3:
'Ша и боднем кола :pirate:
ари бре дайте да раздвижим нещата за 2 ра среща на мен твоето предложение ми АресА:asthanos:
ДАВАЙТЕ ПУСТИНЕЦИ:)
Мурко ще го зимам за жина !!!
ари бре дайте да раздвижим нещата за 2 ра среща на мен твоето предложение ми АресА:asthanos:
ДАВАЙТЕ ПУСТИНЕЦИ:)
Мурко ще го зимам за жина !!!
хахахаха ти и жена и дете си имаш ,не ти трябвам аз много ми е скъпа подръжката.:lol:
Furious 155
16-10-2010, 23:34
банда трябва ми луфтомер за утре през деня - някой да помогне??? или поне къде може да закупя такъв?
банда трябва ми луфтомер за утре през деня - някой да помогне??? или поне къде може да закупя такъв?
Утре ще съм в гаража звънни
А за мен едно зарядно за акумулатор няма ли да се намери?
Alfa User
17-10-2010, 12:37
А на някой не му ли трябва перфектен гофриран маркуч между дебитомера и дросела ?
Имам един, дето ми е излишен, щото е скъсяван заради газова плочка ...
Повече - тука ! (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=47906)
А на някой не му ли трябва перфектен гофриран маркуч между дебитомера и дросела ?
Имам един, дето ми е излишен, щото е скъсяван заради газова плочка ...
Повече - тука ! (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=47906)
На мен ми трябва! Ама дали ще ми свърши работа като е скъсяван - аз съм без газова ...
Furious 155
17-10-2010, 19:58
На мен ми трябва! Ама дали ще ми свърши работа като е скъсяван - аз съм без газова ... ако е много зле твоя - моя оригиналния съм го облепил и съм карал с него доста време без проблем, преди да намеря читав здрав. Ако искаш мога да ти го подаря!
---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:55 ----------
Утре ще съм в гаража 0894 711 231 звъннимерси за съдействието днес и се надявам и твоя мост да е вече в движение на 75-ака :magic:
ако е много зле твоя - моя оригиналния съм го облепил и съм карал с него доста време без проблем, преди да намеря читав здрав. Ако искаш мога да ти го подаря!
---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:55 ----------
мерси за съдействието днес и се надявам и твоя мост да е вече в движение на 75-така :magic:
Благодаря ти, ама и моят е лепен, здрав си търся.
....
мерси за съдействието днес и се надявам и твоя мост да е вече в движение на 75-ака :magic:
Винаги помагам с каквото мога, моята кола отново стряска хората по спирките, а без теб и Гринги нямаше да мога да се справя.
Голямо БЛАГОДАРЯ!!!
Alfa User
18-10-2010, 16:14
На мен ми трябва! Ама дали ще ми свърши работа като е скъсяван - аз съм без газова ...
Няма да стане, по-къс е - това е и причината да го продавам. Моя също е в плачевно състояние и не мога да си намеря хубав...
Здравейте колеги,
започвам да усещам нещо тревожно с купуването на нови части за колите ни, или иначе казано липсата на такива. Става въпрос за 8V моторите. Трбваше ми серво, нямат-втора ръка. Трябваше ми верига, нямат-втора ръка. Обтегач за нея- същото. Мирише ми на принудителна смяна на колата поради липса на части за нея. Сега вероятно ще търся комутатори и бобини и не знам изобщо дали ще намеря. Само аз ли забелязвам такава тенденция.
Furious 155
18-10-2010, 17:06
Здравейте колеги,
започвам да усещам нещо тревожно с купуването на нови части за колите ни, или иначе казано липсата на такива. Става въпрос за 8V моторите. Трбваше ми серво, нямат-втора ръка. Трябваше ми верига, нямат-втора ръка. Обтегач за нея- същото. Мирише ми на принудителна смяна на колата поради липса на части за нея. Сега вероятно ще търся комутатори и бобини и не знам изобщо дали ще намеря. Само аз ли забелязвам такава тенденция.
май да... верига и обтегач аз втора ръка не бих взел. Серво и комутатори има къде ли не за тия коли, втора ръка! Да не говорим че стават и от друго модели алфа сервотата!
Иначе имам един приятел с изгоряла мотор и веригата едва ли ще му трябва :). 2.0 е мотора, 8 клапана!
май да... верига и обтегач аз втора ръка не бих взел. Серво и комутатори има къде ли не за тия коли, втора ръка! Да не говорим че стават и от друго модели алфа сервотата!
Иначе имам един приятел с изгоряла мотор и веригата едва ли ще му трябва :). 2.0 е мотора, 8 клапана!
Е тогава магазините не искат да ми продават :) Звъня казвам им трябва ми серво за мойта - нямаме. Никой не казва става от друга. Верига и обтегач звънях във всичко магазини - нямат. Аз не обичам да взимам втора ръка но като не мога да си намеря нови... Ако ми кажете от къде да си взема нова верига и обтегач - супер, но магазините, написани в форума нямат.
Здравейте колеги,
За тези неща дето търсиш ,само ти забелязваш такава тенденция .:drive:
За части за 155 , втора ръка.
Eто ти ник :dani_ku4eto,ето и телефон /0897827607/,Елин пелин.
Да де, аз от него си пазарувам. Аз говоря за нови части. Ако бъдете така добри да ми кажете от къде да си взема чисто нова верига + обтегач ще съм ви благодарен. Аз не успях... Стамболийски, axm, Т и Н, Александър... и още и още и няма и няма :)
Да де, аз от него си пазарувам. Аз говоря за нови части. Ако бъдете така добри да ми кажете от къде да си взема чисто нова верига + обтегач ще съм ви благодарен. Аз не успях... Стамболийски, axm, Т и Н, Александър... и още и още и няма и няма :)
Евро 07....но не гарантирам за качество!
иначе Миланомоторс доставят всичко...но скъпичко:spiteful:
Колега, защо реши че ти е нужен обтегач?
Принципно дрънчи стабилно отпред, приятелчето, който ще я прави, каза, че вероятно ще мина само с натягане, но има вероятност да се наложи смяна на веригата и/или обтегача. Та понеже чувам, че е обтегача е 20 лева, веригата към 50 си викам направо да ги сменям да ми е мирна главата, че всичко е подновено, но на... :)
Furious 155
18-10-2010, 22:07
проблем: от два дни наблюдавам една локва в краката си с диаметър има няма един компактдиск - 120мм. Локвата е точно в най-ниското място на пода. Не виждам да има отнякъде влажно да се стича вода, та има ли тапа отдолу на пода в краката на шофьора по-към седалката???
Ако е тапа да я боря докато не съм се удавил!
проблем: от два дни наблюдавам една локва в краката си с диаметър има няма един компактдиск - 120мм. Локвата е точно в най-ниското място на пода. Не виждам да има отнякъде влажно да се стича вода, та има ли тапа отдолу на пода в краката на шофьора по-към седалката???
Ако е тапа да я боря докато не съм се удавил!
отдели малко внимание на уплатнението 0 пръстен на кранчето на парното или самото него ;0 успех
Принципно дрънчи стабилно отпред, приятелчето, който ще я прави, каза, че вероятно ще мина само с натягане, но има вероятност да се наложи смяна на веригата и/или обтегача. Та понеже чувам, че е обтегача е 20 лева, веригата към 50 си викам направо да ги сменям да ми е мирна главата, че всичко е подновено, но на... :)
Тоя дето ти е казал че трябва да се сменя обтегача нищо не разбира и в никакъв случай не му давай да ти бара колата!!!
Тоя дето ти е казал че трябва да се сменя обтегача нищо не разбира и в никакъв случай не му давай да ти бара колата!!!
и аз съм на това мнение!!!!!!
dani_ku4eto
18-10-2010, 22:56
колега дадахти перфектна верига нетили свърши работа,ако ти трябва нещо друго свиркай имам всичко.частите втора употреба някой път са по добри отколкото нови.непозволявай на некадърни майстори да ти пипат колата.
колега дадахти перфектна верига нетили свърши работа,ако ти трябва нещо друго свиркай имам всичко.частите втора употреба някой път са по добри отколкото нови.непозволявай на некадърни майстори да ти пипат колата.
Останах неразбран като цяло... Да веригата е в мен няма проблеми, още не сме я монтирали просто. Цялата идея ми беше, че някои части вече ги няма нови на пазара. Това ми беше идеята. Иначе скоро ако съм ОК с парите ще се чуем да ти поръчам някои нещица ;)
dani_ku4eto
18-10-2010, 23:24
Останах неразбран като цяло... Да веригата е в мен няма проблеми, още не сме я монтирали просто. Цялата идея ми беше, че някои части вече ги няма нови на пазара. Това ми беше идеята. Иначе скоро ако съм ОК с парите ще се чуем да ти поръчам някои нещица ;)
няма проблеми просто мисалта ми беше за частите че някой път си заслужава втора употреба пред новите. за веригата лично аз си бих сложил втора ръка отколкото нова.разбирасе ако има нужда да се сменя.
В тази връзка - някой може ли да цитира достоверен източник на какъв пробег се сменя верига?
Furious 155
18-10-2010, 23:43
отдели малко внимание на уплатнението 0 пръстен на кранчето на парното или самото него ;0 успех
тц не е антифриз. Крана е бомба, обаче си се мокрим като е дъждовно...
digitalundgrd
18-10-2010, 23:49
Абе Пастора къде се изгуби? Не запали ли вече?
Щом се мокриш като е дъждовно, значи са ти запушени отворите за оттичане при моторчето на чистачките.
Веригите не бързайте да ги сменяте без причина само на километри :)
Абе Пастора къде се изгуби? Не запали ли вече?
Нъцки, действа се бавно и напоително, като за лоу бюджет пърформънс в случая ;)
p.s. Така като гледам на последно четене, май ще отива в раздела за части :(
Нъцки, действа се бавно и напоително, като за лоу бюджет пърформънс в случая ;)
p.s. Така като гледам на последно четене, май ще отива в раздела за части :(
:coolio:сигурен ли си ?????????........ май НЕ!
:coolio:сигурен ли си ?????????........ май НЕ!
Вече съм :( за съжаление, сега е момента да си аресвате чарколяци, че има бая благинки... :(
alfonco147GTA
19-10-2010, 20:13
Вече съм :( за съжаление, сега е момента да си аресвате чарколяци, че има бая благинки... :(
Ники найстина това което стана с мотора на колата ти е много неприятно, но според мен най лесно е да си продадеш колата на части, по скоро я остави да си седи без мотор и като изпаднат кинти за части/ремонт чак тогава я захващай, пример моята седя в ливадата 6месеца без мотор и скорости :thumbup:
Ники найстина това което стана с мотора на колата ти е много неприятно, но според мен най лесно е да си продадеш колата на части, по скоро я остави да си седи без мотор и като изпаднат кинти за части/ремонт чак тогава я захващай, пример моята седя в ливадата 6месеца без мотор и скорости :thumbup:
Тъй де, но има едно голямо но... Няма да намеря така вървящ двигател 1,8, може да се прицеля в 2-ка, но е безсмислено, ще дръпна вървежа с идейка, а двигателя няма да е ревизиран и ще тръпна винаги, а се вкарвам във филми. Ще си карам временно 145-чката лекинко и туйто, напролет ще си взема 'талянка с охлюв и така. Дет се вика - кой пил, пил....
Furious 155
19-10-2010, 21:05
ПУ за мен масленото охлаждане с фланеца, маркучите и радиатора!!!
Давай цена!
Иначе аз на твое място бих си я оправил, поне да е в движение. Силвърстона е роден за писта и е лек и т.н...
Зависи колко пара трябва за да се оправи все пак...
ПУ за мен масленото охлаждане с фланеца, маркучите и радиатора!!!
Давай цена!
Иначе аз на твое място бих си я оправил, поне да е в движение. Зависи колко пара трябва все пак де...
Над хиляда идва парата и не си заслужава, другото ще ти го пусна на лично.
Васил Петров
19-10-2010, 21:08
Тъй де, но има едно голямо но... Няма да намеря така вървящ двигател 1,8, може да се прицеля в 2-ка, но е безсмислено, ще дръпна вървежа с идейка, а двигателя няма да е ревизиран и ще тръпна винаги, а се вкарвам във филми. Ще си карам временно 145-чката лекинко и туйто, напролет ще си взема 'талянка с охлюв и така. Дет се вика - кой пил, пил....
Аз тамън викам че ще стане най-барзата 155 в клас до 2,0 8v и викам ся ще има още повече гонки а то....... Ехххх еще една :flowers: :goodnight:
Аз тамън викам че ще стане най-барзата 155 в клас до 2,0 8v и викам ся ще има още повече гонки а то....... Ехххх еще една :flowers: :goodnight:
Тъй де, ма се оттегли достойно, остави те поне в пушък :)))):strong:
dani_ku4eto
19-10-2010, 21:37
тц не е антифриз. Крана е бомба, обаче си се мокрим като е дъждовно...
от джама е бате при мен беше същото.в кобра ми излезна 20лв.сваляне на прозореца и залепване на ново.естествено и още 20лв.на майстора да не го спука при свалянето.
---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:35 ----------
ела да ти дам двигател по вървежен от твоя и да си решиш проблема с малко пари.
Над хиляда идва парата и не си заслужава, другото ще ти го пусна на лично.
Двигател от 8С ли ще се насажда, че 1000 лв излиза :screwy:? За 4 изчукали клапана? Какво трябва да и се прави, че е тая цифра?
Колега недей така бе :cry:
kocta (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=6995) продава 1.8 8V от MY95Sport със скоростите за 140
Furious 155
19-10-2010, 23:04
kocta (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=6995) продава 1.8 8V от MY95Sport със скоростите за 140
да и това е така - мотора стои и чака да скочи в 155. Само скоростите си задръж че ще са късички като моите. Иначе мотора допоследно е работил съвсем истински!
И ще върви като 1,6 16V евентуално, няма смисъл да се боря за такава кауза. И не са само клапани, зъбни колела, лагери, колянов, сегменти и т.н. И скорости евентуално, просто... повече тоя филм не... вече го правих с другата ми алфа.
thecleaner
19-10-2010, 23:38
И ще върви като 1,6 16V евентуално, няма смисъл да се боря за такава кауза. И не са само клапани, зъбни колела, лагери, колянов, сегменти и т.н. И скорости евентуално, просто... повече тоя филм не... вече го правих с другата ми алфа.
Колата е добър и рядък екземпляр, не си заслужава да се разпарчетосва. Обяви цена на цялата, на някои може да му се занимава с каузата и да и се радва още дълго време.
а бе как да ти го кажа да зема ти тегла един БОЦ ли ..... я се стегни малко
па и с тез вървежни 155 ци нищо се не знае 2.0 или 1.8 :strong:
1.6 16 в да бе дааааа............
Васил Петров
19-10-2010, 23:45
Филма е голям!!Но вече ще ги е страх да застават до мен :) Трябва да си прецениш дали си заслужава за тая кола толкова пари.То по добре си земи нов мотор и лека полека ще го направиш.
Филма е голям!!Но вече ще ги е страх да застават до мен :) Трябва да си прецениш дали си заслужава за тая кола толкова пари.То по добре си земи нов мотор и лека полека ще го направиш.
ами ти като толкова много приказваш ела те утупам на газ и да спреш с тез твои приказки !!!!!!!!
колко пари иска тоз двигател или почнахте да се подигравете с колегата малииииииииииииии много сте бързи бре !!!!!!
както стана и с колегата Венци ти си го бил и тои те е бил .... и кво требваше да стигате до конфликти ли ??????????
теб питам ?
Васил Петров
19-10-2010, 23:47
ами ти като толкова много приказваш ела те утупам на газ и да спреш с тез твои приказки !!!!!!!!
:dance: :dance: :dance: Добре.
:dance: :dance: :dance: Добре.
на някой май му се реве!
Колата е добър и рядък екземпляр, не си заслужава да се разпарчетосва. Обяви цена на цялата, на някои може да му се занимава с каузата и да и се радва още дълго време.
Цяла няма как да я пусна, обясними финансови аспекти.
земи си оправи колата когато ида е !!
и такива детчковци дет пишът нагоре надолу ...
с много бързите (малки) кувета!!!
ако искаш докарай до Пазарджик ,.лично ВЕГАТА ще ти оправи колата ;;) поздрави ;).. шъъ намерим 4 ,.5 криви клапани;)
thecleaner
20-10-2010, 00:08
А защо мислиш че на части ще и вземеш много пари? Ще продадеш огледалата, споилера, салона някое стъкло и дотам. Така ще се вкараш в още по-голям филм и колата ще бъде само спомен. Вземи един мотор метни го вътре и си караи и не се филмирай толкова.
А защо мислиш че на части ще и вземеш много пари? Ще продадеш огледалата, споилера, салона някое стъкло и дотам. Така ще се вкараш в още по-голям филм и колата ще бъде само спомен. Вземи един мотор метни го вътре и си караи и не се филмирай толкова.
Абсолютно!
Колата може да се направи за малко пари и да е в движение....Нека мине зимата и напролет:metal::metal:
Alfa User
20-10-2010, 11:14
Да се намеся и аз най-сетне ...
Колега, МОЛЯ ТЕ ! - не съсипвай чудната кола като я даваш на части !!!
Както ти казаха и по-горе - ще продадеш това-онова, и после ще трябва или да я гледаш разкостена пред вас, или да я даваш на вторични ... Помисли - това ли е заслужила тая красавица ????
На мен лично ми се реве като гледам как си се засилил да я разкостваш :cry:
Има хора, от които можеш да вземеш читав двигател, и колата пак да пърха с криле по пътищата, не се излагай !!!
Пасторе, не с лошо човече! Не така с красивия екземпляр! Давай ми 155-цата без двигател, аз ще ти дам 156-ца със:no:.
Бахти, след толкова изяден бой, как да не я правя....
Еее, адаш, недей така с тоя расов екземпляр! Моята като я ударих преди две години ми излезе 1600 лева ремонтът, ама си я оправих и си я търкалям! Не може да не изскочи нов мотор отнякъде!
Еее, адаш, недей така с тоя расов екземпляр! Моята като я ударих преди две години ми излезе 1600 лева ремонтът, ама си я оправих и си я търкалям! Не може да не изскочи нов мотор отнякъде!
Намерил съм, просто вече минах през филма с една алфа вече през основен. Но се надявам да е ок всичко, новото сърце да затупка след седмица някъде.
Намерил съм, просто вече минах през филма с една алфа вече през основен. Но се надявам да е ок всичко, новото сърце да затупка след седмица някъде.
E, тва е приказка вече! :cheers:
Alfa User
20-10-2010, 17:28
:clap: Е тва е вече сериозна приказка !!! :handshake:
Васил Петров
20-10-2010, 18:35
Бахти, след толкова изяден бой, как да не я правя....
То това бяше ясно Ники. :prescription: Ако наистина е толко зле мотора Венци от Елин Пелин ще ти даде друг и то 2.0 (нали са модерни :biggrin1: ) :drunk:
То това бяше ясно Ники. :prescription: Ако наистина е толко зле мотора Венци от Елин Пелин ще ти даде друг и то 2.0 (нали са модерни :biggrin1: ) :drunk:
Няма 2-ка, има 1,8-ца, но каквото-такова, важното да е читава.
Васил Петров
20-10-2010, 19:42
Сега последно твоя мотор ли ще си правиш?
Сега последно твоя мотор ли ще си правиш?
Не, няма файнанси за него, бодвам друг и ставам най-бавната 1,8-ца, пък дали ще върви или не, никой не знае.
п.с. Бе като 1,8 16V няма да е бавен, но това не е критерий :)))))) хохохо
Васил Петров
20-10-2010, 20:25
Не, няма файнанси за него, бодвам друг и ставам най-бавната 1,8-ца, пък дали ще върви или не, никой не знае.
п.с. Бе като 1,8 16V няма да е бавен, но това не е критерий :)))))) хохохо
Ще видим :stumm: :pp:
Ще видим :stumm: :pp:
Бъз... :))) Бъз :)) Знаеш, последната гонка беше феноменално опушен:)
Васил Петров
20-10-2010, 20:40
Бъз... :))) Бъз :)) Знаеш, последната гонка беше феноменално опушен:)
Облака и светкавиците бяха яки в моето задно огледало :shutup: :pp:
Облака и светкавиците бяха яки в моето задно огледало :shutup: :pp:
Тогава бях отпред и си го знаеш,:drunk: то отпред не се виждаха светкавици :)
digitalundgrd
20-10-2010, 20:52
АХахахахахаххаха:)
Васил Петров
20-10-2010, 20:58
Тогава бях отпред и си го знаеш,:drunk: то отпред не се виждаха светкавици :)
Щом си рекъл че си бил отпред(така да бъде мир да е) :-D
Щом си рекъл че си бил отпред(така да бъде мир да е) :-D
Имахме си наблюдател, нека той каже, че така звучи малко...подарено баце.
еййййй ненаиграли са бреееееееее;)
Васил Петров
21-10-2010, 02:45
еййййй ненаиграли са бреееееееее;)
Така си е :evil::Bolt:
Така си е :evil::Bolt:
Играчи сме :cheers:
Видео колата нека потвърди! Аз мисля, че пастора тогава БИ с много:BIGsmile:
Видео колата нека потвърди! Аз мисля, че пастора тогава БИ с много:BIGsmile:
Дори увенчах победата с фойерверки хахахахах
Абе Ники кво е прихванало,бе,я се стегни,хубавата кола да става на части,удриии там един матор и айде,те 155-те ще станат класики след 2-3 години,треа да се пазят.:nono:
Абе Ники кво е прихванало,бе,я се стегни,хубавата кола да става на части,удриии там един матор и айде,те 155-те ще станат класики след 2-3 години,треа да се пазят.:nono:
Беше ме ядосала, но ще се прави, може би до седмица и малко ще е в движение.:punk:
face/off
23-10-2010, 11:41
Беше ме ядосала, но ще се прави, може би до седмица и малко ще е в движение.:punk:
Я си спомни колко време търси такава кола,а сега си готов толкова бързо да се разделяш с нея.Прави я лека по лека и не се отказвай от:plane:,че Васето май само във твоята кола вижда сериозна конкуренция8-)
Я си спомни колко време търси такава кола,а сега си готов толкова бързо да се разделяш с нея.Прави я лека по лека и не се отказвай от:plane:,че Васето май само във твоята кола вижда сериозна конкуренция8-)
Утре взимаме ДВГ-то със скоростите ;) :BIGsmile:
digitalundgrd
23-10-2010, 12:17
Пак ли 1,8 бе Пасторе или някоя двойчица ;)
Успех на Пастора по-бързо да си оправи колата.
Васето винаги ще гледка табелката 155 отзад.:punk:
Пак ли 1,8 бе Пасторе или някоя двойчица ;)
1,8-чка, тъкмо да видим после чипа(вече с ограничител) как работи на друго двг и колко върви :))) А и 2-ка няма на пазара в момента, не и на прилична цена, камо ли със скорости.
---------- Post added at 12:34 ---------- Previous post was at 12:34 ----------
Успех на Пастора по-бързо да си оправи колата.
Мерси :)
е разгеле таман щеше да ти трия телефона !!:smoke::twisted:
---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 13:39 ----------
а между другото я ми го прати на лично ;)
Васил Петров
23-10-2010, 19:57
Ако не е така ще ми дадеш твойта 155 да я ......... :flex: :smoke: :biggrin:
Банда, преди 2 дни извадих от зоната на здрача моето Фиат Купе :oops:
Чудя се дали да не почна да го карам пак, въпреки че ще ми е тегаво
Има ли мераклии за ластик, нещо 155-ци това-онова....:yes:
Навит. Аз си идвам утре...
Пон, вторник избери ден...За мен е най-добре на магистралата:eat:
ко праите пустиняци??
Гънеме се под новото ДВГ и скорости, че тежат ма.. му :wow: Но са в бокса вече.
Васил Петров
24-10-2010, 19:00
Гънеме се под новото ДВГ и скорости, че тежат ма.. му :wow: Но са в бокса вече.
За 15мин. сме се разминали :bouncing_smiley: (от Венци)
За 15мин. сме се разминали :bouncing_smiley: (от Венци)
Ти пък, той Венци дава ДВГ-то с бонус - котка на 3 месеца, изключително добра и гальовна. Сама се набутала в джипката и сега вече си има нов дом...
dani_ku4eto
24-10-2010, 19:48
Ти пък, той Венци дава ДВГ-то с бонус - котка на 3 месеца, изключително добра и гальовна. Сама се набутала в джипката и сега вече си има нов дом...
Не е бонус Пасторе,трее да доплащаш много тая котка е специален модел вълча порода с прави уши.редко са, хахаха:rotfl:
Не е бонус Пасторе,трее да доплащаш много тая котка е специален модел вълча порода с прави уши.редко са, хахаха:rotfl:
Ххахах, ама вече котето е на топло и нахранено, търтея ще я прави домашна :)))
dani_ku4eto
24-10-2010, 20:00
Ххахах, ама вече котето е на топло и нахранено, търтея ще я прави домашна :)))
браво станаси софиянче това коте.абе само едно ли се качи в джипа че още едно го няма.
браво станаси софиянче това коте.абе само едно ли се качи в джипа че още едно го няма.
Само едно е, поне не видяхме друго, ама утре може да се изненада, ако излезне изпод седалката, че това се завря в педалите, едвам спряхме :))
dani_ku4eto
24-10-2010, 20:11
Само едно е, поне не видяхме друго, ама утре може да се изненада, ако излезне изпод седалката, че това се завря в педалите, едвам спряхме :))с търтея още един път като дойдете в Елин Пелин ще останеме без котки.:lol:
с търтея още един път като дойдете в Елин Пелин ще останеме без котки.:lol:
Тъй де, време е да развъдите някоя рошава порода алфистка :)))
с търтея още един път като дойдете в Елин Пелин ще останеме без котки.:lol:
Тццттцтцтц тия двамата изловиха котките на хората ,баси до къде го докарахме.:biggrin:
Тццттцтцтц тия двамата изловиха котките на хората ,баси до къде го докарахме.:biggrin:
Котките ни аресаха, гражданчета с жипка :))):sex:
Alfa User
25-10-2010, 01:15
Пичове, кат споменахте че 155 ще да става класика - никой друг освен мен ли не забелязва, че по чуждите сайтове (конкретно mobile.de & autoscout.it) цените на легендите започнаха да се покачват бавно, но постоянно ???
Май наистина ще да минаваме в раздел "classics" ... :choice:
Пичове, кат споменахте че 155 ще да става класика - никой друг освен мен ли не забелязва, че по чуждите сайтове (конкретно mobile.de & autoscout.it) цените на легендите започнаха да се покачват бавно, но постоянно ???
Май наистина ще да минаваме в раздел "classics" ... :choice:
Което може да ни радва:)
Аз тва го забелязвам от година насам.Аз мойта и не съм мислел да я продавам,та сега вече почвам да се замислям какво още да си понаправя по нея,ще си я оставя така да си я карам.:Yoda:
Аз тва го забелязвам от година насам.Аз мойта и не съм мислел да я продавам,та сега вече почвам да се замислям какво още да си понаправя по нея,ще си я оставя така да си я карам.:Yoda:
На първо място ксенонче ти трябва на теб.:holiday:
На първо място ксенонче ти трябва на теб.:holiday:
Ако ги раздаваш, дай и на мен :) :Yeeeehaaa:
Ако ги раздаваш, дай и на мен :) :Yeeeehaaa:
Познавам едно момче от нашите Алфисче от кв.Левски Г ,който ги продава и монтира на много добри цени.:tongue2::respect:
Познавам едно момче от нашите Алфисче от кв.Левски Г ,който ги продава и монтира на много добри цени.:tongue2::respect:
Е аз не мога да стигна до ксенона, колкото и да е изгоден, догодина примерно :)
Абе на първо време ми трябват 2 летни 14-ки за отзад да слагам железарките,да са малко по-нови от моите 7-8 годишни Мишелинки-хаха,на добра цена.
Абе на първо време ми трябват 2 летни 14-ки за отзад да слагам железарките,да са малко по-нови от моите 7-8 годишни Мишелинки-хаха,на добра цена.
Срещу Кауфланд-Банишора има магазинче за втора ръка гуми на прилични цени, може да уцелиш добър екземпляр ;)
Мариянски ще споделиш ли на лично цени? :mail2:
Alfa User
26-10-2010, 18:34
Мариянски ще споделиш ли на лично цени? :mail2:
А и за мене може :pokey:
А защо летни Ники , да не си решил да дрифтиш на Витоша? :smile:
На мен ми трябват 2 бр прилични зимни 185/65/14 за отзад и за сега съм в процес на търсене. :beer:
Момчета за цени на ксенончето моля обърнете се с въпроси към колегата acko88.
vaklinator
27-10-2010, 22:00
Какво прайте бе безделници?
Furious 155
27-10-2010, 22:25
Какво прайте бе безделници?
ейй ти се появи! как е бабата?
vaklinator
27-10-2010, 23:27
Бабичката си е супер. Всъщност незнам дали е "суперка"
Ако някой знае какво точно означава модификация супер - да каже.
---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 20:25 ----------
ейй ти се появи! как е бабата?
Закакво ти е туй маслено охлаждане?
Бабичката си е супер. Всъщност незнам дали е "суперка"
Ако някой знае какво точно означава модификация супер - да каже.
---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 20:25 ----------
Закакво ти е туй маслено охлаждане?
Да не грее по пистата предполагам :)
The_Game
28-10-2010, 14:07
Венци що не поздравяваш бе :bored:
Не ти е познал Хамериканската мутра.:Tease:
The_Game
28-10-2010, 16:16
Не ти е познал Хамериканската мутра.:Tease:
Или малолитражния Фиат. :Tease:
Аууу прости ми... Ама к'ъв е бил фиата, в който си бил...и много ли въртях гуми:tongue:
Аууу прости ми... Ама к'ъв е бил фиата, в който си бил...и много ли въртях гуми:tongue:
гранде пунто.... а много ли въртя гуми....
тоя въпрос ме разби направо
vaklinator
29-10-2010, 00:10
Пак брада:Bolt:
Педала на съединителя ми остана в долно положение. Ми сега?
А да имаш около него части или е помпа ? Може мехниката да е умрела или някоя от двете помпи да е щета или и двете :)
Работния цилиндър или помпата на съедиинтеля.:clap:
Успокойтелното е ,че не са скъпи.Ако си решил да я сменяш мини през магазина за части на Итал Сервиз ,намери Румен и му кажи,че аз те пращам.Смяната и сам можеш да направиш. :respect:
Васил Петров
29-10-2010, 19:56
Работния цилиндър или помпата на съедиинтеля.:clap:
Успокойтелното е ,че не са скъпи.Ако си решил да я сменяш мини през магазина за части на Итал Сервиз ,намери Румен и му кажи,че аз те пращам.Смяната и сам можеш да направиш. :respect:
хХАХАхах стара информация.Румен от отдавна не работи там но гсм му е същия. :drinking:
хХАХАхах стара информация.Румен от отдавна не работи там но гсм му е същия. :drinking:
Може аз отдавна не съм ходил натам при него.
А защо летни Ники , да не си решил да дрифтиш на Витоша? :smile:
На мен ми трябват 2 бр прилични зимни 185/65/14 за отзад и за сега съм в процес на търсене. :beer:
Момчета за цени на ксенончето моля обърнете се с въпроси към колегата acko88.
Ти па и ти-чак до Витоша,аз по квартала си дрифтим:wow:
Ти па и ти-чак до Витоша,аз по квартала си дрифтим:wow:
Да не забравяме ,че си имаш МОЛ с удобен паркинг пред блока ГъЗе такова.:cheers::hehe:
Petrakis
30-10-2010, 12:58
Здравейте, харесал съм си едни джанти, но въпроса е, че нито знам марка нито модел.Видях ги в едно клипче.. :) и снощи доста дълго време се рових из нета но без резултат...надявам се някой от вас да ги знае :) ще има много :cheers:
Нещо такова.
http://www.carshop.bg/img/products/products_23029_1230389214mille7.jpg
или може би това .
http://www.carshop.bg/img/products/products_23138_1291751239audi7.jpg
или
http://carshop.bg/img/products/products_22898_540016275djanta9.jpg
Petrakis
31-10-2010, 01:28
Нещо такова.
http://www.carshop.bg/img/products/products_23029_1230389214mille7.jpg
или може би това .
http://www.carshop.bg/img/products/products_23138_1291751239audi7.jpg
или
http://carshop.bg/img/products/products_22898_540016275djanta9.jpg
Подобни и аз намерих и то доста, но като че ли не ме грабват така както тези на снимката :? писах му на този който е качил клипчето...ама няма отговор са сега
В БГ няма такива,ма и аз нз ква марка са ,то ако имаше щях да ги знам де.
Petrakis
01-11-2010, 12:14
В БГ няма такива,ма и аз нз ква марка са ,то ако имаше щях да ги знам де.
Намерих ги :bouncing_smiley: момчето което е качило клипа ми отговори :) модела е Kosei Double Racer
Евалата,мноого са готини,ма откъде можеш да ги поръчаш?
Бабичката днес запали и работи добре, утре евентуално ще я изкарвам за пачанга, но стана никое време, а има дреболии да се потегнат :)
Furious 155
01-11-2010, 21:28
Бабичката днес запали и работи добре, утре евентуално ще я изкарвам за пачанга, но стана никое време, а има дреболии да се потегнат :)браво - важното е да е на самоход, другото се прави!:clap:
Бабичката днес запали и работи добре, утре евентуално ще я изкарвам за пачанга, но стана никое време, а има дреболии да се потегнат :)
Идентично е и при мен положението. "Малката легенда" :laughing1:, запали. И аз обаче имам доста дреболии за довършване, обезвъждушаване\на какво ли не - антифриз, хидравлика, спирачки\, проверка за течове на тунинг-горивото\пробан-бутан :hehehm:\+ настройка за работа на последното. Звукът беше леко като на драгстер, защото генерацията я резнах на средата за скъсяване, че алфовата малко надстърчаше и към момента не е снадена с частта след резонатора\заместващ катализатор\. Тъпото е, че влизам в някаква серия от бачкане и ще изтърва хубавото време май, за да приключа с трансплантацията на 100%. Ама и сефте няма да лежа в снега под кола, така че..., когато - тогава 8). Малко снимки от последните няколко дни в боксовете\в къщи и пред блока\:
Идентично е и при мен положението. "Малката легенда" :laughing1:, запали. И аз обаче имам доста дреболии за довършване, обезвъждушаване\на какво ли не - антифриз, хидравлика, спирачки\, проверка за течове на тунинг-горивото\пробан-бутан :hehehm:\+ настройка за работа на последното. Звукът беше леко като на драгстер, защото генерацията я резнах на средата за скъсяване, че алфовата малко надстърчаше и към момента не е снадена с частта след резонатора\заместващ катализатор\. Тъпото е, че влизам в някаква серия от бачкане и ще изтърва хубавото време май, за да приключа с трансплантацията на 100%. Ама и сефте няма да лежа в снега под кола, така че..., когато - тогава 8). Малко снимки от последните няколко дни в боксовете\в къщи и пред блока\:
Бог си човече, това пред блока е гърч неземен :respect:
Furious 155
01-11-2010, 21:51
Идентично е и при мен положението. "Малката легенда" :laughing1:, запали.Адски добре изглежда мотора и всичко в колата!!!:respect:
ЕВАЛА за усилията и прераждането на сувалката! С това купе ще е приличен съперник на доста коли!
Поздравления за Тренди и Пастора. ;)
Ще може да се опъва на малкото QV.:lol_sign: Тъпото.
Васил Петров
02-11-2010, 01:53
Поздравления за Тренди и Пастора. ;)
Ще може да се опъва на малкото QV.:lol_sign: Тъпото.
Mасления пак ме разсмиваш :flirt: :butt: Ела на 202 да получиш подарък. :) (космическа снимка)
Mасления пак ме разсмиваш :flirt: :butt: Ела на 202 да получиш подарък. :) (космическа снимка)
Батка, да не си станал космонавт, дочух, че НАСА били вербували совалки от 202-ра? :butt:
Хахахаха,Васе внимавай да не разредиш мотора на неземната сувалка с номер 202.:whistle::flirt:
vaklinator
02-11-2010, 13:28
Браво!
Разполагам с топъл и голям гараж, ако не ти се мръзне я докарай тука и си прави каквото си щеш.:kiss:
Furious 155
02-11-2010, 15:35
Браво!
Разполагам с топъл и голям гараж, ако не ти се мръзне я докарай тука и си прави каквото си щеш.:kiss:
Ваклине, ЧРД и тук!!! Здраве, щастие, успехи!!!
Ваклине, ЧРД и тук!!! Здраве, щастие, успехи!!!
Всичко най- най най хубаво Ваклине :) Винаги да си такъв отзивчив и да помагаш, а и ние да ти го връщаме :beer: :beer:
ЧРД ! Жив и здрав, всичко най-хубаво !
И аз имам повод за празник, легена потегли и вече го позамих, с оригиналния чип ще покарам месец-два, после яката работа, но с ограничител :))) Засега всичко изглежда ок, дори не усещам разлика във вървежа.
ЧРД и от мен!!!
И аз имам повод за празник, легена потегли и вече го позамих, с оригиналния чип ще покарам месец-два, после яката работа, но с ограничител :))) Засега всичко изглежда ок, дори не усещам разлика във вървежа.
А на теб честито за колата и скоро да я покажеш :)
thecleaner
02-11-2010, 16:55
ЧРД ! Жив и здрав, всичко най-хубаво !
Евала пак ще има 1,8 понавървяващ май :)
А иначе се замислете колеги с Леген(д)и над тоя автомобил http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11288605984926378&f1=details
Евала пак ще има 1,8 понавървяващ май :)
Надявам се, довечера може да се видим, аз ще съм в ролята на зяпач твърдо :))
Ваклинаторе честито и от мене човече да си жив и здрав;) ,честито и на Pastora радвам се ,че си оправи колицата;)
Честито и от мен на Ваклин само хубави неща пожелавам ид а се видим пак на следващата национална сбирка :) може и по рано :)
Furious 155
03-11-2010, 16:41
Някой планира ли ходене до Венци в Елин Пелин или да има ЗДРАВ бензинов регулатор за 8 клапанов мотор излишен???
Някой планира ли ходене до Венци в Елин Пелин или да има ЗДРАВ бензинов регулатор за 8 клапанов мотор излишен???
Ние с Венелин утре,дрънни утре да кажещ какво ти трябва Ванка.:waving:
На патерица да ни е жив и здрав Ваклин...:Yeeeehaaa:
...и повече успехи и късмет занапред!
да бе човече виж как лети времето неусеттно човека си стана на 45 :waving:
да бе човече виж как лети времето неусеттно човека си стана на 45 :waving:
Най-добрите години са пред него :holiday: Глътвам от поморийската послучай случката - НАЗДРАВЕ :)